Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 059
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 780
Минавам да ви пожелая лек и спорен ден ,че отлитам на лекции! smile3525

# 781
Добро утро и от мен!

Ами да взема и аз да се представя, като възпитана Дюканка:

Казвам се Славяна, на 31г, с две момчета - Емо на 1 и Гого на 7 г и едно по-голямо, което също е от недебелеещия сорт. #Cussing out

Не съм била слаба, освен може би като студентка, тогава гравитирах около 50. След първото раждане така и не успях да си върна килограмите, че преди това и хормони пиех, ама то е било, защото не съм знаела за Дюкан newsm53. За почти 2 месеца свалих 8 кг и съм във възторг от резултата. Снощи мъж ми каза, че съм била излязла голям инат и че ми се възхищавал newsm03. Какво му трябва на човек - това е най-добрият стимул - хората, които са важни за теб, да оценят усилията ти. Много ви благодаря за подкрепата и за хубавите думи Рокипагане, Сън, Мънки..... Hug Hug Hug Hug ....и на всички други. Трябва да изровя и някоя снимка от "преди", да видите разликата. Но има още какво да се желае, както каза днес и свекърва ми Crazy

Наирянка - много точно си го казала за посланията, с които ни зарибяват за разни неефективни диетични продукти. Само Дюкан!!!!

Исках още нещо да кажа, ама на - забравих.

Благодаря пак на всички ви и усмихнат ден, въпреки гадното време  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny

Тъй или иначе, пролет пукна - ние не!

# 782
pilito благодаря ти за чайчето,аз кафето го отказах преди месец и нещо но чай мога да пия цял ден без да ми омръзва.
И понеже сме на такава тема да попитам може ли да замествам водата дето трябва да я пия през деня с чай или степче във вода?

# 783
  • София
barcela Може, разбира се, и айрян също!Той обаче се брои към лимита, мисля.За разнообразие, може да сложиш степче в него.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:20 от pilito

# 784
Едно кафе и от мен и добре дошли на започващите  bouquet

# 785
Ама айряна брои ли се към лимита на млякото за целия ден.Ей че и аз го обясних,но дано си ме разбрала.

# 786
pilito-- Hug Hug Hug

Slavito-- Hug

8 кг за 2 месеца е супер-поздравления  bouquet

ще стане работата --ще видиш Peace

Лео мерси за кафенцето,ще пийна с удоволствие Hug

# 787
добро утро.

Идвам да обадя, че пак съм в минус. Вече съм под 53 и дано така върви. Малко ми остава и става бавно, но постоянно. За цялата втора серия Дюки имам -5 от талията, -2 от ханша, -2 от бедъра. Супер е. Започнах на 25.02. Значи е по - малко от месец, с една относително свободна 10-дневка по средата. Кг общо са -2.5. Мисля още малко да продължа. Поне още едно в минус. 

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:29 от Асса

# 788
Добро утро,момичета Hug
Наирянка-Благодаря за кафето/без сметанката/.Поздрави за намалението Peace
2в1-Привет  HugБраво за постигнатия резултат.Аз също съм в твоята възрастова група ,с две деца,с твоите кг.Четох,четох и отслабнах без да задавам въпроси.Сега ако кажеш,че си  и зодия "козирог"  newsm53
Slav4e Av4e-Успех на изпита fingerscrossed
Vanity Fair-Мноооооооого добър резултат smile3501 и то само с четене   smile3521
Славито -Добре дошла   bouquetи поздравления за постигнатото Peace
Leo-А не е ли по-добре пон.-четвъртък-П,петък-неделя-ПЗ?Пак ще си хапваш салатки почивните дни  Sunglasses/Не разбрах колко кг искаш да свалиш?/
pepinia-Може.Стига да е режимно.
Ев4е- waveyКакво е това прасенце на аватара ти?  Heart Eyes
Sun-Приятен ден и успех newsm32
Лек и отслабващ пролетен ден на всички  love001

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:35 от Piglet__

# 789
Добро утро!
Много минусчета, това е чудесно, поздрави за всички!
Добре дошли на всички новички!
Вещи, благодаря ти за табличката!
Нелина, това, което пишеш за разделното хранене е вярно, но нашето докторче изрично подчертава, че можем позволените храни да ги смесваме както ни харесва.
Орелия, мисля си, че не бива да се отказваш от триците, прави си палачинка, много вкусна става. А за хранителните добавки самата доц. Байкова казва, че са само една реклама. Аз лично от една хранителна добавка така си смъкнах кръвното, че изплаших Дж-пито си.
2х1 киселотомляко Верея 0,1 не е лошо аз свалих с него 24 кг.
Ванита, поздравявам те специално, страхотен резултат!
Перле поздрави за успешния урок!
Бачи, надявам се, че не сме само ние приятната ти компания, а имаш още по-приятна от нас за закуската.
Пожелавам лек и отслабващ ден на всички!
Ех, извинявайте подгрупата, трябваше от вас да започна - от цялото си сърце ви пожелавам скорошни успехи!

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:31 от vani_nik

# 790
Leo-А не е ли по-добре пон.-четвъртък-П,петък-неделя-ПЗ?Пак ще си хапваш салатки почивните дни  Sunglasses/Не разбрах колко кг искаш да свалиш?/

Ами не знам, някой дет разбира да каже, имам 12-13 кила за сваляне  Rolling Eyes

# 791
Привет слабеещи дами. newsm51
Кафенце има, мерси Hug
Добре дошли на новичките, успех в диетуването  bouquet
Амси ми се губи, къде отиде , защо не пише, искам стихче newsm78
Славито, баба ти ме разсмя от сърце . В такива случаи винаги сес сещам за приказката с майстора и халвата:35:
Мънки, пред строя ако обичаш !  smile3501 Joy
Славе  Hug
Духи Пухи, не му е чиста работата на мъжа ти, да не си похапва тайно  Joy Hug
Видях снимките на Лора и Славето - сладурки сте  Hug
Халеева, къде се затри, наминавай по-често. Hug
Орелия, по повод триците, не е лошо да се напънеш да ги харваш, това е най-добрата добавка за холестерола. Свиква се с тях, и аз не ги харесвах в началото, но сега си ги хапвам. Приеми, че са ти лекарство. Hug
Смърфи, нормално е да качиш, вече сме го коментирали . Та първоначалната загуба на течности в клетките, след вкарването на зеленчук отново се връщат. Така , че споко, това е течност. Hug
Насти, добро утро, вежливият лос, а  Joy За теб, най-препечения съм запазила:hug:
Ла Бомба, и в циците се сваля, кофти, ама се преживява . Ама като чета, при теб може и обратен ефект да се получи:35: Hug
Цвети, как си, на втора ли си вече? Hug
Наирнянка, това ми хареса  hahaha Hug
Пепина, редно е , ми. И аз без сладко не мога. Hug
Асса, под 53 , браво. Нали това ти е целта, пък и мерките са ти намалели доста. Хайде минавай в трета:hug:
Бачи, Вещи, Мише, Вещи , Кри, Бубе, Деатка, Жедира,Аби,  Майка Зайка, , Спасдиди, Бачи, Гуди, , Катяджин, Фенси, Халеева и Куки, Дори, Мишле Цвети, Мамс, Славе, Горгона, Марини, Перле, Даниа,   love001
Хубав ден на всички.  bouquet

# 792

Ами не знам, някой дет разбира да каже, имам 12-13 кила за сваляне  Rolling Eyes

Става, това е патент на Асса, много дами го правят и свалят, удобно е.  Hug

# 793
Здравейте, момичета!
Славито, това, което си постигнала е чудесно- 8кг за 2 месеца Shocked Браво! Hug Едно голямо браво и на мъжа ти за подкрепата,която ти оказва, защото това е най-важното и мотивиращо нещо!
harmony_broken, правда_z, честити намаления!  Hug harmony_broken, ето, казах ли ти Simple Smile
Nameless, честити ти 5 килца. С лекота да свалиш и останалите! Hug
Мишле, усещам, че плюсчето ти е от вода....и утре няма да го има Laughing Hug
tani83, как да не е много- много е! за 5 дни 2 кила са си направо за 'БРАВО' Hug
Bibian, добре дошла!  bouquet
Pepinia , аз лично не ти препоръчвам всеки ден сладкишчета. Прави си през ден  Laughing Laughing
NastyWitch , честито намаление! продължавай да сваляяяш така Hug
То_ни, ще се справиш до лятото и още как Hug А колко си висока самоооо Shocked Манекенка! Simple Smile
И така, скъпи мои, много прегръдки за всички ви и отслабващ ден!  Hug
Вярвам, че утре и аз ще се похваля, че от толкова мн плюсчета, ще взема да се върна на началните кила и ще се  #2gunfire ... или пък няма Joy
Вещи, Сънче, Орелия, Перле, Марини, Фоли, Бачи, Катяджин и изгубилите се Танич и Присилка  lovekiss

# 794
Фоли, циците не са ми проблем.Аз само да ги махна тия кила, па после ако са ми изчезнали циците, ще си направя нови FlutterТова ми е обещал мъжО Flutter

Общи условия

Активация на акаунт