Тийнейджърите IX

• 21 459
  • 353
  •   1
Отговори
# 60
Мили мами, искам да ви кажа, че е много по-удобно да си измъкна някоя дреха от гардероба и да затворя вратата на бързо, от колкото да я вадя 15 мин., защото внимавам да не разваля подредбата на другите дрехи  Joy

# 61
Да де! Те всички това казват - и на 13 и на 19...
Абсолютно губене на време си е.  newsm78  Ама нали знаеш - ние, майките, сме задръстени и в общи линии живеем, за да мърморим и да се оплакваме.

За протокола - след хиляди повтаряния, миналия петък голямата си подреди ПОЛОВИНАТА дрехи.
Малката изобщо няма време за това - тя е седми клас и да подрежда дрехи вместо да учи... такова животно нЕма.
Но забелязвам положителна промяна в себе си - от известно време хич не ми пука.

# 62
  • София/Горна Оряховица
Ама AraBesqUе си е права. Като ми е подредено, чак ме е страх да си измъкна нещо от по-отдолу. Пък и не можете да отречете че в собствения си хаос се оправяме прекрасно. Майка ми като ми подреди нещата, по нейния "ред" направо полудявам. За нея ред, представлява подреждане по височина/дължина. Книгите. Парфюмите. Строени на бюрото - четка, гребен, нов телефон, стар телефон, мп3. Всичко по големина. Това, че не е удобно не я интересува. Важното е да си е по височина.
Макар че пък при мен няма какво толкова да разхвърлям от страна на дрехи. Старите са в един шкаф, който рядко се отваря. Носените са в скрина и гардероба. До сега подал се чорап от скрина не е имало  Joy

# 63

Но забелязвам положителна промяна в себе си - от известно време хич не ми пука.

Ето това е!   bouquet
И на мен ми се налага честичко да си взимам хапчето "Хич не ми пука!". Че то иначе оправия няма. Искате кочина - на ви кочина! И аз съм човек и си имам своите интереси, ако на някого не му понася - да изчисти и да подреди!
За жалост, желаещи няма. Притеснени от хаоса - също. Та в крайна сметка пак аз съм в ролята на прислужницата или диктатора, както дойде, ама поне не е ежедневно.

# 64
Мили мами,развеселихте ме искрено с обсъждането на гардеробите-аз си мислех,че само за нас е характерно "рачешкото спокойствие"!Интересното в тази ситуация е ,че и аз съм от тази зодия и като бях малка мама вечно ми се караше за шкафовете и гардеробите и ми даваше пример със сестра ми ,която подреждаше всичко като по конец,а сега е точно обратното-не държи толкова на реда в дома си.И моето мъниче доскоро беше по-подредено от кака си,ама с напредването на възрастта нещата се промениха.Само едно не е променила-същата панта си е ,както и когато беше на 5-6 годинки-вчера като се прибрах от работа имаше "подарък" за мама-отново гипсирана ръчичка. CryНезнам вече какво да и давам за да позаякне и най-вече костите!

# 65
  • Malgrat de mar
И аз съм човек и си имам своите интереси, ако на някого не му понася - да изчисти и да подреди!
Ей така те харесваме! Peace

# 66
Всъщност има оправия. Майка ми от около година вече избягва да ми отваря шкафа с дрехите от съображения за сигурност. Спря да мрънка да си подреждам стаята, да хвърлям боклука, да мия чинии и т.н., и т.н. И в един момент обаче на мен започна да ми става съвестно и да ги правя тези неща по собствена воля...
Ъм... някак си ми е неудобно като дойде някоя моя приятелка или приятел у нас и аз да ги поканя в кочината в стаята ми...  ooooh!

# 67
  • София

Ъм... някак си ми е неудобно като дойде някоя моя приятелка или приятел у нас и аз да ги поканя в кочината в стаята ми...  ooooh!

Ето това и у нас е движещ фактор- гостите. Като им кажа да си почистят стаята винаги ме питат: Кой ще идва на гости?  Laughing и ако ще има такива го правят моментално. Иначе от събота прескачат прахосмукачката в стаята си и май ще се спъват в нея до следващата събота , когато ще им се наложи да изчистят вече целия апартамент , за да ме компенсират  Twisted Evil

# 68
Всъщност има оправия. Майка ми от около година вече избягва да ми отваря шкафа с дрехите от съображения за сигурност. Спря да мрънка да си подреждам стаята, да хвърлям боклука, да мия чинии и т.н., и т.н. И в един момент обаче на мен започна да ми става съвестно и да ги правя тези неща по собствена воля...

Значи все още има надежда, а? Thinking
За кочината в стаята и гостите ми се отговаря:
-Не си видяла у тях какво е ooooh!!
Мина, разсмя ме с щипката ,оставена на полата hahaha....
Аз мaй нямам нужда да оставям нишани, просто напоследък се облича по един и същи начин- черно .
Другите дрехи вече били парцали, та.... затова ooooh!
Връщайки се назад във времето се сещам, че сестра ми беше една такава разхвърляна, а аз -подредeна newsm03...
Сега и двете и дъщери са пример в това отношение, особено малката- като аптека е в стаята и .
А моите ooooh! ooooh! ooooh!, няма да навлизам в подробности ,но в скоро време ще ми падне пердето и ще ви покажа стаята в целия и блясък
Кой ги възпитава тези деца? Crazy

# 69
  • София
Преди години щях да основа "движение на търпящите скорпион"
съпруга ми е еманация на зодията си  Mr. Green
Вече се ориентирам към нова формация  Twisted Evil
"Движение на препатилите и патещи рачешки майчици"
Шопската сентенция за зодията, е в десятката  Laughing
целиот свет е наопъки - они са на терсене

Тези дни се заражда буря  Twisted Evil
Подариха ми цветни лещи и сега сме като
"Опълченците на Шипка"  Joy Joy Joy
Само ме врътка - лелеееее, колко ми отиват  Wink
гледай как страхотно ми стоят и т.н.
Каква майка си - да няма лещи за детето  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

За сега отпускам края, ама ще ми кипне келя скоро  Close

Я да питам аз,
забелязвате ли отпускане втория срок или само при нас е така?!
Нещо май слизаме - изкачването е трудно  Thinking

# 70
Мина,

Стотици ще се влеят в редовете на формацията ти.

По твоята специалност - наистина ли трябва да й купя слънчеви очила за над СТО лева  Rolling Eyes Аз не обичам слънчевите очила и малко ми се струват пари на вятъра, особено ако ги счупи или загуби.

При нас няма спад, а застой. Ама миналата седмица няколко човека се оплакаха от спад в училище.

# 71
  • София
Вече се ориентирам към нова формация  Twisted Evil
"Движение на препатилите и патещи рачешки майчици"
Шопската сентенция за зодията, е в десятката  Laughing
целиот свет е наопъки - они са на терсене
Цитат
Готин лаф! Аз честичко цитирам у дома един друг, охарактеризиращ "раците": "Един ме разбра и то погрешно"  Laughing

# 72
  • София
Мина,

Стотици ще се влеят в редовете на формацията ти.

Знаех си аз  smile3508

По твоята специалност - наистина ли трябва да й купя слънчеви очила за над СТО лева  Rolling Eyes Аз не обичам слънчевите очила и малко ми се струват пари на вятъра, особено ако ги счупи или загуби.

Не само, че не са пари на вятъра, ами дори е по-добре да е без очила,
отколкото с евтини и не дай Бог без филтри!!!
Предполагам знаеш, че тъмното стъкло, предизвиква разширяване на зеницата,
"лъже" окото, че е вечер и ако очилата не са качествени, става страшно!
Лошото е, че много от процесите са необратими и с късно проявление!
Но пък има и качествени очила ПОД 100 лева.
Е, не са нова колекция, но пък има универсални модели.
Наближава момента за подобна покупка  Peace
От 10 до 13 април всички вносители излизаме
на изложение в Експото - тогава са най-добрите отстъпки за нова стока!

Спирам спаменето, ако искаш подробности - ще ти пиша на лични,
че и покана ша ти дам  Hug Hug Hug

yav4e_mrav4e
то туй ми се тика в очите ежедневно  hahaha hahaha hahaha
Тоест аз съм разбралия погрешно  Mr. Green

# 73
Не се усетих, че оспамих.
Туй за мен си беше пуберски каприз. И още си е, защото не съм сигурна, че очилата, които иска са издържани от оптическа гледна точка. Струва ми се, че става въпрос за това как изглеждат.
Ама може и да съм се разсеяла и да не съм разбрала.
Ще задълбая повечко и ще минем на лични по тази тема.

# 74
  • София

При нас няма спад, а застой. Ама миналата седмица няколко човека се оплакаха от спад в училище.

В тази връзка да ви попитам- считате ли, че в училищата на децата ви провеждат нормален учебен процес?
Аз все повече съм потресена от нивото на обучението в средното училище ooooh!.
Надявах се, че след стачката ще се постегнат редиците, но такова безхаберие... Thinking. Всеки ден имат по 1-2 часа свободни, никакво натоварване, кога ще учат материала нямам никаква представа. И това в едно от най-"елитните" училища Sick.
Ваканцията уж ще да е съкратена,  ама тия дни, дето уж трябвало да се учи ще са спортни празници и часове по 20 мин Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт