Отговори
# 195
  • Пловдив
Закуска в леглото.....освен ако не сте получили вече от любимите... Laughing

# 196
Амаретка, благодаря за снимките. Разгледах ги с умиление  Simple Smile
Стели, превъзходна закуска - добре че си ти - любимият бе на работа днес...
Мариела-газела,  направо съм в потрес от камъкохвъргача  Shocked Shocked Shocked и как така без причина...ми то катопричината не е изяснена, няма да знаеш  в кой момент пак ще му се позамерят живи мишени... Да не се е случило нещо на дом.му любимец /ако има такъв/ ида вини вас... newsm78 Мъжът ти защо не говори с него...че както сте си двенките с мария
 сами по цял ден-да няма стрес ситуации  Hug
Весана, как е Али - давай снимки да я видим как расте хубавицата!

А ние със Спаси се разходихме в Южния парк /където търсихме около 1 час новия детски кът Rolling Eyes и така и не го намерихме/, обядвахме при баба, поиграхме и го оставих за късен следобеден сън. Аз имам намерения да се погрижа за външния си вид  Crazy

п.с.забавна случка от бг действителността /фиб, да не чете  Laughing/. В парка си купихме захарен памук и попитах за салфетки. Мургавият продавач каза: Неаме салфетки, ама ако искаш мога да ти откъсна тоалетна хартия - и извади 1 руло от джоба си...

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 18:24 от irinii

# 197
Saluto!
Ей ме и мен на линия.

Мари_Анка, за Мими много се радвам, че най-сетне всичко е наред! И че и ти си се успокоила.  Hug
Щастливке, ще ти отговоря кат' народна песен:
"Диваци, майко, още алкохолици.
Алкохолици, още самотници".
К'во да кажа - без думи. Вчера беше божа кравичка, днес има гостенин, гледат някакъв бейзболен мач, та се е въодушевил, ма ... ох, мен ме гони параноята вече - непрекъснато ми се струва, че вика.  ooooh!
Като чета за Боян и трамвая и се сещам за моята Мария - всеки ден я мъкнех в градския транспорт (до клиниката и обратно). И понеже все по едно и също време, беше любимка на едни и същи хора. Имахме случай с един чичко със синове на по 12-13 години и един ден се качваме ние (и аз без количка), а онзи ми чичка като се развика на жена си: "Ето ги, ето ги, виж я!" Жена му малко в потрес остана според мен, че някак не беше редно да се радва чак толкова.  Crazy Същите сме като вас - ходим и ръкомахаме на всеки.
irinii, и аз за това се притеснявам най-много - че утре пак ще му избият балансите и не знам какво ще реши този път. Оплакахме сме и в Лизинг Офиса на мениджмънта на комплекса, от там са говорили с него, а той рекъл, че сме били много шумни.  newsm78 Ми някак не си го представям и в 5.00 сутринта да сме шумни - мъжът ми не хърка толкова, да не кажа хич. А за мургавия продавач да кажа: "Радвай се ма, како, виж колко е услужлив човекО." Развесели ме, определено.  Joy
Vesana, thank you! Като те чета и се сещам, че съпругът ми ме беше питал преди няколко месеца дали така съм си представяла да имам дете и да се грижа за него, а моят отговор беше, че съм си представяла детето вече на 3-4 годинки, как четем приказки, рисуване, пеем, танцуваме, как водим разговори, а не как сменям памперси, учим се да ядем с лъжица без да връщам всичко изплюто по няколко пъти и т.н. Та и аз се радвам на порасналата си дъщеря, но ми става и много мило като се връщам назад в бебешкия й период.

Хайде малко снимки, че нали обещах.

Иначе при нас нищо ново. Радвам се на новите си тенджера и тиган, мъжът - на новите си обувки, и двамата сме сърдити на Мария, че беше просто неузнаваемо кисела, мрънкаща, падна в локва и ... не е разказване.

Със здраве!   bouquet

# 198
  • Sofia
:Добро утро!

Неделна закуска
  bouquet

# 199
  • Пловдив
Добър ви ден!

Благодаря на Vesana за закуската! Hug
Mariela Gazela , не зная какво си работила преди да отидеш в Америка и да се "преквалифицираш" в майка... Wink, но определено имаш невероятна дарба да пишеш!
И понеже аз обожавам да чета и то всякакви стилове, автори и т.н., та имам наблюдения....а и преди доста време се опитвах да пописвам  , но беше преди 300 години поне ...... Embarassed
Много е неприятна ситуацията със съседа и дано не се наложи пак да викате полиция.
Снимките са много весели и опашлето на Мария е пораснало доста.... Hug  По отношение за работата и свободното време и аз бях изпаднала в огромна черна дупка, но с течение на времето нещата взеха да се нормализират и сега може би вече има светлина в тунела... Thinking Започвам повече да се чувствам като преди, но пък тройно по-уморена... Rolling Eyes
irinii , чудесно е че можеш да се наслаждаваш на бремеността си и Спаси, а и да ти остава време за себе си!!! Случката в парка и мен ме разсмя.... Mr. Green Добре, че имаме черно чувство за хумор!
Amaretto, 1година назад.........и много мило ми стана, а и се запитах кога мина тази една година..... #Crazy
Щастливка, сама с 2-та мъже вкъщи...затова не ти остава време за форума... Mr. Green
Марианка, как е Мими?! Намерихте ли свободно клубче за игра?!
Всички болнички дечица и мами да оздравяват и да не се разболяват!

Аз днес имах щастието и късмета да спя до 12,00ч... Laughing Wink.....Не ми се беше случвало от многоооооо време! Добре че мъжа ми проявява разбиране и ми прави такива подаръци! Hug
Тази седмица, която мина ми беше адски напрегната, а и другата се очертава такава....а аз съм позагубила темпото на многото работа и ми идва нанагорно! Стенли пък драматизира доста напоследък всяко мое излизане....дори от стаята, явно ревнува че цялото ми внимание не е само за него! Като се прибера го чакам да заспи, за да поработя и пооправя хаоса, но той в последно врме не заспива по - рано от 23,00, а миналата нощ и в 00,00ч.... ooooh! Съответно  аз не си лягам по-рано от 1,00 и сутринта гледам като заварчик... Joy...На всичкото отгоре му пробиват вече 4 кътника едновременно и през ноща се събужда и иска да спи при мен!
За 1 седмица започна да говори доста...ей така изведнъж... Rolling Eyes....вече казва...ела, дойдеш, бяга /избяга/...опитва се да прави изречения от 2 думи.  Обожава да го мия /лицето и ръцете и зъбите/....не иска да легне в леглото без да сме го измили...Почва да вика миииии и там - показва банята....Много ми е смешен!

Този пост стана километричен и го пиша от поне 1ч...така че чао засега! Hug

# 200
  • София
Привет - мривет,
Щастливка, добре сте се забавлявали в трамвая. Ние се возихме в рейс, но Вики не обича хора близо до нея, и бях малко на тръни. Това да закача хора при нас е абсурд. Тя се дърпа от хората, даже вчера на пързалката едно 8-годишно момиченце като си я хареса и само я гушкаше, а наш'та само се дърпа  Rolling Eyes Странна работа.
Mariela Gazela , с удоволствие разгледах снимчиците  Simple Smile
Ави- как е русият красавец? Напредвате ли с азбуката?  Heart Eyes

Аз вчера се отдадох на шопинг-терапия в мола на Хемус и си се кефя на парцалките. Вики мнооого слушала баща си през това време. А днес отидохме в Младост 4 в игралната зала на Принцес, та загубихме малко време в този дъждовен ден.
До скоро   bouquet

# 201
Момичета, тук цял ден не спря да вали. Confused Излязохме за мъничко с децата до близкия ресторант, че им поомръзва у дома. А аз се каних и прозорци да мия. Laughing После тричките му дръпнахме един дълбок следобеден сън. Grinning Сега сме в кондиция и готови за игри. Двечките са голяма комбина. Такива щуротии ми правят... ooooh! Смъкнаха пердето в детската заедно с корниза. Shocked А днес накъсаха едно списание на възможно най-ситните парченца. Отивам при тях и питам: "Казвайте сега кой да набия?" Ама ме напушва на смях. Малката нали е глупавка още и вика "Тети!" (превод: Веси) Laughing, а Мими сочи с пръст към дребната и вика: "Веси!" hahaha
Щастливка, браво на приличното поведение на Бобо в трамвая. Аз с Василена трудно издържам и във влак.  Confused Омръзва и седенето и предпочита да се разходи из превозното средство, каквото и да е то. Laughing
steli-ssd, много съм ти благодарна за идеите за детските центрове. Но още не съм се възползвала. Кабинетът на екипа, който работи с Мими е на гърба на хотел "Санкт Петербург", доколкото разбрах, нали там е единият детски център? Скоро ще се възползваме и ще разкажа.
Мариелка-Газелка, с удоволствие разгледах снимките! Grinning Страхотна прическа има нашата малка гордост Мария. Heart Eyes
Vesana, благодаря за закуската. Гледката е прекрасна и няма да крия че рано сутринта ме зареди позитивно! Grinning
irinii, ти пък ме разсмя от сърце с веселата случка в Южния парк Laughing Какви жертвоготовни хора имало само!
Ставам, че моите кипри се скараха нещо. Crazy

# 202
Я и аз да се промъкна измежду капките и да ви кажа едно "здрасти"че време мина..
Много е сладко да прочета весели случки,да поразгледам усмивки на снимки Hug Hug Няма да казвам пак и отново колко са ни сладки септемврийчетата Wink
При нас положението е следното:аз го бях закъсала с ръката и не можех да правя нищо,дребната не я сварта у дома,а навън не мога да я удържам с една ръка,а у дома руши и ме пробва кога ще ми избият балансите- даже аз се учудвам отгде туй спокойствие у мен.. Можем и  ние да се запишем в групата основана от Сашко на кремолюбителите, предпочитанията ни са към крем "Здраве"..Веселото е,че преди всяко намазване ме гледа "ангелски" в очите,вдига високо ръчички и маже ли маже където свари..Стели и вие си имате член на братството - смях се през сълзи на омазания разбойник-само ние си знаем каква е драмата на снимката..Wink
Но си я предпочитам лудетина вместо болното ми момиченце.. Мия е с температура,зле е и на моменти се чуствам адски безпомощна..Буди се през 5 минути,казва "мама гуши"супер уплашена и мен ми иде да ревна..Сега спи без мен на голямото легло и я дебна да не тупне оттам,че дори болничка си остава пумпалче..утре сме на доки и ще се оправяме бързо,заедно с времето навън.
Понеже разказвате за лощите случки в обществото ни,аз искам да ви дам малък лъч от нашия квартал - на нас ни сложиха нови пързалки и люлки и това оцвети градинката зад блока ни,а ако знаете колко детски гласчета донесоха с това..Само да изгоним дъжда ! И друго хубаво нещо-в читалището до нас (замалко да напиша чистилището Wink ) редовно има някакви събития,и няколко куклени театри дори гостуват съботите.Има надежда ей !
Марианка,много ме зарадва,че голямото ти момиче се е представила добре и е оправдала очакванията ни!Да я нацелуваш от нас и тепърва очаквай прекрасни изненади от нея!
Фиби,и мен ме мъчат мисли за това наше време,което скоро ще приключи..И в работата ми едни врели-некипели,и голяма обърквация..аз трябва да реагирам,а душата ми не иска да се отлепя от малката ми беледжийка..Винаги на 1 април лъжа и мажа като за световно,а този - пропуснах..Но,вярвайте ми,моето цитирам мама Меги"ангелче"не пропусна да ми ги нареди едни шеги..Треперех от нерви преди да идем на "ден-ден деди", но това е част от програмата -как се каляваше мамата Simple Smile
А двойните ни мами - разгледах комплектчетата за изписване и на мен ми се прииска..момченце  Mr. Green Алфи,представих си те на въртележката и жалко,че не съм била там да те снимам за някое списание Heart Eyes Ави,наскоро купих на Мия за Бързобежко книжката.Изключително хубава,с прекрасни картинки и за цената от 2 лв!Разкошна е! А за слънцето на нашата улица - преговарям с Минчо Празников - толкоз години бяхме съседи,я да го измъква тва слънце най-сетне!
Слънце,не слънце,мама Меги -пътешественичката й загубихме дирите - я строй се преброй се и напиши за новите забежки Sunglasses
Ирини,разчитаме на теб да откриеш площадката в парка и да ни заведете като оздравеем! Пък и ще ни кажеш отгде да си вземем тоалетна хартия при нужда! Blush А за опашките и хората по тях - и тва май влиза в графата как се каляват мамите Wink Аз на подобни гледам с насмешка - какво ли си мислят,че печелят?Меткай ги "у лево" - ние сме за медал,че още раждаме в страна,която не оценява това..Но и това ще променим - от нас зависи!Малииииии,лозунги прописах..Спирам се.Всички болни да оздравяват и на африканските жеги дет ги прогнозират да си спретнем един парков купон!

