е така, сега ще се отдам да любимите си права и задължения .. деца, готвене, коне и още нещо 
Иначе, Специално за Мия и Бон есперанс
много ама много прегръдки, дано Миичка се оправи бързо и се отърве без тежки диагнози
Ирини, за теб също специално
много е хубаво това с момиченцето, и аз като Фийби бях сигурна, че ще стане така, ти ще си страхотна майка с разнообразен опит
Ави, радвам се, че продължаваш да си в добра форма и брагодаря за подкрепата преди изпита

Мария Ф, много сили ти пожелавам , малко остана наистина.. дано успееш да бренебрегнеш неразположенията и бързо да се почувсташ по- добре
Деннис, истински герой!
Стели, искам и аз в Гърция, да си хапнете нещо вкусно и за мен.. после да разказваш, браво на мъжа ти за романтичната изненада!
Марлела, няма да коментирам конкретно нещо от теб, много ми е кеф да те чета и ми истинско удоволствие всеки пост, мерси за конското списание, дано като си дойдеш намериш време за дъъълги разговори с нас и обстойно ще ти разказвам за това, с което се занимавам, а и отдавна на всички обещавам круиз из конната база
Фиби, супер, че ще идвате насам, аз обаче може да не съм в София, щото като казах, че ще закриваме зимата и то се скъса да вали сняг на Банско, та.. може би ние ще покоряваме пистите в остъствието на натрапниците , които си мислят, че не става за каране...
Друго предложих аз тая сутрин преди да прочета за съботните планове, но пък то надали ще си омръзнем чак пък толкова.. та предложих аз да се съберем в двора на вилата на моите свекита, която се намира в с. Опицвет, до София по пътя за сръбската граница.. на около 30 мин път с кола, ние нали повечето сме мобилни, а тези , които не са - са добре долши на празните места по колите, моето предложение беше за петък и за сега Ави е ЗА, което автоматично значи, че среща ще има... каним всички желаещи да се включат, времето ще е хубаво, двора е ограден, широк и зелен, компанията гарантирано приятна!
От мен това.. за сега, но не изчезвам за дълго.. изпити вече НЯМА! .. хехе
Така че купона е на 6!Пием си хаповете,ползваме с неудоволствие инхалатора,но вече пеем,играем и даже ядем!Днес обедната комбинация беше леща с бисквитена торта - 1:2

Айде честитки и от нас!Само от хубаво по-хубаво и Разбойника много да те радва!
Та и ние да вършеем с вас!
Ако да - да и е жив и здрав, ако не-пак важи същото 
Сега е при баба, че мама уж чисти 
Голямо честито и от мен. Помня и аз, как живота ми се делеше на преди държавния и след това....Наслаждавай се вече на свободното си време, .....като вишистка.
Но важното е, че има такава и още по-важно е да си изкарате прекрасно.... и вие през май 

Ама какво беше това спокойствие, едно такова лежерно поведение, граничещо с дебилно състояние?! Отидохме за една ваксина в 11.00 и се прибрахме в 15.00, идеше ми да крещя, да крещя... То не бяха обедни почивки, не бяха мили усмивки на "разработили" се държавни служители... И за капак ми падна ченето като видях листа с васкините - 4 приема на Хепатит Б (макар да си мисля, че е грешка), 2 - на полиото и никой не възнамерява да ми определи дата за пореден прием, за сметка на това ни викат за ДТК след 2 месеца (и там само 2 приема имаме още). Абе лудница! Някой решил, че трябва да плащам по 10 $ за ваксина, ма не благоволил да ми каже, че си останал баланс от миналия път. Хайде да не продължавам, че такива неща мога да разкажа за тая прехвалена Америка, че ум да ви зайде!
То било четвъртък днес.
/направила съм уникална супа от треска - който се интересува ще споделя рецептата/
), или е много чевръст. Започва да крещи, че тече вода на неговия балкон (силно казано, то е на кота 0.00). Есмералда се усмихва виновно от втория етаж и се извинява за което. И о чудо, Комшията се усмихва. В този момент съпругът на Есмералда (Леонсио) повишава тон като запитва дали има проблем. Чудото свършва, Комшията започва да крещи, псува и ... картинката е ясна. Обаче Есмералда запазва самообладание, усмихва се, мобилизира своя беден чуздоезичен речник и отново се извинява, моли Комшията следващия път ако има проблем да поговорят за това, моли да изчака съпруга й да поговори с него (същият е по гащи и трябва да се облече, но това не го казва на Комшията). Ооо, чудеса се случват често. Комшията се усмихва отново и започва да се извинява, че блъска по стените и крещи. Пита я дали има малко дете? В този момент Леонсио е вече навън и започват обяснения, на които Комшията отговаря: "Разбирам, само ако може да не тряскате врати след 22.00". Есмералда я напушва смях. Малко му трябвало на човек. Стискане на ръце и усмивки. "

....снощи му беше запушен носа и той цяла нощ плака и искаше да спи върху мен....естествено и любимия не успя да спи много....Днес видимо е по-добре и дано вече довечера да поспя, защото....