Отговори
# 180
Марианка, дано не е нещо сериозно Praynig!
Това, което ми хрумва е дали не е някаква шарка, поне така знам, че започват, първо температурата, след няколко дена обриви? Thinking
Имат ли шарка в градината, точно сега им е сезона?

# 181
Maрианка , заведи Мими да я видят,защото и ние така тръгнахме Ради  от леко червено гърло,4 дни висока Т,спря да се храни и да пие течности,гърлото беше станало много червено и стигнахме до АБ Tired

# 182
ЦветиР, в градината няма шарка или поне не се е чуло. Ти ми даде идея да я огледам за обриви. Благодаря!
Йоанка, водихме я в понеделник, ама резултат никакъв от лечението. Трябва да я види друг лекар.

# 183
cvetiberova, много неприятна ситуация, една  Hug за кураж и от мен и дано в най-скоро време се разреши проблема  Praynig
Марианка, на нас със същите симптоми ни изписаха антибиотик, дано при вас не е много сериозно, но наистина отидете на лекар. Огромни поздравления за Мими, и само да съм те чула пак да се съмняваш  Wink
МариаФ, супер сладурско комплектче
Скъпи бременни мамчета, много ви се радвам и ви благодаря че ни правите съпричастни към тези уникални емоции  Hug
fibi4ka, страхотно е опашатото ти лаленце. Подкрепям те в начина ти на мислене и ти се възхищавам че го постигаш, защото наистина е малко идеалистично и е трудно да не се ядоваш и да отвръщаш на лошото с добро, Дано дано дано ...
tzvety roussimova, вече си имаш отмяна в кухнята  Laughing
Доника , голям чаровник е Хриси, дано и занапред постига целите си с лекота  Wink
Каролина , бързо и неусетно да минава времето до следващата ви среща с баба
Mariela Gazela ние два пъти водим Крис на детския център, при нас е ограден с мрежа и вътре има топки пързалки и други, но Крис се задържа не повече от 30 мин. вътре и почва да иска да излиза и да изследва заобикалащия свят, въпреки че или аз или баща му сме вътре за да го забавляваме  ooooh! Дано като порастне още малко да му е по-интересно, а пък може и да е до дете

# 184
Привет в тази късна доба!

Иги също е с много висока Т - 39.5. Едва я свалих с Хексалгин. Утре сме пак на лекар, че и на нас ни става четвърти ден. Няма други симптоми - гърлото и беше само леко червено, но то си е такова дори като е здрава... ooooh! Tired Май ще се пие АБ, колкото и да не ми се иска.

Ох, оплаках се... не съм спала като хората от три дни и сега имам чувството, че получавам личностни изменения от безсънието .. Thinking newsm78. Хващам се как ме избива на мрънкане, оплакване и паника. А пък не съм хич такъв човек. Но ще се взема в ръце аз, само Иги да ми оздравее.

Мацки, тук големи дебати и отвъд дебатите чак са се вихрили, ахнах направо. Няма да коментирам, само вмятам, че не искам никой да ни изоставя. И без това оредяхме, а компанията на всички ви безкрайно ме радва и разтоварва.
Марианка  Hug Пиши как е Мими.

Имаше коментар за Леда Милева (не помня от кой да ме прощава). И аз съм й почитател. Детските й стихчета са невероятно чаровни. Сега си купихме с иги за бодливко-мързеливко и аз след 20-30 четения почти съм ги научила. А пък мойта гургулица, като и казвам стихчета много обича и повтаря някои думички....

Мариелке напълно те разбирам по повод чувствата ти, че нямаш време за себе си.  Чувствах се по същия начин в последните месеци преди да тръгна на работа. Много сме различни, някои остават у дома с удоволствие, други (като мен) имат нужда и от друго поле за изява - иначе просто нямаше да съм аз.
Едно ще ти кажа - след като разчистиш растителността  Joy и се поразкрасиш (време си длъжна да намериш), опитай да пообщувате с Мария със сродни души. Социалните контакти правят чудеса. Знам, че е трудно, когато си в чужбина, но ти ми се виждаш широко скроена и чаровна душа, така, че не би трябвало да срещнеш големи проблеми.

За БГ действителността не ми се коментира, всичко е казано вече. В събота при нас гласят ленински съботник, приготвих чувалите и ръкавиците, дано не вали, за да изринем малко боклуци от градинката. Ето това е нужно, за да се промени малко нашата действителност.

