Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 161
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
KRISMAR06, браво newsm17, чудесен резултат за 3 дни.

# 646
  • Пловдив
Лео, какаото е мазно и има и въглехидрати. И ... абе не е много препоръчително. А в ударната фаза си е направо забранено.

# 647
# 648
# 649
Лео, какаото е мазно и има и въглехидрати. И ... абе не е много препоръчително. А в ударната фаза си е направо забранено.

За втората питам, че видях в Рецептите такива с какао Thinking
Ама само в случай, че приритам за сладко ще ползвам Flutter

# 650
Лео, можеш да замениш какаото с нес-кафе, понякога е и по-вкусно. Обаче, ако е обезслено какаото и е малко (колко ли грама ще изядеш) мисля, че може и да не е проблем. Реално, във всички млечни си има въглехидрат доста, а са разрешени. Едно предложение: извара с кисело мляко, малко нес-кафе и една идейка подсладител - супер е. Само кисело мляко не е добре, защото няма си протеин достатъчно. За най-смелите - едно сурово яйце вътре - става си направо супер кремче. Да, може и смляно ленено семе да му се сложи. Закуска за шампиони, честно.

# 651
Мисля да преработя моите изварени кюфтета и ще видя какво ще стане Thinking

800 гр. извара =обезмаслена
1 яйце
3 суп. лъж. брашно =3 с.л. овесени трици от ситно смляните, в следващата фаза може царевично нишесте
5 суп. лъж. захар =подсладител за термична обработка
2 ванилии

за заливката:
1 кофичка кисело мляко = 0,1%
5 суп. лъж. сладко (по желание) , количеството е по ваш вкус = степче

# 652
Мисля да преработя моите изварени кюфтета и ще видя какво ще стане Thinking

800 гр. извара =обезмаслена
1 яйце
3 суп. лъж. брашно =3 с.л. овесени трици от ситно смляните, в следващата фаза може царевично нишесте
5 суп. лъж. захар =подсладител за термична обработка
2 ванилии

за заливката:
1 кофичка кисело мляко = 0,1%
5 суп. лъж. сладко (по желание) , количеството е по ваш вкус = степче

Я ги записвай някъде тия рецепти, че после да ми е лесно да си ги отварям Whistling
Или за най-лесно, направо ще идвам у вас Mr. Green

# 653
rally, не знам как с толкова малко бебе изобщо си започнала диета  Rolling Eyes Особено като сте изключително на кърма..
Тони, между другото, също УЖ имаше съменения за АБКМ като много малък, независимо, че от самото му раждане ужасно ограничавах всичко млечно и алергенно.. Но така и никой нищо не доказа, а след 6-7 месец всякакви симптоми изчезнаха..
На моя май диетата му се отразява повече от побесняващо  ooooh! Той че винаги е кипял от енергия, ама сега е просто кошмар  Twisted Evil А няма нищо стимулиращо, което да ям.. Ни кафе, ни како, ни кола.. Ама ми е бонус поне откъм физическо раздвижване  Joy

# 654
Здравейте и от мен, момичета! Днес ми беше много натоварено в службата и не успях да вляза, та сега ми трябваше доста време, за да прочета всичко... Simple Smile Искам да ви питам нещо - от няколко дни се чувствам доста отпаднала, дали е от режима или ме е хванала пролетната умора? newsm78

# 655
  • Sofia
Правя си спанак с телешко, а я кажете за крем карамела как го правите в микровълновата - днес хем намалих мощността и се изля  Shocked омаза се цялата. Не стана за ядене, но го изпих  Embarassed

# 656
  • Sofia
Само да кажа моята рецепта как я направих за да ми кажете къде сгреших - направих 1/4 доза т.е 250мл прясно мляко 1 яйце и подсладител и ванилия. Сложих в купичка, в микровелето намалих на 80 -та мощност и като се разкипя....

# 657
  • Пловдив
Ами аз не съм чувала някой да го прави в МВ или съм пропуснала , ако е споменато  Embarassed

# 658
  • София
Добър вечер, дюканки!
Ассе  Hug при мен е една режимна проза. Свикнах с режима, но въпреки всичко от време на време имам кризи за сладко. Започнаха откакто минах в 3 фаза, т.е. откакто след дълго въздържание започнах да ям нишестени и от време на време да си позволявам нещо сладко. Всъщност аз съм в нещо, което е по-скоро втора +, отколкото трета. Хапвам си плод (грейпфрут, киви или ябълка) , но понякога го забравям  Embarassed Нишестени май сега не ям, вместо това си слагам авокадо на салатата доста редовно, вместо гала гледам да хапна шепа бадеми. А, слагам понякога и царевица на салатата. Не всеки ден по филийка Бонус...Тоест гледам да си направя някаква "моя" трета фаза, хем да ми е вкусно, хем да посваля още малко. Иначе вече се харесвам, гот ми е! Леко ми е, не се крия от фотоапаратите и от витрините, спортувам... направо нов човек  hahaha
Росчо, според мен не е много добра идея да се мериш на 10 дни. По този начин вероятността да "изпуснеш" нишката е по-голяма! Crossing Arms Със сигурност ще се намери някой да ме опровергае, но аз лично се меря всеки ден, сутрин на гладно, без дрехи. Освен това по този начин можеш да разбереш и от кои храни смъкваш най-лесно и кои водят до задържане
Абсолютно съм съгласна с Мишлето Вече в 3 фаза можеш да се теглиш веднъж седмично  Peace
Мишле Hug драго ми е да те видя!  bouquet
Славито, докарай го до 60 кг и пак ще го мислим  Laughing
Мама на Кики Hug, късмет!  fingerscrossed
Росчо, закуската е страшно важна, ако искаш да засилиш метаболизма си. Казва ти го човек, който закусва от 11 месеца вече, а преди това не е закусвал сигурно от 5 клас. Свиква се, а най-странното е, че в един момент ще се събуждаш гладна. Laughing

# 659
Здравейте момичета,

Ето ме и мен.Днес нямах време да ви чета ,имам много грижи и проблеми за съжаление.......... Tiredдано скоро да се оправят нещата.......... PraynigИначе кантара пак е в застой но аз не се притеснявам Peace
За дъвките, аз си дъвча от началото,от тях никой не може да ме откаже......... WhistlingМоят подсладител също е Суитли.
mariaid И аз съм така, преди лягане гледам да не пия вода защото иначе ставам по 3 пъти на нощ........ #Crazy

mama_na_kiki
Пожелавам ти лека операция и бързо възстановяване.Честито минусче,страхотен резултат!Браво!   bouquet

2 в 1
Добре дошла и успех с режима!   bouquet

Snow-Anna
Честити два месеца, и моят резултат е същият.Дано детенце вече да се оправя!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт