Отговори
# 210
Ирини , супер новина,все си мислех,че ще се похвалиш скоро с това Hug
Денис,искрено ти съчуствам за лудницата около теб,знам какво е Crazy
Ние сме добре,всеки ден не спират да ме изненадват моите хлапета.Много са ми смешни като ми викат на име,Дари ми  казва "Ани",а Ради,като слуша как някой ми казва "Йоанаааа" и той започва "Анааааа" LaughingА най-ми е смешен Ради като го питаш "къде седнало да плаче зайчето" и той "камака",като набляга на второто "а" и звучи много смешно.Изобщо на дума завършваща на "К" слага след това "а",не може да каже танк,ами "танкааа" LaughingОт това,че им казвахме кой как се казва и сега на татко им казват на име-"Пепи или Пепе" от Петър Wink
А навън Ради е голям фен на детските колички за бутане и съответно имаме две,появи ли се някое момиченце с различна и бяга към нея и иска да я бута CrazyА не мога да ви опиша колко ми тежи количката с тях двамата вътре и топки,колички ,търкала,кофи,лопати,всичко по няколко броя #Crazy Не знам пък,ако съм без количка как ще ги нося ooooh!
Ей,такива неща покрай нас,надявам се да няма болни дечица и всички да сте в добро настроение.Лека вечер от мен! Hug

# 211
irinii, супер новина, супееееееееееееееееееер  dancing
Леле, колко мило ми стана, не е истина, не е...  Hug
Лека бременност ти желая, изпълнена само с положителни емоции и слънце! Това мънинкото да те слуша от сега, че... да не се разправя с леля си Газела! Като казах Газела.. наричай ме както ти се иска и както ти харесва. Аз такива вариации на името си съм чувала... Ама най ми е мило като се сетя как ме наричаха циганетата на село - Марлела. Виж как френско звучи.  Joy А иначе това "Газела" няма нищо общо с външния ми вид. Докато учех работех в една печатница и там колективът беше чиста проба менажерия - Мариела Газела, Мила Камила, Десикрава Маркова...  И за Дебелянов те разбирам, щото хич не му отива повърхностното анализиране.  Wink Шегата настрана, аз много харесвам Дебелянов, но когато ме питаха (за който и да било автор) какво е искал да каже и се изприщвах на часа. Ами познавам двама писатели, които пишат ужасно красиво, а като знам що за "хора" са и не мога да отговоря на такъв въпрос. Книгата или ми харесва, или не. Това е точката за мен.
dennis, ти си героиня! С какви ли не възрасти се справяш. Аз с моето не мога да изляза на глава, какво остава за чуждите деца. Браво от мен!  Hug
yoana77, ти също си героиня в моите очи! С ръка на сърцето си признавам, че не бих се справила така добре. Вече щях да съм за "4 километър" със сигурност. Аз и сега съм де, но не смея да си призная. Браво и на теб!  Hug
cvetiberova, така и никога не отидох в Рибарица, това моето на нищо не прилича. Порадвай се и заради мен!  Hug
Мари_Анка, ти, душа, нЕма да ми взимаш любимеца. Аз Кецата си го харесвам от малка, после му "изневерих" с друг стил, а сега - вече на години, съвсем разтекох лиги по него. По песните му де, пфууууууууу, много са хубави бе! Стискам палци на Мими, за работата, за всичко!  Hug

За себе си и Мария - нищо ново под слънцето. В сряда ще я водя за ваксини (май за последно на тая възраст), та ми е леко притеснено, че не знам колко ще са този път. Няма да казвам, че първият път бяха 6, а вторият - само 2. Сега уж отиваме само за последния прием на Хепатит А, 'ма аз имам чувството, че пропуснахме един прием на полиото. Карай, ще се разбере, не че държа чак толкова, ма като сме започнали, да си завърша курса поне. Ходим в един обществен здравен център, където всеки път само аз съм бял човек (черни и кафяви, разбирайте мексиканци) - направо ми става ... не знам как да го опиша, ма се чувствам човек втора ръка.  Sad Уж не съм расист, но само "уж".  Blush
Утре имам среща с майката и малката, с които се запознахме вчера - ще разказвам.

