АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 189
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас/Пз
Аз ползвам Лактацид вече повече от една година и съм доволна, засега нямам никакви оплаквания. С предишната бременност в 7-мия месец ми се появи течение и ми изписаха Клион-Д глобули и бях доволна - много бързо мина. След раждането не съм имала проблеми

# 121
  • София
Mamadona, честито ти момченце. Да ти е живо и здраво Hug
Аз много се надявам на мома ама ще видим в четвъртък най-накрая newsm44
И аз съм от по-мързеливите...все съм изморена и ми се спи #Crazy

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 14:48 от IntRiGa_GirL

# 122
Здравейте! При мен няма нови неща, отдавна ми изтръпват ръцете и краката като спя, но това е нормално. И аз имам обилно и неприятно течение и за сега нищо не правя по въпроса.  С нетърпение чакам ФМ през другата седмица. Няма някой да не е познал,че съм бременна Mr. Green, ами с тези +8 кг как не.

Я, Ивайла на мама Галка23 скоро ще е рожденничка.

# 123
Mamadona честито ти пишле. Явно отбора на мъжките мами се увеличава. И аз се надявах , второто да е момиче , но уви.. Е на мен още не са ми потвърдили , лекаря само предположи.
 За течението и аз имах в началото , но от месец и нещо нямам.

# 124
Я да се отчета и аз. Mamadona да  ти е честито юначето и от мен. И аз като тебе се бях объркала ( май май не само аз). Все си мислех че ще е момиче, а мъжа като рече, че ще е момче и ... взе че момче излезе. Иначе мойто май е от кротките - едва едва се усеща с малко фантазия дори. До преди малко разглеждах снимките от срещата и ми се прииска и аз да можех да дойда ама от Добрич до София....  Rolling Eyes бая път. Аз скоро си чакам племенниче - на 5 април, макар че може и всеки момент да се роди де Laughing с моя се бъзикаме, че ще си имам опитно зайче още преди мойто да се е родило  Joy

# 125
  • ....от ляво до десния завой...
Mamadona да  ти е честито юначето и от мен. И аз като тебе се бях объркала ( май май не само аз). Все си мислех че ще е момиче, а мъжа като рече, че ще е момче и ... взе че момче излезе.

И от мен честити хубави новини на Mamadona! Peace
На мен като при първата ми бременност тайничко продължава да ми се иска да родя момиченце и затова сигурно накрая пак момък ще бъде! Аз затова не съм се разбързала да ходя на видеозон да ми кажат пола, а и съпруга ми все се майтапи че той момичета не можел да прави - такива правели художниците, а той бил "бачкатор" Wink Laughing Laughing Laughing!

По въпроса за теченията- за сега нямам такъв проблем, ама не е късно да се появи, така че следя с интерес дискусията по тая тема! Peace

По въпроса за изтръпванията - на мен също нощем, а и през деня като се залежа в една позиция и ми изтръпват и ръцете и краката. Знам, че като се лежи на дясно се притискала някаква долна куха вена, май се казваше, което възпрепятства нормалния кръвопоток към бебето и въобще към крайниците и от това се получавало изтръпването. Има моменти, в които карам съпруга ми да ме разтрива, за да почне да циркулира пак нормално кръвта! Като прибавим към това, че принципно съм си анемична и малокръвна и картинката не е много лицеприятна, с тия вечни студени ръце и крака, ама....няма оправия просто! Thinking

Едно въпросче от мен към мамите от Варна и въобще от нашия североизточен район - дръннах на мобилния на доктор Иван Танев от ВИП-а на АГ-то и смятам в четвъртък тая седмица да отида на преглед вече при него във Варна, че времето напредва, а аз мисля да ходя да раждам при него, стига той да се съгласи Wink! Обясни ми човека къде да отида и от колко до колко е приемното време, но ако някой знае ще съм благодарна да ми даде инфо колко парички да си приготвя за прегледа? Другото, което ме интересува е - доктор Танев преглежда ли на видеозон /което е най-вероятно, но все пак/ и иска ли да му се носят някакви предходни направени изследвания?

Ами за сега е това, май друго не се сещам! Хубав следобед на всички! Hug

# 126
sindarella спокойно и "бачкаторите" правят момиченца. Моят си има двечки прекрасни девойкии  Mr. Green и сега си умира от кеф, че е напът и момъкът в семейството.
 За изтръпването то без него не може май, но да попитам как сте със стомахчетата. Аз си умирам от киселини. На моменти имам чувството, че вътршностите ми изгарят.

# 127
Здварейте момичета ! wavey

Първо да отговоря на градската мама  Grinning
Едно въпросче от мен към мамите от Варна и въобще от нашия североизточен район[/color] - дръннах на мобилния на доктор Иван Танев от ВИП-а на АГ-то и смятам в четвъртък тая седмица да отида на преглед вече при него във Варна, че времето напредва, а аз мисля да ходя да раждам при него, стига той да се съгласи Wink! Обясни ми човека къде да отида и от колко до колко е приемното време, но ако някой знае ще съм благодарна да ми даде инфо колко парички да си приготвя за прегледа? Другото, което ме интересува е - доктор Танев преглежда ли на видеозон /което е най-вероятно, но все пак/ и иска ли да му се носят някакви предходни направени изследвания?

Ами за сега е това, май друго не се сещам! Хубав следобед на всички! Hug

Sindarella, аз от самото начало на бременността ходя само при Танев извън ЖК, и май вече твърдо съм се ориентирала при него за раждане живот и здраве и аз във ВИП на АГ. Танев гледа на видеозон, който за съжаление не е триизмерен, но пък той е мн. добър диагностик, която знае че е по-важно. Прегледа е 20 лв. Приема в АГ на първия /партерен/ етаж, след като се качиш по стълбите първата врата в ляво, но ще се ориентираш най-добре по тълпата бременлинки отпред. Не работи със запазени часове, отиваш и чакаш-от 4 мисле докъм 7, но не връща...Ако искаш за нещо по-конкретно, относно изследванията си да попиташ си ги носи, но иначе той не изисква такива, това чак накрая като си му дойде времето. Като цяло страхотен избор мисля, че ще направим с него, дай боже и при нас всимко да е ок м/у временно. Дано съм била полезна.

И така подред: Mamadona, честито ти пишленце  Grinning, честито на прясно бракуваните, да сте безкрайно щастливи и да съумеете да запазите топлината на чувствата си завинаги, и Уау за коремчето на Tsveti-просто съм сразена и трябва да призная, че предизвика много сърдечна усмивка и малко благородна завист, предвид моят  Embarassed.

Момичета, снимките са страхотни и с риска да се повторя и аз - определено изглеждате чудеснооо...май и малките малчугани са си намерили нови приятелчета предвид големите усмивки по лицата им.

Аз днес съм на ФМ и се надявам всичко с бебка да е наред, че с тази изкарана токсоплазмоза имам малки, но съвсем малки опасения. Вероятно и пола ще ни кажат, така, че за мен днес ще е един вярвам щастлив ден...

Ами това е от мен, и от слънчева Варна, че и без друго пак стана дълго...
Усмихнат ден ви желая !

# 128
Ехх най-накрая да ви изчета. междувременно бях на доктор и аз моля за един розов щъркел....мамадона, ще направим родство с теб да знаеш Wink. На нашата принцеса всичко и е в норма ритка и ни махаше и ни се усмихваше. Толкова беше емоционално, че не исках да свършва, а сега ми е едно апатично. Обмислям да си купя един ехограф за вкъщи Simple Smile.... Абе... и аз съм една. Доскоро си мислех, че си имам коремче, ама наистина не е много голям. Simple SmileАйде успешен следобяд от мен, преди да си тръгна от работа пак ще ви нагледам..

# 129
Привет момичета!
Mamadona, честито ти момченце,graciana честито ти момиченце, да си ви живи и здрави! Hug
Относно  въпроса за теченията,аз също имам на моменти,но в малки количества и тъкмо почна да ги заглеждам и леко да се притеснявам и те вземат ,че спрат.Аз си ги обяснявам с леко настиване от моя страна,а съм и чувала ,че когато са прозрачни и без аромат (а и не са много ) не са опасни по време на бременността(доки също е на това мнение,питала съм го поне 2 пъти).Засега не мисля да си правя микробиология,но към  края  ще си направя за да съм спокойна,преди раждането.
За  изтръпванията  при  спане и аз ги имам ,но засега и при мен основно изтръпва  прасеца,а колкото до болките и сърбежите по цялото тяло  направо ме побъркват на моменти.
Понеже споменавате за големите ни  кореми на срещата,аз си снимах моя от близо и сложих две снимки в албума.Да ви кажа честно не ми се видя толкова голям за в 22 г.с. newsm78, сложете си по една по актуална снимка на preggo за сравнение.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 17:59 от steis

# 130
Привет   bouquet
Аз съм малко вкисната днеска, защото се бях настроила за ФМ, ама от работа не остана време  Sad И  доцентката каза чак в петък  Sad Пфффт!  #Cussing out

В момента в "Часът на мама" показват едни много сладки тризнаци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 131
Качих и аз снимка на корема по скорошна за изтрапването не изтръпвам но и аз като мама дона се въртя като хипопотам днес се събудих в 5 30 и няма заспиване.Тук в моя град точно до нас стана една ужасна катастрофа и загина на място бременна жена в 8 месец женицата се е возила в такси което е било блъснато в страни не съм я видяла катастрофата но мъжа ми е полицаи и ги поназнаивам тия новини та милички тая новина ме потресе от дъното на душата ми много съм чувствитилна та макар и към чуждо нещастие .Но гледам да не натоварвам бебо....Мама Дона да ти е честита мъжката рожба благородно ти завиждам аз много искам  момченце но каквото е рекъл господ....Честито на новите булки всичкото щастие и радост на земята да ви се стоварят на главата  bouquetцвети много ти е сладко коремчето и ти като мен вървиш само на коремче пу да не те урочасъм...........

# 132
здравеите! Реших и аз да се вкюча най-накрая. Още не са ми казали пола на беб4о,но го очакваме на 10 август. Видях, че има и други мами тук с този термин и много се радвам Wink

# 133
добре дошла menche

# 134
Aз тръгвам. Прибирам се, че днес ми е един такъв емоционален ден... Лека вечер и по-малко да се въртим, повече да спим....., че и аз изтръпвам, да не говорим за опашката на дупето ми.... едвам седя, а беба мърда ли мърда отвътре. Напомня за себе си..Simple Smile, да не би да забравя, че е там Wink

Общи условия

Активация на акаунт