!Това, което ми хрумва е дали не е някаква шарка, поне така знам, че започват, първо температурата, след няколко дена обриви?

Имат ли шарка в градината, точно сега им е сезона?
за кураж и от мен и дано в най-скоро време се разреши проблема 

Дано като порастне още малко да му е по-интересно, а пък може и да е до дете
Май ще се пие АБ, колкото и да не ми се иска.
. Хващам се как ме избива на мрънкане, оплакване и паника. А пък не съм хич такъв човек. Но ще се взема в ръце аз, само Иги да ми оздравее.
Пиши как е Мими.
и се поразкрасиш (време си длъжна да намериш), опитай да пообщувате с Мария със сродни души. Социалните контакти правят чудеса. Знам, че е трудно, когато си в чужбина, но ти ми се виждаш широко скроена и чаровна душа, така, че не би трябвало да срещнеш големи проблеми.
И да приемеш поздравленията ми за постиженията на Мими, за които аз и за миг не съм се съмнявала.

. Прави ми впечатление, че и в градината на Ивето са по-малко деца, миналата седмица бяха пълни редици, 26-29 деца, тази седмица са под 20.

!
Нещо много вируси тая пролет , ужас.
А и доста проишествия ( хм,незнам дали я написах правилно тази дума
) сте имали , добре че с малки рани сте се разминали.
Не съм я водила досега с мен,та да видим как ще се държи ,надявам се че ще слуша . 

Хайде поредната интересна сценка с комшията - преди малко изпратихме полицаите. Какво да кажа, обаждахме се на 911, добре че мъжа ми си беше у дома. Лудият комшия започна да хвърля камъни по прозорците ни. Е, не ме питайте защо, този път и аз нямам обяснение. За друг път мога да предположа, че малката тича, играе, ама днес бяхме седнали да вечеряме, Мария се въртеше около нас, когато тоя започна да хвърля камъни. Аз онемях просто. И нещо си крещи.. Ужас, Ужас!

Вече се боричкат с Веси и такава врява се наддава от детската стая, че...

Аз пък съм магнит за цигани (извинете, не съм расистка, ама...
) и пияни. 
Измъчиха се дечицата с тези температури.

. Съжалявам за танива неприятни случки с шантави съседи 
Дано лошите болести останат зад гърба ви, стига вече, пролет е!
Такива спомени навява и на мен, че ми се приисква едно малко сладко бебче. Ивето няма няма, пък изтърси, че иска да й родя и сестричка! 

Иначе вземи да намериш време за себе си, чеее и да се невротизираш не си заслужава 
та ще се откажат майките им да ги водят у дома, ужасТ
Хубаво си се сетила да припомниш на всички времето преди една година
Но знаете ли, мили приятелки, аз сигурно съм единствената, която не изпитва носталгия по отминалото време - гледам напред и искам да се наслаждавам на порасналата си дъщеря, на новите й умения, постижения и да изживея нейните малки и големи успехи всеки следващ ден. Както казва Фибичка - нека хубавите неща да се случват едно по едно, за да им се наслаждаваме с пълна сила
Съименнички сте с моята любима сестра