Цвети Русимова все се каня да те поздравя за резултата от диетата. Мацка и половина си. Hug
Цвети Берова съжалявам, че сте чакали напразно за операцията. Дано следващия път стане и мине гладко. Целувки на Габче-жабче.

Ири и аз искам да се видим на живо. Хайде майчета, които сте си вкъщи, организирайте ни срещааааа.

Лека нощ, отивам да гушна малкия и големия реотан. Малкия - ясно защо, големия - той си е такъв топъл по природа.

Heart Eyes Heart Eyes

# 185
Здравейте!

Мари_Анка, моля те утре да ни кажеш, че Мими вече е добре. Не съм пускала палците! А пък все се каня да ти кажа, че имаш много хубав аватар (разбираш ме от половин дума).  Wink И да приемеш поздравленията ми за постиженията на Мими, за които аз и за миг не съм се съмнявала.
Да кажа и на tzvety roussimova колко й е хубав аватара! Не зная как е изглеждал предишния, но този е чудесен. Вероятно момичетата са прави и затова приеми и моите поздравления!

Оф, момичета, оправяйте се, не искам да чета че някой е болен, пък било то малък или голям!  Hug

Мария пак е с обелени нос и чело, но този път е поносимо. Ми... душата ми се научи да не търси всеки път ръката ми за опора когато слиза по стълбите, а взе да се придържа за парапетите, но от голяма радост и повтаряне на упражнението, взе че заби чело на слизане. Подпря се, милата, но ръчичките й не я издържаха. Предупреждавах, но няма кой да ме чуе. Малко сълзи от уплаха и всичко биде забравено. О, и с ухапване от патка сме. По протегнатото пръстче. И за това предупреждавах, но си научи урока сама. Сега пак тича да гони патките, но ако те вземат, че я приближат, веднага отстъпва назад с лека уплаха. Много ми беше интересна как реагира на ухапването (то беше лекичко де - патицата помисли, че ще я храним). Направи жалки опити да се разплаче, но по-скоро реагира като обидена от сорта: "Ама хубава работа - аз ви се радвам, вие ме кълвете!"  Shocked
Ох, като заговорихте за социални контакти, да кажа, че по-широко скроената от нас двете с Мими е малката. Същата вчера стана повод за запознанство с лудия ни комшия. Ние на разходка, влачим се като родопска песен, комшията е болен и се движи бавно, но все пак ни настигна и въпреки че аз се правех на разсеяна, той съзнателно търсеше контакт. Не знам дали знае, че ние сме комшиите му, но започна с "Oh, she's so cute!", как се казва и т.н. Та се запознахме с Майк, после крещя "Мария, Мария" да се обърнем да му помахаме... емоции. Той се държа почтително де, не мога да отрека.
Иначе аз се радвам на много дребни и незначителни неща, т.е. малко ми трябва за да съм щастлива. Ето, днес си получих Membership Certificate като член на National Geographic Society. Ма да не си помислите, че трудно се става член? Хич! Правиш абонамент за 15 $ и освен, че спестяваш 74 % от коричната цена, получаваш World Map и ставаш член. Не знам защо, ма ми се струва, че са го закъсали откъм интерес към изданието. Сега ще правя и абонамент за Мими за NG kids. Tо е за деца над 6 години, но за 15 $ ще го чета и аз с интерес.
На мамите с костюмчета за изписване само мога да се радвам. Аз като се сетя колко беше хубаво Миминото, и колко голямо... не ги продават за 2-килограмови.
fibi4ka, мъжа ми за жалост не мисли като теб. Хич не харесва Буги Барабата.  Joy

Останете си със здраве всички!  Hug

# 186
Добро утро!
Ей, няма кой и по едно кафенце да почерпи!

Марианка, как сте днес? Hug
Венуш, бързо да оздравява малката принцеса! А твоето поздравление от бивша дюканка ми е много ценно! newsm03
Явно има сега пък такъв вирус, с висока температура и червено гърло. и както разбирам от още познати в квартала, много дечица са болни, без антибиотик не се оправял. Дано ние поне този пропуснем Praynig. Прави ми впечатление, че и в градината на Ивето са по-малко деца, миналата седмица бяха пълни редици, 26-29 деца, тази седмица са под 20.
Мариела-газела, не ме знаеш отпреди от аватар или от другаде, но ето, показвам се, да видиш за какво ставаше въпрос миналото лято:
и горе-долу сега:
Вики81, и Алекс е същият  в детски център, няма да влезе да си играе дълго, ами все влиза, излиза... newsm62
Желая ви хубав и слънчев ден, днес било празник на София:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=239812

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 11:19 от tzvety roussimova

# 187
Здравейте! wavey

Благодаря на всички за загриженоста , трогната съм  Hug !
Мария Ф утре сутрин си записахме час при д-р Серафимова от кожна клиника , там има и дерматохирург,и ако нищо не стане и там ,ще ти пиша за координатите на този д-р. Благодаря ти!
Цвети Р  голяма отмяна си имаш в кухнята ,браво! Смях се от сърце  Joy
Марианка Как сте днес ? Дано да спадне вече тая темп. , че се измъчи милото  Praynig
Ави , Ирини   Как сте момичета?
venush Дано се преборите   с високата темп.  Praynig Нещо много вируси тая пролет , ужас.
Вики 81 Габи доскоро също не искаше да влиза самичка в детските центрове,но сега вече не можеш да я спреш,най-вече заради какичките ,които са и най-интересни.Забелязах,че обича да си играе с по-големи деца.
Мариела Газела интересно запознанство  Joy  А и доста проишествия ( хм,незнам дали я написах правилно тази дума  newsm78 ) сте имали , добре че с малки рани сте се разминали.
Оставям ви момичета,защото отивам да си взема едно душче,че ще ходим на козметичка с Габи  newsm03 Не съм я водила досега с мен,та да видим как ще се държи ,надявам се че ще слуша .  smile3503
Хайде приятен следобяд! newsm51

# 188
Здравейте, момичета!

Тези дни и ние имахме “чумбински” гости и крачихме по задачи. Радвам се, че ви харесва комплектчето за изписване – колко много видях преди да се спра на това! Алфи, ръкавичките са всъщност буйки!

ЦветиР, поздравления и от мен за новата визия и за упорството и куража да я постигнеш!

Марианка, казах ти аз, че притесненията ти за открития урок и тържеството са излишни! Браво – все така отлично да се представя Мими! Как е тя? Снимките ви са много сладки!

И въобще как са всичките ни болни приятелчета?  Hug

Ирини, след няколко сблъсъка с подобни на “дамата”, която описваш, изобщо не питам, ами си заставам отпред на опашката и казвам само на първия по ред, че смятам да се възползвам от предимството си. Един пък киснах в същата тази община бременна със Сашко и трудно издържах мъчително бавното обслужване. А иначе данъкът може да се плати бързо и лесно по ЕГН на собственика в повечето големи пощенски клонове без да се чака.

ЦветиБ, продължаваме да стискаме палци процедурата на Габи да мине бързо и безусетно! Чакаме утре да ни кажеш, че е било точно така!  Praynig

Може би трябва да издадем сборник с бели на септемврийчетата ни...

МарияФ, много ми хареса костюмчето на Бебко! Различно е цветово от традиционното синьо.

Лека нощ и целувки на всички!

# 189
tzvety roussimova, ма новият аватар наистина е много хубав! Поздравления за успехите! При мен ако може да стане с вълшебна пръчица..., но сигурно няма да стане. Аз ще опитам де. 

cvetiberova, какво каза за интересното запознанство?  newsm78 Хайде поредната интересна сценка с комшията - преди малко изпратихме полицаите. Какво да кажа, обаждахме се на 911, добре че мъжа ми си беше у дома. Лудият комшия започна да хвърля камъни по прозорците ни. Е, не ме питайте защо, този път и аз нямам обяснение. За друг път мога да предположа, че малката тича, играе, ама днес бяхме седнали да вечеряме, Мария се въртеше около нас, когато тоя започна да хвърля камъни. Аз онемях просто. И нещо си крещи.. Ужас, Ужас!  Shocked Полицайчетата дойдоха първо при нас - "Какъв е проблема, нещо счупено, какво се случи та оня е започнал?" И после рекоха, че за крясъците да се оплачем на мениджмънта на комплекса, а ако стане агресивен - на тях. Онова па моето като видя публика, не се спря да се дърпа да ходи при полицаите. Укротих я де, ма... на мен още ми трепери под лъжичката. Боже, тоя свят съвсем изтрещя!

Останете си със здраве, ще ви държа в течение. Аз съм магнит за кретении просто!  hahaha

# 190
Добро утро, сладурки! Grinning
Дне е мрачно и дъждовно, а аз съм се размечтала за... морето! Laughing Затова не се стърпях да ви сервирам кафе на морски фон. Заповядайте!

Мими беше с температура цял ден вчера. Тази сутрин се събуди много свежа, в настроение и без Т. Grinning Вече се боричкат с Веси и такава врява се наддава от детската стая, че... ooooh! Laughing
Започваме да се приготвяме за разходка.
Гледам, че на Мими вече се подава новото зъбче. Grinning
Мариелка Газелка, изключително неприятна случка сте имали с вашия съсед. Представям си как сте се чувствали. Но пък ти умееш така сладко да разказваш и дозата хумор, с която гледаш на всичко случващо се, много ми допада. Пожелавам ти от сърце да съхраниш това си качество завинаги! Hug Аз пък съм магнит за цигани (извинете, не съм расистка, ама... Crazy) и пияни. hahaha
Ави, съвсем образно си те представих как крачиш по задачи. Възхищавам се на твоята енергичност и даже сега се замислих, че не съм срещала по-енергичен човек от теб.  Grinning
ЦветиБ , как преминаха козметичните процедури в присъствието на Габка?
venush, стискам палци Иги днес да е по-добре.  Praynig Измъчиха се дечицата с тези температури.
steli-ssd, би ли ме упътила къде в Пловдив има нещо като детски център или клуб? Искам да заведа децата някъде, а тук в Стамболийски сме на светлинни години от тези неща. Confused
Много усмивки, въпреки лошото време! Heart Eyes

# 191
На този морски фон и кафенце, трябва да има и подобаваща закусчица:

Мариела- Газела, опитай...направи за себе си, каквото е нужно, за да се почувстваш добре и в настроение Peace. Съжалявам за танива неприятни случки с шантави съседи Sad
Марианка, радвам се да чуя, че Мими днес е без темп и в настроение! Heart Eyes Дано лошите болести останат зад гърба ви, стига вече, пролет е!
Ави, пропуснах да отбележа колко ми харесва комплектчето! Hug Такива спомени навява и на мен, че ми се приисква едно малко сладко бебче. Ивето няма няма, пък изтърси, че иска да й родя и сестричка! Wink
Ние излизаме, хубав петъчен ден ви желая! Hug

# 192
ехооо

Надявам се Иги и Мими вече да са здравички  Hug

Марианка, много се радвам за успеха на Мими, чакаме и следващия...  Hug

МарияФ, Ави много са ви гот комплектчетата, искам и аз бебееее   Laughing

Мариелке, кви са тези диваци бреее, дано нямате повече подобни изпълнения, то си звучи страшно чак  newsm78 Иначе вземи да намериш време за себе си, чеее и да се невротизираш не си заслужава  Hug

Ние 3 дни сме без тати и сутрин е особенно забавно  Mr. Green Другото е, че с возихме с Боян с трамвай, беше му много интересно и през цялото време подвикваше и...и...и... При това бяхме и без количка, та и разходка си направихме, изобщо човечето обича ходенето и това много ме радва! Освен това по улиците се закача с хората, маха им, усмихвам им се, сочи ги, и те разбира се го закачат и, абе има надежда да стане човек от това неговорещото де  Mr. Green Само дето много тормози гостенчетата ни  ooooh! та ще се откажат майките им да ги водят у дома, ужасТ

Хайде, че сега пък ревна  ooooh!

# 193
 Здравейте момичета, как сте, вече ще се стопля навън и започват разходките! Стига болести! Надявам се това да са били последните!  Heart Eyes
 - Да ви върна ли точно една година назад?
 - Дааа ! 
 - Ами, ето !

# 194
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Мъчно ми е да чуя, че има много болнички дечица. Оправяйте се, навън вече е пролет и е време за стрaхотни разходки както каза Amaretto Hug Хубаво си се сетила да припомниш на всички времето преди една година  bouquet Но знаете ли, мили приятелки, аз сигурно съм единствената, която не изпитва носталгия по отминалото време - гледам напред и искам да се наслаждавам на порасналата си дъщеря, на новите й умения, постижения и да изживея нейните малки и големи успехи всеки следващ ден.  Както казва Фибичка - нека хубавите неща да се случват едно по едно, за да им се наслаждаваме с пълна сила Two Hearts

Пожелавам ви хубав и слънчев уикенд с малките сладури!
И въпреки че лятото е далеч - една разкошна морска картина за повдигане на настроението:

Спокойна нощ на всички!

П.С. Не съм казала WELCOME на Мариела-Газела Hug Съименнички сте с моята любима сестра Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт