Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 262
  • 399
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте дами! Аз малко почивам от маската, не ми се отразява добре ако я правя често и за това се маскирам 2-3 пъти в месеца.
Игуанка, с какъв продукт ще почистващ скалпа?
Мис арк, доволна ли си от крема Phito 9? Аз сега се чудя него ли да си взема или на Rene Furterer крема Карите. Втория съм го ползвала преди години и бях възхитена от ефекта - мека и естествено падаща, подхранена коса.
А относно хумата, която се обсъжда толкова често - е, такъв ужас е за косата ми, че просто нямам думи...     изсушена, хвърчаща метла. Повече няма да си помисля да я сложа на главата си никога. Така че още един глас против Naughty

# 151
  • През девет планини в десета...
ООхХ мартина блазе ти smile3537 моята все едно не виждала балсам..направо толкова се заплита..а пьк всеки пьт като се кьпя и слагам Rolling Eyes ...Кажете хубав балсам.. smile3547..Сресвам я и след 5-10 мин все едно не сьм..и затуй става гадна..Моля някой да помогне... Sob  33uu

Не ми блазосвай чак толкова.Има си и лоши страни.Например не ми се задържа никаква шнола на главата или ластик.Слънчевите ми очила не мога да ги държа на главата си,все падат. ooooh! А първия ден като я изкъпя така ми се вре в лицето...на никъде не отива #Cussing out И докато я навия с маша от едната страна свършвам, отдругата вече се е изправила Tired.

# 152
мартина твоята поне е права,а моята ни права и кьдрева..накьдето спа там хвьрчи..напрваво ужас!! #Cussing out а и от думите ти,разбирам че е и гьста,щом не стой вьрзана... Thinking

# 153
С това:
http://www.davines.com/home.html   
Гелче -ползва се 15 мин преди къпане  Peace а за шампоан ползвам на Виши такъв има в нас  Peace ще ги ползвам 1 месец, после спирам Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 15:35 от iguanka

# 154
Вики,
пробвай с балсам Импресия, така или иначе е евтин, а и ние с мис арк сме си с него... Аз съм доволна... Вече 2 месеца съм с него.  Peace

# 155
  • През девет планини в десета...
Не е гъста,нормална е. Просто е много хлъзгъва и права. Но пък какво ли не давам за една чупцица-даже и през метър да е Mr. Green На мен всички маски с отмиване ми правят косата супер гладка.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 16:06 от мартина

# 156
Джей, и аз прекалих с бонбонките (просто обожавам Lindt )  Embarassed - фитнесът ме зове  Mr. Green

Вики, защо не си купиш балсам от същата марка, на която е шампоанът, от който си най-доволна?  Peace

XS, този крем, за който казваш, че си била доволна как точно се използва, на каква цена е, изобщо малко инфо да си поискам, ако може?!  Flutter
За хумата - като че ли вече имам някакво лично убеждение, че не се отразява добре на сухи коси и нормално - самата тя изсушава. Пък и от опит се убедих, че явно има разлика във видовете хума.

Мартина, а на плитка можеш ли да я носиш?

За протокола - почти си изсуших вече косата. Този шампоан определено се оказа революционен за мен, не знам, нямам думи. То е комплексно, все пак маски правя редовно, но определно има осезаема разлика, откакто използвам този шампоан. Обемна, игрива, мека коса  Party

# 157
iguanka, мерси, но в нашия град не съм виждала техни продукти
Иначе съм фен на Phyto и чакам тяхната диагностика - на същия принцип обикалят аптеките и другата седмица са до нас, определено ще се възползвам Peace
Анелия, това е крема, спомням си, че беше към 20лв, изпозвах го като балсам

# 158
Анелия, това е крема, спомням си, че беше към 20лв, изпозвах го като балсам

Благодаря ти за експедитивния отговор, кремът явно е хубав, още повече на тази фирма, само че прочетох, че е за много сухи коси, значи не става за моята  Peace

# 159
Цитат на: XS

Мис арк, доволна ли си от крема Phito 9? Аз сега се чудя него ли да си взема или на Rene Furterer крема Карите. Втория съм го ползвала преди години и бях възхитена от ефекта - мека и естествено падаща, подхранена коса.
А относно хумата, която се обсъжда толкова често - е, такъв ужас е за косата ми, че просто нямам думи...     изсушена, хвърчаща метла. Повече няма да си помисля да я сложа на главата си никога. Така че още един глас против Naughty

Доволна съм, даже много! Но докато улуча подходящото количество....

За хумата знаете какво мисля- категорично НЕ за моята коса. А и наскоро пуснах инфо, според което хумата вреди на косата, като задържа въглеродния двуокис и не пропуска полезните вещества до кожата /карам по спомени/. А и си мисля, че изсушава косата и я кара да се омазнява още повече, за да компенсира.
В следващата тема ще пусна анкета за хумата, за да видим реално колко доволни и недоволни има, защото така мненията се губят между другите постове.

А, и между другото: Фрау Зазин ви праща своите поздрави!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 16:24 от мис арк

# 160
Момичета в чуденка съм каква боя да си купя  Thinking
Днес забелязах, че косата ми е изгоряла от слънцето и сега е наполовина кафява, наполовина черна  Laughing
Исками се някаква хубава боя, но каква  Thinking

# 161
Мис Арк, какво прави Зизи? Това е за нея -   bouquet

# 162
Момичета в чуденка съм каква боя да си купя  Thinking
Днес забелязах, че косата ми е изгоряла от слънцето и сега е наполовина кафява, наполовина черна  Laughing
Исками се някаква хубава боя, но каква  Thinking
Аз от три-четири месеца съм с Велатон! Страхотни цветове, и което е най-важното: страшно са трайни! За сравнение- не ми пада боята от Нашата маска. Просто боядисвам всеки месец корените, а по дължината цвета не се е променил!

# 163
  • София
Aз съм доволна от Vitality's и Selective, професионални са, но аз съм използвала само руси тонове. Първата е по-слабо амонячна. Относно тъмните цветове май Лореал ми бяха харесали най-много- Excellence. Много здрава изглежда косата след тази боя, лъскава и мека. Но пък се отмива бързичко цвета.

Щом не ти трябва за изсветляване защо не си вземеш безамонячна боя? Rolling Eyes

# 164
момичета аз да ви се похваля-купих си стимуланта на Икаров!в сряда ще го пробвам и ще споделя с вас резултата!
тези дни  ще си запазя час за фризюр!искам малко да ми оберът върховете и да ми направят нова прическа!стискайте палци да остана доволна от резултата от фризюрката от която попринцип съм много доволна!
днес преди да се изправя сложих кристали на косата си да не я изгоря много,ами тя стана една лепкава и хвърчаща!незнам!
досега не е ставала така,ама аз кристали преди да я изправя не съм ползвала!вече няма да слагам така,защото явно при мен няма този ефект!

Общи условия

Активация на акаунт