Отговори
# 240
  • София
Мерси за пожеланията, момичета Simple Smile Хайде почерпете се за мое здраве

# 241
Доника, ЧРД и от нас със Саши! От всичко прекрасно по много!

Марианка, и твоят мъж да е жив и здрав!

Днес бяхме 12 часа навън и съм гроги, затова ще ви пожелая лека и спокойна нощ!

# 242
Честит Рожден Ден, Доника!
Пожелавам ти здраве, любов и късмет с помощта, на които да градиш всичко останало, което би те направило истински щастлива!

Ирини, поздравления за девойката.   bouquet Представям си като се роди бебка Спаси какъв горд батко ще е.
mama_meggie, честито ти дипломиране. Успешна професионална реализация ти пожелавам.
Mariela Gazela, при вас за 6, а при нас за 8 болести на куп се слагат ваксини на 18 мес., но аз реших да отложа едната ваксина, по-тежката MMR за след 1-2 мес. Скоро четох за 2 случая в САЩ как децата развили аутизъм точно от приема на толкова много ваксини наведнъж на 18 мес. и това повлия на решението ми. Иначе за лудия ви комшия какво да кажа - вие поне си говорите с него.  hahaha Аз тук не си познавам комшиите. Знам, че една черна мадама живее до нас, която сигурно за 1 год. съм срещала по коридорите 3 пъти, а другите са някакви индийци, които много обичат да си проветряват апартамента от към входната врата и всичката смрад от миризливите им манджи идва у нас. Никога не съм говорила с тях. Единствено едно hello си разменяме.

Щях да пиша още, но Мони току-що се събуди и времето ми за пред компа свърши ... 

# 243
Да се включа с края на темата и аз Blush
Честито на всички за всичко Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Щях да пиша повече ,но ники размаза филийка с пастет върху аквариума  Crazy
Купихме му аквариум с рибки /имаме 2 Бети/ И Ники застава пред тях и вика *Ей Бетиии* Heart EyesИ те му гонят пръстчето през стъклото да го ядът hahaha
Страшна картинка са.
Отивам да изчистя на Бетиии защото не може да ни види вече Laughing
Айде опитвасе да ги нахрани с филиика -чао за сега Joy

# 244
привет момичета,

пожелавам ви слънчев уикенд!   bouquet
Доника, и оттук - жива, здрава и обичана!
Марлела, чакам си поредния епизод от сапунерката- или този фил го излъчват само презделнични дни  Simple Smile
ДЗ, чудесно е, че се разписа.  Simple Smile
Мерис, За колко време поникна райграса?
Ние вчера бяхме на вилата на мама меги и въпреки отсъствието на обещания африкански пек си изкарахме чудесно. Благодарим за гостоприемството  Hug
Момиченцето в мен подритва вече редовно - за радост на мама. Иначе както споменах започнах с магнезия и но-шпа-то... ЯД ме е, че толкова отрано - още не съм в 5ти месец  Sad но да се надяваме, че финалът ще е успешен  Praynig

сега полека ще почистя хасиендата ни, докато отвън се вихрят градинарите и после може пак да пиша - продължение на монолога предполагам...хихи

# 245
Здравейте, сладурани! Grinning

Току що двете с Мимка се прибираме от детско парти - РД на наша приятелка, която стана днес на 6г. Имаше много деца и падна веселба. А за забавата се грижеха клоуни. Мими тропна даже ръченица. Има си нарисувано сърчице на бузката, а костюмчето и беше  паяче.  Laughing
Нашият тати отмаря на риба, а Веси спинка у баба. Чакаме да се събуди и да си я вземем. А аз ще се възползвам да почистя.
irinii, развалих монолога. Mr. Green И разбира се, че финалът ще е успешен! Девойките са послушни бебоци.  Laughing
DZHug и честито ви Бети! Laughing
Каролина, интересни съседи около вас. Интернационален дом си имате.
Ави, ти си гроги? Не може да бъде! Laughing Hug
Мери, теб те прескачам, защото каквото имам да ти казвам, си го казвам всеки ден на по кафенце. Laughing
steli-ssd, желая от сърце бързо оздравяване на Стенли! Praynig
Весел уикенд! Heart Eyes

# 246
Привет!

Признавам, че не съм ви изчела съвсем внимателно, а нямам и много време да пиша, но накратко:

Иги беше болна десетина дни. След високата температура, която не спадаше се оказа, че има възпален горен венец. Вследствие на това възпаление цялата и устица беше в авти вътре и херпеси отвън - страшна картинка. Спря да се храни и пие течности, заради болката. Бяхме на косъм от влизане в болница.  ooooh! Sad
Това възпаление всъщност го е направила, защото предишната седмица си падна на предните зъби и травмирания венец се е инфектирал. Сега пием силни антибиотици и мажем вътре с разни дезинфектанти. Вече е по-добре, но яде само пасирано и пие течности с лъжичка, за да не дразним венеца. Така ще сме поне две седмици още.

И една хубава новина при нас. Купихме си колааааа newsm68 newsm44. Е, на старо, ама в доста добро състояние. 

Мамо Меги честито висше!

Ири погали малката девойка в теб и повече спокойствие и почивки, за да изгониш контракциите.

DZ    Joy Crazy Ники е първокласен палавник. Рибките може и да харесат пастета, знаеш?

Доника ЧРД, здрава и много обичана  Hug!

Маrys градината ти е супер!

Ще ви пиша повече довечера, че сега има да простирам, да направя кремче на Иги и да се къпя.

Чао мацки!

# 247
Доника, честито с малко зъкаснение, желая ти мнооого здраве късмет и любов   bouquet
При нас новото е че Крис вече казва името на едната учителка. Днес пък пускаше прахосмукачка докато аз си пиех кафето и пържех палачинки  Mr. Green, е после се наложи да минем след него но и той обра полвината боклук, та скоро ще си имам отмяна  Laughing Обожава да го карам да ми помага, да хвърля неща в боклука или да слага дрехи в преалнята, като оставя легена до пералнята той веднага го носи в банята, където му е мястото, подрежда си и обувките ако сме ги оставили не където трябва. Ще видим дали и като порастне ще е такъв чистник. Всеки ден ни радва и изненадва с нещо, но вие това си го знаете  Heart Eyes
Днес съм почивка, излежавахме се тримата, после направихме малък шопинг с разходка и кафенце, а следобяд съм на фризиор, ехх блаженство
Болничките бързо да оздравяват и много галки по коремчетата с бебчета  Hug

# 248
Здравейте девойки-коубойки  Grinning
Уикендът се очерта с прекрасно време - колко му трябва на човек, а? Страхотно настроение ми създаде! Снощи събрахме приятели на вечеря ибеше супер. Тази седмица мисля да купя градинските мебели и в скоро време дасиправим тези вечери на открито - купила съм и градински факли даже.  Flutter
Вениш, имъчила се е Иги... понякога си мисля колко изобретателна е природата - има хиляди начини физическите ни тела да са в дискомфорт  ooooh! А малките ни човечета с нищо не са заслужили такава болка... Радвам се, че се подобрявате и дано повче няма такива инциденти!
вики81, как мина фризьора? Относно чистофайничеството - това са ни девичките  Crazy Спаси също хвърля боклуците в боклука и щом разлее нещо си взима салфетка започва да бърше /маже/  Wink, Най редовно му давам да носи чинии към трапезарната маса, от което той се чувства безкрайно значим и голям... и въобще - напълно споделям емоциите ви  Hug Страхотни са!
марианка, при вас нещата са идилични, както винаги. мимката май все по-добре се социализира  Grinning Браво!Иначе как е с говоренето -става ли по-бърборива, започна ли да иска да тиразказва случки и т.н.?

При нас дейностите по двора продължават с бясна сила и току  виж наистина се справили до края на деня  Thinking

# 249
Ирини, ще чакаме снимки от райското кътче което ще сътвориш в двора ви. За фризиора - прическата ми хареса но се наложи да отрежа малко повече от желаното, защото много ми цъфти косата, нали работя на плажа и по цял ден съм изложена на слънцето и вятъра. Аз съм Дева, но Крис е Везни. Нали искаше максимално да се възползва от уютното коремче на мама и закъсня с 1 седмица, роди се на 01.10. Наистина е страхотно да гледаме как порастват децата ни и как извършват все повече дейности, кога бяха бебчета, кога станаха човечета  Heart Eyes

# 250
 Здравейте дружки!
 Една седмица вече се каня да пиша, но моите сладури много ме изморяват. Нашия тати ни изненада за ден и половина миналата седмица, сега обсъждаме къде да се видим за Великден.
 Добре че, поне на Доника имам skype-а, та й честитих рождения ден там.
 По повод ваксините водих Ванко да ми правят манту, обаче както и преди години се наложи втори път да му правят. Милия още 2 ваксини му се “полагат”, но ще изчакам да позабрави, че наскоро му вземаха и кръв от вената и му я пукнаха, та геройчето сигурно не иска да види лекар.
 Днес си прекарахме страхотно – ходихме на Екопарка край Варна, децата се налудуваха, играхме футбол, хапнахме. Толкова е красиво и зелено. mama_meggie, там можеш и кон да пояздиш, и на каручка да се повозиш. Ти минаваше оттам, когато ходеше на изпити. По тоя повод пък честито ти дипломиране!
 Ех, irinii, как хубаво звучи това за градината!
Мари анка, много се радвам за Мими, ние пък си имахме паяжина – спайдърменска от такъв 6г. рожден ден.
  Милата Иги, Venush как се справяш с даването на толкова лекарства. След едно боледуване и насила даване на лекарство Мишо си развали яденето, голяма ми е мъка, голям зор  имаме с манджите, крия сладките неща, защото май само тях яде с кеф.
  viki81, и ти си имаш помощник, както и останалите. Мишо сам си хвърля памперса. Днес реших да не му го давам, но той се разсърди, давам го и вървя след него, отварям вратата на балкона и той с кеф го мята естествено извън кофата. Когато отворя миялната ми подава чиниите една по една, но за приборите нямам нерви да го чакам. Лошо е когато слагам мръсна чиния, той веднага дотичва и започва да вади, едвам успявам да затворя миялната.
   bonne_esperance, много се радвам, че сте се разминали с инжекциите.
 Браво на мъжа на Стели, Мари анка и Ирини, ще превземете Гърция!
   Стенли, бързо да оздравява! А ние сме с 2 зъба долу и 6 горе. 
   Есмералда, много е хубаво, че си имате нови приятели, особено съседа, хи-хи.
   Ави, много дълга разходка, втория път мен много ме боляха краката, едвам ходех на по-дълги разстояния.
   marys, много хубав райграс, сега ако сложиш и една пързалкааа, при вас сме!
 Лека нощ на всички, на не спалите да се наспят!

# 251
Здравейте, момичета!

Предишният си постинг не можах да го допиша, а исках да ви питам дали в България има водни памперси като тези:

Планираме ходене на море в БГ и искам да знам дали да си ги нося от тук или там продават такива.

venush, ох горката Иги, как се е измъчила само. Понякога не знаем от къде ни дебне опасността. Уж едно падане, а какви последствия носи след себе си.
viki81, и аз си имам такъв помагач. Много обича да слага и вади дрехи от пералнята, да носи чинии и прибори, да бърше прах, да чисти с прахосмукачка и въобще все такива домакински работи. Миналия ден даже ми помагаше в правенето на една торта - слагаше ми брашно в купата. Явно е присъщо на децата в тази възраст да копират това, което ни виждат да правим, а на мен ми е много мило да го гледам как се старае.

# 252
Здравейте, момичета!  Hug

И да не си помислите, че имате нова септемврийка?! Старата съм си. Временно. Да видя как е живота на личната красавица Марлела.

irinii, и аз си мечтая за градинка, в която да "цъцкам" по цял ден. С широкопола шапка, гумени ръкавици и разните му инструменти там. Сутрешното кафе ще ми е твърде вкусно, а вечерята ще приготвям с голям кеф. Ще има факли, няма да има комари. И много, много приятели, а дечурлигата ще играят на жмичка... Ох, имам нужда от психиатър!
Пускай снимки на тази разкошотия.  Hug
А като гледам градинката и ягодите на marys, имам вече всички шансове да направя богат някой психитър.
venush, steli-ssd, marys и другите болни - оздравявайтееееееееееееееее!
venush, честита ви кола. Едва сега разбрах какво удобство е автомобила, защото в София си беше по-скоро мъчение.
DZ, честит ви аквариум! Аз съм чувала, че бетите най-много обичат филии с пастет. А после и руска салата. Ох, така ме развесели с това "Ей, Бетиииии". Представих си малкия човек.  Joy
Каролина, на Мими ги поставиха наведнъж, защото имаше да наваксва. И ММР също. Но ти добре си решила да изчакаш. Ако знаех, и аз бих го направила. Аз продължавам да се чудя какво става с нашите ваксини, но... гледам тази таблица, че от някои имаме само по два приема, те ни привикват през два месеца... Както и да е, това е нашият имунизационен календар, актуален към тази година.
viki81, моята Мария бяга от прахосмукачка като дявол от тамян. Не си представям скоро да захване да чисти, макар че и тя е от подреждащите деца. Само дето го прави ако изрично я помоля. Иначе се прави  на разсеяна. Е, сама се сеща да вади покупки от торбите и пране от сушилнята.  Simple Smile
Мари_Анка, тези рождени дни, така ги обичаме... От сега се моля следващата неделя денят да е слънчев. Освен че е Цветница, моя приятелка има рожден ден и е решила да се съберем малки и големи в един парк, където ще има някакъв фестивал, организиран от гилдията на занаятчиите и артистите (свободен превод) на Dunwоody - 19 и 20 април ще бъдат Lemonade Days. Ох, само да се осъществи и ще показвам и разказвам.
Amaretto, много зелено и много хубаво, наистина!  Grinning

А нашият уикенд премина без особени емоции, да не кажа никакви. Пазаруване, банки... нищо по-различно от всеки друг. А, купих си обувки - сандали на Clarks. Естествено, много си ги харесвам. Да се стопля времето, че да ги подносвам.

И сега, за любителите на сапунени сериали... нов сериал! Сипваме кафето...

В главната роля е един черен младеж, вероятен съпруг и баща на едно черно детенце. А иначе поредния комшия на Есмералда. Шегата настрана, ама този от 3-4 седмици живее в колата си. Не знам как решава физиологичните си нужди, но и не ме интересува. На първия етаж от задната страна живеят 3 поколения жени, а ако знаех пола на бебето, можех да кажа, че поколенията са 4. И както си живееха, изведнъж се появи този субект и заживя в колата си. Съпругата му от време на време стои при него - прегръщат се, целуват се, смеят си се, тя му носи кафе, чинии с ядене. Той очевидно не работи, но има прогрес - от седмица излиза с една малка раничка на някъде. Може и работа да си търси. Голяма мърда е, едва се движи. Прилича на много кльощав рапър. Нощно време изпотява стъклата на колата и верояно умира от студ.
Та така с комшиите.
Хайде добро утро!  Hug

# 253
Марлела Не знам дали обичат филия с пастет Mr. Green -но явно на женското бети му е дошло в повече  Whistling
Вчера цял ден се криеше ,но днес е по добре Grinning

Завиждам на всички които имат къщи с градинки Rolling Eyes
Иринии  в тази връзка дай  снимки,как стана градината.

Ники има пластмасови инструменти -гаечен ключ , отвертка , винтове и гайки .Вече втори ден си ремонтира кракомобилчето Mr. Green
Обръща го и почва да човърка Laughing Само ще кажа че кръвта вода не става -баща му с това се занимава ,та го влече детето Crazy

# 254
привет девойки!
Тази сутрин станахме в 7.15 - за мен неприятно ранен час...Спаси беше кукуряк, а като ме видя не знам защо, но 15 минути плака сърцелаздирателно - може нещо да е сънувал преди това, не знам, но е доста стресиращо този тип започване на деня  Rolling Eyes В 8 бяхме закусили, а в 8.30 бяхме навън  Shocked . Вчера действително бе насаден цебия райграс! Но очакваме да се раззелени чак след 2 седмици, така че до преди това - не виждам много смисъл от снимки, но все пак... може пък и да щракна - за спомен от пустинята, която облагородяваме  Grinning  Сега поне 1 месец Бошидо не бива да стъпва никъде, където има пръст и съответно сутринта рано рано го разходихме - аз с чаша кафе в ръка, а Спаси с кутия кучешка храна в ръка...
Пожелавам на всички желаещи по една градина в скоро време - щом това ще ви направи щастливи  Hug
Днес съм на фризьор и после смятам да закупя оболудване на кабинета си - пък да видим докъде ще ми стигнат силите.

Марлела,  интересни съседи, душа, няма спор. Дали не са се хванали на бас, че тоя пич ще издържи колкото трябва в колата... а може да е някой беден роднина от Юга дошъл да реализира американската си мечта някъде край вас. Иначе как е времето там?
ДЗ, е направо си го представих малкия майстор - гледай какво нещо си е гена и наблюдението. Моето момче като ме гледа основно как въртя баници и гозби, най-много се забавлява като го кача на стол до плота и му дам да се вихри в кулинарията - бърка, маже, смесва...а после тръгва и да си го яде... Whistling
Каролина, не съм виждала такива пелени с марката Памперс, но от другите фирми има със сигурност! Миналото лято купих 1 пакет за Спаси и така и не разбрах за какво е  newsm78 може би най-вече за басейн -да не пишка там. Защото самото дете от нищо не го пази...
Амаретка, радвам се когато те чета. Предполагам, че никак не ти е лесно сама - но пък няма да е още дълго, а и тези раздели палят любовни огньове  Hug

Общи условия

Активация на акаунт