Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 058
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро хубавици,
позакъснях тази сутрин с кафето, но поне топличко ще е

Зеленко и на всички от подклуба  fingerscrossed preggo
Наирянка, радвам се че всичко е наред  Hug
Цвети, голямо  Hug
Кри, за заведенията съгласна съм, но аз сега ги проверявам и май все на камък удрям Hug   bouquet
Ванити, страхотен резултат   bouquet

Сега вече имам повод да се похваля, вчерашния минус си ми седи отивам да коригирам лентичката и съм много доволна newsm44
Пожелавам на всички лек ден и много минуси Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 07:13 от Катя*

# 736
Добро утро милички!
Кати, не си закъсняла хич даже, кафенцето е прелесно, ммммм... честито ти минусче!
А сега ще чета с удоволствие!
Наирянка, честити запратени килца в историята! smile3501
Ванити, браво на тебе - смая ме с твоя резултата! smile3501
Поздравления на всички с повод и без повод!  bouquet
Поликарова, ще ги свалиш - само гледай , 2в1 привет!Приятно Дюканстване с нас! welcome
Приятен отслабващ ден!  bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 07:36 от Mimi_Georgieva

# 737
  • София
Добро утро, момичета!
Кате,  не си закъсняла, навреме си с кафенцето! И честито намаление, днес официално  Joy
2в1, според мен няма проблем да си хапваш извара, каквато и да е тя (при положение, че не се намира друга). Естествено да не надвишава с киселото и прясното лимита от 800 гр. Ще повторя, за което моля за извинение - и най-маслената извара е по-безмаслена и за предпочитане и  пред най-обезмасленото сирене. Освен това изварата засища невероятно много.  Колко кг искаш да свалиш?
Наирянка, кофти за гастрита! Но според мен не трябва да се лишаваш от зеленчуци, просто не трябва да ги ядеш сурови. Прави си зеленчукови супи, печени и задушени зеленчуци, пиле със зеленчуци в плик....
Паликарова, добре дошла! Откъде се извъдихте такива дългучки, изпълвате ме със завист.   bouquet
Амери  Hug
Венити  Hug поздравления за зашеметяващия резултат!  smile3525 Само се чудя как си смъкнала толкоз кила само със 72 поста  newsm78  Joy Рядко се появяваш, и винаги с нов хубав резултат!  bouquet

# 738
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha от мен режимно мляко за кафето  Joy Joy
и малко хвалби  Mr. Green днес съм 81,300 издухах още 700 грама  Hug
лек ден и мнооооооого сваляне на всички
  bouquet

# 739
Добро утро Simple Smile)
Вече не само закусвам всяка сутрин, но го правя в приятна компания Smile
Гуди, много ти режимна кравата  Joy

# 740
Добро утро и от мен!

Кой каза, че днес ще е 20 градуса?
Да дойде да види как ни е затрупал снега.
И продължава да вали.

# 741
Аз казах, ама и мен ме излъгаха. Няма нужда да идвам, защото и аз съм в преспите.
Кри

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 07:43 от baci

# 742
Добро утро! Мерси за кафенцето на Катя, за режимното мляко на Гуди и за морския повей на Бомбето.
Тоя диетолог да издава книга, ще направи революция  Joy

Венити, супер!!!
Паликарова, добре дошла!
Наирянка,  Hug

Гледам, вие дръпвате линийката надолу като затвърдите минуса, аз само да го помириша във въздуха и тичам да коригирам...

# 743
Аз казах, ама и мен ме излъгаха. Няма нужда да идвам, защото и аз съм в преспите.
Кри
Леле, как ще закарам малкия на градина, не знам.
Къде си Бачи?Аз съм в Симеоново.

# 744
  • Варна
Здравейте момичета Grinning Отдавна ви чета, смятам да се включа и аз, но след известно време. Другият месец , живот и здраве,ще се роди второто ми детенце Flutter  и ще мисля после Peace Иска ми се да видя и снимките ви, но иска парола...?  Rolling Eyes

Добро утро и успешен ден на всички Party

# 745
Добро утро и успешен ден на всички Party

Добро утро и леко раждане Hug

Момичета аз сьм много щастлива-кантара ми показа 56,300,т.е. 700 грама за два дни newsm44

# 746
Добро и от мен! В Плевен сме само с дъжд, засега  Simple Smile
Кантарът при мен не помръдва от 3-4 дни  Confused Иначе съпругът ми продължава да смъква, а аз не  Rolling Eyes

# 747
Добро утро момичета Simple Smile
Многа съм щастлива днес иде ми да си разцелувам кантарчето вече съм с още едно минусче  Grinning
Пожелавам ви усмихнат и спорен ден  Hug

# 748
Добро утро, салдурки!  Hug
Кате, благодаря за кафенцето!  Hug Честито сигурно намаление!  Hug
Ла Бомба, и от твоето кафенце ще си взема, благодаря!  Hug Браво за волята!  smile3501
Гууди, нещо не мога да се справя с млякото от кравичката.  Joy Честито намаление, душа!  Hug
Бачи, Кри,  Hug Heart Eyes
Фен, браво! Супер резултат само за 10 дни!  smile3501
Данито, благодаря!  Hug
mmg, честито намаление!  Hug
Лео, честити намаления в см!  Hug Те са най-важните!  thumbsup
Мънки, браво за проявената воля!  smile3501
Славе,   Hug Heart Eyes
Орелия, триците са важни. За чувствителни стомаси Дюкан препоръчва постепенното им въвеждане. Започни с по 1 ч.л. и постепенно ги увеличи до 3 с.л.  Peace
Духи пухи, чудесен е резултатът на мъжа ти! Браво!  smile3501
Смърфиета, понякога се случва така в ПЗ дните. Не се отчайвай, в П дните всичко ще си дойде на мястото.  Peace Браво за волята!  smile3501
Елисе, добре дошла и успех!   bouquet Браво за резултата до момента!  smile3501
Насти,  Hug
Амери, бързо оздравяване на Киара!  Praynig Hug
2 в 1, наблягай на пилешкото и рибата. От млечните киселото мляко и изварата са напълно достатъчни.  Peace
Наирянка, дано не се обостря гастритът!  Praynig Радвам се, че нямаш сериозни здравословни проблеми!  Hug
Паликарова, добре дошла и успех!   bouquet
Ванити, браво! Страхотен резултат!  smile3501 Честити 5 месеца!  Hug
СуперСлави, браво!  smile3501
Халиотис, след като родиш и докато кърмиш ще трябва да си на олекотена 3-та фаза, нали знаеш?!  Peace Леко раждане ти желая!  Hug
Спасдиди, благодаря ти, миличка!  Hug Как се получи желираното мляко?  Simple Smile
Зеленко,  Hug Успех на всички от подклуба на клуба!  Hug Да се похвалим скоро всички и да си бременеем заедно това лято!  Praynig Hug Heart Eyes
ЦветиHug Heart Eyes
Тс Мира, радвам се да те "видя"! Hug
Кремена, честито намаление!  Hug
Скорпи, честито минусче!  Hug

Много  Hug и   love001 на всички! Хубав и успешен ден с много усмивки!  sun Петък е!  Wink

# 749
Добро утро момичета !   bouquet  bouquet  bouquet

Пийнахте ли кафенцето вече?

Вчера си взех една извара и в магазина ми казаха, че е обезмаслено, но на опаковката не пише. Марката и е Алада. Ползвали ли сте я тази извара и дали е подходяща за консумация?

Лек ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт