Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 086
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 810
ros4enka , Благодаря!  Heart Eyes Наистина е надявам на успех!
Асса, честито минусче! Твоят втори Дюкан съвпада с моя първи напън! Дано съм успешна и сериозна колкото теб!
Slavito, аплодисменти! Разликата е очевадна! Айде скоро да се похвалиш със съвсем вталени снимки!

Честит племенник на Джуфка! Да е жив и здрав,  весел и упорит Всичко да постига с лекота

La Fornarina , стискам палци и да повлечеш крак! Grinning
Зарибената, добре дошла!
На Славчето- Авче успех!

# 811
ros4enkaмерси,аз понеже си нямам и най-малка представа колко трябва да е и затова си помислих че не е нищо но сега вече съм по уверена.

# 812
кремена-Ако ги ядеш с кисело мляко-3супени лъжици овесени трици.Ако правиш палачинка или кексче-2 лъжици овесени трици и 1лъжица пшенични трици.
marila-Привет waveyМоже ли да си разчистиш кутията.Искам да те питам нещо  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 11:36 от Piglet__

# 813
Sun--- Hug Hug Hug Hug Hug
как си днес Hug
как успяваш всички да запомниш и изредиш  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Зарибена,--здрасти и успех  bouquet

# 814
а, не, ще карам още. Хубавото на Дюки е, че маха мазното, а точно това ми трябва - аз не целя кг, а мерки и усещане за малко мазнини. Затова, даже и да разширя режима, няма да е в Дюки вариант. Ама това си го знаете, нали? Аз и предишния път така сторих и бях много доволна.

Бачи, ти в нова серия ли ще влизаш? Сменена ти е лентичката.
Бомбе, дано не се стига до тунинг, ама не е сигурно. Мазнините почват да се махат отгоре надолу, а да се трупат отдолу нагоре. Затова все задните части са ни в повече, а балконите първи си отиват.

# 815
Mомичета, приемате ли нови попълнения?

Миналата година бях смъкнала 10 кг с Дюкан, но поради не свързани с режима обстоятелства го зарязах и съответно ги качих пак.
Този път съм решила да съм по-настоятелна. Имам 16 кила за сваляне.

# 816
Добър ден,чаровници  wavey
Вече си изпих кафето на тераската в компанията на нашия безобразно глезен котарак.Снегът малко ми развали гледката на цъфналите в градината цветенца,но слънцето вече му видя сметката.Дано тъй да видим сметката и ние на излишните килца sohappy .
Кри , благодаря за съвета за изварата  Flowers Bouquet .Ще купя,но ще я ползвам по ограничено.По принцип млечните ми дневно са 1 кофичка кисело (разделено на три приема през деня) и 100гр прясно мляко (сутрин на гладно като помощно средство за малката стаичка). Между другото, шапка ти свалям smile3501 за търпението и постоянството.Твоите резултати бяха голяма мотивация и за мен, и за половинката .
 Piqlet , не съм Козирог.Везничка съм  newsm56 .

Приятен ден на всички останали,че трябва да приготвям обяда.След малко като си дойде и ревне голямото "бебе" smile3512 ,ако няма ядене ще вземе да стане ....  smile3513

love001   Hug

# 817
Отново ЗДРАВЕЙТЕ! Ами аз съм на 52 (голяяма кака) и вече съм в климакс, което ще затрудни свалянето на килата, но ме е хванал ината! Започнах да Дюканствам на 06.03, като бях 77 кг.  Сега съм във втора фаза 5/5, във втората петица и съм на П от днес.  Днес съм 74 кг., което не е много, но съм обнадеждена, че ще успея. Висока съм 169 см и килцата ми не личат така фрапантно, но ми тежат и не се чувствам комфортно с тях. Никога не съм пазила диети, просто защото не разбирам как може да озверяваш от глад и да си мислиш, че правиш нещо добро за организма си. Само ограничавах някои храни, поотслабвах за лятото и после...мале-мале! Но тази зима...кошмарно напълняване от 69 на 77. Случайно попаднах тук и реших, че тябва да опитам. Моите хора ме подкрепят  и насърчават, дори ми напомнят коя храна не е за мен  newsm10. Та това е в общи линии . Борбата продължава! Килцата newsm11!

# 818
Момичета, благодаря ви за чудесната тема и уютната атмосфера тук

дойде време и аз да се разкрия

ваша и дюканова последователка съм от точно 1 месец
засега бавно и славно съм -5кг, по -5см в бедрата и -7 в талията
въпреки първоначалния ми скептицизъм, резултатите говорят сами
започнах от 87кг (10кг качени само последните 2 год след неуспешна бременност)

иначе преди се мъчех със салати и плодове абсолютно безсмислено, както се оказа

ето и една добра рецепта, която открих онзи ден, подходяща за първите 2 етапа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277610.0

даже запалих и двама колеги на тази тема
за съжаление тук няма нищо преведено от автора на диетата
та май ще се налага да ги информирам аз

но и те са вдъхновени от видимите резултати

благодаря ви още веднъж
до нови срещи

# 819
дюканки---
забелязвам и омазняване на косата ,което при мен е странно ,защото съм със суха на кичури руси коса  ,освен пъпките за които споделих преди време newsm78

# 820
Добро утро или по-скоро вече добър ден!

И днес кантара не ме радва, даже имам + Sad   Пък съм уж в П дни, но те моите кила са си с характер и се свалят когато си поискат.

Честито на всички с минусчета, а те днес май са много  Славито, Мънки,  Асса и тези, които пропускам или още не са се похвалили bouquet

Piglet привет   bouquet Хубаво е прасенцето пък и е влюбено, също като мен Joy Joy Joy
Пожелавам късмет на тези, които имат нужда от него (Славче Авче специално за теб)  bouquet

Пожелавам ви весел и заслабващ ден, в Пловдив е слънчево дано такова да е и на душата ви!

# 821
  • София
Благодаря момичета!
Сега дочетох предните страници.Снощи  е било много весело пижамено парти.Ще гледам да не го изпускам вече Laughing
И нали знаете,човек на диета- жив дявол.Снощи обмислях варианта крем-карамел в микровълновата,но идеята се появи към 1.3 h,та се отказах да пробвам.Някой ако я е патентовал вече - да сподели дали ще стане.

# 822
Добре дошла, Рали... и успех този път с режима!  bouquet От днес ли започваш? А предният път всички ли си ги върна???
Зарибената и на теб здравей и успех Simple Smile За 2 седмици мисля, че си постигнала мн добър резултат! Peace
Mma Ramotswe , честита месечинка! Отлични резултати!  Peace
Мънки, относно косата - при мен пък се появи косопад... но това го отдавам на намаляването на витамините. Иначе за омазняване...незнам дали е от режима- но пък нищо чудно... Всичко е свързано и идва от начина на хранене
Ев4е, не се притеснявай от плюсчетата- гадничко е, ама може да се дължат на вода, на неходене до wc, на МЦ и още след ден да си отново минус. Аз поне на това разчитам и за себе си. Горе главата! Hug

# 823
Мънки, и на мен ми излизаха много пъпки през първия месец - спомних си за пубертета, ама сега явно вече се изчисти организма ми и съм добре. Същото важи и за косата. Търпение. Друго не помага, пробвах.

Зарибената - добре дошла!

По-малка си от мойта мама, а тя от 2 месеца е Дюканка и сваля - бавно, но сигурно. Тя също има проблеми от хормонално естество и каза, че не очаква бързи резултати - дала си е срок една година да постигне желаното. Ще ти трябва и на теб сигурно повече време, но ние сме тук - ще те подкрепяме!

# 824
Здравейте и от мен! Grinning
Преди да хукна по задачки, надниквам тук, разбира се!
Джуфка, честито ти племенниче! Много да радва леля и мама и тати!  ylinfant
Славито, имаш голяма разлика! Браво! newsm10 Много е важно, че мъжът ти винаги те подкрепя и харесва! И че ти не се отпускаш, ами искаш да изглеждаш все по-добре! smile3521
Катя, Гууди, Скорпи Д, Бермудез, Нармони, Правда, Насти, Асса, Ла Форнарина- Честити минусчета! smile3501
Кремена, браво, добре е резултатът ти! smile3501
Ерика, това че в трета не си въвела всичките храни, сега ще ти е по-трудно в четвърта! newsm12
Правда, бързо да оздравяваш! Peace
Бибиан, Зарибената, добре дошли! Hug
Велева, радвам се да те видя тук! Hug
Публикувам, без да дочета, бързо трябва да излизам!

Общи условия

Активация на акаунт