Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 279
  • 399
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес резултатът от максата ми е страхотен!! МНого съм доволна! Flutter
За първи път ми се случи да отмия трудно маската- слагах 3 пъти шампоан, но сега ми е много мекичка и блестяща косата, обемна Sunglasses

# 121
Аз довечера ще се маскирам. Отново само със стимуланта и тривитаминола. Flutter

Бях намислила да си купя лайка от билковата аптека, ама забравих Embarassed и се чудя дали да не си направя чай за косата от пакетче Mr. Green Пробвали ли сте?

# 122
illy би ли сложила снимки на косата ти?обаче къдрава-ако може иако не съм нахална,просто я видях на една снимка а сега не мога да я намеря а много ми хареса!
мартина и аз си набрах прясна коприва,сварих я и днес ще се полея с отварата!днес ми е маскин ден!
довечера ще пиша за резултатите!

# 123
Аз довечера ще се маскирам. Отново само със стимуланта и тривитаминола. Flutter

Бях намислила да си купя лайка от билковата аптека, ама забравих Embarassed и се чудя дали да не си направя чай за косата от пакетче Mr. Green Пробвали ли сте?

Ами на мен шипката и жълтия ми кантарион са от пакетче, въпреки че нямам никаква представа дали имат някакво действие върху косата...  newsm78 Но съм си правила и чай от коприва от пакутче и с нея съм поливала косата...
Някой друг ако е правил така да сподели  Hug

# 124
  • София
illy би ли сложила снимки на косата ти?обаче къдрава-ако може иако не съм нахална,просто я видях на една снимка а сега не мога да я намеря а много ми хареса!
мартина и аз си набрах прясна коприва,сварих я и днес ще се полея с отварата!днес ми е маскин ден!
довечера ще пиша за резултатите!

ще ти пратя на ЛС, само да потърся из пс-то, че на нея рядко й се случва да я оставя къдрава.

# 125
И на мен днес ми е маскин ден.. Whistling и се чудя какво да сложа..сигурно само стимуланта.А да попитам точно 2 месеца ли трява да почивам като сьм си правила 2 месеца маската с тривитаминола Rolling Eyes Thinking ..това означава че чак май ще трябва да започна Shocked Shocked Shocked

# 126
мой съвет е да не си пестите хич почивките, колкото може да бъде полезно едно нещо, толкова може и да навреди, косата трябва да си почива  Peace (както кожата от маските)  Peace
Аз само 1 път съм пробвала с топла хавлия но после наистина е много студена и не ми се мокри пак, така че ползвам шапка Peace

# 127
Аха значи ще почивам..даже мисля да не правя много много маски..може би 1 пьт в седмицата..истинска почивка.. Whistling

# 128
Момичета, четох, че не е хубаво в топлите месеци косата да се завива с кърпа при маската, защото много се задушава косъма!
Затова в най - скоро време смятам да преустановя практиката и да я завивам само с шапка!  Peace

# 129
Според мен найлоновата шапка запарва косъма повече от кърпата. Или ти имаш предвид тези, които слагат кърпа под шапката?Аз през лятото не смятам да слагам нито едното от двете.

# 130
illy мерси!косата ти наистина е страхотна!
аз да ви се похваля-направих си маска-бадемово масло,мед,зехтин,жълтък и канела!после си полях косата с отвара от коприва!
сега ми е много мека и лъскава!доволна съм от резултата!
тези дни ще си купувам и стимуланта на Икаров и като го пробвам ще пиша!

# 131
Почти съм съгласна с Игуанка по темата маски/почивки... Според мен обаче, дългата коса изисква постоянна грижа, тоест маски, които да променят понякога съставките си - веднъж по-леки, друг път не толкова. Така косъмът няма да бъде претоварен и успоредно с това ще може да си "почива", без да се стопират напълно грижите за косата.  Peace

Комбинираната грижа за мен е най-удачният варинат (под "комбинирана" имам предвид не само маски, но и вътрешна грижа - витамини, минерали, калции, желязо, изобщо всичко необходимо за една здрава коса). Примерно, когато искам маската ми да бъде една идея по-лека, залагам на киселото мляко и лимоновия сок. Варианти много...

Анет, не би трябвало да те притеснява това, че билката е във вид на пакетче - аз бих сложила например две пакетчета в една супена купичка с вода да заврят 10-15 мин.

Колкото до кърпата, съответно шапката за баня - винаги увивам с кърпа, не я мокря преди това. Свикнах така открай време.  Peace

# 132
ЕЕе не издьржах и си направих маска..жьлтьк,хума,аспирин,стимулант,лимон,мед абе всичко каквото се сетите и на врьхчетата намазах с пшенично масло.. Peace
Като влязох под душа и като облях с вода косата ми беше толкова мека,като никога след маска Heart Eyes
Накрая облях с отварата от репейте и се надявам резултата да е задоволителен,не ..да е чудесен Joy

# 133
и аз току що отмих маската. не знам как ви става косата мекичка  newsm78 аз и "купешка" маска слагам след това и пак косата ми е кофти. сигурно от хумата. за пръв път тази вечер облях с коприва. ще видя утре резултата

# 134
Моята от хумата ставаше страшно твърда  и  като...брашняна една такава, не знам как да го опиша по-точно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт