АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 178
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер милички! Как са коремчетата ?
Мен ме е подгонило шубето от утрешната ФМ и моля за вашата позитивна енергия всичко да е наред. Уж бях супер спокойна, а преди час-два нещо ми стана и се притесних ужасно  Sad

Аз като никога да се разпиша в 7 без 10, ама и моята ФМ е в 9, а въображението ми няма граници Simple Smile  hahaha Например снощи лежах будна и си мислех, "ами ако пъпната връв е с два, а не с три кръвоносни съда, това какъв процент риск за малформации беше"  newsm78  Joy (не ви трябва да знаете Wink)

Така че - успех!   bouquet
Всичко ще бъде наред.
Само дето аз отивам на ФМ сама, защото П. заминава в командировка в чужбина  Sad
Дано апаратът да има опция за записване на диск.

# 181
Добро утро!

Аз се оказах без възможност да пиша в нета през деня и се чувствам ужасно откъсната от света...  Confused

Честито на всички, които вече знаят пола на бебето! Ние за сега сме още в страната на мечтите и предположенията  Simple Smile И се наслаждаваме на неизвестността.
Покрай това местене съвсем загубих представа за времето и забравих, че трябва да си взимам час за ФМ. Но се надявам да се вредя за следващите десетина дни. Rolling Eyes

От два дни бебето стана адски подвижно, дори се вижда как ми прави бабунки на корема. Просто е невероятно! Сега наистина осъзнавам пълноценно, че в мен има малко човече.  Heart Eyes Simple Smile
Междувременно се възползвам от прекрасния среден род на българския език, за да си говоря с него.  Simple Smile

Кураж на всички, които минават ФМ днес и утре - всичко ще е наред, не се притеснявайте. Бъдете спокойни и си задавайте всички въпроси, колкото и прозаични и наивни да са, за да не се тръшкате и притеснявате след това.  Hug

Хубав ден на всички!! Grinning

# 182
Добро утро момичета!

Марта, Ася, стискаме палци за чудесни новини след според мен най-важния преглед. Макар, че съм сигурна, че всичко ще е ок ! Аз също бях притеснена, ала радостта която ме обля после, беще несравнима. Прибирахме се с мъжа ми пеша а аз през цялото време бях ухилена като жаба. И той де, ама по-дискретно..нали са мъже  hahaha

Dessyy, страшно ме зареди с тези твои снимки на малката принцеса. Невероятно добър образ-красавица...пу пу... На 4-ка ли е правен прегледа ти, защото на моята ФМ образа не беше такъв, а може би има разлика когато се прави диагностика ?

Слънчев ден желая!   bouquet

PS. Mika, при мен усещането е абсолютно същото-няма подритване и почукване, само едно местене и превъртане при което една топчица се движи видимо на корема ми...Ах на мама... Two Hearts

# 183
Добро утро!
Вчера не се разписах и съм изпуснала доста.Реших да идя на работа поне за 3-4часа да ми мине времето,и останах 5.Прибрах се в нас и бях труп.Направо като седнах ,после едвам станах,краката ми се схванаха и кръст и корем и всичко..........а аз кипях от енергия rotfImao.Явно повече от 3 часа не мога права и тежината си дава влияние,а на работата ми каква бях подвижна Sad.Вчера се чувствах пред другите като хипопотам(гледайки ги как се движат нормално и бързо)
На патерици-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГРАЦИАНА!Бъди жива и здрава и всичко най -добро за теб и хората които обичаш  bouquet
Много момченца ,браво на всички мами които си знаят пола,и да са им живи и здрави.
На Мамадона искам да кажа че ми е напълно позната емоцията която изживяваш.Аз бях така с първата ми бременност!
До месец ще си забравила за всичките лоши мисли ,и ще си много щастлива и  най вече ще си го приела повече от всякога че ще си пак мъжка  мама! newsm51
Бланш гледаш ли как се пълни темата с пишлета newsm03
Малко остана до 4-ти да се похвалим и ние с едно пишле,ама така както изостава отбора на момиченцата ......все си мисля че ще сме ние следващите, които ще го изравним newsm68--Здраве да е!
Аз сънувах че раждам момиче на 15 август,и решаваме да го кръстим Мария понеже се е родило на този празник!
Марта ,Ася успех и всичко ще е наред ! smile3525

# 184
Добро утро, момичета! Аз нещо от два-три дена не съм в настроение и реших да не ви натежавам и на вас, а да изчакам да ми отмине. Дори и сутринта отворих да ви пиша, после се отказах.
А видяхте ли "бебка на Деси" ? На едната снимка се усмихва милата  Laughing  Heart Eyes! Ето това ме накара и аз да се усмихна! Страхотни са и бебка, и снимката, и моментът.
Аз съм утре на ФМ, но не знам дали ще успея да ви разкажа - довечера или утре вечер доприбираме и останалия багаж и се започва великия ремонт. Ще ми липсвате да си бъбрим и да се разбираме взаимно, но няма как.
Коте Марта, къде си забравила табелката "СПОКО" ? Разбира се, че всичко ще е наред. Хайде по-бързо разказвай! Ася, същото важи и за теб - всичко е наред, само спокойствие е нужно. Аз пък не знам защо (за първи път) не се притеснявам от ФМ, а чакам с нетърпение да го видя по-хубаво моето бебоче. Може би защото досега са ме гледали само на 2Д, и сега очакщвам да е по-различно, и особено сега като видях усмивката на "бебката на Деси".
Е това е от мен за сега. Галете коремчетата, говорете им и ги обичайте, защото както каза Бланш, те са ни дар божиpreggo newsm51 preggo

# 185
Милички благодаря за подкрепата! Днес съм от 14:45 и после ще докладвам, а междувременно ето и едно прекрасно стихотворение копнато от темата на ноемврийските мами Simple Smile

Всичко знам за тебе, бебе!
Мая Дългъчева         

Днес татко ме гушна и радостно рече:
„В корема на мама живее човече.
Дали е момченце или пък момиче?
Дали ще е братче или пък сестриче?

То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема и бебе.”

Туй, че нашето бебе пораства, е ясно.
Ами как се побира? Не му ли е тясно?
„Не, не се тревожи! – Мама права застава. –
Виж, коремът ми също расте, наедрява.

Все едно е хралупка – тъмна, топла и мека,
все едно е къщурка – и просторна, и лека...
Ден след ден се заобля, ден след ден се издува –
има място за бебчо дори да лудува!”

Вече в кухнята често заседява се мама.
Ние с татко се смеем, че похапва за двама –
два банана изяжда, две филийки препича...
И след малко от глад към хладилника тича!

Ала то е, защото се храни със нея
бебчо, дето в корема и кротко живее.
Как, ще питате вие, като няма устичка?
Ще ви кажа – през някаква тайна тръбичка.

Понякога мама бледа лежи.
Навярно коремът и доста тежи.
Тогава съм мил – безшумно се движа
и заедно с татко за нея се грижа.

Когато заспи, стихват стъпки и песни –
съня и не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува, кротува,
защото и бебето също сънува.

Колко много коремът на мама порасна!
Всяка рокля предишна сега и е тясна.
Вътре бебето шава, премята се, рита
и почуква с юмруче... За мене ли пита?

Знам, не вижда оттам непознатия батко,
но познава гласа ми и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро заедно с него у дома да играем.

С нетърпение питам: „Защо ли се бави?
И кога ще излезе? Да не би да забрави?”
„Още малко остана – моят татко отвръща. –
Ще ухае на бебе после цялата къща!”

Най-накрая е тук! Вече имам сестриче!
Вижте, то се усмихва! Вижте, то ни обича!
Ох, как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти, мамо?

сп. Мама, януари 2006г

# 186
  • софия
Asija,Котката Марта стискам палци за прегледа.Всичко ще бъде наред Hug
Feb,valeni мерси за милите думи.На 4Д  са правени иначе,имам си и клипче.И наистина на някой от снимките ,бебка се усмихваше Laughing и аз с нея JoyАз ходих при Марков на ФМ,ехографа му е невероятен направо.
valeni успех и на теб утре на прегледа и дано намериш начин да ни пишеш как е минал Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 10:52 от dessyy

# 187
Asija, миличка ти направо изби рибата с това стихотворение. Вече от 10 минути рева като магаре и въздух не мога да си поема. Изкарах акъла на колежките! Много е хубаво, и сега като пиша и ми се размазва клавиатурата! Боже, не мога да разбера какво ми става??? Защо това прекрасно стихче така ме натъжава??? Съвсем изкукуригвам! Е, записах се и аз за сутринта. Стискам Ви палци момичета за ФМ и после задължително да пишете. Благодаря ви за топлите думи и подкрепата. Вашата подкрепа ми спестява доста рев! Имате изцяло и моята, нищо че съм толкова ревлива. Камето в никакъв случай не си ме натъжила, скъпа! Напротив, Крис сега е още по-горд защото му обещах че братчето му няма да му пипа играчките, а ще играе само с тези които са му омръзнали. Деси, миличка честита ти пеперудка! Много се радвам, че с втория опит успя да се сдобиеш с момиченце! Аз, обаче не губя надежда и се надявам третото да е момиче! Опитите продължават........... luvbed

