Това ме разсмя от сърце...
Валерийка, това с изтичането на кърма от нослете ми е много странно, пита ли доки какво може да е и кога ще мине? Ама дано скоро се оправите!

. За първия месец е наддала 850 грама с този режим, което според таблиците си е съвсем в норма. Ако изобщо успеем да спрем нощното хранене, няма ли да наддаде много малко? Освен това докито ми препоръчва да съм я отказвала с вода със захар, което просто няма да стане, защото съм решила, че "бели отрови" няма да й давам поне до годинка. Мислех, че сама ще се откаже с времето, но като гледам напоследък даже скъсява интервала и се шашкам
. Има ли някой, които да е въвеждал такива казармени правила, посъветвайте ме нещо!
! Приемете моите най-сърдечни пожелания за съкровищата ви!
Е - мисля че достатъчно изчерпателна бях по въпроса, а ако продължа да плямпам още малко може да мина към нецензурни епитети относно някои педиатри и други едни такива....
. Хранене точно през 3 часа, даване на вода с 2 ч.л захар, дохранване, опити за спиране на нощното хранене още от 2я ден - точно заради идеята с почиването на стомахчето и т.н. Резултата - постоянно ревящо бебе, изнервени родители, като минат трите часа - бебето заспива на гърдата и т.н. А майката си има предостатъчно кърма...
Опитах се да дам някой съвет, ама кой ти слуша. Така че...
. Продължавам в същия дух, тоест да се вслушвам само в нея и дано детето да е добре така, пък ние ще почиваме на ония свят
!
. Вятърът е ужасеН. А през прозореца изглежда толкова слънчево и топло. 
от мен
. леле много лоши сме това съвременните майки. И му давай вода, вода и пак вода. А че детето от нея повръща адски много - еее те бебетата си повръщат бе. Та същата женица ми обяви днес, че тя като го гушнела бебо не повръщал - е вярно аз с моята вампирска енергия.
Ааа и комшийката много се терзае, защо оставяме нощната лампа светната - ами извинявам се, но като ставам нощем по три пъти не искам да се убия. А лампата изобщо не е толкова силна. А и в крайна сметка как ще си науча детето си е мой проблем.