На моята любима адашка Снежка на патерици най-вълшебни пожелания! Hug

# 203
Привет, мили момичета!

В днешния дъждовен ден се отдадохме на мързелуване вкъщи. Благодаря за вкусотийките! Апетит ама хич не ми липсва.

Мариела, много хубави снимки! Колко е пораснало кукуто на Мими! А за психясалия ви съсед нямам думи. Той си е опасен, както го описваш. Дано нямате повече проблеми.

Марианка, благодаря за комплимента, но тук е пълно с млади дами, бликащи от енергия!

Щастливка, браво на Бобо за примерното поведение в градския транспорт. Сашко вика "дай" на трамвая, "тей" на тролея и "ейс" на рейса. Досега не съм имала проблеми да го возя с колата - седи си примерно отзад, но определено му е по-интересно като отбелязва всяко видяно превозно средство.

Амаретке, много хубави спомени - като гледам колко малки бяха нашите бонбончета...

Ирини, колко услужлив е човекът. Така е в Бг - сухи кърпи, мокри кърпи - ходим с цял арсенал под ръка.

Стели, по-често желая такова щастие на теб и на всички останали!

Чочи, как сте?

Базел, сега сме на фаза преговор и затвърждаване на материала. Тези дни Сашко откри картонените кубчета с буквите, подарък от празничното ни парти и ми сочи и наричаме различните неща по тях. Прегръдки за нашата сдържана математичка.

Бон Есперанс, целувки за болната Миичка, бързо да оздравява!

Момичета, ма то много просто било да се увеличи раждаемостта в страната! Една снимка на комплектче за изписване и колко мами се размечтаха...

Heart Eyes Hug на всички!

# 204
Момичета, ще ме извините, 'ма мислех да ви поздравя на турски днес, (дълго за разказване е отгде ми дойде идеята, нали ми е много асоциативно мисленето  Wink ). То това добре, но когато отворих онлайн речника и видях това - iyi, hoş, merhametli, ingaflı, nanuslu, lâtif; aziz, sevimli; mesut, bahtiyar; yararlı, verimli, elverişli, başkalarına faydalı olan като значения на "добър" и ... се отказах.

Хайде добро утро с турско кафе!

Мен пак ме е хванала щръклицата и не ми се затварят очите. Ще драсна някой ред за днешния ден. С Мария на разходка. Приближаваме тенис корта, мъж и жена играят, Мария ръкомаха отдалеч, приближаваме да гледаме тенис (очевиден интерес) и чувам ясно българска реч. Ех, поредните българи в комплекса, чак вече не се учудвам. Те пък ни запознаха с друго семейство с дъщеричка на година и два месеца - София, та тия дни ще има с кой да развяваме гащи. Ще разказвам. Тя сладурката е същата като Мария - като се запрегръщаха насред улицата, не е за разправяне. Мъжете пък проявиха интерес към моя, че все търсели четвърти за карти. Ох, да им имам проблемите.
Ави, права си, и мен си ме е шубе, но да ти кажа сигурно има защо да издивява тоя човек понякога. Не е само той, новите познати разказаха за баба, която живеела под тях, та тя пък всеки ден им казвала, че вече не може да ги търпи да ходят над нея. В тия дървени къщи и като пикаеш се чува (извинете ме, момичета), После защо като мине някое торнадо и няма нищо останало след него. И вече си мисля с тия летящи къщи, че "Вълшебникът от Оз" е писана по действителен случай. Комшията все пак и днес не е тряскал и крещял, изключая поредното му въодушевления на поредния мач.
steli-ssd, в V клас другарката по математика и другарката по литература се бяха скарали заради мен, щото и двете ме искаха в нейния СИП (за забравилите това беше Свободно Избираема Подготовка). Аз математиката я разбирах наистина, ма тая по литература що реши, че искам в нейния СИП...  newsm78 После, когато започнахме да правим литературни анализи, вече стана страшно. Голяма мъка ми беше и другарката все ме успокояваше: "Е, нищо, нищо, аз познавам и други деца, дето много четат, ма не могат да пишат теми." Ей така и на един от кандидатстудентските изпити едва изкарах 3.50 по литература. Срам, че беше и върху Йовков. Срам, ма като не мога - не мога. Та... мисля, че ме ласкаете излишно. Не мога много, ма ми е приятно да го правя, а ако и вие се чувствате така когато четете, само мога да се радвам. Hug
bonne_esperance, чета как се чувстваш покрай болното си дете и ми се дорева. Моята Мария е боледувала два пъти досега, но като си спомня втория й път... аз щях да умра (без да преувеличавам). Тука си докарахме някакъв Круп (абе вирусен ларингит) и като я виждах как диша като Дарт Вейдър с 390 t и скимтеше като ранено коте... скъсах се от рев и ужас, мъжа ми не знаеше на кого да помага. И на най-големия си враг не го пожелавам. Стискам много, ма много силно палци да се оправят всички болни и да не повтарят!  Hug
bazel, пускай снимки, така не ми е интересна шопинг-терапията, давай идеи, че имам пари за харчене.
Мари_Анка, нали? Расте му коса на това дете, ма само отгоре, отстрани и отзад още е като пух на новоизлюпено пиленце. На мама плешивката! Едно време и майка ми (лека й пръст) все питала що ли къдравата коса на брат ми не се паднала на това плешивото (разбирайте мен), ма после съм се оправила, та още не се притеснявам за Мими.
Vesana, пускай закуската, аз ще пусна един музикален поздрав - усмивки от старите ленти.

Хубав ден, момичета!  Hug

P. S. Редактирах кафето, че много голямо бе, ще се отрази зле на нервите.  Wink

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 08:25 от Mariela Gazela

# 205
  • Sofia
Ето ви я закуската...

,

пък аз ще трябва да поработя Cry

Слънчев ден на всички!    Hug

# 206
Здравейте, сладурани! Grinning
Аз току що оставих Веси у баба, че ме превикват в завода. Нали ви се бях похвалила, че ще ми отправят ново предложение за работа. И аз си чакам часът за прием със свито сърце. Някак ми се свиди да оставя Веси толкова мъничка... На ясли май няма да я записвам, че тати не дава. Ама хайде сега да не го мисля много, че още не съм чула какво ми предлагат и дали ще ме устройва.
Мими днес вече е на градинка. Отиде щастлива. А тържеството ще е на 10-ти (стискайте палци), обаче от много повторение на стихчето ("Я сега кажи го на баба, на дядо, на леля, на еди кой си), взе да се опъва и не ще и не ще да го каже.  Laughing
Пък нашият тати е рожденник на 9-ти и аз подготвям изненадата, нищо че снощи пак ме ядоса. Mr. Green
Ех, Мариелка Газелка, с този поздрав оцели право в десятката! Много, много ти благодаря! Обожавам песните на Васил Найденов, а и когато се запознахме с мъжо, беше точно на фона на "Под мостовете не текат реки, когато ти не си, не си до мен..." и слушахме албумчето му "The best" до безкрай... Извинете, размечтах се и потънах в спомени.
Хубаво е, че си имате нови приятели. Много приятни мигове ви пожелавам от сърце! Hug
Моята Веселуша пък си е все така гологлавка, едва намирам някой друг косъм за опашчица. hahaha
bonne_esperance, чудесно е, че си имате нови люлки и пързалки! Скоро ще ги изпробвате, времето ще бъде необичайно горещо към края на седмицата (поне така прогнозират синоптиците). Как е Мия, а ти?
Ави, развесели ме от сърце твоето изречение в розово. hahaha
Vesana, може да работиш, но се радвам че не ни забравяш! Hug
Много усмивки днес! Heart Eyes

# 207
 Hug приветки и от мен.
Аз може да не чакам второ бебе,но пък за сметка на това наблягам силно на тренировките как да се справям с повече от едно малко торнадо.В събота Арен с татко си ходиха до зоологическата и по разни техничарски магазини,а аз хубаво разпуснах в чисто женска компания.Шопинг на дрехи на книги...то не бяха кафепития,не бяха среднощни танци.И в неделя сутрин с лек махмурлук и недоспала се наложи освен моето тигре да гледам и това на братовчедка ми.Голям екшън!Денят ми се видя безкраен.Моето сърдито,че не е съм само негова,а другото нито иска да играе,ни да се отлепи от мен.Едни 12 кг който искат да си ти висят на шията и по възможност да не сядам,защото иначе писъци.Наложи се да ги послушам,защото с носенето не бях съгласна никак.Графика на ядене и сън напълно разнопосочен  #Crazy Вечерта  си мислех,че ако продължи това без никой да се появи на хоризонта..ще избягам и аз,а то взеха че се кротнаха дребните.Ето едното спи http://images25.snimka.bg/005553893.jpg
Другото нещо се обяснява http://images25.snimka.bg/005553897.jpg 
Арен доволен,че малкият Валентин е в другата стая http://images25.snimka.bg/005553900.jpg
 Изпратихме и моя близка приятелка за Сингапур и нейният син третокласник ще е при мен до сряда.Та днес имаше водене на училище и довечера ще да пишем домашни.Така ще се специализирам,че ако някой има нужда да праща и неговото човече в нашият зоопарк да свирка  Mr. Green
Ирини - люлките в Южния парк сигурно сте ги пропуснали защото са били претъпкани с народ.Понеже са много удобни за дребните и единствените така достъпно направени,едва се стига до там от хора,особено уикенда.
bonne_esperanceрадвам се на вашите красоти в градинката.И Арен го пишете в отбора на кремоомазаните,но той много скромно беше се опитал да си го сложи като гланц за устни.Каквото гледат маймунките това и правят.
Марианка - дано се сбъднат прогнозите за хубаво време.Как се бях отчаяла с този дъжд.Стискаме палци много силно за 10-ти.
Mariela Gazela този ваш комплес ,ще се окаже че малцинството са американци и повече го населявате българи  Laughing Продължавайте със случайните срещи.Ама много луд народ бе.Пазете се от лудите съседи  Rolling Eyes
Ави работете вие в тази насока за приръста.Човек едва може да устои на тези методи със снимките на покупките за мъничките душички.Започна ли голямото очакване на татко и бебе ?
steli-ssd браво за малкият дърдорко. Hug И Арен май е като Додо с пристрястеността си към мен,но забелязах че когато му казваме че отивам по работа той сякаш се успокоява и дори ми маха за довиждане.Защото предполагам знае,че ще се върна.Всяка сутрин му казвам,че татко му е на работа и после като се прибира,че си идва от работа.Явно е схванал това,че отиването на работа води и до връщане от там и не изпада в истерии.
Vesana радвам се че пишеш и сервираш разни вкусоти.Как е Али?И аз нямам носталгия по отминалите дни,но тези който са в сегашно време и тези който очаквам ме вълнуват много.
Щастливка как оцелявате с младежите?Арен периодично го качвам по автобуси,трамваи,таксита...вече не дава вид да се изненадва от превозното средство.
Стига съм писала.Отивам да цапна едно кафенце и нещо да похапна...докато цари спокойствие.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 15:20 от dennis

# 208
Привет от вече слънчева Рибарица!  Hug
За кратко влизам само да ви кажа здрасти,че тук интернета е кът  Sad т.е. НЯМА   Close
Ние сме добре,Габи тича,радва се на цветята на двора,на изгрялото вече слънце ,защото снощи валя сняг  Hug . Иначе лекарката при която я водихме в петък ни изписа едно кремче,с което да я мажем малко,за да омекнели пъпките и после след дисетина дни пак при нея ,за да видим вече какво ще правим! Като се върнем в София ще се включим!
Целувки на всички и ви пращаме много ,много цветни усмивки !!!   bouquet

# 209
Привет момичета  Hug
Малко съм уморена, затова по същество - бебунче е добре - пресрасно въртеливо здраво
МОМИЧЕНЦЕ! С таткото сме много много щастливи - много е красива отсега  Heart Eyes

Денис, вече си готова за второ  Whistling Ние да му мислим  Wink
Малиела-Газела /все ми се иска да съкратя второто ти име,ама не върви...затова вече ще ти казвам само Газелка/, пак ме развесели много... Ашколсун за кафето, а за СИПовете - литературта винаги ми е била любим предмет, но винаги съм имала своя трактовка на чуждите творби, което малко попречва приписането на стандартни теми, както знаеш... Та мисълтами беше за една история, която майка ми още ми напомня през смях...Последните години не се застоявах много в час- по най-различни причини и при еднародителска среща учителката по литература споделила, колко е доволна от качествата ми, но пък съм била станала доста чувствителна. Майка ми се ококорила и попитала какво има предвид, а преподавателката казала,че последните часове отново съм гипропуснала, защото "начинът,по който съучениците ми анализират творчеството на Дебелянов ме разстройва с повърхността си"...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт