Гърция-10

• 31 446
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Честит Рожден Ден на maryloo !   baloni bdbaloni baloni

Много здраве,щастие и късмет!Най-обичаната жена и майка (скоро)! Hug
Весел празник и много усмивки!    newsm51

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 136
maryloo, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и здраве, много късмет и успехи!

# 137
  • Гърция
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, MARYLOO!

# 138
На близнаците - честито на патерици!!! Да са живи и здрави и да имат весело и щастливо детство! Много да ви радват!

Марлоу честит рожден ден! Да си жива и здрава, много уважавана и обичана и много щастлива! Желая ти лека бременност до края и леко раждане!

Честито на именниците! Весел празник!

# 139
 maryloo, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и щастие! Heart Eyes                           beborina, лека и безпроблемна бремнност!  Hug

# 140
because_i_said_so, съжалявам че не мога да ти помогна, но за първи път чувам за такъв пазар и нямам представа къде може да се намира. По преките срещу ЖП гарата има много китайски магазини, но само съм минавала покрай тях и не знам каква стока имат.

Момичета благодаря ви  bouquet,пазарът явно наистина се намира там някъде,защото моя позната женена за грък също ми каза,че са около гарата магазинчетата.

# 141
Благодаря ви много, момичета! Дано се сбъднат пожеланията ви, бъдете и вие здрави и щастливи!!!

Heart Eyes Heart Eyes

# 142
  • София
Maryloo, честит рожден ден! Безгранично щастие, безчет сбъднати мечти, мнооого щастие и здраво бебче ти пожелаваме!!!   bouquet
Момичета, сърдечно ви благодаря за хубавите пожелания и за това, че сте се сетили за нас  Hug Как минаха тези две години, така и не усетих  newsm78
Оrchestra, много ми хареса пожеланието за разширения състав  Joy Дето се вика "луд умора няма"... но нещо съм бая оклюмала тези дни, много път и емоции ми се насъбраха. Дано скоро ми мине, че така не се понасям  Tired
Международна здравна карта и аз не съм вадила - май се издават за 1 година само и за спешни случаи  newsm78
Тео, нещо трябваше да те питам, ама айде утре  Laughing
 Heart Eyes

# 143
Здравейте, момичета и привет от норвежката темичка.
Нахълтах така при вас с едно много важно питане.
Става дума за меден месец в Гърция.
Решихме с милото там да си караме медения месец, но ... не знаем къде точно.
Аз съм била в Драма, Серес и Кавала ... много красиви места, но някак не ми се струват много подходящи за меден месец.
По принцип търсим някакво по-тихо местенце с по-нормални цени (става дума за септември-октомври), може да има плаж, но да не е много населено с туристи.
Нарочно ще поизчакаме малко след сватбата (лятото), за да мине пиковия сезон в Гърция, жегите и нещата да се нормализират.

Всякакви препоръки са добре дошли - сайтове, курорти, конкретни хотели ...  bouquet
Евхаристо Simple Smile

# 144
Здравейте момичета!  Simple Smile

Аз вече съм почти излекувана,най-после! Flutter
Миналата седмица ходих на доктор,но уви още е много рано и нищо не се видя на видеозона освен една сянка.
Док. искаше да ме гледа с вагинален ехо. , но отказах Stop,предпочитам да изчакам още малко макар ,че едвам издържам.  Party

щастлива,мога да ти препоръчам Родос за почивка тъй като съм тук и  работя в сферата на туризма.
Септември и октомври са най-подходящи за почивка ,първо заради по -нормалното време(юли и август е ужасна жега),особено при норвжкия климат на който живееш, а също и от финансова гледна точка много по -приемвливи цени.
Има много хотели,но е най-добре да видиш в Google какво ще ти изкара за Родос.
Ако решиш да почивате тук,разчитай на повече информация от мен за каквото ти е нужно.  Hug
Поздрави от нас!  Heart Eyes

# 145
  • В подножието на планината
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН MARYLOO!Много любов,щастие и сбъднати мечти!!!
  Ние в крайна сметка решихме да празнуваме в България и да се порадваме на пролетта и зеленината наоколо.Весело посрещане на Възкресение Христово на всички! Hug

# 146
беборина, благодаря.
Благодаря и на тези, които ми писаха лично съобщение с идеи.
И аз съм чувала, че на островите е най-красиво, но не ни се пътува толкова с фериботи и самолети :Р
Мислех си нещо по-близо до брега, защото и без това ще сме там за 7-10 дни, да пътуваме максимално малко.
Иначе аз живея близо до гръцката граница с България и мислех с автомобил да стигнем до мястото на медения месец ...
Всъщност не знам какво ще измислим накрая, но ще се измислим нещо Simple Smile

# 147
Христос Воскресе!!!
Весело прекарване на празника момичета Hug

# 148
  • В подножието на планината
  Во истина воскресе!!!
   Весело изкарване и от мен.

# 149
  • загубено
Христос Воскресе!

Живи и здрави! Hug