АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 181
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  newsm59 на Graciana пожелавам ти едно здраво бебче на финала.

Попаднах на един хубав сайт http://www.myfelicitas.com/clientmain/clientmain.htm

# 166
здравейте и от мен  Mr. Green
mamadona, честито момченце  Heart Eyes
graciana, честит рожден ден и честито розово щъркелче! Heart Eyes

аз съм много доволна  Mr. Green купих си дънки с ластик отгоре и бежов панталон с платка от ластик, с който още повече не си личи коремчето ми  Laughing след това бях на бебешки рожден ден. само аз бях 2 в 1  Mr. Green всички дечица бяха около 1 годинка и беше голям зверилник  Laughing всичките крещяха, смяха се и по някое време реваха  Laughing много забавно беше  Heart Eyes
п.с. тоя сайт е много интересен  Flutter

# 167
Ухааааа... на коя мама е голямото коремче на последните две снимки в албума?  Shocked
На мен ще ми подарят наш'те дигитален апарат за РД и ще се снимам най-после и аз. Като ми гръмна компютърът и загубих всички снимки.

Честито на всички мами, които вече знаят пола на бебетата си   bouquet
Утре е заветният ден - ще ми направят ФМ (ако пак не мине котка път Wink) и после ми се иска да му купя на бебето нещо символично (живот и здраве)... Леле, професионалната ми деформация шъ мъ умОри,  #2gunfire такива глупости си мисля чат-пат...  #Cussing out Да мине ФМ и да мирясам. Не знам защо, на мен от това ми е най-притеснено.

ЩРД и на graciana  baloni ние сме колежки по зодия   animal085 овци, демек  Two Hearts

Много сте кротки, бе  Hug

# 168
Благодаря на всички за поздравленията.
Честит рожден ден на Грацияна с пожелания за здраве, както и здраво и красиво бебче.  Grinning
Колкото до течението и аз имам доста силно течение и си помислих, че имам някакви гъбички , но микробиологията показа , че нямам нищо.Попитах лекарката при която ходя какво да правя с течението , а тя ми каза, че било нормално при бременните да се засилват тези течения и нищо не ми предписа. Това обаче е доста неприятно, защото аз съм направо като река и сменям превръзка след превръзка.
А относно изтръпването, аз мога да кажа , че се събуждам по 20 пъти  нощем именно от такива изтръпвания и е доста гадно, защото изобщо не мога да се наспя.

Аз от вчера се върнах на работа след дълъг болничен и към края на работния ден усещам доста силни болки в гърба.Това нормално ли е ? Не се натоварвам кой знае колко много, защото съм на бюро, но тези болки  стават доста силни около 16,00ч.
Стига съм се оплаквала... много поздрави на всички мами. 

# 169
  • софия
graciana честит рожден ден  bouquetДа си жива и здрава и много обичана Hug
Котката Марта стискам палци за ФМ,сигурна съм че всичко ще е наред Heart Eyes
koteto55 мен също вечер много ме боли гърба.То е нормално,бебето расте и почва да натежава.
mamadona честито ти момченце.И хич не се притеснявай,че си му говорила в женски род.Аз също на мойта мадама до снощи и говорих в мъжки род,хем почти беше сигурно че е момиче още от третия месец Laughing
Качих две снимчици на мойта бебка в албума:love:

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 19:43 от dessyy

# 170
здравейте всички бъдещи и настоящи мамчета:)

много хубави снимки:) беше исключително приятно и искам пак!  Wink дечицата ви са много сладички и симпатични...аз повече си поиграх с Алекс... докато си хапваше тортичка..голям закачко:) да му е честита правещата се сестричка:)
mammadona споко! Simple Smile много ти отива да си мама на 2 момченца:)  newsm10 една такава вдъхваща респект и позитивност...това им трябва на момчетата...
честито на всички дето знаят какви гащички ще купуват!

Котката Марта - за кои 2 снимки говориш, в кой албум? на последните 2 снимки от срещата са дечица, ако не броим тях...последните 2 снимки преди тях няма повтаряща се мама с много голиям шкембак? или имаш предвид от снимките за опознаване..но там също не виждам мама с голямо коремче на последните 2 снимки!?!?!?! къде имаш предвид?

иии само едно малко въпросче, missto ми прилича на едно момиче, което участваше в перфектната вечеря ..дали се бъркам?!  Laughing Thinking

pipi4na не се бъркаш:) аз съм...  love001

# 171
Котката Марта - за кои 2 снимки говориш, в кой албум? на последните 2 снимки от срещата са дечица, ако не броим тях...последните 2 снимки преди тях няма повтаряща се мама с много голиям шкембак? или имаш предвид от снимките за опознаване..но там също не виждам мама с голямо коремче на последните 2 снимки!?!?!?! къде имаш предвид?
има предвид последните две снимки от албума с коремчетата. само е писано, че е 21г.с. няма име  Simple Smile

# 172
da be:) leleeeeee mnogo goliam:) BRAVO! i az pitam ..koi e tova? da si kazva burzoooo:)))

# 173
ето две снимки на моето коремче.  Ако някой може да ги качи в албума ще съм много благодарна. ( предишния път някой ми помогна, но не помня кой  Embarassed )

17г.с.

20г.с.

# 174
  • София
caprice, качих ти снимчиците Hug
dessyy, честита мома да ти е жива и здрава..
graciana, честит рожден ден..много здраве, щастие и една прекрасна дъщеричка ти пожелавам   bouquet
Момичета, вие купили ли сте нещо за бебчетата? Аз купих едно боди с къс ръкав в нежно зелено, защото още незнаем пола..

# 175
caprice, качих ти снимчиците Hug
[
благодаря ти  Hug
ние все още не сме купували нищо. милото не ми дава  Sad  имаме подаръци от училището за бременни и онази инциатива "ние чакаме бебе"  Grinning имаме почти чисто ново легло от сестра ми ( използвано е само няколко месеца) и кошара, също почти неизползвана. глеждам се за количка, но само колкото да си харесам модел. вчера на "часа на мама" показаха тризначета при изписването и бяха с много хубави комплекти за изписване. жалко, че няма да мога да си взема същите, защото са зимни  Laughing  но пък са страхотни  Heart Eyes

# 176
има предвид последните две снимки от албума с коремчетата. само е писано, че е 21г.с. няма име  Simple Smile

ааа извинете, това съм аз. пипичина. ей сега ще се запиша!

# 177
Най-после и аз се докопах до албумчето и разгледах на спокойствие снимките от срещата ви-супер сте момичета, много ви се радвам, на следващите снимки пу и аз ще се намъдря Flutter
Грациана-честит рожден ден и честита ти принцеса!
Като ви гледах коремчетата, да споделя за себе си: аз допреди 2 седмици бях със символично бирено шкембенце и особено под зимните дрехи, никой не можеше да разбере, че чакам бебе; последните 10 дни обаче буквално изведнъж ми изскочи корема и се вирна нагоре Party; иначе, ако трябва да правя сравнение с първата ми бременност, тогава почнах много от по-рано да качам кг, отдавам го и на това, че голяма част от нея беше през зимата....;засега положението с кг е овладяно-още съм +2, ама докрая има достаа newsm78; благодаря ви за отговорите ви за "Лактацид"-и аз бях чувала все добри отзиви за него, но реших да се допитам и до вас...Днес е страхотен празник и много съжалявам, че не успях след работа да мина покрай някоя църква да запаля свещ...замислих се какво щастие са децата и че са си наистина "дар божи"; сутринта, преди да изляза за работа, по "Тази сутрин" гостуваше д-р Стаменов-един от светилата по репродуктивно здраве(това го знам от подфорум "Проблемно забременяване"); коментираха трудностите, с които се сблъскват двойките със стерилитет; направо настръхнах , като ги слушах, заля ме вълна от емоции-на мен ми трябваха 5 месеца, за да забременея с второто и си признавам, че бях почнала доста да се притеснявам накрая, а си представям личния ад на тези хора....Така, че мили мами-гушнете си коремчетата и се оставете на щастието си Hug

# 178
Добър вечер милички! Как са коремчетата ?
Мен ме е подгонило шубето от утрешната ФМ и моля за вашата позитивна енергия всичко да е наред. Уж бях супер спокойна, а преди час-два нещо ми стана и се притесних ужасно  Sad
 Хайде лека нощ и сладки сънища от мен, да не ви товаря с мойта параноя  Heart Eyes

# 179
Здравей,Асе! smile3525
Пожелавам ти приятна "среща" с малкото човече,макар и засега само на монитор!Хайде сега спинкайте спокойно и утре да се отчетеш как е минал прегледа newsm10 preggo

Общи условия

Активация на акаунт