Гърция-10

• 31 437
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Мери, честит първи рожден ден на твоето слънчице Йоана! Пожелаваме и здраве и щастие! Да расте с много любов! Целувки от Свилен  Grinning и от мен!  Hug  bouquet

# 196
Честит рожден ден на Йоана!
Да е здравичка, да те радва много и да ви прави много щастливи!
 Весел празник
newsm59 newsm59 newsm59  ura Tada

# 197
  • Гърция
Честит рожден ден, Йоана!
Желая ти щастливо и безметежно детство!

Да ви се похваля нашето кръщене мина в неделя. Беше много хубаво. Стела плака доста, особено като я топнаха в купела, сърцето ми се скъса, но явно без това не може Wink.

Добре дошла, ThracianLina  bouquet!

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 16:08 от Тeopr

# 198
Тео, честито християнче! Бог да я пази и закриля! Прекрасна е!  Heart Eyes

# 199
Здравейте момичета,
Извинявайте, че се намесвам в темата ви Simple Smile Имам един въпрос към вас - решихме да кръстим дъщеря ми в Гърция следващият месец (ние живеем в България). Някой от вас знае ли какви документи ще са ни необходими. Със сигурност знам, че трябват кръщелно на кръстницата (тя ще е гъркиня) и акт за раждане на детето. Дали трябват кръщелни на родителите Rolling Eyes И още нещо акта за раждане трябва ли да е преведен на гръцки, и ако трябва дали само от лицензирана фирма или трябва и печат апостил.
Много ще съм благодарна ако някой може да ми отговори Hug  bouquet

# 200
  • Гърция
snoye, не са ни искали кръщелни свидетелства, в крайна сметка родителите може да са, от която и да е религия и да искат да кръстят детето си Wink. Не случайно се казва доведохте го еврейче, връщаме ви го християнче Wink. За акта за раждане не мога да ти кажа, но пътя на логиката трябва да е преведен. Нека бъдещата кръстница попита в църквата, в която ще правите ритуала, попа ще и каже точно какво е необходимо, като документи. Другото, което трябва да носите е- кърпа за попа, сапун, шишенце със зехтин, кърпа за детето, дрешки. Не слагайте много зехтин, защото попа го изсипва в купела с водата за къпането.

# 201
Тeopr честито ти християнче! Всякаш вчера беше когато започнахме нова тема с поздравления за появата и на бял свят, а днес вече е малка госпожица! Много е сладка! Да ти е жива и здрава и много да те радва!

# 202
ООО, имате си вече християнче. Честито...

Не искам да се натрапвам, обаче казаха ли ви за някои ритуали. Три дни след кръщенето идва ръстникът да изкупе детето. Првата вода, не се хвърля в канала, а с нея си поливаш цветята. Примерно. Същото важи и за дрешките.
Такива ми ти работи...

# 203
  • загубено
Честит Рожден Ден на малката Йоанна!
Да е жива и здрава!
Много засмяна за радост на мама и татко!
Весело и щастливо детство!

Тeopr-Честито ти християнче!
                      Имаш една прекрасна малка госпожица Hug
                      Да ви е жива и здрава!

# 204
  • Гърция
Момичета, благодаря за хубавите думи Hug!

veselinap, всички ритуали спазихме Wink.

# 205
Честит Рожден Ден и от мен! Да надмине майка си по ум и красота! Simple Smile Много късмет!

Тeopr , много благодаря за топлото посрещане Simple Smile Моето кръщене си е било направо горещо - хванала съм пламъка с ръка Simple Smile Така че вероятно малко плач е в реда на нещата Simple Smile

# 206
Благодаря ти, Teopr Hug
Кръстницата е питала в църквата, но там досега не са кръщавали чуджденче и не знаят. Казал е, че ще пита на по-горна инстанция и ще каже Simple Smile Питам тук, за да имам време да подготвя документите.

# 207
Snoye, написах ти лично съобщение Simple Smile Ако не го видиш, ще ти пиша тук Simple Smile

# 208
Честит рожден Ден на малката принцеса Йоана!  newsm38
Да е много здраво и весело дете!
Щастливо и безгрижно детство и много късмет!
  ura newsm59  ura nbirthday  ura newsm59  ura nbirthday  ura newsm59

Честито християнче на Тео!
Много здраве и късмет на цялото семейство!  newsm51

Вчера бях на лекар и с тати чухме сърчицето на малкото ни човече!
Много съм щастлива!
Поздрави на всички от нас!  Hug

# 209
Много се радвам, beborina Simple Smile Днес само хубави неща!

Общи условия

Активация на акаунт