Февруарчета игриви правят всички ни щастl

• 10 050
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • русе
За зъбките - мием ги с четка Oral-B първа фаза / 0-24м. /, но засега без паста за зъби. Много й харесва, даже като я попитат как мием зъбките и тя бърка с пръстче в устата и показва  Laughing В интерес на истината доскоро не знаех, че има паста за зъби без флуор за толкова малки деца Embarassed, но скоро мисля да й купя.

За инатите - от няколко дена е станала, меко казано, ужасна! Онзи ден дори не можахме да се разходим - не щеше да стои в количка, пуснах я да върви, направи 5-6 крачки и като почна да пищи и реве, да се тръшка на земята и като й се скарам - започва да плаче още по-силно Shocked  И се прибрахме бързо вкъщти! Чудя се дали е период, дали нещо я боли, но и вкъщти се инати доста!

Радостче, мерси за инфото за пентаксима  Hug То и аз трябва да пазя някъде една листовка, ама не ми дойде на ум да я прочета  Blush

# 16
благодаря ви за пожеланията за имения ден на Дари  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 17
Уиш, подариха ни един комплект от 3 четки (бях сложила и картинка веднъж) на Pigeon. Сега й ги мия с 2рата четка (с гумени реснички). Имаше една без снопчета, а само с гумени релефни точици - по-скоро за масаж. А третата си е вече с косъм за след някой месец като се появят още зъбаци.  От скоро слагам и по малко паста за зъби - Ненедент за деца под 4 години, но не тази със силиконовия накрайник, а друга.
Сиса, радвам се, че си имаме още една съгражданка (макар, че и трите плевналийки се правим на  софиянки  Crazy ). А Симо веднага ще го включа в списъка на първа страница - само исках да науча името му. Нали не греша и е роден на 07,02?
Да се оплача - излязоха изследванията за урина на Миа (от 2 седмици се борим да вземем и все не се справяхме) и се оказва, че има левкоцити 10-12 и белтък. Другата седмица ще повторим за да се види дали е нещо временно или постоянно. Обаче от притеснение въобще не питах какво може да значат тия резултати. Знам, че трябва да съм спокойна и да видим следващите какво ще покажат, но ми е много притеснено. Sad

# 18
за зъбите-мием ги с четка орал-б и паста ненедент
за почивка-ще ходим в Турция на Анталия,а още другия месец ще пътуваме пробно на рожд.ден в Истанбул Heart Eyes
jas.min ,не  се притеснявай за разултата-да не ти е била стара урината-повече от 2 часа,как я взе.... newsm78

# 19
сори ама пиша от офиса и обикновенно бързам, че имам много бач и все някой ми виси на главата

# 20
да на 7.02 е Simple Smile трябваше да излезе на 11.02 ,но подрани

# 21
За почивките - ние много ги уважаваме, защото нашия тати има голяма отпуска и я отразяваме подобаващо. В началото на май за 9 дни ще ходим на Велинград, края на май без децата в Прага. Лятото се надявам поне месец да сме във Варна, а есента - Банско и евентуално в Израел без децата. За тази година това сме планирали, дано сме здрави и да не ни мине котка път.  newsm10
Засега зъби не мием, че доскоро си имахме 1 и половина, но вече се замислям и май ще купя в скоро време инструмента да почваме.  Mr. Green
За ината - май няма дете без прояви на гняв и безсилие, то аз че съм голяма и аз се инатя понякога.  newsm78
Между другото на море с дете на 1,5 г. е доста по-лесно според мен, защото вече са достатъчно големи за кофички, лопатки, надуваеми басейни и т.н., заиграват се и с други деца, лапат някой и друг фас и така. За тези, които търсят чист български курорт ще препоръчам Албена - чисто и добре озеленено.

# 22
AvrorA, а може ли да ми препоръчаш хотел във Велингард...
Ние сега по великденските празници смятаме да отидем някъде с дребчо, но искам да има закрит басейн и да е сравнително тихо ...

Изобщо ако някой е ходил скоро с детенце на почивка да сподели... Simple Smile

# 23
  • София
wish, за Велинград горещо препоръчвам Спа хотел Лайт
http://www.butiktravel.eu/bg/hotel.php?id=227&id_town=32& … search&cat2=1
Но не е зле да побързаш с резервациите за където и да било, че нали са доста почивни дни и народа се е активизирал Crazy
Ние около Великден най-много да се замъкнем на вилата  Simple Smile
А иначе за море - ЕЛЕНИТЕ. Затворен комплекс, огромен плаж, спокойно и условията са повече от перфектни  Peace

# 24
wish, ние имаме резервация за х-л Елбрус, но не сме ходили досега и не знам как е. Басейнът е открит и се ползва само лятото. Препоръчвам ти х-л Велина, има закрит басейн, много хубав парк и е встрани от града, над Клептуза. Ако не те устройва в нета има доста инфо, снимки и коментари за хотели.
Лайт сигурно е много хубав, но за 10-дневна почивка в България аз толкова пари не давам. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 17:37 от AvrorA

# 25
Здравейте,
Мак, блазе ви за Пловдивското пътешествие! На мен също ми се прихожда вече нейде из провинцията. За море плановете са да сме заедно с нашите с карта (от бача на майка ми), та хем и те ще са морски, хем с детето, хем пак ще сме с помощници  newsm10
А за ваксината и аз съм в чуденка, че така ми казаха...ще звъня пак да питам. А ние сме с Пентаксим, но по новия имуниз. календар било така, каза да не съм гледала старите писания.
Май само аз не мия зъби...на Мартин  Embarassed, но си взимам бележка. Само дето той се приспива все още на цица, как да му измия зъбите, след хранене  newsm78
Мартин също е станал ужасно пискАло, непрекъснато мрънка за нещо, днес ни подлуди в колата, ама вероятно му беше писнало да стой в стола. Интересно е и друго- плаче за татко си, а аз пА нямам книжка да подкарам колата  ooooh!, пък те двамата да си се гледат.
Марти обича да му чистя ушетата, стои като му режа ноктите. Направо се разтапя като му сложа клечката.
Честито на Даритата на патерица.
Днес имаме племеница-дъщеричка на братовчед на мъжЪТ!

# 26
  • Стара Загора
Май само аз не мия зъби...на Мартин  Embarassed, но си взимам бележка.
Не си сама Laughing Ама аз какво да мия като има 2 зъба и половина  Mr. Green

# 27
Купих паста за зъби, преди 2 дена. Виктор видя баща си да си мие зъбите и се захласна. След това, явно успя да направи връзка, и ми домъкна чесалото си за венци , което бях купила преди 6 месеца , а той не забелязваше до този момент. Сложи го в устата си ,за да имитира татко си  И реших ,че е време да започнем с миенето. Взех ненедент - в комплекта има накрайник за миене. Самата паста не съдържа флуорид. Виктор много се кефи Simple Smile

Цвети, чакаме ви в провинцията   Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 20:38 от Radostche

# 28
  • София
Здравейте Simple Smile
ей ме най-накрая и мен. Не мога често да пишам, че напоследък голяма борба пада докато се приспим.
Валентинката и тя редовно се тръшка по земята и най-вече го прави навън за мой ужас.
Зъбките й мия редовно, откак й пораснаха първите два и аз съм с четка pigeon.
Цвети, и дребната заспива още на цица, ама не се притеснявай, това не е шише с мляко все пак. Аз зъбите й мия веднага след вечерята и после тя си цока за заспиване.
Много рано подхванахте темата за почивките. И на мен много ми се ходи на море. Май и аз ще почна да проверявам и търся хотели. Само, че ние не можем да си позволим много скъп хотел, а наистина ми се иска да е някъде по-голямо и затворено, за да има къде да тича дребната. Някой ако знае нещо по-изгодно и подходящо да сподели, за което благодаря.

# 29
  • София
Ние бяхме днес на мерки и теглилки - 10600 и сме се "смалили" до 81см. За ваксината и аз питах, тъй като още не ни е бита тази за заушка и т.н. та нашата лекарка ни каза че 1 месец след нея е реимунизация за полиомиелит, а чак при почти навършени 2 години е Пентаксим 4 прием.

Общи условия

Активация на акаунт