Да се похваля ние утре отиваме на почивка за 10 дена до Дърбан, много хубав град на Индийския океан на около 2000км от Cape Town. Малкия за първи път ще лети със самолет, много се вълнувам дано го понесе добре, ще му дам да суче при излитане и кацане по инструкция на педи и дано всичко мине ок. Ще пращам снимки от там, зажадняла съм за смяна на обстановката че от както съм родила не сме ходили никъде май, освен за 2 дена на бунгало Август месец за годишнината от сватбата.
, но бързо му мина, поне се научи да се качва и слиза (с помощ разбира се).Отивам да гледам снимки и ще кача в албума.
Яде, но май все повече превръща процеса в игра, скачане прав на стола, бъркане в паницата и т.н. Днес му дадох лъжицата и манджата и го оставих на воля да видя какво ще направи. Зарови си двете ръце в картофите и после в устата, но повечето навън оставаше. Издържах точно 2 мин и грабнах паницата, ей голямо мазане падна. Последните две вечери му давам да яде вместо мляко с бисквити от нашата храна. Резултатът е - 2 дни детето си ака нормално и няма запек, та сега съм в чуденка, да продължава ли с мляко или да минава на твърда храна. 
Така че остава да го забавляваш някак, докато се нахрани..
възможно е да му доскучава... Наш Никсън на Бейби Айнщайн кротува, инак мята лъжици.. Като казах лъжица... дай му една да се чувства самостоятелен, а ти с другата пъхай в устата.. 
... И все още (всъщност винаги ще е така!) ми е много мъчно и ужасно ми липсва. Но това са нещата от живота и те си се случват, колкото и неприятно да е.
Става все по-бърза и упорита, та се майтапя, че скоро ще я разхождам с наморник или с тиксо на устата.
Имаше много кръв и сълзи, слава богу че няма избито зъбче
Два дни по-късно в Неделя преди обяд му прискрипахме пръстите на вратата
Аз готвех на терасата, а тати му играеше с него в кухнята и докато го види той се шмугнал пред него докато затваряме. Мъжо изкърти вратата, а добре че дограмата е дървена и не се затваря плътно, та се разминахме с охлузване само. Същия ден легна да спи и се събуди след час. Стана ми странно че лежи до мен не спи, а ме гледа само, но не става както обикновено. По едно време го пипнах гори, измерих температурата 38,6, а след 10 мин стана 39,4. Почна едно трескаво звънене за съвети на познати и педи. И всички бяха категорични, ако е зъби ще се смъкне съвсем, ако е вирус ще варира. Та цяла нощ я смъквахме и дигахме и в понеделник сутринта на преглед бяхме с 38, а докато се приберем пак стана 39,4. Прегледа го педи и решихме, че е вирус макар долните му кътници да бяха много надути. Прибрахме се и аз се сетих за думите на бившата ми шефка, че сигурно е вирус защото едва ли сме каръци да ни никнат 4 зъба на веднъж. Та погледнах горните и се оказа, че горния десен е избил, а левия е на път като долните два, от които единия ще избие тази нощ защото боде и белее и остава да пробие кожата.. Оказа се, че можело да са 4 на веднъж.
И сега не знам дали освен зъбите обаче не е и вирус. Защото вчера вечерта я смъкна на 36,9 до тази вечер, когато вдигна пак 38,6. Лъжа се защото като вдигне температура има хрема която се стича в гърлото и почва да кашля. А като смъкне температурата хремата спира и кашлицата също. Но май ще се окаже, че сме и с вирус и зъби за жалост. Алекс е адски кисел направо му се чудя горкия как издържа. Вчера беше като парцал горкия лежеше безжизнен, а вечерта като спадна температурата живна малко. Днес цял ден плаче без да спре тика всичко в устата, не може да диша от хремата и кашля и иска постояно да го носят.
Моят го няма вече 21 години
доста му се е насъбрало
) Въпреки моите усилия да е обезопасена, от няколко дни успява да си измъкне ръцете от коланите

Обикновенно закуската я изяжда наполовина, обядва чак към 2-3 и то не когато и даваме ние, а когато тя си иска. (маха с ръце и не иска да яде, оставяме супничето на масата, тя след малко отива, сочи си го и бърбори нещо)
, като в това количество включвам плодове и бисквитки.