Хайде, тургам кафето, Vesana да се погрижи за закуската, ама ако може да е по-ниско калорична, че след 3 седмици се прибирам в България и да не ме подминат на летището.

Хубав ден, момичета!  Hug

# 212
Добро утро, момичета!

Аз съм по яденето на закуските, а не по сервирането им. Ще оставя на Весана да ни сюрпризира с нещо вкусно. Вчера бях на свиждане с малкия бебок. Добре е, разгледахме го за пореден и последен път подробно. Гледам му личицето и ми прилича много на Сашко, но ще видим.

Мила Ирини, каква прекрасна новина! Малка сладка сестричка за Спаси! Хайде край на всички неразположения и никакви контракции до деветия месец. Розовата стая неслучайно е била боядисана розова. Развесели ме с историята ти за Дебелянов.

Мариела, винаги съм се чудила защо в САЩ при толкова много природни бедствия от рода на торнадото се строят къщи кибритени кутийки без основи. Единствената причина, за която съм чувала е, че било скъпо. Не е ли по-скъпо животът ти да бъде отнесен и единственото, което ти остане да е купчина дъски?
А за литературата така добре си го казала. И аз или харесвам дадено литературно произведение, или не. Мразя да разтеглям локуми.

Марианка, чакаме нУвини! Като съм била малка съм казвала нУ-ви-ни. А сестра ми ме е поправяла – не се казва нУ-ви-ни, а но-вЕ-ни!

Денис, при теб е винаги много динамично. Практикуваш отглеждане на различни възрасти деца. Когато се решиш на второ ще го отгледаш с лекота! Права си, броячът намалява и ми се струва невероятно, че нашата одисея ще завърши скоро...

Цвети Берова, всички благородно ви завиждаме за Рибарица. Надяваме се мерките, които са ви изписали ще имат желания ефект.

Йоана, предствям си те с дечицата и целия им антураж. Ех, не е лесно! И Сашко е голям почитател на кукленските колички...

Хубав ден и много добро настроение от нас със Сашко!

# 213
Добро утро, сладурани! Grinning
Времето е невероятно, да не повярва човек... Какво се случва, незнам. От зима, та направо лято!
След малко потегляме за нашата ритуална разходка с Веси. Как отдавна изпратихме на градинка. А тя вчера изяде цял сладолед. Малко ме беше страх, предвид скорошното и продължително боледуване, но не успях да издържа на огромното и желание.
Снощи изкарахме тежка нощ. Веси се будеше през половин час, понякога и по-честичко. Оказа се, че и тя е болна. Слава Богу, за сега без температура, но със сополки и кашлица. Confused
irinii, новината е прекрасна! Много се радвам за теб! Да си имаш момиченце е невероятно! Предполагам и момченце е супер, ама аз нали и идея си нямам какво е да гледаш мъжко, та затуй! Crazy Laughing
ЦветиБ, приятно изкарване на Рибарица! Ех, че и на време случихте! Grinning
dennis, теб съм те признала. Grinning Би се справила чудесно и с три и даже повече дечица. Помисли си по въпроса все пак... Laughing Снимките са супер, а аз като не съм виждала Арен отдавна, ми се видя толкова пораснал!
Йоанка, браво на твоите дечица! Бърборковци! Heart Eyes Забелязала съм, че всички момченца обичат да бутат кукленски колички. Laughing
Ави, и аз скоро си мислих за вас, че наближава прибирането на тати у дома, а и раждането на бебко. Сигурно си в трепетно очакване. Grinning А това за нУвините и новЕните ме разсмя от сърце hahaha
Мариелка Газелка, за колко време ще си идвате в Бг?
Хайде и аз в групата на не особено добрите анализатори на литературни произведения. Но пък много обичам да чета. Сега страстта ми е психология и философия. Даже си имам една такава настолна книжка и в тежки моменти си я прелиствам. А за Кецата ще си обявим дуел! Crazy Laughing
Приятна среща с новите ви приятели и чакаме цветен разказ, така както само ти умееш.
Момичета, много усмивки ви желая днес от сърце!

