Февруарчета игриви правят всички ни щастl

• 10 035
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Roroana, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

# 31
  • София
Нас пък ни се скапа компа..чак днеска татито ни успя да го оправи.. 4 дена без нет #2gunfire ужассс....хъмм незнам как е ако въобще нямаш нет..сигурно се побъркваш или съм станала зависима newsm78, та както и да е. Благодаря на мамите обсъдили менюто на бебоци. Днеска комшийката ми отсипа от супата от ДК и Кати не я хареса, та явно засега няма да я записвам. Ще продължа да си готвя.
За почивка страшно ми се ходи и мисля тази година да отидем на море, но ще е с някоя баба и дядо, за да може и ние да покупонясваме, а те вечер да си я гледат/хъъммм всъщност незнам как ще стане, ако още се кърмим newsm78, но до август септември има време/Сега подготвям татито за майските празници и мрънкам как ми се ходи някъде, почти съм го склонила, та ако успея окончателно ще ни е първата кратка почивка/изклювам ходенето на вилата за по няклоко дни/
За тръшкането...от няколко дни Кати много успешно се справя с това...направо незнам от къде го е видяла, извива се та дори и ляга на земята...е в къщи де.
Имам чувството, че се опитва да си смени режима на спане, но засега немога да й помогна и незнам какво да правя....сутрин става към 8,15 към 11 заспива до към 12,30- 13,00. И после заспива към 16,30-17,00 и понякога откарва до към 18-18,30/това е тия 4 дни без компа/ и после купон до 22,30 ужас...Днес сутрнита се събрахме с 2 дечица и голяма игра падна, съответно въобще не й се доспа в 11 и заспа в 12,45. Спа до 14,15, ходихме навънка и в 17 пак заспа, но реших да я събудя/рядко го правя/ в 17,45 и мога да каже, че си легна поне нормално, защото в 22 вече беше заспала. Кога си лягат вашите бебоци?

# 32
  • София
Честит рожден ден на Roroana и Яшо
Да са здрави и много, много щастливи!

# 33
  • София
Честит Рожден Ден на Roroana и Яшо bouquet Много здраве и любов  bouquet
Цвети, честита радост в семейството. Да е жива и здрава малката госпожица Peace
За спането: Ники става към 7.30-8.00. После заспива към 11.00 докъм 12.00. Следващата "почивка за мама"  Mr. Green е към 15.30 за около час, час и половина. Някой път, обаче заспива чак към 17.00. А вечер заспива обикновено към 21.30-22.00.
За ваксината и аз питах, тъй като още не ни е бита тази за заушка и т.н. та нашата лекарка ни каза че 1 месец след нея е реимунизация за полиомиелит, а чак при почти навършени 2 години е Пентаксим 4 прием.
Туйто сега, ново дваЙсе  newsm78
Я да попитам и аз нещо: Има ли още непроходили? Ники от десетина дни прави самостоятелни 4-5 крачки между различни "обекти". Понякога се отплесва и откарва и повече, но като осъзнае, че е на място без опора, застива прав и започва да се подхилква, след което бавно, бавно тупва на дупе.

# 34
Ние сме непроходили, Никол прави по две крачки и сяда долу, иначе щъка активно, но се държи за нещо задължително. Опитва се, седейки на едно място да пази равновесие без да се хваща и е много смешна Simple Smile)
Снощи ме посрещна на на входната врата, отварям и гледам едно детенце седи и се смее Simple Smile
как е излязла от хола не е ясно, като се провикнах, мамо къде е детето, отговора беше :ааааа тука си играе зад фотьоила  Twisted Evil

Мен ме притеснява друго, детето колкото и да е чисто все намира някакви боклучета и съответно в устата, и се дави, кашля ...
имам чувство че в повечето случаи това са косми  newsm78

# 35
  • София
Честит Рожден Ден на Роро и Яшо!

Джоя, всички събират боклуци и ги лапат. Чистя като бясна и пак намира какво да си напъха в устата, но като усети, че не е за ядене- идва при мен и се плези, да го извадя  Laughing

