АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 185
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
graciana честита ти балеринка ,а на Mamadona честит юнак!!!  Hug
Валени,и аз имах засилено течение и ми предписаха Полижинакс,сега имам леко течение,което е нормално за бременните,важо е да се изчистят всякакви инфекции преди раждането(ако е естествено),защото бебето може да се зарази
Бланш и аз ползвам Лактацид и съм много доволна
menche добре дошла,радвам се ,че мамите за 10.08 се увеличаваме,да пишеш по-подробно за всичко около бременността ти

# 136
  • Бургас/Пз
 bobito81 , ей за нази снимка ти говорих, направо е страхотна. Айде другото лято пак така.

# 137
Ани аиде чул те господ  догодина да сме секси мамчета с   сладки бебчовци.Чудно ми е такъв тумбак като моя как ли ще си върне пресата с много фитнес. nuts runningкато все съм newsm22 . hahaha

# 138
мерси много за линка bouquet
[

Нормалните мерки ли слагате или трябва да се обърнат в инчове и как става това? Embarassed
[/quote]

аз сменям от паундове в кг и от инчове в см,
ако някой са свикнали на другите мерки може и да е по-точно, особено с паундовете ама аз не съм свикнала така

то тая таблица все ми разваля насторението, ама трябва да се контролират нещата, аз съм си точно на максимума в 20 та седмица..сетих се защото днес бях на ЖК и ме мериха, но нямаше коментар от лекарката, и въобще нищо не ми казват тия доктори. аз и на на ЖКто и моята си докторка - и на двете места съм попаднала на супер мълчаливи доктори дето нищо не ми казват..ако нямаше нет ви казвам, че съм загубена..

АНКЕТКА: Peace

към всички, които вече са ставали майки веднъж имам един въпрос - мислите ли, че втората ви бременност качвате по-малко килца и коремът ви расте по-бавно или обратното newsm78????

на мен ми  за 1ви път, но като сондирам мнения - и оттук и от познати и приятели, ми се струва, че втората бременност жените я преживяват по-леко, качват по-малко кила и коремът им не е огромен още в петия месец.... Laughing при вас?

аз съм почти 20та седмица, т.е. сега влизам в 5 ти месец нали така, коремът ми се струва голям, не не голям ами някакси дебел  Embarassed Embarassed Embarassed ама най-лошото, което немога да разбера откъде идва..не изглежда такъв гладичък като на бременните ..ами си е на две някакси, като седна си имам едно голямо бирено шкембе долу и отгоре още едно хахахаха разбира ли ме някой или съм луда newsm78 #Crazy newsm78  това много ме подтиска да се гордея с него разбитате ли,, ходя само с една огромна жилетка щото се чуствам зле и дебела, а и на цялото отгоре палазаките ме правят направо триизмерна...а не знам откъде идва, определено не смятам че ям прекалено много или се стъпча с боклуци...дали ще се изглади или ще си нося такива сланинки през цялото време?? извинете за тъпия въпрос, ама всеки с проблемите си.. Embarassed Embarassed
[/quote]

мило мамче, чета ти мнението .. чета го и си мисля, още една мама като мен. ама знаеш ли много сме залупени, защото ние може да сме малко по-пълнички но носим нещо хубаво в себе си. и аз съм в 21 седмица и вече съм с 20 кила отгоре. и аз ходя вече с широки дрехи и само се депресирам, че не съм много секси за съпруга ми, въпреки че той нон стоп ми повтаря че съм хубава. просто за него преди бяхм скумрииката, сега съм кит с цаца-та в корема, но толко ..шегата шега .. другото не е смешно.
моляте не се чувствай зле от това, аз те подкрепям напълно, и просто трябва да мислиш положителни неща, че си много по-красива от която и да е друга гърчава жена .. че носиш в себе си нов живот, и че тези пусти килограми и глупости ще те занимават след раждането, ако въобще имаш време да мислиш за това ..и всичко стане от самосебе си.
целувки от мен и знай, че не си самичка!

# 139
  • ....от ляво до десния завой...
Feb, благодаря ти за инфото, мила! В четвъртък отивам на преглед!Аз съм от Разград, но пътуването не е проблем, особенно сега с хубавия път до Шумен и после на магистралата! Peace Може да се наложи и като тръгна да раждам да препускаме със съпруга ми 150км до родилната зала в последния момент като си знам какви сме "организирани" и образи безподобни в екстремни ситуации /само сме за скрита камера/, ама невърмайнд, аз съм оптимистка и вярвам че всичко ще се развие добре! Grinning Може август, ако докараме до термините да се засечем във ВИП-а?!  Wink Sunglasses
Аз до сега тренирах да правя кремчета - забърках две дозички на доктор Йоткер - карамел и ванилия, скоро не ми се беше случвало и за разочарование на съпруга ми млякото в тенджерата не се пресечеееее, така че утре ще има десертчееееее! Party
Предполагам до края на седмицата и аз ще имам новини за пола на бебока! Той днес нещо е много кротък, яка дрямка го е налегнала явно. В една книга, в която проследяват бременността по седмици пише, че в тоя период бебчовците спинкат по 20часа на ден! Grinning
Айде милички, отивам да спинкам вече!
Спокойна нощ на всички, повече здравословен сън и по-малко нощно безвременно будуване! Hug

# 140
разглеждам снимчиците от срещата, много сте красиви мами ..
иии само едно малко въпросче, missto ми прилича на едно момиче, което участваше в перфектната вечеря ..дали се бъркам?!  Laughing Thinking

# 141
Лелееее,колко много сте изписали за 2 дена Laughing
Макар и с малко закъснение искам да кажа,че съм много доволна от срещата...беше супер готино и приятно!Всички са толкова мили,добрички и излъчващи спокойствие...Нямам търпение за следващата ни среща и се надявам да се съберем още повече и като сме и с по-големи кореми preggo preggo preggo,представяте ли си каква атракция ще сме - нашествие от бременни!!! newsm62
Честито на булките:желая ви много щастлив семеен живот и мнооооого да се обичате!
  loveuuu luvbed txtloves
Честита малка gracian-ка на мама graciana  stork-girlи честит юнак на mamadona stork-boy (дано Крис да не е разочарован,защото се фукаше,че бебето ще е момиче...)Тъкмо ще си има другарче за игри и пакости  newsm32
Да са ни живи и здрави всички бебчовци и каките и батковците им!!! newsm17
По въпроса за теченията,аз си бях докарала гъбички,след като бях пила антибиотик Weary.Излекувах ги с глобули Макмирор за 10 дена и след това 3 вечери през вечер едни други(забравих им името в момента Embarassed),които съдържаха лактобацили-за да ми възстановят нормалната флора.След това продължиха течовете,но на контролната микробиология се оказа,че сме успяли да ги изтребим и всичко е ОК. newsm44.До преди това си ползвах интимния на Нивея,но след това започнах с  Лактацид фемина.Не знам защо,но имам чувството че от нея ми тече повечко от нормалното-може би така трябва да бъде newsm78???Преди време пак я пробвах и точно заради това повече не повторих,но сега трябва да сме по-внимателни,а това бил един от най-добрите вариянти!
Само ще ви кажа и ще ви помоля да не се самолекувате,а всичко да е след направена микробиология и съгласувано с доки-така е най-сигурно и най-безопасно! newsm10

# 142
Добро утро принцеси !  bouquet

Първо да поздравя graciana, за малката мамадамка  newsm03, и добре дошла на menche.

Да се отчета с чудни новини и аз-мина и моята ФМ, която показа, че всичко е наред с шошко, малко по-едър като за седмицата в която съм, че ми изместиха термина, но пък здрав и .... с голяма пишка  smile3521. Така каза доктора-момченце с пишленце. Таткото просто се размаза от удоволствие на стола, не че имаше претенция, но от самото начало знаеше сякаш, че ще е младеж. Така че и аз моля на моя щъркел да му сложите едни сини гащи.

Ами това е засега от мен, пак ще се включвам по-нататък.
Слънчев и усмихнат ден ви желая !
P.S Sindarella, би било много приятно да се засечем лятото наистина, пък м/у временно ще обменяме опит за срещите си с Танев  Hug

# 143
  • София
Добро утро, момичета Hug Как сте днес?
Graciana, честито момиченце..да ти е живо и здраво Hug

# 144
Добро утро мамита! Simple Smile
Как сте днес?
Честити Ви момченца и момиченца. Да са Ви живи и здрави и да погалите коремите от мен  Hug

# 145
Добро утро момичета!  Hug
Извинявайте за вчера, че почти нищо не написах за срещата, обаче изживях невероятни емоции! Изпитвам невероятни угризения на съвестта, че 5 месеца говорих на малкото ми момченце в женски род, а то е било 100 % мъжкар с голяма пишка (така каза докторката  Laughing). След ФМ вчера постоянно ме избиваше на рев - аз лоша майка ли съм?! Обожавам това създание в мене независимо какъв му е пола, но си мисля че съм най-отвратителния човек на света, да не говориме за майка! newsm45  Но се надявах че този път е момиче, плюс това вече ви писах че бременноста ми е по-различна от първата и затова реших.... newsm12 Нищо сега съм се стегнала и ще докажа на моето юначе, че за неговата майка няма да има по-важни и обичани същества от двете й сладки ангелчета  newsm05! Стига съм ви занимавала с глупости и дано не съм предала негативното и ревливо настроение на някоя от вас.
За срещата много сте сладки всички! Искренно се радвам, че се запознах с вас и се надявам контактите ни да не приключат дотук, а да продължаваме тази хубава традиция.
 Честито на всички които знаят пола на бебенцата си! Каквито и да са ,да са ни живи и здрави!
Добре дошли на новите майчета! Ще се радвам с каквото мога да им бъда полезна!
Graciana  newsm59   party023 Да си жива и здрава мила, много обичана и ти пожелавам най-красивата авгувстовска балерина да ти топли сърцето с всеки поглед и всяко най-сладко изречено  "М А М О! " Целувам те! Весел празник!

Честито на новоомъжените!!!! Много семейно щастие ви желая и вечно да се обичате все едно ви е медения месец!!!!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:48 от mamadona

# 146
  • софия
Добро утро момичета Hug
Аз съм в страхотно настроение,снощи бяхме при Марков на фетална и бебонка е напълно здрава.Прегледа продължи 40 мин и е 100% момичеТаткото е на 7 небе от щастие,толкова искаше момиченце Heart Eyes
Сега отивам да ви прочета какво сте писали,че не съм чела нищо ooooh!

# 147
  • София
Mamadona, не си лоша майка разбира се Hug И аз говоря на мойто бебче в женски род, а още незнаем пола(в четвъртък съм на ФМ) и даже от време на време се шегувам, че ако се окаже момченце значи е имало причина да не рита още.. Незнам времето минава, а мойто бебе неще да ритка newsm45

# 148
  • София
Моля, ако sonashi може да изтрие това мнение да го направи, че стана някаква грешка, sorry момичета

# 149
Здравейте и от мен!
Мамадона недеи да си вкарваш такива лоши мисли в главата въобще не си лоша майка!
И аз като теб бях абсолютно сигурна,че ще имам пак момиче и ние пет месеца му говорихме в ж.р и даже си го бяхме кръстили Наталия,и очудването ми беше голямо когато лекаря каза момче на 100%и сега и на мен ми е малко съвестно и се опитвам да обясня на дъщеря ми,че ще има братче,но тя като си е решила,че ще Наталия и никой не може да я убеди в противното,за което аз имам голяма вина,защото аз и го втълпих,но мисля,че живот и здраве като се роди всичко ще си дойде на мястото!
Честито на всички мамчето които са разбрали пола на бебчетата си!

Общи условия

Активация на акаунт