Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 118
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 840
Мишле, привет .Надявам се да дойдеш на срещата за да видя новите ти постижения Hug

# 841
  • Sofia
Наядох се като за световно - сутринта мляко с какао, към 10 крем от кисело мляко със степче и желатин, на обяд дюнер разбира се ( този път сполучлив) за 16 ч съм си направила фалшиво мляко с ориз - прясно мляко, канела, ванилия подсладител и желатин. Дали да не го прибавя към рецептите  newsm78? За вечеря телешко със спанак...все си мисля, че много ям  newsm78

# 842
Момичета,
исках да ви питам......реших да направя 8 ударни дни......после смятам да съм 5/5..та въпроса ми е ..мойе ли карам известно време 5/5 и после да мина 4/3.знам ,че имам да свалям доста.и се чудя как ли ще е най-добре за 2рата фаза?
Да отбележа също,че се чувствам много добре.само вчера имах малко главоболие,но отмина..
Освен това си спретнах кексче от вашите идейки.стана страхотно.но ми дойде много.едва хапнах половината....
Прегръщам ви всички.много ме стимулирате....Много ми се иска да видя и снимките ви..но....нямам паролка.
Ако някой иска мойе да ми я кайе на лични....а ако не..ще се задоволя с резултатите,които вийдам от лентичките ви и от табличката.... smile3501  на всички успели досега......възхищавам ви се!!!!!

# 843
Аз го разбрах така: Общото количество млечни за деня да е до 800гр, като за предпочитане това да са извара и кисело мляко, прясното - като добавка за кафето, сиренето, дори и олекотено, да се избягва.
Тони, аз понякога излапвам и 2 кофички кисело мляко, което прави 800г, но него не го ограничавам, отделно си хапвам извара и пийвам млекце сутрин с кафето Flutter
Ух, да съм спокойна тогава, че без десертчета с кисело млекце не мога, а да си призная досега не съм засичала количество.  Embarassed - гаранция имам дни с по 2 кофички кисело мляко, извара - малко, прясно в кафето и 1/2 Ескуиза, което знам че не е похвално. В този ред на мисли днес ще желирам млекце да пробвам  Grinning

Даниа, и ти в подгрупата на отбора!  Hug
Орелия,  Hug

Горгона Медуза , струва ми се че месото ти е малко! Peace

# 844
Добре дошла, Рали... и успех този път с режима!  bouquet От днес ли започваш? А предният път всички ли си ги върна???
Да от днес

върнах си ги всичките за около година
+5 тази зима
При мен проблема, е че не се движа достатъчно

# 845
Krismar, имаш доста време да сваляш и да пробваш кой от двата варианта ще ти допадне повече. Първо пробвай едното, после другото. Може и да няма разлика при теб. Не знам, какви са основанията за 10-дневен цикъл. Седмичният принципно е по - удобен, просто защото цялото ни ежедневие е подчинено на седмицата.

Горгона, не ядеш много, но са ти много млечните. Това са две различни неща. Обаче, ако не ти пречи на свалянето, няма проблеми. Киселото и прясното мляко имат твърде малко протеин, за да ги броим за такива. А на всяко ядене трябва да има. Начинът - отделно по едно яйце или по малко извара, може и месце, но да не е само нещо млечно.

# 846
  • София
Мишле, привет .Надявам се да дойдеш на срещата за да видя новите ти постижения Hug
Ми ША дода, що да не дода Joy
Ама няма да ме познаеш, ще видиш ти! Flutter
Малеее, аз още не съм потвърдила, ама до вчера бях под въпрос, защото нямаше да сме в Сф, но милото ме сюрпризира, че тогава смятал да поработи #2gunfire

# 847
Мишле, точно това искам - да не те позная. newsm78

# 848
1во да се извиня за правописните грешки.бъркам се от латиницата....
А защо съм решила на 10дневка..защото,като четях всичко написано ....разбрах ,че за тези които имат да свалят повечко кг като мен е по-добре да започнат с 5/5.....и затова и реших да чуя и вашето мнение.Иначе идеята ви за 4/3 е страхотна и удобна....Грешка ли ще е ако започна 2ра фаза с 4/3????

# 849
Горгона, изцяло мнението ми се покрива с това на Асса.  Peace
Крисмар, аз лично бих те посъветвала да започнеш с 5/5. А по-нататък да обърнеш на 4/3, ако схемата 5/5 ти е трудна за спазване.  Peace

# 850
  • Sofia
значи със млечния крем трябва да хапна и 1 яйце или месо, правилно ли разбрах?

# 851
  • София
Здравейте всички!
Аз вървя към края на втора фаза, остана ми само 1 кг за сваляне, надявам се до седмица най-много да го разкарам.
Нямам време да ви изчета, но явно снощи е имало форумско парти. Laughing

# 852
значи със млечния крем трябва да хапна и 1 яйце или месо, правилно ли разбрах?
Горгона, да. И на закуска също трябва да хапваш нещичко, освен млякото с какао. (А това какао мен лично ме притеснява, по-добре го остави за 3-та фаза.  Peace)
Klemy, дано април да го започнеш в 3-та фаза!  Hug

# 853
Hugблагодаря за пожеланията Hug

# 854
  • Sofia
Сън, мерси много

Общи условия

Активация на акаунт