Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 18 002
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден /с малко закъснение / на Дени ,с пожелание да е здравичък ,весел и много грижовен батко  Hug  bouquet
Честит Рожден Ден и на Сара , от сърце и пожелавам да е весела и щастлива  Hug

За общия рожден ден аз пак да кажа ,че за мен е без значение  Peace

За ,,зеления,, уикенд сме на линия естествено  Crazy Sunglasses

# 226
4естит рожден ден на Сара,да е здрави4ка и много щастлива
Мила аз издържах до ве4ерта,но и мен ме цепеше главата и ми се виеше свят и хапнах малко картофена салата на ве4еря,но Дани с4упи кантара и незнам дали съм свалила нещо,продължавам да се ограни4авам тия дни и в 4етвъртък ще кажа дали има резултат.
Дейзи върна ли се от командировката,пиши като имаш време Peace

# 227
Честит Рожден Ден на сладката Сара  bouquet  bouquet  bouquet
Да е все така красива и много да радва мама Беа Heart Eyes

Джеси Heart Eyes,Жужи Heart Eyes,Зори  Heart Eyesблагодаря за комплиментите Heart Eyes

Джеси  Heart Eyesмного си хубава и кг-те ти са ти напълно точно HugНа всеки му отиват различни,но аз се стремя към твоите Hugкаквото и да облечеш ти стои с такива кг. Hug

Тасинка Heart Eyes,Зоичка Heart Eyes мен днес ме цепи глава-явно от глада вчера,но гледам да не се натъпча днес и поне тия 500грама да запазя и закусих само плодове newsm78

Зори Heart Eyesпиши малко повече за антицелулитните-колко масажа е серията.Аз преди като правих ми искаха минимум 20тина и през ден да имало ефект а сега с Бобата от къде да го намеря това време newsm78.Май с лазер ми вкарваха антицелулитен крем по на дълбоко(тоя на Дева)и бях много доволна от резултата  ама как болеше ooooh!
Доволна съм и от на Виши един крем -освен него да си взема,че действа и без масаж(а масажистката много хвалеше тоя на Дева,бил със същите съставки а е на много ниска цена)

Престраших се вече и почнах да давам на Б и свежи зеленчуци-домати,краставици(пресния лук го отврати-един доматен сос бях направила и Б ме накара да извадя всички минимални като размер парченца лук и сега всеки път,като седне да хапва ме предупреждава"без лук" Joy)спаначена супа също направих-отхвърли я(май освен броколи нищо зелено на цвят не харесва Joyдокато всичко червено е на почит Joy)

# 228
  • София, център
Bea, честит празник, Сара да те радва и да расте здрава и мнооооооого усмихната!!!

# 229
Честит рожден ден Сара! Много здраве, радост, палави игри  Hug

Честито и на всички рожденници, които съм пропуснала  Hug

Ей ме на  Laughingмърдам все още, да видим докога Rolling Eyesзамалко да умра на Винария от работа, купони, недоспиване и недохранване  Crazyприбрах се в събота вечерта, в неделя хич не можах да си почина. Като капак майка е болна и сега ще трябва да си взема малко отпуска за по половин ден да си погледам детето  Laughingдобре ще ми дойде да си дремвам с нея следобед  Rolling Eyes тя в началото много тежко понесе раздялата ни, обаждаха ми се по телефона и плачеше "мамо, доди", скъса ми сърцето направо  Cryпосле й мина и слава богу, че иначе съвсем нямаше да издържа на натоварването  Rolling Eyesиначе съм безкрайно доволна от себе си, доказах си, че много ме бива  Laughingполучих и не малко комплименти от колеги, шефове и конкуренти, които ме накараха да си навиря носа мнооого високо  Laughing

Друго май няма  Laughing

# 230
Честит Рожден ден на Сара! да е жива и здрава, много щастлива и безгрижна!

Дейзи, радвам се,ч е си изкарала толкова добре и са те оценили, сега надявам се няма да се подценяваш повече и да се обвиняваш за глупости  Grinning

# 231
  • София
Здравейте Hug Благодаря за поздравите Hug

Партито на Дени мина супер . Имаше 9 хлапета и голяма игра падна. А накрая бях поръчала за подаръци от тези балоните с топчетата вътре и като и ги раздадоха какво дрънкане и смеене падна Laughing Ейййййййййййй , големи са ни вече децата Heart Eyes

На форумките които не дойдоха, да им кажа, че не им се сърдя, естественно Heart Eyes Ама ми липсвахте. с някои от вас съм по близка, отколкото и с приятелките ми  Heart Eyes

# 232
  • София
Честит Рожден Дена на Сара!Много здраве,щастие и безброй усмивки!!!

Дейзи Hug,бравосТ за достойното представяне!Само така,скрий им шапките Peace Hug

Уф,ще се изям от яд просто....,май го лепнах и на Дани това от което съм болна.Цяла зима не се разболя детето и точно аз му метнах сега един вирус Close Снощи спа доста неспокойно и му хъркаше носа,а днес следобяд ми вдигна лека т. -37,5 newsm78Дадох му панадол и я свали и сега си играе тука,жизнен е,ама ще видим как ще изкараме ноща.Дано да мине леко и да е здрав за партито,че ще се изям ако изпуснем и него.На мен още ми е задръстена главата и носа и като екстра сутринта се събудих и с един ужасен херпис под носа,гадост!

Айде лекичка на всички!

# 233
Тася, хайде сега пък се обвинявай за грипа. оправяй се и не го мисли. не може от всичко да ги предпазим. Разбира се ще е супер, ако само така леко му се размине, с толкова малко т. дано не се повтаря.

виж за херпеса внимавай много да не го заразиш, защото е болест, която остава за цял живот, а за малки деца е много опасна (обикновено до 1 г се води смъртоносна, особено при малки бебета). внимавай също да не би случайно да го пренесш и върху себе си. лесно се убива този вирус със сапун, така че миене на ръцете и не го пипай много. има доста ефикасен крем -зовиракс, и има на таблетки същото лекартсво (ацикловир) то спира репродуцирането на вируса, да не се разраства поне. сигурно знаеш, но да си кажа. (и вниамвай да не си пипнеш в очите, или Дани неволно да не те пипне).

Кети, супер за празника Simple Smile , снимки, калинки, филмчета? Няма ли да покажеш? Simple Smile

ние бяхме на парти на Сара и Кайо се забавлява страхотно, разбира се всички рождени дни от този месец бяха на сара, дори и тя да не присъстваше... малко като дон Кихот Simple Smile привиждат му се вятърни мелници.

една смешка от тези дни.
Майка ми много притеснена ме попита кой е учил Кайо да казва "ма(р)ш!". (аз така му се карам като е наказан, а той като забранява нещо). та от петък вмест марш, Кайо казва (много сърдито и заканително):
НЕ пипий тува!, Не пипий Кайо, не пипий дупето, панчи нененее...

и вчера се запътва срещу Алекс, и гордо заявява новата страшна фраза като магическо заклинание:
Не пипий тува!
Алекс обаче отвръща достойно:
Недей пипа това тото мойе е!
беше удар под кръста Joy
за този алекс говоря:

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/161#161

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 01:13 от kalina na kayo

# 234
  • София
Да,да,Кали,баш с това мазило се мажа от край време Peace,много е добро,особено ако се намажа още преди да се е появил херпеса,само като усетя ,че ми боцка на устната и тогава дори не успява да избие.Но този път го изтървах и стана страшен,въпреки,че го мажа ooooh!

и вчера се запътва срещу Алекс, и гордо заявява новата страшна фраза като магическо заклинание:
Не пипий тува!
Алекс обаче отвръща достойно:
Недей пипа това тото мойе е!
беше удар под кръста Joy
за този алекс говоря:

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/161#161

Сладури Hug Joy,просто си ги представих как го водят този разговор... Laughing
Кали Hug,много са хубави снимките на момичетата,ама то и моделите си ги бива Hug!

# 235
 ЧРД на Сара!(на патерици)Много здраве,щастие и късмет!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Тасинка Hugдано бързо се оправите и двамата  PraynigНе се обвинявай за такива неща,нормално е като сте си двамата вирусите да се предават.В къщи положението е същото един да лепне нещо и всичките го изкарваме по ред. Confused
Кали Hug страхотни снимки  Peace много живи и непринудени,истински професионалист си   bouquet

Отивам да обличам Юджи да го разходя навън,доста е ветровито днес, ама няма как само щуротий прави иначе...... Whistling

Момичета я вижте какви изтребители сме днес  Joy

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 12:01 от Jessy I

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА ПОСЛЕДНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ!!!   bouquet  Grinning   bouquet

Ех, още един РД мина. Как си минава времето  Whistling

И аз ги видях тези изтребители. Много готино  Grinning

Леле, Кали, винаги умирам от кеф да ти гледам снимките  Peace Просто е истинско удоволствие  Grinning

Дани, скъпа, много стискаме палци за утре  Hug  Hug  Hug Всичко да мине бързо и безпроблемно и с нетърпение чакаме вести и снимкииии  baby_neutral

Аз да ви се оплача, че пред нашия офис някой е подел акция да пука гуми  #Cussing out И моята я бяха спукали вчера  #Cussing out Добре,ч е не бързах да взимам Маги от ясла, защото просто някой щеше да бъде убит  #2gunfire

# 237
ДобрЮтро милички
ето някои от моите снимки от партитата на децата(ако някой не иска снимка на детето му да е достъпна да ми каже да я изтрия-не успях да схвана ,как се прави личен албума в тоя сайт Embarassed)
http://milabobi.multiply.com/photos/album/2#1

Тасинка Heart Eyes ще се моля да сте здравички Praynig

Нелче Heart Eyes извини ме много още веднъж,но първо бяхме от 10.30 при Али,после при кумата ми(40 дни и раждането на бебчето и  отпразнувахме)

За изтребителите нещо не схващам и защо аз съм по различен вид изтребител newsm78какво е това прехващач newsm78

# 238
За изтребителите нещо не схващам и защо аз съм по различен вид изтребител newsm78какво е това прехващачnewsm78

Ами, като за 1-и април, са сменили звездичките и старите рангове с изтрелбители  Laughing

# 239
Кали, разби ме с тези снимки, страхотни са!  Heart Eyes
Мила и твоите са много хубави! Heart Eyes

Момичета, имаме си едно проблемче и да споделя: Иван от време навреме пишка в гърне, до тука хубаво, но ни е абсолютно невъзможно да му обясним че това се прави прав, иска да седи и това е. Виж другата работа може да си я прави както дойде  Joy ...Дайте някакъв съвет, щото вариантите са: в памперс както дойде или седнал в гърне. Туй то.
Цунки

Общи условия

Активация на акаунт