Моля ви за съвет относно кърменето. Михаела е изцяло на кърма , но от една седмица усещам, че ми намалява кърмата, особено вечер и последните две хранения вечерта гърдите ми са направо празни и не си дояжда детето и се сърди .През нощта , като направи пауза от 4-5 часа , нещата се оправят и има кърма . Правя всичко възможно за увеличаване на кърмата откъм храна и течности, даже пия хомеопатични за кърма , но резултат няма .Чудя се дали да започна да го дохранвам вечер детето или да оставя така нещата , само че ме е страх да не би да не наддава достатъчно. Първия месец ми беше наддала 900 гр. , а сега за 21 дни само 400 гр. , явно не и достига. Моля ви дайте ми съвет !
pavi04 , на нас ни взеха 10 лева за молитвата + свещички за всеки член от семейството , които си плащаш отделно.
Ние също се гушкаме почти постоянно , когато е будна , защото иначе много плаче . Мисля,че всичко си зависи от детето . Голямата ми дъщеря си стоеше кротичко в кошарата и не ми е ревала, заспиваше си самичка , дори без беберон.А сега малкото си го гушкам за да заспи и нощем спи при нас с татито, но не мисля , че това е разглезване . Само дето на мене ми е малко по-трудно да си върша домакинската работа , изчаквам я да заспи и тогава или чакам каката да се върне от училище , за да я гушка тя.
Лек ден на всички!