Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 210
  • 399
  •   1
Отговори
# 105
Анелия браво newsm10,а някаква снимчица на въпросното шампоанче Mr. Green

# 106
Момичета, редовно ви чета, но все не ми остава време да пиша Tired.Сега обаче ми стана много интересно за анализа на косата за който пише Игуанка.
Мила, ако не ти е проблем, би ли ми дала координати на мястото, където се прави този анализ( и ценичка, ако може) Hug!

# 107
  • София
Мартина, Sladyr4e, Благодаря за информацията за тоника на Билка.   bouquet

Сега съм с маска, стана ми смешно като отворих да си взема маслата шкафа ми изглеждаше като щанд на Икаров  Joy Сложих от почти всичките, които имам без бадемово, него нали го има в стимуланта. Сложих най-много масло от карите, на листовката пише, че ревитализира косата. МНого е твърдо  ooooh!  ама го разтопих. И сега ми е най-неприятната част от цялата процедура, чакането 2 часа.  atwork

Ето една статия, която на мен лично ми беше интересна. Пише,че маслото от карите е наричано още "женско злато" и че дърветата карите са свещени в Буркина Фасо:http://www.beauty.bg/article11_3_202.html

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 09:53 от illy

# 108
Аз днес ще пропусна маската си!Изправена ми е косата и искам още малко да и се полюбувам!Но пък фризьорката ми сложи минерално олио,дано мине за подхранване newsm78Утре ще я поглезя!Решила съм да "разкарам"черния цвят и ще пробвам с кичури/кафяви/,което е в разрез с подхранването,ама дано не я съсипя много Rolling Eyes

# 109
Момичета, искам най-официално да ви се похваля, Викче, по-специално на теб, защото проблема с омазняването на косата те касае пряко  Wink За пръв път от години насам шампоан действа така регулиращо на омазняването и изобщо на замърсяването на косата ми. Говоря ви за Natural Vital (синя туба с оранжев етикет, писах преди една-две теми подробно за него)! Днес беше третия ден откакто съм измила косата си, а тя все още е мека, бляскава и изобщо не стои на клечки - нещо, което й беше "навик"  Peace
Да се похваля и аз с шампоана на Билка и бад.масло косата ми днес й е 3 ден и стой супер..вчера колко ли не си играх с нея и днес не е мазна а е обемна и мекичка Party
А за шампоана колко струва..от аптеките ли го купуваш??Смятам да провам и него Flutter

# 110
Айде и аз да се похваля - днес направих 2-та си маска  Hug
Момичета, имам една питанка като увивате косата си с кърпа, намокряте ли кърпата с вряла вода  Thinking
Аз първия път пробвах, но  cold
Днес я сложих така, без да я мокря  Peace

# 111
  • София
Айде и аз да се похваля - днес направих 2-та си маска  Hug
Момичета, имам една питанка като увивате косата си с кърпа, намокряте ли кърпата с вряла вода  Thinking
Аз първия път пробвах, но  cold
Днес я сложих така, без да я мокря  Peace

Не я мокря и аз  Flutter

# 112
  • През девет планини в десета...
Момичета вчера си набрах прясна коприва.Някой поливал си се е с отвара от зелена коприва и как се прави,защото тука чета само за изсушена и не знам дали може с прясна newsm78 Как да си направя чайче от зелена? То май ще стане на каша като го сваря Thinking

# 113
Момичета мис арк нали каза да гледаме по ТВ2 едно предаване за косата..мисля сега да го гледам да видя за какмо става дума.. Whistling

# 114
Направих си отвара от лайка, шипка, жълт кантарион и бръшлян. Решила съм първо да си направя парна баня на лицето, докато изстине, а после ще го ползвам за косата. Днес и аз ще правя маска, но ще сложа само масло от карите.  Hug

# 115
Момичета, да се разпиша и аз в тази тема. Вече второ шишенче ползвам и правих 2 месеца почивка след първото. Като гледам какви резултати имате, а при мен само косата започна да ми расте по-бързо.Като гледам с какви гъсти коси сте се сдобили и се чудя рано ми е за резултат и при мен или бъркам някъде?

# 116
  • София
Момичета да се включа и аз, че от кога ви следя  Wink Първо да споделя, че от шампоана Клоран (моят е за енергия и блясък) изобщо не съм доволна и започна много бързо да ми омазнява косата. На него пише,че е за честа употреба, дали омазняването се дължи на това? Thinking
И аз използвам маската на Миосотис с плацентата и съм доволна, косата става мноооого мекичка и лъскава, но доколко заздравява и укрепва косъмът не знам и честно казано се съмнявам, че го прави.
А иначе веднъж седмично задължително си втривам бадемово или масло от гроздови семки в корените и крайщата,завивам с кърпа и стоя по много време. Това вече мисля, че върши работа за заздравяването на косъма.

# 117
Поли, преди няколко теми бях преписала дословно етикета на шампоана, заедно със снимка. Иначе е една тъмно синя туба с оранжев етикет долу, струва към 9-10 лв. и се намира във веригата магазини на Бонжур. Ето, качвам пак снимката - http://i212.photobucket.com/albums/cc188/Anelia85/NaturVital.jpg

Викче, можеш да си го купиш от всеки по-голям козметичен магазин, виждала съм го, както написах и по-горе, в Бонжур, в Пикадили също, чат-пат в Билла-та и така. В големите аптеки - също.

Деси, маслото от карите никога не съм ползвала, но след тази статия ще си го купя  Flutter

# 118
  • През девет планини в десета...
Много са ситни буквите от статията за маслото от карите... Rolling Eyes

# 119
Цитат на: Джей

Аз ползвам намокрена кърпа. Намокрям я с много гореща вода/максимално гореща, но и да мога да я изцедя/, а когато изстине пак я мокря. За двата часа я мокря около 6 или 7 пъти.

Мартина, View--->Text size-->Larger и буквите ще станат по-големи. Можеш да сложиш прясната коприва в тобичка за чай/тензухена една такава/ и да я сложиш във врящата вода. Копривата ще си остане вътре и няма да стане на каша отварата ти.

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 14:29 от мис арк

Общи условия

Активация на акаунт