# 36
  • София
Eeeeх, почивка! Ники преди 2-3 дни спомена за х-л Езерото, ама не знам дали ще стигнем до там Crossing Arms За лятото не сме мислили. Все много работи и най-вероятно ще ни закара на Созопол за няколко седмици (де късмет) при мама и бебо от моята стая в родилното Grinning Родени са с Али на една дата.
Дайте идеи за приятно прекарване на тези няколко дни с дете на 10г! Къде да го водя newsm78? Испанче е - първото ми дете, така да се каже. Бях и бавачка преди 7-8 години. Снощи дойдоха и не мога да ви опиша колко се радвам Grinning
Зъби не мия. Питах педи и тя каза да не се изхвърляме Laughing И Али като Марти заспива на гърда.
По инат дъщеря ми ме бие Shocked Ако нещо не и хареса, ме гледа сърдито и крещи с цяла уста, перка, блъска. И аз се опитвам да я отвличам, ама за напред не знам как ще е. Отделно, че реве за всяко нещо. Кат бебе гласът не и се чуваше, ама налучка добрата практика Thinking

# 37
Ние сме непроходили, Никол прави по две крачки и сяда долу, иначе щъка активно, но се държи за нещо задължително. Опитва се, седейки на едно място да пази равновесие без да се хваща и е много смешна Simple Smile)

Същото се отнася и за нашия калпазанчо  Wink
За почивка - ще ходим в почивните дни на май , на Априлци. Ще сме три семейства , с децата. Дано да е хубаво времето , ще бъде весело и с нетърпение очаквам пътуването Simple Smile

Вчера ходих пак при моите " приятели " в НОИ да запитам кога ще ми платят , а в отговор получих " трябва да те завърти компютъра " .При този просташки отговор кипнах и подадох жалба , на която очаквам отговор, но междувременно ме информираха днес ,че другата седмица в четвъртък , парите ще ми бъдат преведени Laughing. Това е безобразие невиждано в никоя нормална държава Sad
За капак на всичко , вчера единият болт на количката как се е отвъртял и паднал.Цял ден захождаше на една страна, все едно шофирах в пияно състояние Wink

# 38
ЧРД на Roroana и Яшо!!!   bouquet  bouquet  bouquet

ЕmiR и мойта дъщеря беше така със спането, все по никое време, дори се налагаше да я люлея докато заспи, а вечер заспиваше към 23:00 .Сега спим само веднъж през деня. Вярно че казват, че до година и половина децата трябвало да спят по 2пъти денем, ама какво от това, сега поне не се тормозя, тя си знае като се наобядва и след половин час е заспала сама, без ревове и мрънкания.

Зъбки мием, обаче с пръстче  Crazy Какви четки купувате вие?
За прохождането... все още не сме  Confused иначе като застане права доста време изкарва без да се подпира, ама тръгне ли и залита много. Пускам я да се подпира тук там, ама тя все ще си намери някои ръб да се фрасне. Още незнае на какво да се подрпе, имаме една топка и тя иска все да стъпи отгоре й, а аз се чудя не усеща ли че не е стабилно и че не може да се качи отгоре й.
jas.min бях писала ама сигурно не си видяла. Искам да кача снимка на Юлиана, незнам как.

# 39
  • Стара Загора
Оооо Джоя и Ивка е като "прахосмукачка"  Rolling EyesТе май повечето са такива на тази възраст.
Абе хора вие за почивки вече говорите. Shocked Аз не правя никакви планове още, има време.Днес съм много хепи, мъжо е в къщи и се гледат с Ивка, аз бях на фризьор, поднових си кичурите, понакупих си дребни нещица саааамо за мен и някак си се почувствах по-добре.Колко малко ми трябва а ?  Laughing
Айде сега се връщам в реалността - отивам да поошетам  Mr. Green

# 40
Честит Рожден Ден на Ророана и Яшо(която не се е появявала от цяла вечност)! Пожелавам любов и предвид обстоятелствата - спокойна година!   bouquet

