, явно затова е била кисела и не е спяла като хората, но мислех, че кътниците пробиват доста по късно и досега съм я оглеждала само за предни зъбки...Та вече имаме и половин кътник
sier хемоглобина си ви е оки..нашия беше 120 и педи каза перфектен...
Кати снощи набара пресен чесън и като го захрупа....май й се услади
та дори и не искаше да го пусне...изяде си половин стрък..От два дена заспива в 22, но поизместих дневния сън...и мисля, че и тя се чувства по-добре, а може би се е успокоила като е пробил кътника....
Мамите, които са ходили на почивка как се справяте с яденето на бебоците...Сега ако заминем май някаде/татито е на 90% навит вече
/се чудя как ще я храня...пюрета ли да купя/тя яде основно готвено от мен/, съмнявам се, че мога да разчитам на месните кръчми, а в хотела в стаята няма да има кухненски бокс...ентусиазма почва да ми се помрачава от тези мисли....дано накрая да не стане, че пак ще отидем на вилата за по-лесно....
и ние не мием зъбките все още,понеже пробиха преди 2 седмици.Имаме си само 2 горни и така.За спането вече сме минали на 1 път на ден.Ставаме към 9:00ч. и после заспива в 13-15ч.За сметка на това в 21 вече е заспал сам
На вън с тия фасове е чудо и при нас.каквото си намери на земята иска да го опита.вече до такава степен познава,че ще му се карам и като вземе нещо бяга да не го хвана.решил е че мама има нужда от фитнес
Тази сутрин я качи до 39.7. Говорих с личната по телефона, според нея е от зъби. Давам Ефералган на 6 часа и се моля да не се качва много преди да е дошло време за следващия прием
Пробвай и някои от бабешките методи - например, ако много я качи, но още му е рано за ефералган.... Например да го изкъпеш с един градус по-ниска от неговата Т - ако му е 39, му правиш вода 38 и да се поплацика малко... При децата номера с изпотяването, т.е. да се облече много за да се изпоти понякога е опасен, защото лесно прегряват, т.е. по-добре да се разсъблече детенце. Инак Т е полезно нещо - помага на организма сам да се справи. До 39 не е опасна, 39-40,5 е по-добре да се пробва с някой Тпонижаващо лекарство.
Сега мъжо умува как да смъкне нивото на леглото още по-ниско.
Тази година четох доста отрицателни отзиви и затова сменихме хотела.
), май вече схваща че оттам се пишка... Гърнето обаче ползва за катерене и влизане в него, но не и за седене... ама ще му писне някой ден да го държа и ще поиска да е по-самостоятелен...
Докторката дори не знаеше, че не взимат