# 214
  • Sofia
Нискокалорична закуска, моля bouquet

# 215
Ех,че хубава сутрин  Hug
Ирини,чудесна новина.Честито ти мъничка красавица За пореден път се убеждавам в казаното "внимавай какво си пожелаваш!"  Laughing
Супер време е за разходки  Grinning
Йоана ,големи бърборковци са твоите дечица  Hug Аз шапка ти свалям как се справяш с тях.Моето е инцидентно,за по 1 ден се изтрайва всякак.Аз гледам да нося минимум неща като излизаме и да са дребни.Още не нося никакви кофички,Арен не харесва изобщо да се доближава до пясъчника,нито да пипа или стъпва с крака.
 Марлела си избирам аз ,че ми звучи най някак така изтънчено  Laughing Леле,какви са тези 6 ваксини?Милата Мими.Наведнъж ли ги слагат  Shocked Тази за хепатит А задължителна ли е при вас?Ние още се помоткваме с пентаксима.Май ще е след празниците.
cvetiberova ,приятно изкарване на Рибарица.Дано има развитие с тези пъпчици на Габи  Flutter
Ави ,последните дни минават най-бавно ,но пък са най-вълнуващи.С теб отброявам всеки ден.  bouquet
Целувки за всички  Heart Eyes

# 216
Здравейте бонбонкиии!
Нямам много време, че с Йони прекарваме дните си вече в апартамента да нареждаме и подреждаме и бързаме да тръгваме...
irinii - наистина страхотна новина! Hug Аз пък бях сигурна, че ще си имаш този път малка принцеса! stork-girl Heart Eyes Със сигурност ще е голяма красавица, но по-важното е че е здрава и въртелива.  Wink Усещаш ли я вече?
Ави - радвам се, че и вие сте имали вълнуваща среща с малкия човек. Айде - много мина, миничко остана!
dennis - много е хубаво, че така си помагате помежду си с децата. Страхотно е да можеш да разчиташ на някой за това и да знаеш, че ще се справи блестящо - точно като теб!
Мацки, нали ви казах, че ще си изберем някой слънчев уикенд да ви дойдем на гости, а колко по-слънчев от този, както прогнозират синоптиците.  Nature Sunny
Хайде да се организираме за среща в събота - работещи и не работещи, с тумбачета и без тумбачета на някоя слънчева полянка - за игри и веселби!
Чао за сега и целувки за всички!

# 217
  • София
Дет са вика на ингилизки-хелоуууу.
Седя и се радвам на подаръка си за рождения ден - нов монитор - и как да не се разпише човек Simple Smile
Ирини, честита принцеса. Аз второто съм го поръчала момиче, ама да видим Simple Smile
Фиби, май е редно да срещнем и Хриси с Йоанчето...срамота-такава мацка, а да не я уважим Simple Smile
Мариелка, туй нещо българите сме дет не го сеиш-там никне. Ми правилно, ще им окупираме Америката Joy Хубаво е, че вече имате дружки за разходка.
Денис, добри тренировки си правиш ти hahaha
Днес водих Хриси на ваксина. Бихме по здравна каса, след 2 месеца менингит и септември за хепатит А. Докторката се опита да ме разубеди, но аз си знам човечето...Вчера е правил уборка на парка. Събира камъни и ги хвърля в кофите за боклук. Преди това ми разказа играта хукна след бате Ичи на зелената скала(могила)и те с Бобо и Гого след тях. Та мама след него...Десетина пъти бегом нагоре надолу и резултата за мама беше мускулна треска. Но му хванах цаката-имали излишна енергия-на могилата и да се поти hahaha А вечерта на нашата улица се бяха събрали децата-все момиченца. Играеха на балона се надува, но не искаха Хриси при тях, защото им пипал куклите и количките Съгласиха се, след като се хванах и аз, а дребчо си умря от кеф. Чак аз му се радвах как се забававлява, особено на ПУУК.
Оу, забравих да ви се похваля, че съм с нова прическа-утре на театъра ще я демонстрирам Simple Smile И в събота надявам се, зависи къде е срещата де Simple Smile
Айде...до скоро, че отивам да  hang

