Февруарчета игриви правят всички ни щастl

• 10 009
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Цвети, на хотел Яев ли сте били ?

# 226
Дейзи, прегръщам те силно и съжалявам за загубата на татко ти. Желая ти сила да се справяш с тъгата и да се усмихваш въпреки всичко.
Явно не само Мартин се храни, докато се забавлява с нещо на стола. Най- любимо му е да завинтва капачки (на бурканчето, на паничка, на контейнерчето) докато му кусам с лъжичката. Вечер става все по- трудно, защото ако види хляб или сирене на масата отказва да хапне друго. Та се запътваме към другата стая. Оказа се недобра идея да се храним всички заедно на масата, както и не се осъществи плана ми докато се храни да не се разсейва с друго. Не го връзвам на стола...засега.
Джоя, комплексчето се казва (точно Радостче)  "ЯЕВ" www.hotel-yaev.com. Това, което е на снимките е реално почти на 100%, което е по-впечатлително, защото на повечето сайтове преувеличават.
Миш, дано сте приключили с напрегнатите емоции и сега да "действате" с усмивка!

# 227
Cveti мн хубаво местенце.. я пусни малко ваши снимки..

# 228
Аз сложих няколко в "пролетните...", но ако искате, мога да пусна още специално от това място -снимах пейзажа...

# 229
  • София
Дейзи, съболезнования за загубата на татко ти  Cry

Ева не иска да яде от чиния от няколко дни. Пресипвам храната в буркан с капаче, слагам я на стола и се започва: тя маха капачката, загребвам с лъжицата, тя слага обратно капачката, лапа храната, вдига капачката, аз греба, захлупва, лапа и така, докато си изяде почти всичко.
Спрях я от кухня тази седмица, защото ми се струва, че блъскат много брашно и беше направила големичко тумбаче и кълки. Сега аз готвя, но идеите ми се изчерпват, а е само сряда  Tired

# 230
# 231
  • София
Скай, благодаря   bouquet

# 232
  • русе
Дейзи, моите съболезнования  Sad  Praynig

Бети, детски рецепти има и на сайта на Бонапети : http://www.bonapeti.tv/recipes.php?t=meal&pid=91

Цвети, вчера сутринта прочетох в една друга тема точно за този хотел до Карлово, доста хубаво изглежда! Ще се радвам да споделиш още подробности за него и изобщо за града и околностите - не съм ходила по тези подбалкански / май така се казваше  newsm78 / градчета  от ученичка! Помните ли ученическите екскурзии навремето? Цвети, а спирахте ли някъде другаде по път? Я най-добре пусни още някоя снимка!

# 233
Дейзи, моите съболезнования.   action032

Явно храненето и при вас не е "по етикет".  Преди месец пробвах да го вържа, но ревеше и се отказах. Давам му лъжичка, той бърка с нея, като му писне я хвърля на земята. Играчки и ТВ не ползвам, не искам да приема храненето като игра затова се мъча, както мога.  Laughing Важното е, че яде. Напоследък даже не ни оставя на мира, види ли че дъвчем надава викове и си иска, а не винаги храната е подходяща за него.  Rolling Eyes

Яско още не е гледал Бейби Айнщайн и скоро няма да го огрее. С Дани ТВ се превърна в мания до степен нищо друго да не иска, направо като зомби беше. Сега и двамата са на телевизионна диета - новини, реклами и толкоз. Иначе имаме уникална колекция от анимации - всичко излизало през последните 5 г.

Да ви питам - топлите ли храна на децата в микровълнова? Досега избягвах, но наистина е голямо улеснение и май все по-често я ползвам.

Миш, щом детето е като парцал може и вирус да е  newsm78, пожелавам ви бързо оздравяване.