# 41
ЧРД на Роро и от нас!!! Много здраве, любов, слънчеви и усмихнати дни!!!

Wish, и ние ще ходим във Велинград по Великден. Ще сме в х-л Камена от 21 до 25 април. Ние често ходим там. Има вътрешен басейн, но е с много гореща минерална вода и не се препоръчва престой повече от 15 минути.  newsm37 Нооооо аз съм го поръчала до тогава да се е стоплило, да е дошло лятото и да сме на външния басейн.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  ... Както и да е ... ако решите да ходите към Велинград по това време, казвай да направим една среща.  Wink
Avrora, с вас няма да се засечем явно.  Hug
А на лято ще ходим на Константин и Елена пак, както и миналата година. И ПАК ще сме си тримцата с тате и Дани, защото Дани не си го давам  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 42
Хехе, Сиер-че, така като си говорим за бъдещото лято и ни става хубавоооо и сякаш по- бързо ще дойде  Sunglasses
Радостче, не съм искала да прозвучи така- не влагам този смисъл, който повечето хора за думата "провинция". За мен не е обидна дума, извинявам се, ако съм обидила някого  Hug
Бети, много сладка Евичка  Laughing пу-пу...
Честитки за двете рожденички днес- живи, здрави мами и обичани дами!!!
Мартин спи по график: 12-13.30ч. и втори сън: 17.30-19ч. , като не са точно фиксирани часовете, но ориентировъчно е това. Вечер ляга късно 22.30-23ч. Надявам се като премине на 1 сън дневно да направим графика с по- ранно лягане.
Да взема да помисля за някое пролетно пътуване и аз  newsm78...за ден-два, би било чудесно  Wink
Зверчето яко бърника навсякъде и непрекъснато си намира какво да чопне от пода. Особено е интересно като сме навън- камъни, сламки, боклуци и т.н. Тръшкането е ясно  Mr. Green...
Лека и спокойна нощ!

# 43
Момичета благодаря ви много за вниманието, да ви почерпя аз по едно вино Wine Glass и да се извиня че съм много смотана и така и не научих номера с картинките Rolling Eyes
 А иначе от снощи вече сме си в къщи и съм много доволна, колкото и да е баби, дядовци, лели и т.н. помощници, друго си е у дома, някак си  по-мое си е Mr. Green, и още стоят балоните от рд-то на Стоян и едно празнично да не ви разправям Joy нищо че тук таме има по някой спихнат hahaha
 ДА се похваля че престоя ни в бг много добре се отрази на Стоян, има си вече приличен режим на спане - ставане 8-9 лягане 21-22 като през деня спи според зависи за около един два часа обедно време. Освен това вече се кърмим предимно сутрин и вечер и понякога на обяд за приспиване, ако не се вози в кола или количка само така заспива. И последно но много важно вече няма такъв страх от непознати, постоянно се закача с хората и иска да му обръщат внимание, само дето изобщо не се пази ама аз за какво съм Mr. Green
 Цвети за зъбките важното е да се мият след като е яло твърда храна детето, а не от кърмата така че можеш преди приспиване спокойно да си ги миеш (не твойте ,а на Марти исках да кажа). Аз паста не смея да ползвам, четох някъде че до 2 годинки се мият без паста пък и досега каквито и да съм гледала на всички пише че са за деца над 3 години newsm78
 Ние тази година решихме, че на специална почивка няма да ходим и без др ни е достатъчно стреса от пътуването до бг и там всичките баби, така че морето ще го пропуснем, а ще останем по-дълго при моята баба в Сандански и ако е много жега замисляме да се качим на Пирин на вилата на леля ми, пък и имаме още  две вили в разни Витошки села дето плачат за нас. Освн всичко, живот и здраве сестра ми ще ражда лятото и ще си се мотая около нея.
 Яс мерси за линка, една от любимите ми книги само дето незнам къде съм я затрила и това ми дойде много добре  bouquet

# 44
  • Стара Загора
Хехе, Сиер-че, така като си говорим за бъдещото лято и ни става хубавоооо и сякаш по- бързо ще дойде  Sunglasses
LaughingИма няма 2 месеца и ще дойде Wink Аз имам чувството, че на морето не съм ходила от 100 години, а то само миналото лято пропуснахме  newsm78 Таз година живот и здраве ще ходим, ама кога, къде не сме решили.
Вчера взехме изследванията на Ивка - хемоглобин 118.Мисля, че е ок, нали? Питах сестрата как са, но тя беше достатъчно вкисната и каза "не е моя работа, вашата докторка да каже" Sick
Яд ме е на такива хора, които до обяд се сърдят на себе си, следобяд на целия свят #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт