Февруарчета игриви правят всички ни щастl

• 10 015
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Което ми напомня за степените на надареност на личността:
1-ва степен : многостранно надарена личност
2-ра степен: всестранно надарена личност
3-та степен: странно надарена личност
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 196
  • София
Радостче, и ние правихме прощъпулник вчера (месец след като проходи, но няма нищо  Laughing). Ева първо седна на пода и започна да се усмихва на многото хора. След това награби питката и започна да я удря в земята  Joy В крайна сметка взе водните бои и почти едновременно с това- една книга с източна философия. Стетоскоп, портфейл, самолетен билет, микроскоп- ц, никакво внимание  Naughty
Според ритуала излиза, че ще се занимава с изкуство и философия- което мен би ме радвало всъщност Sunglasses

В събота през нощта вдигна температура, предполагам от растящите кучешки зъби. От няколко дни насам съм "обзаведена" с рагади, за пръв път в немалкия ми кърмачески стаж. Много боли  Sad

# 197
Чудесен избор  Peace
  Ще бъде духовен човек , който не се интересува много много от материалното ...
Бети, Слагали ли сте МПР ваксината, ако да преди колко дни?!

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 19:57 от Radostche

# 198
  • София
Преди 5 дни сложихме ваксината...
mateeva_eli ..за соченето с пръстче..Кати сочи, но имам чувството, че сочи едно, а като я вдигна се чуди и обикновено взима друго...така че, вдигни я и и помогни да си вземе каквото иска сама....След време, сигурно това сочене с пръст пък ще  почне да ни дразни...Бързо се научават..Кати пък се научи да опитва разни неща, като топва пръстче и сега като види някой с чаша или купа се присламчва, нагласява си пръстчето и тръгва да бърка..и това някъде от 2 дена...
Играта с балона се надува и  нея не я впечатляваше в началото, но аз отвреме на време си и пеех...сега мисля/или поне така ми се струва/, че като иска да играем ме хваща за ръцете и прави някакви физиономии...които аз разчитам, че иска да й пея и да си играем...горе долу я разбирам какво иска, ама знае ли човек може и да бъркам..детето да иска едно, аз да си мисля друго... Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 19:23 от EmiR

# 199
  • насън...
ехо...

за паданията и удрянията наша педка каза да мажа с ривинол...ама  тя е малко луда, но виж за олио не се бях сетила....10х скай...
сиерски стискаме палци да се размине...
биби...все едно аз съм ти писала първия абзац на поста...Simple Smile особено това с преобуването е......луд купон..Simple Smile
некой запита как се справяте с компютрите и малките беладжии....е, аз отдавна мислех да го вдигна Simple Smile тоз въпрос....
и едно питане дето отдавна се калесвам да питам тези от вас, които хранят с фризо....откакто минахме на 3-ката ми прави впечатление, че по-малко кол. изежда...последните месеци от 2-ката й правех с 210 мл. вода, сега с 180, както междувпрочем е указано...явно е по-питателна наистина, ама аз се чудя да не би да го щетявам нещо детето...наблюдения и мнения?Simple Smile

# 200
  • насън...
ехо...

за паданията и удрянията наша педка каза да мажа с ривинол...ама  тя е малко луда, но виж за олио не се бях сетила....10х скай...
сиерски стискаме палци да се размине...
биби...все едно аз съм ти писала първия абзац на поста...Simple Smile особено това с преобуването е......луд купон..Simple Smile
аврора прати го яско малко да придаде челен опит на мойта мома...Simple Smile)
некой запита как се справяте с компютрите и малките беладжии....е, аз отдавна мислех да го вдигна Simple Smile тоз въпрос....
и едно питане дето отдавна се калесвам да питам тези от вас, които хранят с фризо....откакто минахме на 3-ката ми прави впечатление, че по-малко кол. изежда...последните месеци от 2-ката й правех с 210 мл. вода, сега с 180, както междувпрочем е указано...явно е по-питателна наистина, ама аз се чудя да не би да го щетявам нещо детето...наблюдения и мнения?Simple Smile

# 201
  • София
Radostche, ваксината мина преди повече от месец. Но всъщност, малко след това имаше температура няколко дни, уж вирус, не знам си какво, чак антибиотик изписаха, напълно ненужен Close

# 202
Beti.. за рагадите Lansinoh.. страхотно кремче без отмиване.. аз съм много доволна от него.. но е скъпичко.. обикновен дефламол също помага но трудно се мие..
Проблема с компютъра го решихме с лаптоп.. в другата стая има един който съм спряла от захранването и Ники го пуска и спира, ама като не тръгва нищо бързо се отказва..

# 203
Много ми е чудно тези педита хич ли не четат какво пише в листовките към ваксините  newsm78

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 09:29 от Radostche

# 204
Аз за синините нищо не мажа, при нас травмите засега са: синини, прищипани пръстчета, и не знам защо го избива на мазохизъм това дете, цялата е надрана, а от инат си хапе ръката до кръв, ако не успее да докопа някой друг  newsm78
Снощи пак плака много, тия зъби край нямат...

Амен аз храня с фризо, минах на 3-ката, но точно тогава Никол ми направи алергията, и го спряхме и сега пак си давам фризовом(1) като преди, педито каза, че детето вече не взима само от млякото витамини минерали и т.н, а от другата храна ,така че не е проблем да пие старото мляко. Даже намалихме дозата на 180, защото повече не пие.
Според мен си пие млекцето просто по навик, а не защото има нужда  Peace

# 205
да бе децата нямат никаква нужда от мляко като проядът твърди храни.. ех тези техните навици..   Rolling Eyes

# 206
Скай говоря за АМ, конкретно за Фризовом, и конкретно за моето дете,
не по принцип за мляко.

# 207
joya ти каза че сте танцували патешкия танц, сама ли пееше песничката или я имаш от някъде, много искам да си я сваля ако знаеш от къде.

# 208
  • София
Здравейте и от мен.Днес дъщеря ми погоди страхотна първо априлска шега заключи се в стаята и аз останах от външната страна.Е след малко ръчкане с отвертка в бравата и с помощта на друг ключ я отключих но доста се уплаших.

# 209
joya ти каза че сте танцували патешкия танц, сама ли пееше песничката или я имаш от някъде, много искам да си я сваля ако знаеш от къде.
Рорана имам я, ама е само инструментал, това е и текста.

http://store2.data.bg/olekkk/olekkk/Music/BG/Angel%20Kotev%20-%2 … eshka%20pesen.mp3

http://www.zazz.bg/play:f4cd2592

Всяко мъничко дете
знае патета безчет,
но едно от тях познава най-добре -
Яки с кръглите очи,
Яки с гордия перчем,
с Чопър вения и силния другар.

Яки знае да чете,
Яки знае да брои
със затворени очи
па па па па,
а от всякакви беди