Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 043
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 750
 Добро утро и от мен. Hug

Кате много  вкусно и късметлийско кафенце.  bouquet

Ла бомба супер морски полъх.  bouquet

Момичета аз от два дни нямам нет и сега наваксвам .
Да се похваля - 0,500кг(най накрая след дългото чакане на 5ПЗ и 5П).От утре пак съм на ПЗ.

Успешен ден на всички и много Hug Hug Hug

п.п.Аз питах веднъж, но пак да опитам :бихте ли ми дали паролата за снимките? Rolling Eyes

# 751
Добро утро и Честита първа пролет (макар и снежна) и от мен! Мерси за кафенцето.  И в Кюстендил е студено и допреди малко прехвърчаше сняг, макар че днес е празника на града и коронясването на мис Кюстендилска пролет (вече 42 години). Е, някои сме на работа, но няма как.
Slavitoр изглеждаш прекрасно на снимките, а и малкият е голямо бонбонче.  Hug
Паликарова, добре дошла в нашите редици! welcome
Лек и успешен ден на всички  newsm51
При това мрачно време навън, добре че си имаме нашето Sun-че да ни грее.  Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 08:53 от rokipagane

# 752
Добро утро,
Катечестито ти мръдване на линийката Hug
La Bomba страхотна кефе си приготвила,мацко изпих го с поглед  Hug

# 753
добро утро ,МОМИЧЕТА Hug Hug Hug Hug Hug Hug

поздравления на свалилите  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

добре дошли на новите Hug Hug Hug

благодаря на всички за потупването пред строя Laughing Laughing

ей,страшно добре се почувствах,да знаете Hug Hug

Пали-радвам се, че си сред нас  bouquet

момичета, днес нямам минусче,но не се отчайвам въобще
все пак не очаквам всеки ден да свалям по кило--не би било нормално Naughty

радвам се че успявам за момента без много усилия да спазвам режимността
и отново да благодаря на ВСИЧКИ,
за подкрепата и надъхаността  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета ,аз не споделих за себе си Embarassed
на 36 години с 2 деца-едно момче на почти 13
и момиче на 6
с мъж, чревоугодник ,но облагодетелстван от съдбата  Mr. Green-яде каквото си иска и не качва Rolling Eyes
мечтано тегло 53,54
според Дюки- трябва да съм 57 newsm78(в момента съм толкова)
ръст 159
това е от мен
лек и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug Hug

# 754
  • Sofia
Добро утро и от мен, казахте ми, че ям малко и увеличих порциите за награда съм 300грама +  Crossing Arms

# 755
Добро утро на всички. Hug
Минавам само да се обадя,че съм си режимна,и че няма да пиша два дни,ама заминавам на изпит във Варна.Надявам се да не прецакам режима. Confused

# 756
Добро утро и от мен  Coffee
tzvety roussimova , krikri   , ние тука на морето зимата разполагаме с времето си, но наближи ли туристическия сезон направо лудваме, а таз година ни събраха още в началото на март. Та за това ми остава време повечко за четене, отколкото за писане...не че не ми се иска  Blush Естествено няма да казвам, че съм тук всеки ден  Wink . Сега мисля, че няма да е зле да кача някоя и друга снимчица "Преди / Сега" , но не ми е останало време да се снимам в цял ръст, но обещавам че скоро ще ви се покажа  newsm53
Сега пожелавам на всички усмихнат ден   bouquet  love001

# 757
здравейте Дюканки. HugИскам да ви кажа че аз не съм забелязала изобщо кога съм влезнала в 4та фаза ,а аз съм влезнала на 18.03 а го разбрах вчера.Явно не ми се ядат някакви неща които са ми били забранени преди това.Но все още ме е страх да  почна да си ям редовно.Например когато бях в трета фаза само 2 пъти ядох картофи на фурна, 1 път спагети и 3 пъти сладко,така че не съм си позволявала всичко да ям в трета и сега не знам как да започна четвърта,явно постепенно ще почна да вкарвам някои храни, в момента съм в МЦ, и даже съм смъкнала още няколко грама- 0.500кг. и то в четвърта фаза,не знам защо.Но както и да е,ще видя как ще продължи.Пожелавам ви лек и отслабващ ден  bouquet.Отивам да ви чета.

# 758
Добро утро и от мен,
гледам кантара стой на едно място ,което го приемама като затвърждение на сваленото .
Привет на Паликарова и добре дошла.
На всички с минусчета честито.
Желая ви лек и отслабващ ден.

# 759
Slav4e_Av4e

успех на изпита Peace и
умната -никакво прецакване Naughty Naughty

# 760
Добро утро, момичета!
Паликарова  wavey Аз имам за цел да сваля 24кг, 14 от които вече заминаха  Whistling
Катя и Бомбе, благодаря за кафенцата   bouquet
Vanity Fair, поздравления за успеха!
Slav4e_Av4e, успех на изпита!

Hug

# 761
Добро утро!
Аз нямам с какво да се похваля и затова не пиша newsm78 На всички с минусчета (и без минусчета)
Лек и отслабващ ден и от мен

# 762
  • Пловдив
Добро утро!
Щ
е приемете ли едно закъсняло сутрешно кафенце с много обезмаслена сметанка...(хм, у нас до сега не съм я открила) и от мен?
Чувствам се добре... гастритни кризи нямам, дори вчера си спретнах салатка "Микс Райта" по рецепта от блогосайта. Чудесна е и стомахът ми се държа геройски Simple Smile
За закуска има парче солен тричав кекс с яйца, извара, пуешко и кисела краставичка и чаша-две айрянче Simple Smile
Хайде отивам да хапна.

И малко хумор към закуската:

Речник на средствата за отслабване или как да сиизберем начин да отслабнем

1. Вашият организъм ще заработи като часовник................вероятно пясъчен
2. Прави всичко за стабилното понижаване на теглото...........вероятно опаковката съдържа лепенка, която запечатва устата ви автоматично
3. отслабване без спорт..........................нямаш сили дори за удоволствие
4. Намалява повишеното съдържание течности в организма..................започва от най-високото място. Първо започва да съхне главата ви.
5. Смес от 72 микроелемента...................в Мендеевататаблица микроелементите са по-малко
6. резултатът ще ви изненада.................ще си броите ребрата през кожуха
7. Отстранява не следствията, а причините за свръхтеглото.................това е машна на времето.
8. Практически няма установени противопоказания.......................противопоказанията са само около няколко десетки.

# 763
провет да се включа с един минус -1 за днес

# 764
Добро утро момичета  Hug

Днес започвам вторият етап РЗ  Flutter
Мисля да карам понеделник-сряда П,
четвъртък-неделя РЗ, за да ям през почивните дни Party

Лек и отслабващ ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт