Отговори
# 225
  Превет момичета, много ми липсвахте, една седмица умишлено държах компютъра далеч от кабелчето за интернет, за да уча... и ето чудото се случи, колкото и майка ми винаги да се е притеснявала за развеяната си дъщеря, факт е, че и тя вече е с ВисшО! Ха наздраве! на всичкото отгоре си взех изпита с 5 и то без да преписвам, умното си е умно и това е, .... скромността краси човека  Crazy е така, сега ще се отдам да любимите си права и задължения .. деца, готвене, коне и още нещо Flutter
 Иначе, Специално за Мия и Бон есперанс  Hug много ама много прегръдки, дано Миичка се оправи бързо и се отърве без тежки диагнози  Heart Eyes
Ирини, за теб също специално  Hug много е хубаво това с момиченцето, и аз като Фийби бях сигурна, че ще стане така, ти ще си страхотна майка с разнообразен опит Peace
 Ави, радвам се, че продължаваш да си в добра форма и брагодаря за подкрепата преди изпита  Heart Eyes
 Мария Ф, много сили ти пожелавам , малко остана наистина.. дано успееш да бренебрегнеш неразположенията и бързо да се почувсташ по- добре
 Деннис, истински герой!
Стели, искам и аз в Гърция, да си хапнете нещо вкусно и за мен.. после да разказваш, браво на мъжа ти за романтичната изненада!
 Марлела, няма да коментирам конкретно нещо от теб, много ми е кеф да те чета и ми истинско удоволствие всеки пост, мерси за конското списание, дано като си дойдеш намериш време за дъъълги разговори с нас и обстойно ще ти разказвам за това, с което се занимавам, а и отдавна на всички обещавам круиз из конната база
 Фиби, супер, че ще идвате насам, аз обаче може да не съм в София, щото като казах, че ще закриваме зимата и то се скъса да вали сняг на Банско, та.. може би ние ще покоряваме пистите в остъствието на натрапниците , които си мислят, че не става за каране...
 Друго предложих аз тая сутрин преди да прочета за съботните планове, но пък то надали ще си омръзнем чак пък толкова.. та предложих аз да се съберем в двора на вилата на моите свекита, която се намира в с. Опицвет, до София по пътя за сръбската граница.. на около 30 мин път с кола, ние нали повечето сме мобилни, а тези , които не са - са добре долши на празните места по колите, моето предложение беше за петък и за сега Ави е ЗА, което автоматично значи, че среща ще има... каним всички желаещи да се включат, времето ще е хубаво, двора е ограден, широк и зелен, компанията гарантирано приятна!
 От мен това.. за сега, но не изчезвам за дълго.. изпити вече НЯМА! .. хехе

