Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 020
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 1 050
 baci Не споменавай напразно името Господно. HugАз цял ден съм пак на мляко,че без да искам вчера си пропуснах белтъчния четвъртък и днес се мъча над едни ми трици....

# 1 051
Извинявйте Praynigмного сори че съм поощрила някой.Признавам си грешката :oops:Peace

# 1 052
Здравейте на всички!  
Честито на всички с намаления!  

Аз се оформям като една от най-крупните инвеститорки на дюканския фронт, според изключително сполучливия израз на Асса.
Равносметката: днес правя 2 месеца с Дюкан, резултатът е 6 свалени кг. Малко-немалко, доволна съм и си обичам всеки отвоюван грам.
Няма да ви лъжа, било ми е много тъпо и тъжно, когато стрелката не мърда с дни... Ама много
тъпо! Но и през ум не ми е минавало да се откажа. В ИЗКЛЮЧИТЕЛНА степен това се дължи на всички вас и на този форум - зарежда ме с вяра, кураж, търпение и безграничен оптимизъм относно успеха на режима.
Благодаря, че ви има!
Успех на всички ни!

# 1 053
  • Пловдив
baci съгласна съм с теб,ама като толкова е преритала...иначе аз си хапвах кремчета с подсладител.Тези нещица си ги позволявам чак сега.И дори го правя с голяма доза страх.
Крем с подсладител е едно, десерти с брашно - съвсем друго - има огромна разлика. Кремове ядем всички ние и то напълно режимно - има ги в рецептите и всеки може да си ги направи.

И какво означава това - цял ден на мляко? Изобщо не е по Дюкан  newsm78

# 1 054
dimancho нережимните ги поощрява Вещи с нашето оръдие на труда  newsm47
Madiken  newsm10

# 1 055
Момичетааа здравейте!
Да се отчета и аз - днес съм с още едно минусче - -1кг! newsm44
Сега си правих супа от пилешкия бульон и ми стана ДОСТА тежко ,а изядох половин купичка - май ще я ям една седмица ! Sick newsm78
А в момента си задушавам и пилешки дробчета,но още при вида им взе малко да ми се отщява  Sick Дано са вкусни поне....винаги съм ги яла на фурна ,но честно казано не са ми допадали кой знае колко! SickПросто ми писна от рулца от раци и пиле...
Иначе да се похваля ,че НАЙ_НАКРАЯ се сдобих с така бленуваните трици!
Успех на всички  Hug
  bouquet

# 1 056
  • Варна
Добро утро и от мен Stop
Имах възможност да разгледам албума/не съм го правила от доста време/и направо бях шокирана.
Такива разлики ........ newsm78
Не,че и аз не получавам комплименти че съм свалила,ама то трябва да си кьорав за да не го видиш Shocked
Ако знаете как ме заредиха всички тия снимки с положителна емоция. Laughing Laughing Laughing
Благодаря на всички ви,че ви има,че получавам вашата подкрепа и естествено пожелавам на всички да сте така оптимистично настроени като мене и да вярвате в успеха и да не се отказвате от вече започнатото.
Лек ден на всички.

Само аз ли останах, която не съм виждала снимките ви, момичета? Cry Хайде, искам много да ви видя и да ме стимулирате после. Сега събирам информация и надявам се да я приложа успешно, че много станаха килцата..... Rolling Eyes Дайте паролката Praynig

# 1 057
Привет мили момичета ! Само да поздравя и отивам да чета, че много сте изписали - бреййййййй  Thinking !!!   bouquet

# 1 058
La Bomba,тук купон започва.Заповядай и ти.Само се пази от Вещи,че ако ни надуши такъв бой ще ни тегли.
Споко, ше й удара една цица Flutter
Аз Вещи си я любя, така че, ако ме скастри, млъквам Heart Eyes Hug

Раздвоихте ме хора.В спама мъже, тука мъже Crazy

# 1 059
Ами не знам дали е по режима:
-закусих едно кисело мляко(0.1)с три лъжици трици
-обядвах отново едно кисело мляко
-към 16.00 хапнах 100гр.бяло пилешко филе(сварено)
и през цялото това време си пия прясно мляко с нес кафе (без захар и подсладител)
А и 1.5л.мин.вода
Казах че цял ден съм на мляко,защото на мен така ми се стува.
Още веднъж се извинявам на всички,ако по някакъв начин застрашавам режима на някой.

# 1 060

И какво означава това - цял ден на мляко? Изобщо не е по Дюкан  newsm78
бий ме, бий ме Cry
Сутринта изядох едно кисело.После не съм сде спряла и за миг и нямаше как да ям.Обикалях из центъра.Сега като се прибрах хапнах шунка.

# 1 061
Тук съм!Намерих си го newsm68 newsm68 newsm68Ха,познайте кой си намерих?Който познае шЪ вземе най-Убавия мъж тая вечер Hug Hug

# 1 062
Каква шунка си купувате?Днес изрових целия магазин и имаше само свински мазнотии  Sick

# 1 063
Тук съм!Намерих си го newsm68 newsm68 newsm68Ха,познайте кой си намерих?Който познае шЪ вземе най-Убавия мъж тая вечер Hug Hug

Тоз ми се видя хубав hahaha

# 1 064
  • Провинция
Здравейте!Ама Вие насита нямате за писане бе хора.Човек да не изчезне за няколко дни и две-три теми изписани.Тази седмица е кошмарна за мен.Една колежка е болнични и аз карам една дълга редовна смяна от 06ч.-до 17ч.Като се прибера нямам сили да умра,та затова не съм сядала да Ви "видя".Още едно килце от моите замина и снощи бях много щастлива,когато си обух едни панталони,които не съм обувала от 6-7 години.Сега съм си харесала едни на мъжо,та си имам нова цел.Още пет см. и съм вътре в тях. Joy Joy Joy
Отивам да чета назад някъде през две-три теми.

Общи условия

Активация на акаунт