Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 032
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 1 035
marina_79 Привет! Уцели разхлабващия петък, но във форума има много информация и подкрепа. Нещо като клуб на анонимните алкохолици сме  Thinking

Joy Joy Joy
Да започнах да чета, но информацията е доста и влизам постепенно в час.

Дайте един съвет, понеже не съм правила Ударния етап, защото диетата беше казана от приятелка, а не от тук, да го правя ли сега?
Аз от месец съм си на втори етап така като чета!

Tzvety не не кърмя - за съжаление.

# 1 036
Танич, отстъпвам ти, аз нема да се бутам, имам си! newsm03
Перле, абе да не му пуска някой на него по нета разни мадами? smile3503
Бомба, прочете ли ни при толкова задачки? Или свърши ли си задачките от толкова четене?Ай, ся си хапни малко! newsm78
Марина 79 newsm12, да не си кърмачка още?
Да бе, дан съм чак толкоз изкрейзила JoyТва са десет страници.И толкова от спамската ooooh!Ако са 1-2 иди дойди, ама десет от тука, и десет от там Naughty

И тук ли за мъже си говорите бе Joy

# 1 037
La Bomba,тук купон започва.Заповядай и ти.Само се пази от Вещи,че ако ни надуши такъв бой ще ни тегли.Аз съм подготвена ще бягам hahaha hahaha Joy
Малиииииии,Цвети,е сега ще надникна и ако има такива бой и пои по него fightДобре,че мЪ подсети  love001

# 1 038
паликарова сметаната обезмаслена ли е?Ако ти се хапва сладко има едни диетични десерти с подсладител и са пълнозърнести,мисля че ги има пак в магазина за диабетици(има многоооо малко шоколад в тях).Аз си ги позволих обаче чак сега когато не мога да издържа и то 1-2 седмично.Засищат ти обаче сетивата за сладко.

# 1 039
уф,много вода пия,разбрах че така трябва.
да ,ама изядох и една шоколадова вафла Tired
не мога без сладко,направо съм пристрастена.
иначе друго не съм яла.
две кафета без захар,със суха сметана и проклетата вафла.
п.п.алкохо ла ще е проблем,трябва да спра да се събирам с приятели
Направо си за бой, как ще ядеш вафла? Направи си мляко със степче, кола лайт. Забрави за сладкото!!!
Алкохола не е проблем /нали знаеш, че е забранен/, свиква се без него. Те приятелите нали не са ти приятели, заради алкохола. Ако искаш да свалиш, спазвай правилата на режима, иначе се обричаш на провал. Хайде , стисни зъби и няма да усетиш, кога си свалила. Hug
ПП. Наказана си, за теб тази вечер, мъж няма да има  Joy Joy

# 1 040
ne e чесТно за мъжа,беше му ред Whistling Joy

# 1 041
marina_79 това което аз знам е че най-добрия и ефикасен вариант е 5 на 5 докато свалиш необходимото.Т.е.започваш отново 5 дни ударен,след това 5 смесен и така отново и отново...
Дайте и мъж на жената....ще изгори вафлата по-бързо Twisted Evil

# 1 042
marina_79 това което аз знам е че най-добрия и ефикасен вариант е 5 на 5 докато свалиш необходимото.Т.е.започваш отново 5 дни ударен,след това 5 смесен и така отново и отново...

благодаря   bouquet

# 1 043

все едно съм снимана аз,имам много малка талия и голям ханш

# 1 044
... Ако ти се хапва сладко има едни диетични десерти с подсладител и са пълнозърнести,мисля че ги има пак в магазина за диабетици(има многоооо малко шоколад в тях)...
  Crazy Не става, мойто пате  spoko
Ей! Перлата верно е подготвена. newsm78 Тигана е за мен  smile3506 Шъ гу отнеса  Rolling Eyes

# 1 045
  • Пловдив
 Tired  Tired  Tired  Tired  Tired   Thinking  Thinking  Thinking  Thinking  Thinking Пък аз нова тема смятах да пускам ... Ама вие ще я направите до довечера 40 страници. Още не съм изкуфяла толкова  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 1 046
baci съгласна съм с теб,ама като толкова е преритала...иначе аз си хапвах кремчета с подсладител.Тези нещица си ги позволявам чак сега.И дори го правя с голяма доза страх.

# 1 047
Пак е петък и пак сте се разгонили, ама нищо- поне да ви се отвлече вниманието от забранените храни и да се насочи към нещо друго.  Mr. Green  Crazy Да има полза все пак Wink

Паликарова, не съм съгласна с подписа ти, ама хич.

# 1 048
baci съгласна съм с теб,ама като толкова е преритала...
, кат е приритала, ще си счупи спиците....  това е резултата от ф.ли и ш..о..ди Sad

# 1 049
  • София
паликарова сметаната обезмаслена ли е?Ако ти се хапва сладко има едни диетични десерти с подсладител и са пълнозърнести,мисля че ги има пак в магазина за диабетици(има многоооо малко шоколад в тях).Аз си ги позволих обаче чак сега когато не мога да издържа и то 1-2 седмично.Засищат ти обаче сетивата за сладко.

Диманчо, мисля, че си в голяма грешка тук. Никакви диетични десерти с много шоколад, та дори и пълнозърнести. Тук единственото пълнозърнесто, което ядем са триците.
Преди няколко страници имаше пост на Вещи, точно по този повод,
Цитат
... не поощрявайте отклоненията от режима, дори и най-малките. Когато някой попита нещо и да отговаряте "ами аз го правя, ама няма нищо, прави го и ти". Ами ти може да сваляш след като си яла нещо, ама на другия може да не се отрази по същия начин. То и на теб няма да ти се отрази по същия начин ако го повториш, просто понякога стават и случайности. Така че още веднъж ви моля - в съветите, които даваме да се придържаме точно по режима - разрешените продукти и количества. Иначе никой не може да задължи някой друг да спазва нещо - решението си е лично и всеки си прави сам сметката какво да прави и какви ще са последствията.

Общи условия

Активация на акаунт