# 226
Здравейте!
Аз съм широко усмихната - връщаме се от доки,Мия се размина с тежките болести,преборили сме с АБ,нямаме температура и вече сме пак лудия екип!Дребосъчка вършее,а аз се хиля - тя милата недоумява Grinning Така че купона е на 6!Пием си хаповете,ползваме с неудоволствие инхалатора,но вече пеем,играем и даже ядем!Днес обедната комбинация беше леща с бисквитена торта - 1:2  Mr. Green Абе да яде детето!Рисуваме по покривката за по-арт Wink
Меги,душо,ти си наш'та гордост!Ха да ти е честито!!Знам колко олеква,кат си го влачил,нали и аз мойто висшО го влачих 7 годин..А за конете,хич няма да ти се размине,мацка,аз отдавна си го мечтая и открито ти внушавах да ни поканиш  Shocked Явно имам паранормални способности Simple Smile
Да ви се похваля,че взех важно за мен решение относно работата си и съм удовлетворена.Много се терзаех,но сега знам,че то е правилното за мен и слагам точка.
На фона на вся и все си драпнах една ножица на косите..Сега съм по-рошав от всякога и ще пробвам да мина за голямата сестра на Мия хихи..
Стели,да ти е жив и здрав мъжа!И да си мълчиш,че да не му убиеш мерака за изненади..Аз моя го ловя и него,че нещо е скроил,че много провинения му се насъбраха напоследък  Twisted Evil,пък и нали ми предстои юбилей..Имам съмнения, но се правя на ударена с мокър парцал..Те изненадите са най-хубавото нещо,обожавам ги!
Мариелка,твойта сладурка може да има заложби да обучава Wink пък и ако продължава така,един съвет - действай за следващо - тя определено ще ти помага Flutter Пък и с тия твои размирни съседи си направете един бг-отбор за отпор  Mr. Green
Доника,че ти кога си имала ден ден бре?И как така да те пропуснем?Тия ЦРУ и КГБ никак не си вършат работата Sunglasses Айде честитки и от нас!Само от хубаво по-хубаво и Разбойника много да те радва!
Говорите за използването на лявата ръка - при Миичка тенденцията е да си служи с двете..и то едновременно  - ядем с по две вилици или лъжици..Но не цапаме двойно,а направо тройно!
А за всичките ви срещи и планове - задръжте до другата седмица бре хора! Praynig Та и ние да вършеем с вас! Twisted Evil
Отивам да си отспя за тия безсънни нощи и много ви благодаря за подкрепата!Колко малко уж,а  колко много е всъщност!Дребосъчка още пее и не е заспала от час,ама ще укротяваме опърничавата и това си е!

# 227
  • София
Споко банда, не е минал-в петък е рождения ден, ама си получих по-рано подаръка.
Абе днес нямаше ли рожден ден мъжа на Марианка newsm78 Ако да - да и е жив и здрав, ако не-пак важи същото Joy
Днес въпреки дъжда бяхме на вън-аз мокра кокошка, Хриси доволен под дъждобрана. Избърса 3 пъти мократа пързалка в яслата hahaha Сега е при баба, че мама уж чисти Joy
Супер е, че Мия вече е добре-да не се разболява повече....
Меги, още веднъж честито. Както казах, ако беше драснала поне ден по-рано щяхме да празнуваме рожден ден на Опицвет(то и миналата година имахме сбирка пак на моя рожден ден hahaha), но вече наредихме дълга програма за петък Sad
Мариелка, добре сте си изкара ли двете с Мимката. Бе как няма да искаме да се срещнем с такава колоритна личност като тебе Wink
Ирини, браво на Спаси. Значи скоро ще купувате памперси само за бебка Simple Smile
МарияФ, то накрая винаги е по-тежко и самото очакване, но ти си го знаеш де, какво да ти обяснявам Simple Smile
Иначе вчера, въпреки опасенията ми, Хриси не вдигна температура от ваксините. Само като се събуди след обяд, държейки се за ръчичката ми се кара нещо и се прави на сърдит, но като го наборих дно хубаво на голямото легло му мина и започна с подмазването. Та така от нас, айде отивам да чистя

# 228
Момичета, много сте писали и аз нямам време сега да ви изчета. Затова моля за извинение. Бързам да почерпя по случай празника на съпруга ми, днес става на цели 36 години. Да ми е жив и здрав. Моят подарък беше тридневна екскурзия до Халкидики, който ще осъществим на 23-ти май.  Grinning Определено беше невероятно изненадан. И доволен...

След малко потегляме семейно на ресторантче. Grinning

# 229
Мари_Анка - Честит Рожден Ден на твоята половинка! Да е все така сила и опора за теб, много щастливи мигове заедно ви пожелавам...като начало - три дена през май! Wink
Специален поздрав за вас! http://www.vbox7.com/play:0f3a770c
bonne_esperance - страшно се радвам, че сте се разминали с тежките болести и ти отново си така пъстроцветно лъчезарна.  Hug От тук нататък само песни и танци за вас с Миичка!
mama_meggie - бурни аплодисменти!   Hands Clap Голямо честито и от мен. Помня и аз, как живота ми се делеше на преди държавния и след това....Наслаждавай се вече на свободното си време, .....като вишистка. Wink
Mariela Gazela - честито ви ново приятелство! С приятел, животът е песен.... Grinning
steli-ssd - жалко, че си разгадала изненадата.... Stop  Но важното е, че има такава и още по-важно е да си изкарате прекрасно.... и вие през май Party
stes - да, да на док ще идваме пак. Този път обаче съм спокойна, вярвам, че всичко ще е ОК. А ти не се притеснявай наистина, с коя ръка рисува малката художничка. Талантите използват всякакви похвати. Wink
Ние утре заминаваме. Ако не се видим, ще си пишем!  Wink
ЧАО и усмихнати, слънчеви дни на всички!  bouquet

# 230
Ехо,

тия южняци сми скъсаха нервите днес.  #Cussing out Ама какво беше това спокойствие, едно такова лежерно поведение, граничещо с дебилно състояние?! Отидохме за една ваксина в 11.00 и се прибрахме в 15.00, идеше ми да крещя, да крещя... То не бяха обедни почивки, не бяха мили усмивки на "разработили" се държавни служители... И за капак ми падна ченето като видях листа с васкините - 4 приема на Хепатит Б (макар да си мисля, че е грешка), 2 - на полиото и никой не възнамерява да ми определи дата за пореден прием, за сметка на това ни викат за ДТК след 2 месеца (и там само 2 приема имаме още). Абе лудница! Някой решил, че трябва да плащам по 10 $ за ваксина, ма не благоволил да ми каже, че си останал баланс от миналия път. Хайде да не продължавам, че такива неща мога да разкажа за тая прехвалена Америка, че ум да ви зайде!  Peace
Това маненкото (Мария де) едва го отървах от разни подсмърчащи черни и кафяви деца. Ей, човек като я гледа с какво настървение се хвърля към децата, ще си каже, че е държана на въже. Прибрахме се с клюмаща глава в столчето, нахрани се и така хубаво ме приспа, че се усетих да извадя прането от пералнята някъде вечерта. Вероятно няма да вдига температура, не ми се струва топла, а и е в кондиция и още как. Реди кубчета, ма е толкова непохватна, миличката ми!
Мари_Анка, да ти е жива и здрава по-добрата половинка! Много да те радва и малко да те ядосва - колкото да те държи в час!  Hug
mama_meggie, ай да ти е честита дипломата за виШото! Вече се диша по-леко, нали? Със здраве да я използваш!  Hug
bonne_esperance, добри новини от вас, много ме радва това. Лудите екипи много са ми допадали винаги!  Hug
Доника , е пак да честитя де, то вече е петък, нищо че ти вероятно още спиш и не знаеш. Много, много здраве и едни вкусни цветя за настроение!
Връщам се да редактирам.  doh То било четвъртък днес. doh Доника, в петък нали знаеш - трети път майка и баща. Ама съм изкукуригала съвсем.

А докато търсех цветята вижте какво правят хората от балони.
fibi4ka, благодаря ти! За приятелите си права, разбира се! На тях разчитам повече, отколкото на роднините си.

Като за финал казвам що е това "цукало" в представите на Мими и има ли то почва в Америка. Тази сутрин свалям памперса, ама той сух и аз бързо я насадих на гърнето. Олеееее, драма голяма. Студена пластмаса, тя по голо дупе... рев, рев. Вдигнах я, разбира се, щеше да стане с все гърнето иначе. Свършихме работа в памперса и дойде да си покаже. Като й казах: "Дай да сменяме напишканите гащи" отиде до гърнето, сочи и казва "пи, пи". Светлина в тунела с три думи!

Хайде ставайте да се радвате на новия ден!  Hug

П.П. Добре де, къде ми изчезна балонестата лентичка?  newsm78

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 08:11 от Mariela Gazela

# 231
Moмичета,влизам само набързо да ви почерпя,че тази сутрин се роди момченце на кумицата ми,много съм щаслива и цял ден вървя усмихната и ми се насълзяват очите,много близки приятелки сме с мамчето и много се радвам за нея.Да е живо  и здраво бебчето!Заповядайте! Hug

# 232
yoana77, да бъдат много здрави и силни и мамата, и бебето! Голям късмет желая и орисници да го споходят! Да нарекат здраве, щастие и любов, разум и дълголетие!  Hug

# 233
  • София
Привет Simple Smile
Ами , честито Йоанка. Все за такива поводи да се черпи.
Мариелка, от много глава не боли Joy Утре пак ще ми честитиш.
Аз обаче бързам да кажа. Току що се връщам от ВМА. Водихме Хриси на профилактичен преглед при д-р Драганов и добре, че се наканих. Огледа го, каза, че добре се развива. Казах му, че понякога се криви крачето и от там се почна тя. Той директно ми заяви-той спи по корем, не му давайте. От там идвало това изкривяване на крачето. И по-интересното-децата спели по корем защото се задушавали от неудобна възглавница. Колкото е разстоянието от главичката до рамото, толкова висока трябвало да бъде и възглавницата. А Хриси спи на много ниска...Все си мислех, че го боли коремче или нещо подобно, но такава причина не ми беше идвала на ум. Сега ще сменяме възглавницата. Другото, което ми каза-в къщи задължително с пантофи. Аз бях чувала, че трябва да ходи бос. Лятото е хубаво да ходи "бос по асвалта", по пясък. Като седи, да не седи с подвити под него крачета. Моя Убавец така му е най-удобно. Това ми каза да го коригирам преди тръгване на ясла, защото там няма кой да го контролира...Та така с две думи. Следващ преглед към 4-тата годинка, за да се види свода на стъпалото дали е оформен. А, и задължително обувки с твърда пета, няма значение дали са ортопедични или не.
Театъра беше супер, но по-често трябва да се организираме Simple Smile
Хайде бързам, че дзверо чака за разходка Simple Smile

# 234
йоана, честито! Да е жив и здрав момъка!!! верен приятел на децата ти  и вечна подкрепа на родителите си  Heart Eyes Радвам семного за емоциите,които чувстваш  Hug

марианка, на патерица- чрд на любимия! Да е жив и здрав и все такава опора да е и на трите ви  Hug Hug Hug

Бон есперанс, страшно се радвам за подобрението на смладката блондинка  Hug

При нас - нищо интересантско... Ходих на док /започвам пак магнезия/, ходих пак и на масажче - блаженство, със Спаси повечето време сме в неоправения ни двор - оставям го да се прави на прасенце. Уикенда фирмата, която сме ангажирали ще засади райграса на поляната и да се надяваме, че нещата ще придобият вид на изглед, както се казва.

Отивам да вечеряме!   chef /направила съм уникална супа от треска - който се интересува ще споделя рецептата/

# 235
Доника, 'ма ти рожден ден ли имаш днес?  newsm78 И аз да не знам!  Sunglasses Ей, да ти е честит този хубав празник! Хубава възраст значи! Желая здраве, късмет и любов, повече усмивки и по-малко грижи, да не казвам никакви! И да бъдеш много обичана от мъжете си!  Hug

Дай сега да направя разбор на Драганов.  Sunglasses Тоя човек вероятно е добър специалист, аз съм водила Мария два пъти при него, ма не от една майка чувам, че това му е основният проблем - спането по корем. Като че ли малко наизуст говори. Той и на мен ми ги разправяше тия, когато водих Мими на 9-10 месеца последно. Но тя криви дясното си краче и от коляното, не само от глезена. Струва ми се, че не това е причината. При все това, когато я водих на 3 месеца и тежеше 3 кила, още тогава ми каза да не я слагам да спи по корем, че това не била естествена поза. Аз под "естествена" разбирам детето само да си легне както му е удобно. 'Ми на 3 месеца е естествено, че няма да легне само по корем. И си мисля, че по тая логика следва да криви и другото краче. Знам ли, може и да е прав - все пак той е лекарят, аз съм майката, пък от него съм чувала думите: "Майките увреждат децата си физически, а бабите - психически."  Peace Кажи ми как точно да не подгъва крачета? Да не седи на коленца, че стъпалцата се изкривяват навън? За това съм съгласна, че е добре да се внимава. А защо с пантофи? Аз гледам и у дома да я оставям да ходи боса. Много ми е плоскостъпо детето, много, започнала е да събира вече коленцата.  Sad

irinii, аз що магнезий изпих по време на бременността си... не ми се мисли. На теб желая да не се налага дълго време. Моите контракции не спряха изобщо, ходех на работа по 10 часа на ден, стягане, стягане... Гинеколожката ми се беше хванала за главата - всеки път като ходех на консултация ми казваше: "Ма ти пак си с контракции, ще лежиш на ляво". А аз; "Ма аз всеки ден съм така, не ми пречи." Идиот.  Hug

И сутрешния сериал - копродукция на Венецуела, Колумбия и Мексико "Есмералда и Комшията". В ролята на Есмералда - Марлела, в ролята на Комшията - комшията. 362 серия.
"Есмералда полива цветя на дъсчения балкон, саксията пропуска (няма подложка, но Есмералда не знае това), започва да тече вода на цимента на Комшията. Комшията или случайно е навън с чаша пълна с (няма да казвам какво  Sick), или е много чевръст. Започва да крещи, че тече вода на неговия балкон (силно казано, то е на кота 0.00). Есмералда се усмихва виновно от втория етаж и се извинява за което. И о чудо, Комшията се усмихва. В този момент съпругът на Есмералда (Леонсио) повишава тон като запитва дали има проблем. Чудото свършва, Комшията започва да крещи, псува и ... картинката е ясна. Обаче Есмералда запазва самообладание, усмихва се, мобилизира своя беден чуздоезичен речник и отново се извинява, моли Комшията следващия път ако има проблем да поговорят за това, моли да изчака съпруга й да поговори с него (същият е по гащи и трябва да се облече, но това не го казва на Комшията). Ооо, чудеса се случват често. Комшията се усмихва отново и започва да се извинява, че блъска по стените и крещи. Пита я дали има малко дете? В този момент Леонсио е вече навън и започват обяснения, на които Комшията отговаря: "Разбирам, само ако може да не тряскате врати след 22.00". Есмералда я напушва смях. Малко му трябвало на човек. Стискане на ръце и усмивки. "

Абе аз като ви казвам, че тоя не го слуша главата, вие не ми вярвате.

Слънчев ден, момичета!  Hug

# 236
Честит празник, Доника! Много слънце в очите!

Вчера се успахме с децата, та Мими си остана у дома. Изкарахме чудесен ден тричките по женски. Бяхме на кафенце, после на въртележки и батути... И всичко това умножено по две ми се отрази зле на портфейла. ooooh! Laughing Но пък децата бяха толкова доволни. Мислих, че Веси ще си спести батута, но не! Където е кака, там е и тя. Като дупе и гащи са. Laughing
От една седмица се каня да си измия прозорците и все дъжда я върши тази работа вместо мен. Дано се справя до Велик ден. Имаме идея да отидем до Бургас тогава, но за сега са само планове.
Йоанка, честито момченце на твоята приятелка-кумица! Да и е живо и здраво! Представям си колко много се вълнуваш. Heart Eyes
Мама Меги, честитооооо! Браво на теб, справила си се чудесно! Време е вече да си поотдъхнеш. Grinning
Бон Есперанс, и аз се радвам, че Миичка вече е по-добре. И честито ти нова прическа! Flutter
steli-ssd, браво за чудесната изненада, която ти е спретнала половинката ти. Знам че ще успееш да запазиш тайната, че си разгадала плановете му за годишнината ви. Приятно изкарване ви желая. Моят мъж понеже никак не го бива в изненадите, затова в повечето случаи аз ги устройвам.  Simple Smile
Фиб, много ти благодаря за поздрава! Трогна ме до сълзи! А колко пъти го изслушах...
Благодаря, момичета на всички ви за чудесните пожелания.
Мариелка Газелка, сутрешната серия на Есмералда искрено ме разсмя и разведри деня ми. hahaha Да поздравиш Леонсио за чудесното представяне в комедията. Laughing
Много усмивки от мен! Heart Eyes

# 237
ЧРД, Доника! От здраве, от щастие и от късмет да не се отървеш! Весел празник!
Иринии, честито ти розово зайче !
Йоана77, честито ви ново другарче!

# 238
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДОНИКА!!!
Желая ти много здраве и късмет, защото щастието си е при теб в лицето на 2-та ти прекрасни мъже!

Мари_Анка, то и моя въобще не е по изненадите, но има светлина в тунела... Mr. Green
По-странното за мен е, че е  успял да организира и част от тайфата, разбира се не без малко помощ от тази въпросната приятелка, която го издаде. Сега ще трябва да мисля, да мисля някакъв специален подарък и аз! Rolling Eyes Честит РД на мъжа ти на патерица!
 Mariela Gazela, и аз се посмях на сериала, ама на теб сигурно не ти е било чак толкова смешно! Чудесно представяне и на Есмералда и на  Леонсио... Joy
irinii, може би повече почивка сигурно ти трябва освен магнезия! Аз нямах много контракции, но пък за сметка на това имах болки! Всичко ще е наред! Hug
Моля най-чинно за рецептата за супата, защото и 2-та с мъжа ми сме фенове на всичко рибно!
yoana77, честито бебенце на кумицата ти! Да е живо и здраво!
 mama_meggie, честито Висшеее!!! Вече си волна птичка.....без изпити и притеснения от този род! Как е Лаци?! Вилнее ли?! Hug

Момичета, сега пък и аз да се оплача...Стенли е болничък от 2-3 дни и аз почти не съм мигнала, а през деня ходя и по задачи и днес вече съм  Tired #Crazy....снощи му беше запушен носа и той цяла нощ плака и искаше да спи върху мен....естествено  и любимия не успя да спи много....Днес видимо е по-добре и дано вече довечера да поспя, защото.... ooooh!....Мисля си, че може и да е от зъбите, защото му растат 3 кътника едновременно...
Оплаках се, а и пиша този пост от поне час...така че до скоро!

# 239
       Привет-привет, момичета! Най-после малко спокойствие, та да драсна някои ред!
       Миналата седмица седнах и аз да се оплача, че сме болни, писах, писах и накрая ми блокираха и мишката и клавиатурата и всичко отиде по ... Та както и да е вече сме добре, няма и помен от хремата и ужасната кашлица и сме съвсем в кондиция за всякакви белички и да копираме всичко, що правят мама и тате Grinning.
      Сутринта пуснах честитиките, ама пропуснах mama_meggie  Confused, та честито и от мен!
      Steli-ssd, браво на мъжа ти за изненадата, а Стенли бързичко да оздравява  Hug
      Bonne_esperance, радвам се, че купонът е на 6 при вас отново!
      Fibi4ka, стискам палци всичко да е наред след посещението при док! Весела разходка в Софията!
      Мариелка–газелка, сядай, хващай листа и химикала и започвай със сюжета на латино сериала! Laughing
      Irinii, пускай рецептата на уникалната супичка! А тия твоите контракции що не вземат да изчакат до септември, къде са тръгнали отсега да те морят. Майтапя се, надявам се по-рядко да те спохождат, аз слава богу разбрах що е контракция няколко часа преди да се роди Ники. А относно поляната, райграса и вида на изглед, показвам що направихме с нашата градина: райграса, ягодите, градинкат& … 88;ед.
      Хубав и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 09:42 от marys

Общи условия

Активация на акаунт