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 16:42 от AvrorA

# 234
Аз идеи за готвене не мога да дам, защото съм боса, разпечатах сто хиляди рецепти и..до там. Правих няколко пъти манджи, пробвах на кухня, резултатът е, че още яде пюрета и каши...
За екскурзията: спахме в Карлово в www.hotelhanat.com- там също беше супер. За 2 нощувки ни смениха чаршафите, кърпите, почистиха стаята...персонала беше мил. Само дето в неделя не работят долу кафето и р-нта, а закуската я сервирали в някаква зала и не позволяваха по стаите. Но ние пък си купихме отвън и си хапнахме в стаята. Та, посетихме и Калофер, но там духаше силен вятър (пък и сме били там), та бързо се прибрахме и съм доволна, че намерихме ЯЕВ. Там само обядвахме, но беше много вкусно, сервитьорката (може би шефка, защото беше страхотно усмихната, любезна) дойде да разходи Мартин (нямаше работа тогава, де), а той с радост прие  Laughing, полюля го на люлка, после му донесе котка за да я види по- отблизо...Ей такива хубави неща! Не беше много скъпо като ядене, цени има на сайта, но аз в друг сайт гледах, че май са по- скъпички стаите. Ние не питахме за съжаление. Аз помня смътно училищните екску-ТА, но и след това много сме пътували (в БГ), преди да се роди Мартин. Даже сега като се зачудя къде да ходим, пак се връщаме по старите места, защото аз харесвам градчета, села от типа на Копривщица, Априлици, малко с исторически дух, ако мога така да се изразя. Улях се... Shocked

# 235
  • София
Daisy, най-искрени съболезнования Sad
Mish, май е крайно време на Александър Леопарда да му свърши черната серия  Peace
Цвети, хотелът изглежда страхотно. Определено смятам да се възползваме и ние някой ден. А за вас се радвам, че сте се разнообразили и отпочинали  Laughing
Аз пък съм лют фен на Мелник. Ходила съм безброй много пъти ooooh! и сега пак ми се приходи  Rolling Eyes
За топленето на манджите: използвам нагревателя на Avent.
За яденето: Ники от малък съм го свикнала да яде в столчето и засега нямам проблеми. Хапва си детето, като системата е следната: аз гребвам манджа, Ники хваща лъжицата и си я слага в устата. Напоследък обаче се заиграва с нея, дъвче я, размахва, маже наляво-надясно, пък и се сърди, че няма папо междувременно hahaha. Малко се храним около 30-40 минути, но нищо - това да ни е кусура.

# 236
joya благодаря   bouquet

Цвети много хубава екскурзия сте направили, браво на вас Simple Smile
 Ние пък водихме Стоян в техническия музей и падна голямо забавление и търчане той горкия забрави да спи от превъзбуда, толкова копчета и ръчки и всичките можеше да ги пипа Mr. Green  ама ако знаете какво му хареса най-много - една кенефна чиния  Crazy отрязана напречно за да видиш как акитата се измиват ( само незнам това дали го снимахме) и с един бутон пускаше водата и една лъжица зарежда акото - голям смях hahaha   Около 5 часа изкарахме там накрая аз бях май най скапана щото и Стоян носех .
За тв-то  любимото му е чебурашка винаги действа за занимавка, но не за да яде ако не иска да яде не можеш да го накаряш и това си е.
За  яденето предпочитам на котлона по добре контролирам колко се е стоплило и при мен е по бързо защото сме на газ, в бг му топлеха супите в микровълнова, но много често не искаше да яде ако не е току що сготвена, май си познаваше детето Wink

# 237
  • Стара Загора
Аз пък само в микровълновата претоплям  Thinking

# 238
Еее, Мелник си е класика. Обожавам го и аз, последно ходихме там за първата ни годишнина, по нататък ще заведем и Мартуш.
Роро, този музей ми звучи супер интересен. А това за WC- чинията направо ме разби  Joy
И аз притоплям на микровълнова.

# 239
Благодаря момичета, днес сме малко по добре без температура само с кашлица, но поне Алекс беше весел.
Наистина много красиво место много ми хареса и на мен. За Мелник не съм ходила но имам голям мерак да отида харесвам страшно такъв стил къщи пазещи нещо старо от българската култура и история.
За яденето при нас става само когато закопчея щъкащото зверче на стола и пусна любимите филмчета на Бебе Айнщайн които при нас действат без отказно. За топленетo топля на микрото и си ги ядем без проблем.
За играчките и на нас всичко ни е много безинтересно с изключение на прахосмукачката която вече успяхме да счупим, 2 компютърни мишки които дърпаме като кученца, пералнята да я отваряме затваряме и дърпаме уплътнението и духалката която преследваме където и да я видим да успеем да си я откраднем.
Я да попитам останаха ли кърмещи мами? И ако са останали кога мислите да отбивате или не мислите? Аз се чудя бях решила да го отбивам на 6-ти май ама като го реших и нещо маи взе да не ми се иска та не знам май май ще го правя Крали Марко  или Чудомир  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт