Със самочувствие се сдобих щом Дюкан открих - тема 88

• 55 035
  • 1 270
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро и от мен, момичета! Днес е петък и позарязах малко служебните задължения, за да прочета всичко Embarassed Много ви се радвам и ще ми бъде приятно да споделям с всички вас постиженията си. Тони, мисля, че с теб сме "наборки" - започнах диетата на 25.02... Аз свалих 6 кг, но сега нещо съм в застой. Но нямам намерение да се предавам! 2в1, и за мен беше голям проблем да си намеря триците, във всички магазини, ми казваха, че са свършили - явно в Добрич всички са пощуряли по Дюкан Laughing
До скоро, че дългът ме зове, и слънчево настроение на всички, независимо от мрачното време!!! newsm47

# 766
И аз да се включа, болна съм, но не спирам да съм режимна. До събота включително съм на П и ще си устискам дотогава. още -300 гр. съм - колкото-толкова, но ми е кеф, а и още една дупка на колана се премести  newsm68
Приятен и ползотворен ден на всички!   bouquet

# 767
цвете12 [/b]   понеже си от Велико Търново кажи ми моля те къде се продават тези овесени трици? Аз съм от Севлиево и в целия забутан град ги няма в Габрово също не ги намерих  Sad  в името на стройната фигура бих се отбила и до ВТ освен това имам повод да си направя някой подарък от МОЛ-а Wink

# 768
Добро утро и от мен Stop
Имах възможност да разгледам албума/не съм го правила от доста време/и направо бях шокирана.
Такива разлики ........ newsm78
Не,че и аз не получавам комплименти че съм свалила,ама то трябва да си кьорав за да не го видиш Shocked
Ако знаете как ме заредиха всички тия снимки с положителна емоция. Laughing Laughing Laughing
Благодаря на всички ви,че ви има,че получавам вашата подкрепа и естествено пожелавам на всички да сте така оптимистично настроени като мене и да вярвате в успеха и да не се отказвате от вече започнатото.
Лек ден на всички.

# 769
  • София
Добро утро дюканки! Аз вчера си забърках дюканската баница от рецептите ( мойта прилича на кекс май  newsm78 ) и днес за втори път закусвам с нея и малко кисело мляко. Разкош.... За последно днес карам втори ден П, после 3 или 4 ПЗ и мисля да минавам в третия етап. Ако има резултат от 2-та протеинови дни де  Crazy
Наирянка благодаря за кафенцето, тъкмо навреме  Heart Eyes

# 770
Добро утро и от мен, момичета!
Не успявам да прочета всичко, което успявате да напишете, но се опитвам.
Аз започнах режима на 24.02.2008г  и вече съм - 5 кг.
Браво  Hug   bouquet на всички които са постигнали зашеметяващи резултати! В момента, в който си помисля да хапна нещо нережимно си казвам- толкова много момичета са успяли само аз ли не мога и така се отказвам от нережимните храни. Ама има моменти в които много ми е трудно удържането пия много вода и се занимавам с нещо най- добре с форума на БГ МАММА.
Лек ден и минусчета на всички!

# 771
Да се засрамя и аз  и да се предствя с официални данни! Embarassed

Тони, на 37г(естествено, че не се чувствам на толкова), имам 3 деца - на 16, 10 почти и разбойниче на 3г Започнах от 74,9кг. Искам да падна под 60, поне на 59,9. Висока съм 179 см. Винаги съм яла много, разликата е че преди не качвах, движих се между 53-57, а после между 57- 62. Този диапазон ме устрйва и сега. Решила съм това да е начинът ми на живот, а не просто поредната лятна диета. Още повече, че е вкусна! Mr. Green Преди време си направих кръвния тест за поносимост към храните, месото, почти всичкото, ми е в зеления списък. Гледам да избягвам продуктите от червения и се надявам във вашата компания до края на юни да съм метнала излишния товар!  Heart Eyes Hug
Nameless , привет!
50 % от диетите се провалят даже след постигане на желаното тегло. И аз като теб не искам да съм от губещата половина!

# 772
 Добро утро! Grinning Hug  smile3558
 Снощи скочих за малко от тераската, ама сега се връщам и ще поостана.
 Първо да поздравя всички момичета, които се присъединиха от тема време.  welcome newsm51
 Петък е, та ми се струва, че не е лошо да си запазя една сочна мръвка    от петъчната гала на фоли.  smile3508 По-изпеченка, ако може!  
 За кафенцето на Кати закъснях, ама от това на Бомбето направо се  #Crazy И душицата ми събуди. Благодаря!  bouquet
 По повод сладостите и пристрастяването към шоколад, аз неочаквано лесно се справих, вече дори се чудя кой дявол ми го е пъхал в устата? Twisted Evil Почти месец подслаждам единствено с количка, не съм ползвала подсладител за нищо, не съм си приготвяла и "тесто"- триците си ги хапвам всяка сутрин с кисело млекце. Нищо от изброениете не ми липсва към момента, напротив - все едно съм забравила вкуса им и не са ми интересни.
 Аз продължавам да свалям в ПЗ, че и с МЦ отгоре на всичко. След кратко задържане, физиологически обосновано, днес пак съм минус и очаквам утре да затвърдя 65кг. В тая връзка ще помоля Вещи да промени килцата в следващата табличка, забравих кога съм била 68 и хич и не искам да си спомням, ама ми е неудобно да я товаря и с това, та от две теми си трайкам.  
 Goody, супер! Да ти е честито минусчето! Hug На теб, а и на всички свалили -   Hands Clap Hands Clap
 Кураж на инвеститорките! newsm10  spoko
 С риск да стана банална, ще ми се да попетя за овсените трици. Момичета, има ги в аптеките! Peace
 Слънчо, при цялата топлота, която излъчваш, няма как под лъчите ти да не покълне и поникне (поне) едно красиво цвете!  Heart Eyes Скоро ще сменяш фазата, сигурна съм...   Успех на всички бебеправещи! Praynig
 Ииии... май е време да и аз да повикам... Славееееее, MAAAAAAAMS, Нелкооооо, Катееееееее, Фооолииииии, Феееееенсиииии, Перличкоооо! Къде стееееееее?  Hug Heart Eyes Mr. Green
Ай, стига ми, че тая тема още не съм полагана! tooth  tiptoe

# 773
  • София
Здравейте момичета!
От днес и аз съм във вашите редици и ще се боря с 10кг. Crossing Arms. Висока съм 170см., 65кг.
Успех на всички тук Peace

# 774
Момичета, редно ли е че всеки ден си правя нещо за хапване в което има подсладител??????????  НЕМОГА БЕЗ СЛАДКООООООООО!!!!   #Crazy

# 775
Здравейте момичета!
Аз съм 5ден и съм-2кг.май не е много Rolling Eyes Rolling Eyes,но бавно и славно
На всички пожелавам лек и отслабващ ден Peace Peace

# 776
Добро утро и от мен,а за тези ,които не пият кафе няма ли кой да почерпи по едно чайче.Майтап...
При мен всичко си стои така от вчера.Всяка сутрин се меря,тегля но днес никакъв резултат.Ама аз нали и нямам много за сваляне все ще го сваля този 1,5кг. А пък моят скъпият все ме опипва и се майтапи че май нещо съм поолабила,но това на шега.Ама ще види той като ми се стопи задника какво ще опипва.
Тази сутрин закусих едно тостерче от предварително направена палачинка но вътре сложих малко пилешко филенце,извара после доматче,краставичка.Много беше вкусно.
За обяд съм на пил.шишчета със салата,за вечерята не съм мислила още.
Лек ден ви желая на всички и внимавайте през уикенда да няма прегрешили. newsm10

# 777
  • София
Добро утро или добър ден, на кой както му е изгодно!
аз днес нямам минусче, даже напротив Embarassed, ама к'во да правиш....съдба! Whistling То не може всеки ден- Великден! Crossing Arms
Честито на свалилите! Сеа се връщам да ви чета!
Хубав ден на всички ви и не забравяйте, че днес е ПЕТЪК! Mr. Green

# 778
  • София
Здравейте!Мерси за кафенцата, сръбнах си с удоволствие!
На новите - добре дошли   bouquet
МънкиАм`че теб те знам бре, от отчетния набор`01 Embarassed А имаме и почти еднаква цел и височина Laughing
Аз се понахъсах box , като си препрочетох малко от Дюкан.Напоследък нещо не ми вървеше режима, имам и психологическа бариера - тези килца съм ги държала известно време, но сега мисля да видя сметката на останалите 2-3 Twisted Evil Така де или те, или аз!
harmony_broken, правда_z и всички, които се похвалиха днес - честити намаления  Party
Лек и режимен ден Hug
п.п.Зеленко, Дидочка и всички от подклуба на клуба - стискам ви палци, милички, много, много търпение и спокойствие Flowers Four Leaf Clover  и  pacifier  
Айде и едно чайче , за тези които не пият кафе! Wink

# 779
Scorpi_D Да ти кажа триците единственно в пикадили  в МОЛ ги откривам. Лошото , е че не всяка седмица ги има трябва дето се вика да уцелиш кога са заредили, защото зареждат по малко. Иначе и пшенични трици  има.

Общи условия

Активация на акаунт