Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 101
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 825
здравейте момичета!и аз да се похваля с още един минус...толкова се радвам....4ти ден и -3 кг.имам да свалям толкова много..... ooooh!.но знам ,че с вас и Дюки ще успея...
Лек и Слънчев ден с много минуси...

# 826
ros4enka--има нещо такова
аз доста наблягах на сл семки Embarassed Embarassed
и панирани нещица и тн да не изброявам
явно се чисти мазнината както и Славето е писала ,а и др момичета

аз пия витамини за коса и кожа-специално за това си взех
 дано да отшумят тези оплаквания мои Praynig

# 827
  • софия
Здравейте красиви и Отслабващи момичета  smile3525
Честито на всички, които днес могат да се похвалят с минуси  smile3501
Искам да се похваля, че днес и аз найсетне посмях да се кача на кантара и той ме зарадва толкова много. Вече съм с 6.4 кг по-лека от началото на режима  newsm44

# 828
Привет момичета!
Ще ме извините вероятно е коментирано,четох,но така и не ми се изясни особено-КИСЕЛО МЛЯКО 0.1% МОЖЕ ДА СЕ КОНСУМИРА В НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ДО 250гр. ДНЕВНО. ПРЯСНО МЛЯКО САМО ДО 250гр. ДНЕВНО.НО АКО СИ КОНСУМИРАЛ КИСЕЛО МЛЯКО 250гр. ЗА ДЕНЯ МОЖЕ ЛИ ПРЯСНО МЛЯКО ИЛИ ИЗВАРА ИЛИ ПРАВИЛОТО Е 250гр. ОБЩО КИСЕЛО МЛЯКО,ПРЯСНО И ИЗВАРА?

Стана малко объркано,дано сте ме разбрали?

# 829
ла  форнарина-Кремчето без карамел се прави във фурната ,на водна баня,температура-180С.Някой беше писал за неуспешен опит в МВ,но не помня кой Embarassed
Кате787-Кисело мляко до 800гр. ,прясно мляко до 250гр. на ден.Отделно може да си хапваш и извара. Laughing

# 830
  • София
Крисмар, Бети Балю, браво, момичета! Човек се чувства още по-мотивиран и щастлив, когато вижда как килцата, които са го мъчили дълго време се стопяват едно по едно като пролетен сняг....
Кате, при прясното има ограничение до 250мл дневно, т.е третира се като добавка, докато при киселото няма ограничение. Освен това Дюки казва, че последното нещо, което трябва да се ограничи от млечните е именно киселото мляко! Peace
Форнарина, Пиглет, аз крем-карамела го правя на фурна, но без водната баня! Peace

# 831
Аз го разбрах така: Общото количество млечни за деня да е до 800гр, като за предпочитане това да са извара и кисело мляко, прясното - като добавка за кафето, сиренето, дори и олекотено, да се избягва.

# 832
kate787 , киселото мляко е до 800г-1кг дневно(2 кисели млека)... ама най-добре около 600г... Прясното - до 250мл
А ако ядеш обезмаслена извара - я брой към грамажа на млечните- т.е изварата и киселото мляко да са общо до кг. Сирене - в 1-ва и 2-ра фаза - никакво!

# 833
  • София
Аз го разбрах така: Общото количество млечни за деня да е до 800гр, като за предпочитане това да са извара и кисело мляко, прясното - като добавка за кафето, сиренето, дори и олекотено, да се избягва.
Тони, аз понякога излапвам и 2 кофички кисело мляко, което прави 800г, но него не го ограничавам, отделно си хапвам извара и пийвам млекце сутрин с кафето Flutter

Даниа,Михаелка, Мамс, Абракадабра, виждам ви! Hug Слезте от балкона , де! Blush

# 834
Гледам пишете си биографиите , аз тази част я пропуснах като се присъединих към вас ,затова ще го направя сега.Аз съм на 26години , тежах 74кг. при ръст 159см. Преди Дюкан успях да смъкна 4кг. , мнооого бавно за гооолям период от време и то с много лишения. започнах дюкан от 70кг. в момента съм 62кг. то това се вижда и от линийката. Имам дъщеричка Стефани , но живот и здраве мечтая да имам и второ дете. Между другото тове е и една от причините да се мъча да слабея гинеколог ми е казвал че килограмите също пречат на забременяването

# 835
Да, доста объркано - значи до 250 мл прясно мляко на ден, до 800 кисело мляко на ден.
Не се притеснявайте от климакса, аз съм живия пример - за 6,5 м. свалих 24 кг - надявам се и съм убедена, че ще се справя изанапред със задържането.
Джуфка, честито ви радост вкъщи.

# 836
Зарибената, приветствам те в нашите редици. Попаднала си на точното място и резултатът ти показва ,че режимът действа и при теб. Аз съм ти връстница и смея да се похваля ,че постигнах отличен резултат и вече съм към края на 3 фаза . Успешно задържам свалените 20 кг. Желая ти успех Hug

# 837
Мънки, в чудесно настроение съм и всеки ден се надявам, че поне мъничко ви "заразявам" с него.  Hug
Рали, добре дошла и успех този път!   bouquet
Mma Ramotswe, добре дошла и успех!   bouquet Честит 1 месец с Дюкан! Резултатите ти са отлични!  smile3501 Благодаря за рецептата!  Hug
Крисмар06, честито минусче!  Hug
Бети Балу, честито намаление!  Hug
Кате787, обезмасленото кисело мляко е неограничено! Прясното е само добавка - до 250 мл на ден. Ако, обаче, си в период на задържане или искаш да сваляш с още по-големи темпове, трябва да ограничиш и общото количество на млечните продукти за деня до 0,800 - 1 кг.  Peace

# 838
  • софия
Ами като гледам, че сте започнали да си пишете биографиите нека и аз да разкажа малко за себе си- на 23 години съм, студентка и работя. Преди Дюкан съм започвала много диети, но тъй като много бавно започвам да свалям доста често се отчайвах и отказвах до 10 ден  Embarassed  Rolling Eyes. Сега на режима се чувствам много добре, а и резултатите ми вече са видими, което ме стимулира да не се отказвам  Heart Eyes
Мерси за подкрепата  Hug

# 839
Здравейте момичета! Simple Smile

Зеленкото, аз пия лекарства за черния дроб от 8 месеца и предполагам, че те са повлияли за понижаването на ензимите, но не отричам и влиянието на режима, разбира се Peace

Вани Ник, Сънче, Фоли Hug Относно триците - мислех, че е въпрос на личен избор, да не ям нещо, което ми причинява дискомфорт, както е въпрос на личен избор яденето на определена марка извара, мляко или месо и всички други режимни храни. Peace Аз не ям и дробчета, воденички и телешко, нали не трябва да ги проям, само заради режима? newsm78
Но за холестерола сте много прави, че са важни и ще ги включа още от утре! Просто исках да се чувствам удобно е диетата, а не да се мъча, но както казва Фоли - ще ги приема като лекарство, вместо да си давам парите за безумно скъпи хранителни добавки със съмнителен ефект, както казва Вани Ник. Peace Благодаря за мнението ви! Hug

kate787, ограничето от 250 мл е само за прясното мляко.
Рос4енка, Гуди, Славе, Славито, Мънки, Бети Балу, Цвети, Ев4е, Асса 2в1, Мишле, Даниа, цвете12, абе на всички пращам много положителни емоции, въпреки немърдащия ми кантар, който се опитва всячески да ме потисне hahaha

Общи условия

Активация на акаунт