Честит Рожден Ден и на Сара , от сърце и пожелавам да е весела и щастлива

За общия рожден ден аз пак да кажа ,че за мен е без значение

За ,,зеления,, уикенд сме на линия естествено

,Жужи
,Зори
благодаря за комплиментите 
много си хубава и кг-те ти са ти напълно точно
На всеки му отиват различни,но аз се стремя към твоите
каквото и да облечеш ти стои с такива кг. 
,Зоичка
мен днес ме цепи глава-явно от глада вчера,но гледам да не се натъпча днес и поне тия 500грама да запазя и закусих само плодове 
пиши малко повече за антицелулитните-колко масажа е серията.Аз преди като правих ми искаха минимум 20тина и през ден да имало ефект а сега с Бобата от къде да го намеря това време
.Май с лазер ми вкарваха антицелулитен крем по на дълбоко(тоя на Дева)и бях много доволна от резултата ама как болеше 
)спаначена супа също направих-отхвърли я(май освен броколи нищо зелено на цвят не харесва
докато всичко червено е на почит
)

прибрах се в събота вечерта, в неделя хич не можах да си почина. Като капак майка е болна и сега ще трябва да си взема малко отпуска за по половин ден да си погледам детето
после й мина и слава богу, че иначе съвсем нямаше да издържа на натоварването
Благодаря за поздравите 

Ама ми липсвахте. с някои от вас съм по близка, отколкото и с приятелките ми 

,бравосТ за достойното представяне!Само така,скрий им шапките

Снощи спа доста неспокойно и му хъркаше носа,а днес следобяд ми вдигна лека т. -37,5
Дадох му панадол и я свали и сега си играе тука,жизнен е,ама ще видим как ще изкараме ноща.Дано да мине леко и да е здрав за партито,че ще се изям ако изпуснем и него.На мен още ми е задръстена главата и носа и като екстра сутринта се събудих и с един ужасен херпис под носа,гадост!
, снимки, калинки, филмчета? Няма ли да покажеш? 
привиждат му се вятърни мелници. 
,много е добро,особено ако се намажа още преди да се е появил херпеса,само като усетя ,че ми боцка на устната и тогава дори не успява да избие.Но този път го изтървах и стана страшен,въпреки,че го мажа 

,просто си ги представих как го водят този разговор...
,много са хубави снимките на момичетата,ама то и моделите си ги бива
!

дано бързо се оправите и двамата
Не се обвинявай за такива неща,нормално е като сте си двамата вирусите да се предават.В къщи положението е същото един да лепне нещо и всичките го изкарваме по ред.
страхотни снимки
много живи и непринудени,истински професионалист си 

Просто е истинско удоволствие 
Всичко да мине бързо и безпроблемно и с нетърпение чакаме вести и снимкииии 
И моята я бяха спукали вчера
Добре,ч е не бързах да взимам Маги от ясла, защото просто някой щеше да бъде убит
ще се моля да сте здравички 
извини ме много още веднъж,но първо бяхме от 10.30 при Али,после при кумата ми(40 дни и раждането на бебчето и отпразнувахме)
какво е това прехващач
какво е това прехващачnewsm78

...Дайте някакъв съвет, щото вариантите са: в памперс както дойде или седнал в гърне. Туй то.