# 188
Минавам за да изразя силен support към Ася и Марта, които днес са на ФМ-всичко ще е ОК, ще си видите бебетата, ще разберете, че всичко е на 6 и ще узнаете вече в кой род да им говорите Party
Валени-какви са тези "ЧЕРНИ ДУПКИ" в които изпадаш???Я горе главата-хубавото предстои  bouquet
Цвети-следя статистиката със пишлетата, но и аз като теб си помислих, че този превес засега на момченца може да бъде скоро уравновесен hahaha JoyКакво пък-мъжа ми казва, че имам потенциала да съм идеалната тъща от вицовете bowuu
Чакам с нетърпение обедната си почивка, че умирам от глад, хем закусвах, но стомаха ми е станал като бездънна яма....

# 189
Леле Asija, какви ги сътвори с това стихчеее... Май всички се разциврихме, но има и за какво-страхотно е.
Благодарим за страхотния тонус!  bouquet

Какво пък-мъжа ми казва, че имам потенциала да съм идеалната тъща от вицовете bowuu
  newsm62 newsm62 newsm62

# 190

Какво пък-мъжа ми казва, че имам потенциала да съм идеалната тъща от вицовете bowuu

Joy Joy
Моя ме заплашва ако е женско ,след раждането никакво пазене ,да улучим с 3я път мъжлето Mr. Green

# 191
Добро утро и от мен!  bouquet
Леле,Асе,стихотворението е толкова трогателно...отдавна не бях плакала от умиление  love001
Като гледам бебката на Деси,чак ми се прииска да отида и аз на 4Д,понеже досега съм си доволна от 2Д....Може би по-натам...Е,виждала съм много други такива снимки,които честно казано ми изглеждат малко ужасяващо,но твоето бебче Деси е толкова мило и сладко-като батко си - Пу-пу-пу, да не им е уроки!!! smile3503 Да са ти живи и здрави малките душички! Flowers Four Leaf Clover

Хайде успех на всички,на които им предстои  ФМ и чакаме отчети newsm10 fingerscrossed

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 11:48 от kameto79

# 192
Да се изфукам и аз като майка! Качих снимки от ФМ на моя втори августовски пишок! Малко на снимката е като извънземно, но той е срамежлив като мама  newsm03 и се скри и не пожела да ни позира като принцеската на Деси. По повод тъщите и свекървите - моята свекърва, като разбра, че и второто е момче гордо ми заяви: Е, сега ще видиш какво е да си свекърва!!!

# 193
Mamadona,най-малкото ти мъжле отсега е с характер,а?Играе си на криеница диването...smile3533
Милото ми така нарича бебочето ни(все пак е по-мило от "дзверо"както беше в началото...)newsm62

# 194
Здравейте дами-мами на сладки бъдещи човечета.
Следя ви отдавна и днес официално ви се представяме с моите момчета:::
освен таткото си имам юначе-септемврийче на 1г. и 6 мес и очакваме около 10 август може би, но с термин 22ри август малкото братче което вероятно отново ще се появи чрез секцио.
До тук имам освен кръвните изследвания , нухална и фетална картина които са добри. Живеем в кв.Лагера, но чето пътуваме в Горна баня и към Правец.
На срещата ви вс. сте големи щастливки Peace Нататък ще се присъединим и ние с августовския палавник.
Темите ми на чуденки са като как ще съм с двете, особенно нощем Shocked Flutter Crazy и да търся ли ли количка за породени Thinking.
Очаквам новите колекции за новородени през лятото за да се втурна като подивяла отново по магазините Embarassed, въпреки че от баткото има доста нови неща.

Пожелавам всичките ни тревоги да са фалшиви и след август да греем изпълнени с щастие и...млякоооо JoyДа знаете че едва ли ще смогвам вс. ден да пиша но чета редовно как сте, защото съм без гледачка, за баткото./ако имате позната за целта-до 55години жена ще съм благодарна да се възползвам/

Общи условия

Активация на акаунт