Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 077
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Здравейте, исках да питам за кърмачки - само на режим три ли се стои или се редува с 2?Нещо не разбрахот първата страница

# 796
Здравейте Hug
Имам невероятен повод за черпене:)
Сестричката ми роди и сега вече съм горда леля на двама племенника Heart Eyes
Ще намина по-късно да ви видя  bouquet

# 797
Здравейте Hug
Имам невероятен повод за черпене:)
Сестричката ми роди и сега вече съм горда леля на двама племенника Heart Eyes
Ще намина по-късно да ви видя  bouquet

Да са ви живи и здрави момците Hug  bouquet

# 798
djufka, да са ви живи и здрави!   bouquet

# 799
Здравейте, исках да питам за кърмачки - само на режим три ли се стои или се редува с 2?Нещо не разбрахот първата страница
Само на режим три, без пронеиновия четвъртък.Ама то така не става,казвай бебо колко е голям, какви килограми ще сваляш. Голям зор ли е сега да е. Hug

Джуфка, да са ти живи здрави племенниците, горда леля на двама прекрасни юнака, много щастие им пожелавам. Поздрави на майката newsm51
Росченка  Hug
Бомбе, дано не се стига до нови, най-хубави са си оригиналните babydust7

# 800
djufka--страхотна новина  Heart Eyes Heart Eyes

да са живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet

# 801
Честито, Джуфка! Да е живо и здраво!

И аз съм козирог. Ей ме тука през август покатерена на една скала.

http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=slavyana30&ai … 80106409569535746

Тогава нямах кантар, ама сигурно съм към 80 кила Embarassed Embarassed Embarassed. Е, още кърмех, де...

А ето и да си припомните от вчера - 65 килца

http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=slavyana30&ai … 79852048721364722

Моят мъж е страхотен - той и като бях 80 кила пак казваше, че ме харесва. Никога не ме е критикувал. Ама той заслужава една красива елегантна жена и ще му я дам!

# 802
  • София
Здравейте дами  Grinning !
Днес съм -300 гр. и първи ден от П. Значи от утре пак ще свалям ...може би  Laughing
Резултат 73,6.
Поздрави на всички свалящи,свалили,качили и задържащи!

# 803
  • София
Мишле, усещам, че плюсчето ти е от вода....и утре няма да го има Laughing Hug
ХапсУлютнУ! Whistling Снощи само аз излочих една 1,5 литрова бутилка, за да не посягам към вкусно миришещите манджички на другите Whistling
Лео, аз съм на този режим - от понед. до петък съм на П, а петък-уикенд - на ПЗ и действа! Освен това не броиш кой ден на какво си и не губиш нишката! Peace
Джуфка, честит ти племенник! Да са живи и здрави дечицата й и само поводи за радост да има!  А на сестричката ти пожелавам бързо възстановяване! Hug

# 804
Slavito--много си лъчезарна Peace
и имаш страхотна усмивка Heart Eyes

аз виждам разликата
успех  Peace Peace Peace

# 805
Ей сега се вьрнах от пазар и сьм заредила хладилника за почивните дни само с позволени неща-даже си купих трици и пшеничени и овесени. Какво ще ме посьветвате-сега в пьрва фаза да яма само овесени трици или да редувам един ден овесени-един ден пшеничени?

# 806
Slavito-- страхотна разлика   bouquet

Джувка да са ви живи и здрави    bouquet

Лео, аз съм на този режим - от понед. до петък съм на П, а петък-уикенд - на ПЗ и действа! Освен това не броиш кой ден на какво си и не губиш нишката! Peace
[

Точно за да не се обърквам и аз ще карам така  Hug

# 807
Джуфкааааа, да са ти живи и здрави и племеничетата и родителите им!   bouquet
Славито, мн си чаровна! Hug и децата са  Heart Eyes Разликата ти е огромнаа. Поздравленияяя Hug
La Fornarina, а честито! Hug
kremena, яж си овесените и като свършат-почвай с пшеничните! Grinning

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:56 от ros4enka

# 808
Здравейте и от мен! Днес писах за първи път, но в предната тема и не зная как да копирам поста си тук за да се запознаем, че не ми се повтаря. Отивам да си доям дюканската палачинка. Олекващ и приказен ден ви желая  Heart Eyes!

# 809
Пепина, както и Кри е казала, и най-мазната извара е по-подходяща от най-обезмасленото сирене.  Peace
Бермудез, честито намаление!  Hug
Рокипагане, честит празник на града ви!  Hug Забавлявай се, работата никога няма да свърши.  Grinning
Горгона, не увеличавай порциите, а броя на храненията през деня.  Peace
Славче Авче, успех на изпита!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Венити, с нетърпение чакам да видя снимките.  Hug
Етика, честито минусче!  Hug Добре дошла в 4-та фаза и дано не ти се налага да се "връщаш назад", освен за олекотена 3-та фаза.  Wink
НаирянкаJoy Joy Joy истина си е това за останалите диети и разни "чудодейни" продукти за отслабване.
Хармони, честито намаление!  Hug
Лео, успешна 2-ра фаза!  Hug Сперед мен, редувай си 5/5 поне в началото.  Peace
Правда, честито минусче!  Hug Бързо оздравяване!  Praynig
Неймлес, браво!  smile3501
Насти, честито минусче!  Hug Благодаря ти, мила!  Heart Eyes
Бибиан, добре дошла и успех!   bouquet
Пепина, по отношение на режима няма проблем с десертите, но иначе, мен лично подсладителите в големи количества ме притесняват.  Peace
Тани83, чудесен ти е резултатът!  thumbsup
Славито, подкрепата у дома е изключително важна, наистина.  yes Разликата наистина е голяма!  smile3501
Барчела, можеш да си заместваш водата със всякакви течности. Млякото в айрана, разбира се, се брои в общото количество на млечните.  Peace
Асса, честито минусче!  Hug
Пиглет, благодаря ти!  Hug
Росченка,   Hug
Велева, докато кърмиш - само ОЛЕКОТЕНА 3-та фаза!  Peace
Джуфка, страхотна новина!  Hug Да са ти живи и здрави племенниците!   ura newsm05
Ла Форнарина, честито минусче!  Hug
Кремена, пшеничените трици се използват в комбинация с овесените (1 с.л. пшенични + 2 с.л. овесени) или като заместител на овесените в редки случаи. Ако имаш овесени трици, си яж тях. От пшеничените трици се подува коремът, а и те не образуват гел в червата и нямат същия ефект, като този на овесените трици.  Peace
Зарибена, добре дошла и успех!   bouquet Разкажи ни нещо за себе си.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт