Тайната на дългата и здрава коса-31

• 28 213
  • 399
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Балсам в корените не се нанася. Само по дължината. Маските и шампоаните са за корените.

Не бих казала,че косъмът изтънява от пресата.Аз се изправям на 200 градуса, вече 5 години сигурно, косата ми не е изтъняла, но пък стана суха, косъмът загубва еластичността си.

# 316
и си поръчах ето това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=64&products_id=331 , но ще изчакам да минат няколко ползвания, за да споделя впечатления.

Под продукта пише, че се впръсва с пулверизатор, а аз не виждам такъв. И това, което е на изображението...това ли е продукта? Защото пише нещо за ампули? newsm78 Питам, защото и аз се заинтересувах.

lexyy , косата може да изтънее от  неправилно хранене, липса на вит. В, хормонални проблеми, диети, оцветяване, къдрене. Изтъняването представлява нарушаване структурата на косъма/имам дежа вю, май го писах това вчера/. Затова се предлагат продукти, които защитават косъма от топлината на пресата и сешоара. А няколкото ти дебели косъма са най-стари/като възраст/ и затова са най-дебели. А щом още не са паднали значи са със здрави корени. Това може само да те радва.
Ами като чувстваш нужда- подстрижи се.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 11:32 от мис арк

# 317
  • София
Дават пулверизатор, когато се закупи цялата кутия с ампули. Може да се нанася и като се отсипва леко от шишенцето.

# 318
мартина пробвах това но косъма не се скъсА!

# 319
мис арк,мерси много!
А това шишенце е за еднократна употреба,нали?

# 320
мартина пробвах това но косъма не се скъсА!

Ако по продължението на косъма има точица, ще се скъса от там и после крайчето ще се разцепи на две, може и на три. Ако няма точица, няма да се скъса. Но най-вече си личи по краищата дали цъфти една коса.

мис арк,мерси много!

Кое шишенце? newsm78

# 321
ти втриваш ли го в корените на косата си или само по дължината?
Само по дължината.  Peace Много мека ми става косата от него. Ползвам го и за щерката за разресване - косата ѝ става адски бляскава (мисля си, че е от него)

# 322
Олеее, колко сте изписали. Благодаря много на мис_ арк и WOMANISH за съветите, които сте ми дали относно използването на копривата като средство за постигане на блясък  bouquet

# 323
мис арк,мерси много!
Кое шишенце? newsm78
Мисля че има предвид това
Ами аз като гледам е 12 ml значи е за едно ползване тази ампулка.  newsm78

Аталанта  Hug пак заповядай!

# 324
  • София
Има тема за Керастаз, Лореал проф., там пише всичко за продуктите.

# 325
Ето цъфтеж на косата/късане/ от точица:

А ето цъфнало крайче на косъм:

# 326
  • София
Доста гнусно изглежда  Laughing

# 327
# 328
  • През девет планини в десета...
Имам вкъщи микроскоп,но ме е страх да погледна през него косъма си... #Crazy Довечера ще пробвам.

# 329
Говорили сте за балсама Импресия.мисля да си го купя... Flutter
То и моята коса е мазна в корените и заплетена и суха в крайщата #Cussing out
SLADYR4E аз го добавьм всеки пьт в шампоана..
Това за цьфтежите аз не мога да разера кога е цьфнала и кога не,защото просто косата ми в крайщата е суха и те така или иначе си стьрчат косьмчета навсякьде,а и косата когато е кьдрева или чуплива е по-трудно да се разбере Thinking

Общи условия

Активация на акаунт