# 218
Здравейте момичета!
Ирини, новината е страхотна!  bouquet Честито момиченце, а за това, че е красиво - нямаме съмнения.  Знам прекрасно как се чувстваш, защото и на мен за Рая ми казаха на първия УЗ, че е момче - 99%, а толкова много искахме момиченце и така и стана...  а щастието, когато научих новината беше неземно и първото нещо, което направих беше да купя едно много сладурско комплектче -  розова рокличка  с блузка и чорапки.  Когато ги показах на мъжа ми, като  първата покупка за бебчо - той щеше да падне като видя какво е...
bonne_esperance, как е Миичка? Айде бързо оздравявайте, че срещи се заформят. Няма да се делите от колектива, я...
Марианка,  поздравления за представянето на Мими!  bouquet И убедена съм, че занапред ще те изненадва все повече и повече, а на Веси да оздравява бързо и край с болестите  вече Naughty
Газелка   и на мен ми харесва, пък името  може и  да повлияе  в желаната от теб посока Wink Чудесно  е, че сте си намерили компания за игра и за теб, и за Мария, а за лудия съсед - нямам думи Sick Успех с ваксинките.
Ави, наистина колко малко време остана! За нас мина бързо, но ти си знаеш какво ти е било... важното е, че му се вижда края. Hug
Йоанка, направо си те представих с цялото въоръжение за игра и #Crazy
Фиби, страхотно е, че ще идвате пак - дано новините от прегледа да са супер! Ама аз как реших, че идвате на доктор newsm78
Много ще ме е яд ако и този път пропуснем срещата с вас - миналия път Рая беше с хрема, а сега има изгледи да пътуваме, но ако сме тук - на линия сме!
Доника, честит нов монитор и нова прическа!  Разписвай се по-често с хубави новинки около вас, пък защо не и с новина за принцеса Mr. Green

Новото при нас - Рая иска вече да яде като голям човек и като види, че се сервира масата - първа сяда и почва да придърпва каквото докопа, става мазалище, но това е единственият начин да се нахраним  на спокойствие и  вече си има собствено място на голямата маса.
Вече отговаря на въпроса как се казваш с - Яя, демек Рая. Обожава да рисува и го прави в голяма част от времето, когато играе сама. Вече има собствени пособия - скицник и моливи и сега се учим, че се рисува САМО на скицника, а не по стените и дивана, но трудно става - сърбят го ръчичките детето....
Затвръждава се усещането ми, че е левичарка - пише и държи молива или вилицата  само с лявата ръка, а когато аз я преместя в дясната тя много бързо я връща обратно. Не знам точно как да процедирам, не ми се ще да я дебна и травмирам непрекъснато,  но ако сега си изгражда тези навици и може да се направи нещо...
И все забравям да попитам мамите на момиченца да споделят какви козметики за коса ползвате - за по-лесно разресване на дългите коси. Аз я мия с шампоан на Бюбхен и балсам на Чико, но въпреки това пак се  уплита от време на време. Някъде гледах спрей, не помня на коя фирма беше, слага се на  суха коса и мисля да пробвам.  Вече й събирам цялата коса на опашка когато е по-топло и изглежда много различно.  До сега ползвахме най-много по някоя фибичка.
Лелеее, кой ли ще ме чете, ама като не съм писала отдавна и се позабравих...
Слънчев ден!

