Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 088
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 720
amerie   bouquet , slave    bouquet , La Bomba    bouquet , 2в1   bouquet  L е о   bouquet , tedi 7   bouquet , Вещи   bouquet  благодаря ви !!!!!! Вие всички много ми помогнахте, а аз продължавам смело напред  Blush
паликарова  , на прав път си , просто имай доверие в Дюкан   bouquet

# 721
Паликарова, добре дошла!  smile3525
Аз не съм писала скоро, а съм на режима от 3 март. Да ви споделя какво се случва с мен. След втория и третия ден, когато ми беше страшно лошо, нещата потръгнаха. Чувствам се страхотно, спазвам режима (ударих два пъти мляко с какао, но бях толково размазана от умора, а някак трябваше да изкарам до края на работния ден).
Свалих 4-5 кг. Най-важното, което ме мотивира още по-силно е пълната липса на главоболие и болки в гърба, които ми бяха ежедневие от дълги години! Благодарна съм, че ви открих! smile3501

# 722
Еее, Паликарова, успокоих се, че има и по-височка от мен в темичката  Grinning Аз съм 182см. Пък с годините съм с една идея след теб  Wink
А, колко кг имаш за цел да постигнеш? Ако решиш да споделиш - разбира се  Hug

# 723
Далече съм от мисълта да стана пак 69 кг.
Но поне да изравня теглото с ръста Praynig

# 724
И аз от две години не съм виждала тая цифра 69, успях с подкрепата на момичетата тук в темата  Hug
Ще успееш и ти  Peace Само не се предавай  Grinning
Лека и отслабваща, красавици  newsm46

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 00:13 от amerie

# 725
  • Варна
Здравейте момичета Grinning Отдавна ви чета, смятам да се включа и аз, но след известно време. Другият месец , живот и здраве,ще се роди второто ми детенце Flutter  и ще мисля после Peace Иска ми се да видя и снимките ви, но иска парола...?  Rolling Eyes

# 726
Паликарова Добре дошла!!!  bouquet

# 727
Здравейте момичета!
То пак никое време стана. Не съм влизала вчера от сутринта във форума, защото се занимавам с организацията по първия РД на бебко-дребко-мммммм толкоз приятна и сладка работа! Но съм като болна-нервно ми е, несигурна се чувствам, а бе - не мога да живея и да се оправя без вас!  Hug
Сега ще ви изчитам-стигнах до 10та страница и . . . мнооооооооого идейна рима си ми намерила, Аби !   bouquet Между другото едни скариди ми стоят във фризера, откакто ти писа веднъж за тях и още се чуда какво да ги правя!?! И да знаеш, че и тия деТ не сме питали и на нас липсваше, момиче!  Hug
Сънче, не можах да сА въздържа и пусти лаком  .ъз, както си четях и на - станах и накиснах желатина и след 10 мин. ще си направя желираното мляко. Все ми се струва, че много време ще отнеме /правих го само веднъж и нещо не се оправих с желатина тогава  Embarassed /, но сега като прочетох описанието ти-толкоз лесно ми се стори, че не се сдържах. И ... видях новата лентичка! Скоро чакам да сложиш следващата, най-хубавата-аз чакам бебе! Ох, само като го пиша и ми става едно вълнуващо, а като се похвалиш-до тавана ША скачам!  Hug Отивам в желето и да ви дочитам!

# 728
  • София
Здравейте на всички. Слава Богу, доста постове са дублирани и има по-малко за четене  Joy Тези дни социалните вечерни ангажименти ме позатрупаха и едва днес успях да се класирам за форума. И пак си чета и се чудя да се смея ли, да плача ли. Сваляне от 8 кг. за месец било малко  #Crazy Я да се признае кой не е чел книгата, а? За протокола да кажа, че за 2 месеца свалих около 6-7 кг. и съм доволна  Embarassed За тези, които сега започват, мога да споделя, че чувството, че панталонът ти, да, същият панталон, който преди едва се закопчаваше, сега вече е като палатка, е ВЪРХОВНО  Peace Определено вече оформих 2 чувала: един за малки и един за големи дрехи. Смятам на всеки кръгъл месец да вадя чувалите и да почвам да меря. Надявам се скоро Големият чувал да се напълни, а Малкият - да се изпразни  Embarassed Засега избягвам да купувам нови дрехи, може би по-нататък  Embarassed

Такаааа... пак да бъда гадна и да напомня на ВСИЧКИ, КОИТО ПИТАТ КЪДЕ ИМА ТРИЦИ, първо да погледнат ей тук http://dukanskirecepti.wordpress.com/  (т. нар. блогосайт) в дясно - Диетични магазини - май трябва да го прекръстим на Магазини за трици  newsm78 Да напомня, че който открие нов магазин за трици, е добре дошъл да го сподели с нас: като коментар на блогосайта или на ЛС например при мен  Embarassed

duhi_puhi, публикувала съм в блогосайта/Полезна информация за фасула (Re: Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88 « #83 сряда, 19 март 2008, 11:25 »). Ако помниш източника - да го споделиш  newsm78

Орелия, защо според теб чернодробните показатели са променени в следствие на режима  newsm78

zazu1, пък "твойта" докторка не ще ли да ходи да набере няколко декара лайка, а  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out

zazu1, Майка Зайка, krikri, Sun, perlata, *Бубето*, Лаис,   bouquet

Лека нощ на всички  1countingsheep

Таковата...  Embarassed ... и останалите от подклуба на клуба приемаме окуражения  Embarassed

spam2

Който не е гледал "Шинел" - да го гледа  Peace

# 729
Зеленко и за теб ще стискам палци, разбира се  Hug

# 730
Зеленкото, успех ти желая от сърце! fingerscrossed Дано скоро се похвалиш! Praynig
Мънки, усети ли и моето потупване по рамото, браво! newsm10
Бомбе, виждаш ли, че може и без ш.....д? И теб те тупам по рамото! smile3521И внимавай, че те  search на спамърския купон, да не вземеш да прегрешиш нещо!
Паликарова, Елис welcome и успех!
Ванити,браво на теб, страхотен резултат! smile3501 Значи ти отслабваш добре и без да пишеш често!
Славее, ех че ми стана добре като ме повика! newsm03 Сега и Фоли да ме тупне малко с пръчицата! newsm17 Само да не ме тупне и някой тиган/ ама няма за какво smile3502
Хайде лека и утре да има много  goodscale

# 731
  • София
 Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  нямах предвид само себе си... По едно време доста народ бяхме в подклуба на клуба  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 732
Е, хайде, лека и ползотворна нощ. А на подклуба на клуба - вие си знаете как да действате! Embarassed
До утре и дано кантарът отчете малко минус за стимул.

# 733
Ев4е, много сладурска снимка! smile3521
Зеленко, успех на всички! newsm10 На първа мисъл сте ми: ти, Сънчето, Ралчето, Дидочка, Мишлето, пропускам ли някой? Ако да- и на него  fingerscrossed

# 734
Впис! че пак ще изпадна от таблицата Laughing
въобще не смогвам да ви изчитам и вече загубих бройката на новичките,но все пак мнооооого много прегръдки на всички Hug
аз съм режимна,нещо с килата го зациклих,ама все някога ще мръднат надолу Mr. Green
и нещо друго исках да кажа,ама го забравих newsm78  Blush

ПП:Паликарова,много хубава кравичка си имаш в подписа Flutter любимото ми животно Mr. Green и то не само защото и аз съм крава... Joy

Общи условия

Активация на акаунт