АВГУСТовското човече личи в корема отдалече

• 13 175
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Здравеите мамчета успех на всички които са на фм сигурна че всичко ще е добре.Бебката на Дес е много сладка и каква усмивка е теглила да ти скъса сърчицето голяма сладурка да са ти живи и здрави......При мен няма нищо интересно освен че бебока ме буди през ноща когато си иска става все по активен в началото ме плаашеше но вече свикнах и ми е много сладко като ме ритка.....тук времето е много гадно.Днес съм на кола маска и ми се свива сърцето  много лигава съм станала.Това е от мен хубав ден на всички чакам отчетчета целувки от мен и от моя бебок......  love001

# 196
Здравейте на всички...
Добре дошла Алфира Hug

Само да споделя на депресираните да са по ведри:))

Аз с моите заболявания май не съм за този форум:
Да споделя пак за щитовидния си проблем, май имаше още някой с такъв, което ме притеснява за всичко около бебето и износването.
После имам една чудесно голяма плаваща киста, която смути всички лекари, но ще си я нося докато не си гушна бебока.
Имам и една чудна миома, която се конкурира по растеж с бебето.
И не на последно място се сдобивам с една скъсена шийка и удебелена плацента и това засега:))
Имам и едни имунологични изследвания да пускам, за които не намирам време.
Това са част от нещата...

Днес ходих да си пусна БХС.
Феталната ми е на 10 април и да знаете в момента никак не мисля за това:)

Иначе бебето върви по-голямо от мен:)
Много смешно днес ме питаха: Къде ви е бебето или той (приятелят ми) ви го носи...ха-ха!!!
Наддала съм един килограм засега.
И видяха момче...но не бяха много сигурни, затова ще изчакам феталната, където нещата ще са ясни.
И да ви кажа, мисля че го усещам, което внася радост в неспокойните ми дни:))

Отчетох се, оплаках се и ви казвам да се усмихвате:))))
Поздрави!  bouquet

# 197
Ками стихотворението като го прочетох и аз ревнах, едно такова миличко ми стана Simple Smile Бременната ми колежка и тя се разцифка Simple Smile Абе страшна работа сме това бременните  Grinning Разпечатах го и дъщеря ми да го прочете  Grinning
Ровейки се из другите отчетни установих, че си нямаме Августовски близнашки мами. Или бъркам?

П.П. След 2 часа изчезвам на чичо доктор и ми е все по-притеснено.

# 198
алфира добре дошла скъпа в нашия голям августовски отбор! Честито ти второ пишле! И аз като тебе чакам второ момченце и съм много горда! Как ще се оправяме, обаче после - не знам!  #Crazy Дано да са послушни всички августинки на всички маминки!!!
PIPILOTE много съжалявам за здравословните ти проблеми, но вярвам, че в такъв момент Господ е с теб и всичко ще бъде наред! Моли се всеки ден за твоето бебе да е живо и здраво и аз се моля и стискам палци да си добре и да имаш най-хубавото дундаче през август. Praynig Ако имаш нужда от нещо, каквото и да е то - разчитай!!!! Wink
УСПЕХ Asija и те чакам пак обратно да пишеш и да побликуваш снимки!

# 199
Аз момичета днес бях на консултация....всичко с бебо е наред, но пак не можахме да му видим пола и съм мнооого нещастна  newsm45 Толкова исках да рабера, но както каза лекаря на 50% може и да ме излъже....И ме депресира с това, че сега съм 5+ кила, като последните 3 са ми за един месец, след като спрях да повръщам и не е било добре това и сега съм 63 кг., а Вие ме видяхте на срещата...
Така исках да разбера днес, не че има значение ама си е друго като знаеш...по може да ти се развихри въображението, а сега му говорим на "то" и си мислим за неутрални цветове, като зелено, жълто и оранжево...

# 200
Здравейте дами-мами   bouquet
     Следя ви отдавна и днес официално ви се представямe Simple Smile  имаме си кака на 8г. и 4м. и очакваме бебо 11 август , но все още не знаем пола .
Днес съм на ФМ  Praynig дано всичко е наред .

# 201
  • Лондон
Здравейте момичета!
Аз днес съм обратно на тръстиката след дълга великденска почивка...  Cry
Имахме гости. Голяма веселба падна... три дни ядоха, пиха и се веселиха - а аз стоях и гледах... (е, хапнах за трима само...)
Добре дошли на новите попълнения!
Ася и Марта, успех с ФМ-а! Знам какво ви е... Аз съм чак на 9 Април и отсега ме е хванало шубето... Дано всичко е наред! Стискам палци!!!
Мика, добре дошла пак! Липсваше ни!
PIPILOTE - дано скоро се оправиш!
Гледах ви снимките от срещата - доста сте се събрали и всичките едни такива сияещи Simple Smile - браво на вас! честито на Грациана и на булките! Какво друго...
А, на Деси бебето е страхотно - като истинско   Wink! малко като красива бронзова статуя, а е живо...  Невероятно! И аз се запалих сега за 4Д!!! Тук обаче струва 200 паунда... Май по-изгодно ще ми излезе да си взема билет до България и да си го направя там Simple Smile
Много момчета напоследък... Ако продължаваме така класически свекърви може и да няма -  сватбите ще са в Спартакус Simple Smile Искам и аз момче - надявам се до 9-ти да не свършат Simple Smile Моля ви, оставете едно и за мен  Mr. Green

П.С. През уикенда разбрах, че може да имам една позната майка тук. Рая ( от Варна), ако си тук пиши ми на лични.

# 202
PIPILOTE  искам да ти вдъхна малко успокоение-определено не е приятно,че имаш здравословни проблеми ,но важното е,че те не се отразяват на бебчо и са неща,които се лекуват и минават.Аз също имам малък проблем с щитовидната жлеза-пия Елтироксин и всичко е под контрол  Hug
стискам палци на всичко мами,които имат прегледи днес и да се похвалят после с хубавите новини!!!
стихотворението наистина е страхотно-браво на автора,а в съчетание със снимката на бебката на Деси направо ме разтопи  baby_neutral

# 203
Благодаря ви за милите думи:))
Аз просто исках да споделя, че въпреки всичко правя каквото зависи от мен и се опитвам да не се тревожа и напоследък май ми се получава:))

Исках само да кажа и на всички останали да не се тревожат излишно, а да се радват:))

Но нали сме бременни, нормално е да сме притеснени и променливо настроение:))
Благодаря ви:)  bouquet

# 204
  • София
Момичета и аз утре съм на ФМ и почвам малко да се притеснявам.. като наближава времето... дано всичко е наред...
Котката Марта и Asija, спокойно всичко ще бъде наред с малките бебоци  bouquet
Добре дошли и на новите попълнения...

# 205
добьр ден на всички мами и от мен, аз сега се врьщам от 3д и да се отчета с бебо всичко е наред, и моля сонаши да ми сложи щьркел с розови гащета  stork-girl ще имаме мома  newsm44, а  и ако може да ми се смени термина че се оказа да раждам на 16.08. бебка тежи 282гр хихи ма тя голяма на мама момата.много сьм щатлива и таткото е на 7небе каза че си знаел че е момиче  Rolling Eyes снощи усетих пьрвите ритници а днес си беше захапало крачето Mr. Green  а що се отася до мен аз постоянно сам с хапчетата днес ми изписаха нови, шийката на матката ми е по кьса и имам контракций , смених си лекарката че за нищо не става, досега не ми изписа нищо за болките и не разбра че имам контракций, вече всичко ще плащам и то скьпичко но по-добре така! дано всички сте здравички и нямате проблеми и да имаме прекрасни бебчета, от сьрце ви го пожелавам. поздрави на всички булки luvbed

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 13:48 от shiiila

# 206
Нали ви казах, че днес бях лекар и че ме депресира, че за последния месец съм 3+ кила....И бебчо при мен тежи 434 грама!!!
Сега като видях какво е писала shiiila и направо се стерснах...тярбва да си погледна снимката от миналия път и да му видя тогава размерите...Но важното е да са ни живи и здрави бебетата.

# 207
Нали ви казах, че днес бях лекар и че ме депресира, че за последния месец съм 3+ кила....И бебчо при мен тежи 434 грама!!!
Сега като видях какво е писала shiiila и направо се стерснах...тярбва да си погледна снимката от миналия път и да му видя тогава размерите...Но важното е да са ни живи и здрави бебетата.
ох аз май пак се обьрках незнам дали беше толкова забравих ooooh! мн сьм зле и хич не сьм в час срамота да не запомня колко тежи бебето ми  #Crazy ми с тези вьлнения от снощи Joy какви ритници отнесох

# 208
ох аз май пак се обьрках незнам дали беше толкова забравих ooooh! мн сьм зле и хич не сьм в час срамота да не запомня колко тежи бебето ми  #Crazy ми с тези вьлнения от снощи Joy какви ритници отнесох
толкова са сега се сетих и видях снимката  hahaha , как се стреснах newsm78
оп кво стана аз само редактира ако някои може да изтрие 1 цитат моля

# 209
shiiila честити розови гащи! Моя юнак го измериха 307 грама, така че най-вероятно future_mama нещо не си разбрала или пък не знам....!  newsm78 с тоя изкуфял мозък вече нищо не разбирам!

Общи условия

Активация на акаунт