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 15:00 от stes

# 219
Привет и от нас с Филип и бебе ...  Hug

Ирини, страхотна новина за малка красавица! Аз и второто исках да е мом4енце, за да си другаруват, но мъжа ми определено иска и моми4енце и си прави устата за 3-тото.  Shocked 6те поиз4акаме този път, 4е о6те второто не се е появило, но тука тука.
За нас - Аз бях на преглед и последна ехография в петък, бебко е 2200гр. Ве4е е глави4но разположен, заел позиция да излиза. Другата седмица 6те давам кръв, урина за изследвания и влизам в 9я месец. Куфара е стегнат + о6те един куфар за Филип да го командироваме при свеки. Най-много се притеснявам от това, как той 6те приеме отцъствието ми, до сега никога не съм го оставяла за през но6та, дано да е спокоен  Praynig
Ина4е майка ми идва на 9ти май за 2 месеца......
Ави, възхи6тавам се на енерги4ността ти за разходки и преходи по Софийските улици. Аз съм ве4е 80 кг и едва ходя от болки в кръста и ребрата. Затова преходите сме свели до минимум и излизаме с Филип на разходки с автобус. И той е много впе4атлен, назовава превозните средства, по то4но звуците който издават :  бръм бръм, ииуууу иуууу е полицейската кола или линейка, тююю тюююю е влак.  Laughing Laughing

stes, забелязахме 4е и Филип борави предимно с лявата ръка, да рисува, да се храни, да държи 4етката за зъби. И топка рита с левия крак, но това никак не ме притеснява и не мисля да предприемам абсолютно ни6то  Peace
Доника балона се надува е и на6а любима игра, особенно когато трябва да се падне и да се повъргаля6 ...  Crazy

# 220
Приветки и от нашата колибка!
Ние не сме с най-добри новини - вчера доки дойде и ме стресна,че има съмнения за плевмония Sad Мия ми беше ни жива, ни умряла,където я оставя,там я намирам, с блуждаещ поглед,без желание за папане и игри..дори на смешките ми се усмихваше едва и отказва шоколад!имаме ден време да свалим Т преди да минем на инжекции..Взехме един инхалатор,с много зор свикваме с него,капем капки навсякъде,на много силен АБ сме..и се надявам да преборим болестта и да не е плевмония..
Аз,както се сещате,не спя,почти не ям..Абе ужас..Днес поне си играем и даже имаме няколко бели,та ми просветна пред очите,ама ..Отворила съм балкона и отвън се носят детски смях и се чуват птички и се надявам да я мобилизирам мойта мома..Събуди се ,така че ви оставям.Врътнала съм и бисквитена торта,баница,кремче..Дано нещо да хапне..
Ще ви чета и коментирам като съм в кондиция - използвайте слънчицето и изчакайте ни за срещите,ей! Wink
Поздравления за едно розово щъркелче,което бяхме пожелали с Миичка така или иначе  Whistling

# 221
  • София
irinii, честито за малкото момиченце  Grinning Ненапразно стисках палци  Heart Eyes

# 222
  • Пловдив
Здравейтееее

irinii , smile3501 newsm53........Имаме НОВИНА и то страхотна! Пожелавам ти вече една по-лека бременост и една здрава госпожица!
bonne_esperance, съжалявам да науча, че Мия е болна. В момента освен гаден грип има и вирусна плевмония. Дано не е това при вас и да се оправите бързичко! Praynig
MariaF, и аз не мисля, че има значение  дали детето пише с лявата или дясната ръка.Стенли например използва за момента и 2-те, за да държи лъжицата или молив... newsm78
И при теб време не остана!
stes, като прочетох за опашката на Рая и на мен ми се прииска да връзвам опашки.. Blush
Доника , честитооооооо и за прическата и за монитора....Много да пишеш! Hug Чакаме снимки!
fibi4ka, честито ви начало на преселението!  
dennis , чудесна инициатива за размяна на мъници...трябва да я предложа на моите приятелки! Въпреки, че аз едва се оправям със Стенли и още един щъкащ мъник не знам как ще ми се отрази!
 Мари_Анка, бързо оздравяване на Веси ....какво стана с изненадата.... Mr. Green
Ави, все така бодра и позитивна! Наистина ти се удивлявам! Аз един месец преди да родя, казвах на доктора, че съм размислила...... Joy Така се бях гипсирала, че не можеш да спя! Rolling Eyes
Mariela Gazela , както винаги успя да ме развеселиш!  Hug Чакаме разказ за срещата!

Аз днес разконспирирах мъжа ми, че ми е приготвил изненада за годишнината от сватбата...4дни в любимата ми Гърция през май със весела тумба наши приятели! Една приятелко издаде без да иска, но сега ще се правя, че не знам, защото той и без това не е много по изненадите и не искам да го разочаровам!
Стенли в неделя вечерта падна и се удари лошо по бузата - поду се и посиня, а рана на ръката има, но днес вече е по-добре! Днес следобяд на разходката ни се влюби в едно куче и после плака безутешно за него близо 30мин... Thinking..Много жал ми стана за него и едва го успокоих.
Днес си подарих малък шопинг, защото нещо съм се поизнервила тия дни от много тичане, лавиране между Додо и всичко останало, а и разни други неразбориии.....
Отивам да увещавам Стенли да си ляга, за да мога да полегна и аз!

До скоро!

# 223
Привет привет привеееет! Благодаря за честитките и за стиснатите палци. Еуфорията ни продължава  Grinning Днес ходих до ЖК, където просто останах изумена и потресена /едновременно/ от немърливостта на персонала, но побързах да подобря настроението си като купих първите екипчета на малката ми дъщеричка  Heart Eyes Grinning Лелееее, бях забравила какво удоволствие е да се пазаруват миниатюрни дрешки /50ти размер/, а сега открих и прелестта на това дрешките да са за момиченце  Heart Eyes Обещавам снимки  Peace
МарияФ, направо как отлетя времето... и ти си на финала,  и бебчо е готов... е да не избързва де  Wink Разбирам те за мислите ти относно емоциите на Филип, но няма избор - батко е и ще се справи  Hug Ти също...  Hug За болките - защо не предприемеш нещо...по-удобна поза за сън, например? Тялототи да се намества нощно време с възглавници+ лек масаж до средата на гърба? Не знам, просто давам идеи с надеждата нещо да ти хрумне и да се облекчиш поне малко  Hug
Доника, честити придобивки. Щам си поръчала момиченце - пожелавам ти скоро благи вести  Hug Септемврийският ни отбор не бива да остава без бремелинки  и през следващата година  Peace
Бон Есперанс, моля те пиши как сте с температурата и какво става. Ужасна работа... Съчувствам ти истински  Sad  Виж сега как тази ситуация прави всички предходни "слънчеви затъмнения" напълно глупави и незначителни, нали?!
Газелка, и аз минавам в отбора на феновете на Марлела /като Малена ми звучи, а Малена все пак е изиграна от Моника Белучи - най-женствената жена  на света!/ Как мина БГ взгляда днес?
Стес, и Спаси предпочита да действа с лявата ръка. Имаше предаване в Часът на мама, посветено именно на тази тема - левичарите. Нещата, които запомних са, че:1. До 3 годинки предпочитанията към лява ръка не дават гаранция,че детето ще остане левичар. 2. Че не бива по никакъв начин да се опитваме да налагаме и променяме тази тенденция.3. Левичарите наистина са по-специални - дясното полукълбо има някои допълнителни развити центрове и особено при момчетата говорело за абсолютно изразени таланти в области нехарактерни за пола им.
Стели, супер приятна изненада от страна на любимия. Миналата година май имаше романтичен воаяж  Wink Ние също май сме в Гърция с весела компания/дано само нямам контракции, че нещо пак се започнаха май от рано при мен/

Иначе при нас - от 2 дни Спаси е в нетипично инатлив и истеричен период - много се глези, опитва се да се налага и лесно избухва в плач - къде реален, къде артистичен... Доста е напрягащо за околните, а не върви да му изпълнявам всяка прищявка, защото както знаете - бързо схващат откъде изгрява слънцето  Crazy Надявам се, че и това ще отмине скоро. Друго интересно- няма- или поне едва линещо, коетопривашите дечица го няма... ааа всъщност да се похваля,пак от около 2-3 дни казва за всяко приакване и припишкване ПРЕД варително, а не СЛЕД - както досега /и то невинаги/ Дано се задържи тенденцията  Flutter

Хайде лека от нас, а утре чакаме снимки от култур трегерите на групата. /Мамо Меги, взе ли си изпита - не се скатавайот почерпка-- отново ям и  Whistling Whistling пия/

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 23:07 от irinii

# 224
Здравейте!

Днес на мен разходките ми дойдоха супер. Три пъти излизахме, специално станахме в 9.00, за да закусим и излезем към 10.00, 'щото другите деца нормално стават рано, така както нормално си лягат рано (а не като моето - съответно в 23.00-23.30 и 9.30-10.00). Новата приятелка на Мими се казва София - едно синеоко, русо и много умно момиченце на година и 2 месеца. Едва днес забелязах какви попивателни са малките деца - едното погали някой храст, а другото веднага тича да го гали и то, как така ще пропусне нещо. Моята Мими ми взе акъла - показва на малкото (то на ръст е по-голямо от нея де) как да рисува с една пръчка: взе я от ръцете й, показа и я върна пак в ръцете й. Мигах, мигах дълго време. После спа 2 часа, обядва и хайде пак, ама тоя път по-скоро мамите да си поприказват. А след тая разходка ходихме със старата й приятелка София (4-годишна) в един парк, та се наиграха там, особено по пързалките. Майката на София (моя приятелка) ни донесе толкова нови играчки и толкова хубави и обучителни, че аз седях цяла вечер да си играя. Вдетинявам се.  Crazy
Ави, и аз съм чувала, че е скъпо. Всъщност не знам причината за картонените къщи, но със сигурност мога да кажа, че такива къщи бързо се отопляват, бързо се охлаждат (не е като бетона да държи студено зимата и топло през лятото). За мен е ужасно, че малката като спи в едната стая, аз в другата трябва да съм също толкова тиха, колкото ако бях в нейната. Комшията само като заприказва по телефона и всичко чувам. Абе стига съм ви занимавала с тоя комшия.  ooooh! Иначе много ме развесели с  тия нУвЕни.   hahaha
Мари_Анка, прибирам се за около 2 месеца и малко повече. Ще прелитам между София и Стара Загора, и някоя и друга планина планирам с приятелите от туристическото дружество. Аз честно казано много бих искала да се видя с всяка от вас. Пък вие си помислете дали искате да се видите с мен.   bouquet
dennis, така, така - 6 (шест). И на мен ми изпопадаха очите, но преди това изпопадаха техните, че ние като дойдохме тук, толкова малко ваксини имахме, че тия се хванаха за главата. То уж и заради това сложиха шест на куп, ма и на други деца са удряли толкова, пък те са с редовни ваксини.  Знам ли?! А тази за Хепатит А е задължителна, да (в смисъл, че я има в имунизационния календар де, иначе няма да ме издирват с куче за да слагаме ваксини, само дето после няма да мога да я запиша на училище, може пък да си учи у дома, колко му е - има такива програми).
Доника, ти пък и рожден ден си успяла да имаш. Ми честитооооооооооооооооооооооооо! Много здраве желая, късмет и любов! Другото ще си го купиш от магазина!  Hug А твоя Хрис е голям образ значи!
stes, Мария също иска да държи приборите с лявата ръка, но аз си го обяснявам с това, че когато аз ги държа с моята дясна ръка, на нея й се пада от ляво и затова посяга и държи с лявата. 'Щото май моливите си държи с дясната, но ще трябва да се загледам.
bonne_esperance, Praynig
steli-ssd, супер, супер! За изненадата най-вече. Моя даже и с предложението за брак не можа да ме изненада.
irinii, никакви контракции преди средата на септември. Не позволявам, да кажеш на бебка.   bouquet

Момичета, пак се улях, иначе не съм толкова устата, 'ма тук какво ми става...  newsm78
Желая ви хубав и слънчев ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт