Отговори
# 270
 Hug Здравейте!
Ето ни завърнали се в София.Разнообразихме и отметнахме малко задачки из Пловдив.
Изчетох ви ,обаче сега в главата ми е каша  Grinning кой ,какво ....Така е то  Flutter Тези бебешки гащи за плуване са точно с тази цел да задържат в басейна да изпаднат някой по-едри нещица,но не са като памперсите в смисъл да попиват когато детето пишка.Виждала съм ги в много и различни бебешки магазини .Има на Либеро като тези http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=8_110&products … 2f3fcd79a3976332b и на бамбино мио http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=167&products_id=1945 могат да се поръчват и онлайн.
Фиби и ние чакаме вести за нашата Йо  Hug
Амарето - много хубави снимки на зеленко
DZ -много се смях на Бети  Laughing .Хубаво е,да има грижа към домашният любимец  Flutter И моето човече ремонтира непрекъснато разни нещица.По-късно ще пусна една снимка.
Марианка - Весела случка с Мимка.  Grinning
Ще бягам да разопаковам багажа преди да се е събудил човека  Grinning

# 271
Мари_анка, благодаря, и аз се радвам да те "видя".  Hug
Искам да споделя, че на мен не ми досаждаш изобщо с разказите за Мими.  Hug А ако на някой не му е интересно, да не чете! Все пак всяка от нас си има мнение и това е моето! То е ясно, че не можем да се харесаме на целия свят, но пък не е и нужно.  Hug

Напоследък не пиша, защото няма какво. Ники е добре и май скоро ще имаме зъбче /първото  Shocked/, защото се усещат като пипаме венеца му, не че дава особено.  Laughing В последно време се опитва да ме "действа" с плач, понякога успява, понякога не, интересното е, че ме манипулара мен най-вече.  hahaha Явно аз се поддавам най-лесно. Иначе и той много подрежда /нали е девичка/, подреден човек.  Grinning Имаме едни шкафове в кухнята, дето са за изхвърляне, и им висят вратите, а той само се опитва да ги оправи, да са затворени добре. Бута, бута, ама не става и накрая се отказва Joy Много харесва големите автобуси и тролея навън, като се загледа след тях....  Simple Smile А и как се смее на някои филми, например вчера гледаме "Мистър Бийн" и той като се смее с глас, смешно му е на човека.  hahaha

Това е засега от нас за нас. 
Приятна вечер на всички  Hug
И едно поздравче от нас - http://www.youtube.com/watch?v=kjirjRhKR9s&NR=1 - "Искам да ти кажа, че те обичам"

# 272
Привет, момичета!

Ще ме извините, но тези дни нямам време за сценарии, а не знам и кога ще имам. Стягам багажи, правя едни списъци с упътвания за половинката, че иначе е много сложен животът без мен. Мъже! Какво да ги правим, освен да ги обичаме.

Радвам ви се на всички - с райграс, с Бетиииииии, с Мартиновци (да са живи и здрави и повече да слушат, даже с двете уши), с Мими с цици Joy , с нови прически, с плувни гащи, с домашни майстори... Все такива хубави неща да чета. 

Да се оплача - върнах новите сандали, ама какво да правя като си чувствам краката все едно съм обула менгемето. Повечето обувки, които меря са правени за тесен крак, пък моят е лопатар.

Да се похваля - купих си дънки, които ми стават, щото откак съм тук качих 5-6 кила и старите и те ... вж. по-горе за менгемето. И на Мими купих страхотно якенце. Малко прилича на горския на село, ма ... иначе е супер.

И това моето започна да пищи като не иска да си дава играчките. Олеллелееееееееее, от сега си ги дърпа, не ще да споделя. Диване.

Останете си със здраве, че вече е 1.30, а аз днес определено се уморих.  Hug

# 273
 Hug Здравейте !
Марлела - честити придобивки.Тези сандали не са били твоите щом така са те стягали.Ще се покажат изпод някой рафт или витрина и твоите чепички.Да помогна за багажа,че най-обичам да стягам такъв  Grinning .Обратната процедура не я харесвам.
la estrella Мерси за поздрава  Hug А къде се губят тези ваши зъбки ,време им е вече да се появят  Flutter
Днес си направихме приключение с автобус до лекарката за консултация и за пентаксима.То не бяха възгласи...не бяха въздушни целувки към бабите.За първи път разбрах,че моето дете знае на колко е години и всички части ан тялото-ръце,крака,корем,очи,нос...т.н. Добре че имаше публика,за да разбера и аз.Лекарката ни много усмихната жена..винаги ни действа добре и на двамата.За Арен тези посещения винаги са голямо удоволствие и трудно си тръгва.Вглъбен в разглобяването на една спринцовка не остана време да схване ,че му сложиха ваксината.А този бебешки кантар вече трудно да се седи на него...На връщане пак с автобуса,пешочком после през парка...и сега спи сладко,а за мен остана време за един чай.Наистина се надявам днес за последно да е така хладно и ветровито.Искам слънце  Grinning

# 274
Здравейте, момичета!

Довечера ще гледам да драсна някой ред, а сега искам да честитя празника на юристите. Мисля, че измежду вас има такива, а най-малкото има такива, които учат за юристи.

Да е честит празникът! Да бъдете професионалисти, а преди всичко - човеци! Работете с чест и удоволствие!

# 275
  • Пловдив
Хеее, здравейте... Hug

Не ми остават сили да пиша в последно време, но пък ви следя от близо! Sunglasses
Марлела, честит ти нов аватар....страхотен е и симбиозта м/у него и ника е  Peace
Благодаря за пожеланията и честитките! Ще чакам продължение на сериала за сутрешното кафе... Rolling Eyes
Мари_Анка, памперс - бански има във Вис Виталис също!
Поздравления за напредъка на Мими! Peace
DZ, радва ме присъствието ти ...... Simple Smile Бетитата май ще се превърнат в пирани от много пастет... Mr. Green
Фийбииии, пиши.....
tzvety , честити прически на сладурите, а и на теб нови дрешки.... Hug

Очите ми се затварят и ще ви пожелая приятни сънища!!!

# 276
                Една свещичка повече гори,
                една сълза в очите ти блести.
                Не си с година остаряла,
                ти просто повече си помъдряла!
              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  la estrella !

# 277
С пожелания за безбрежна любов и щастие, la estrella!
Да запазиш себе си толкова, колкото ти би искала!

# 278
la estrella ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet  bouquet  bouquet

steli-ssd бетите вчера за малко да минат на солети Whistling Ми иска да ги храни детето Crazy

# 279
Честит рожден ден, La Estrella!
Пожелавам ти здраве и късмет, да се чувстваш винаги красива, обичана и много глезена от любимите мъже! Hug

# 280
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на La Estrella!Желая ти много здраве и сбъднати мечти... Hug

# 281
Привет!
И от мен ЧРД Естрела!

После ще пусна нова темичка...

# 282
 Момичета, в голяма чуденка съм!
 Дайте съвет, кога да пътувам с двамата за София?
 ...
Нова тема!

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 12:35 от Amaretto

# 283
Честит празник, la estrella! Желая ти от сърце сбъдване на най-съкровените ти мечти!

П.П. Амаретка, аз имам голям стаж с пътуванията по влакове. Когато Мими стана на 1г.3м. се върнах в Бургас да си довърша образованието, та падна голямо пътуване. Mr. Green Винаги през деня. Взимах играчки и книжки с нас, в първа класа задължително (за да сме само двечките в купе и да не пречим), затварях купето и нямах ядове. Според мен вторият вариант е по-удачен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт