Мъжът ти защо не говори с него...че както сте си двенките с мария

Същите сме като вас - ходим и ръкомахаме на всеки.
Ми някак не си го представям и в 5.00 сутринта да сме шумни - мъжът ми не хърка толкова, да не кажа хич. А за мургавия продавач да кажа: "Радвай се ма, како, виж колко е услужлив човекО." Развесели ме, определено. 

, но определено имаш невероятна дарба да пишеш!
По отношение за работата и свободното време и аз бях изпаднала в огромна черна дупка, но с течение на времето нещата взеха да се нормализират и сега може би вече има светлина в тунела...
Започвам повече да се чувствам като преди, но пък тройно по-уморена...
.....Не ми се беше случвало от многоооооо време! Добре че мъжа ми проявява разбиране и ми прави такива подаръци! 
Съответно аз не си лягам по-рано от 1,00 и сутринта гледам като заварчик...
...На всичкото отгоре му пробиват вече 4 кътника едновременно и през ноща се събужда и иска да спи при мен! 

Сега сме в кондиция и готови за игри. Двечките са голяма комбина. Такива щуротии ми правят...
Смъкнаха пердето в детската заедно с корниза. 
Страхотна прическа има нашата малка гордост Мария. 

Няма да казвам пак и отново колко са ни сладки септемврийчетата 

) редовно има някакви събития,и няколко куклени театри дори гостуват съботите.Има надежда ей !
Ави,наскоро купих на Мия за Бързобежко книжката.Изключително хубава,с прекрасни картинки и за цената от 2 лв!Разкошна е! А за слънцето на нашата улица - преговарям с Минчо Празников - толкоз години бяхме съседи,я да го измъква тва слънце най-сетне!
А за опашките и хората по тях - и тва май влиза в графата как се каляват мамите
Аз на подобни гледам с насмешка - какво ли си мислят,че печелят?Меткай ги "у лево" - ние сме за медал,че още раждаме в страна,която не оценява това..Но и това ще променим - от нас зависи!Малииииии,лозунги прописах..Спирам се.Всички болни да оздравяват и на африканските жеги дет ги прогнозират да си спретнем един парков купон!
на всички!
). То това добре, но когато отворих онлайн речника и видях това - iyi, hoş, merhametli, ingaflı, nanuslu, lâtif; aziz, sevimli; mesut, bahtiyar; yararlı, verimli, elverişli, başkalarına faydalı olan като значения на "добър" и ... се отказах.
После, когато започнахме да правим литературни анализи, вече стана страшно. Голяма мъка ми беше и другарката все ме успокояваше: "Е, нищо, нищо, аз познавам и други деца, дето много четат, ма не могат да пишат теми." Ей така и на един от кандидатстудентските изпити едва изкарах 3.50 по литература. Срам, че беше и върху Йовков. Срам, ма като не мога - не мога. Та... мисля, че ме ласкаете излишно. Не мога много, ма ми е приятно да го правя, а ако и вие се чувствате така когато четете, само мога да се радвам. 

приветки и от мен.
Вечерта си мислех,че ако продължи това без никой да се появи на хоризонта..ще избягам и аз,а то взеха че се кротнаха дребните.Ето едното спи http://images25.snimka.bg/005553893.jpg
И Арен май е като Додо с пристрястеността си към мен,но забелязах че когато му казваме че отивам по работа той сякаш се успокоява и дори ми маха за довиждане.Защото предполагам знае,че ще се върна.Всяка сутрин му казвам,че татко му е на работа и после като се прибира,че си идва от работа.Явно е схванал това,че отиването на работа води и до връщане от там и не изпада в истерии.
т.е. НЯМА
. Иначе лекарката при която я водихме в петък ни изписа едно кремче,с което да я мажем малко,за да омекнели пъпките и после след дисетина дни пак при нея ,за да видим вече какво ще правим! Като се върнем в София ще се включим!

С таткото сме много много щастливи - много е красива отсега 
Ние да му мислим