Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 17 992
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Вси4ки снимки са страхотни HugА на снимките на Калина,Зори е направо като модел Heart Eyes
nyc  според мен е напълно нормално,4е Иван пишка седнал и Дани е така,но аз си мислех,4е им е рано още да пишкат прави newsm78
Дани  леко раждане и от мен,нямам търпение да разказваш и да покажеш снимки Hug

# 241
Привет и от мен!
Мила, Кали, много добри снимки сте направили и едни такива цветни и заредени с добро настроение Heart Eyes Heart Eyes
nyc, зачудих се защо смяташ че пишкането клекнал е проблем newsm78 Thinking Може да се намерят няколко обяснения защо е така: Първо: нормално е в тази възраст да пишкат седнали в гърнето; Второ: Ако е имал за пример женския пол - > пак е нормално; Трето: по-лесно е в памперса или седнал на гърнето. Все пак трябва добра координация при пишкането прав Wink Има време да започне да пишка "по мъжки" и той сам ще си покаже кога е готов Hug
Дани, да се включа и аз в добрите пожелания за утрешния ден. Не мога да си представя какво е чувството да знаеш кога точно ще родиш, но сигурно е много хубаво.  Hug Hug Hug Пожелавам ти всичко да мине повече от добре и да родиш най-прекрасното бебче Praynig
Тася, моля се бързо да оздравявате и двамата Praynig

# 242
Дани  леко раждане   Hug Много силни прегръдки и пожелания за на-прекрасното, безпроблемно, бързо раждане и едно страхотно здраво бебе  Hug
nyc, и Михаил пишка седнал на гърнето, казаха ми че така е ОК докато махнем памперса напълно  Wink

# 243
Здравейте.
Първо честит рожден ден на дечицата от последните мартенски дни.Да са много весели и засмени!
Мила,Калина,много хубави снимки и много сладки деца.
Дани,стискам палци всичко да мине безпроблемно и после да се похвалиш с хубаво и здраво бебенце!
Ние вече сме по-добре.Виктор вече не повръща,а и разстройството го овладяхме.Само дето няма никакъв апетит и не иска да яде нищо.Днес от сутринта е изял 2 банана и нищо друго.Миличкото ми дете,явно тази болест го изтощи доста,защото като излизаме навън,походи малко и каже че иска да го гушна и да го нося или пък да се прибираме.Още явно не си е възстановил силичките (освен за бели).
На останалите болни-бързо оздравяване!

# 244
Ей, Теди много хубаво че сте тръгнали на оправяне, това да се чува! Много цунки!

Не че смятам пишкането седнал за проблем, ама мъж ми драматизира нещата и аз малко по малко започнах да се замислям. Е, сега се поуспокоих ...просто наистина нямах представа другите момченца как пишкат, а пък в една книга прочетох че още от началото трябвало да пишкат прави и за това може би...добре че сте вие че да си сверявам часовника!!!

цунки
 Hug

# 245
Мила, много са весели и твойте снимки Simple Smile за другите ти бях писала направо в Мултиплай, но видях че си изтрила албума и не знам дали си прочела. иначе в мултиплай може да ограничиш достъпа до албумите, но само до хора, които имат акаунт там. ако нямат, както някои момичета тук, няма как да разгледат заключените албуми. за това теди даваше преди и име, и парола, ако си спомняш.

Нук, какъв е проблема, че иван пишка седнал?!?! ще се изправи, като му дойде времето. не се притеснявай. не знам дали има някое момченце, което да пишка право на тази възраст?! Кайо не.

днес колко рев изрева в яслата.....

Ади, Мария как се справя с новата ситуация?

оо...имам едни готини снимки на Юджи, но довечера ще ги кача.

# 246
  • София
Здравейте  Hug

Честито на Сара на патерици  Heart Eyes Да е много здрава и все така красива  Heart Eyes

Мила, Кали - разгледах снимките - страхотни са дечицата - личи си че сте си изкарали супер и вие и малките сладури.

Дани, стискам палци утре, пожелавам ти всичко да мине безпроблемно Hug И да се похвалиш с едно здраво и прекрасно бебенце!

На болничките бързо оздравяваване  Hug

# 247
  • София, център
Здравейтеееееее,

Днес я заведох до яслата съъблякохме се (от вчеря обяснявам как ще играе с децата) и тя си беше послушна милата! Качих я на 2рия етаж където е нейната група и я взеха като вампир жертва, нито аз видях кога, нито детето разбра... странно ми беше ама ми казаха че така по-добре от колкото дълги раздели и драми на вратата!!! Ама поне чао да и бях казала... Rolling Eyes

2 часа в нас чистих и мих като невидяла, сама...кеф... Mr. Green

Отидох и си я взех, казаха че се е справила добре като за първи ден, поплакала е малко, но после е спряла...нещо им говорела, играла си с дечицата и така... но казаха, че идните два дни ще са определящи, защото днес не е знаела какво става, а утре вече ще е подготвена и може повече ( или по-малко ) да плаче и да се тръшка!!!

В нас беше като труп, даже по пътя падна, ходеше едвам едвам, ... уморена от емоции, едвам заспа, пя в леглото , говори... смешка!!!

Целувки, чао че се събуди...

Дани, пожелавам ти всичко да мине леко  и утре да се похвалиш с здраво и прекрасно бебче!

# 248
Мила Hugи твоите снимки са много хубави,големи сладури са всичките дечица! Hug
Теди Hugне се тревожи лека по лека Вики ще си възтанови силите  Hug важното,е че вече е добре милото  Hug
Кали Hugсетих се за кои снимки говориш,дето нагъва торта като невидял  hahaha
Ади Hugдано Мими така продължава и лесно да привикне към промяната Peace

Писна ми от това време значи  Crossing Arms искам да е слънчево и топло..............

# 249
Привет мацки!

Еееее свърши март несец - всички дечица са ве4е на 2 Simple Smile!

Дани, мила стискаме палци за утре всичко да моне леко и да ни се похвалиш с прекрасно бебче!  Hug  Hug  Hug

Кали, Мила, суперски снимки както винаги  Peace

Теди, браво на Вики 4е се оправя!  Hug

Нук, ще се нау4и да пишка прав, няма страшно, не е сега момента да се учи на това.

Нели, как си мили4ка, корема расте ли?  Hug

Ади, оправна си е Мимето! Ще свикне душичката

Мами за общия РД остава ли тази неделя 6.04 от 15:30 часа?

# 250
Кали днес ли му беше първия ден на Кайо в яслата? 

# 251
Момичета, много Ви благадаря за поздравите! Ето и снимките от вчера
http://saramia.multiply.com/photos/album/14/Sara_Birthday_2_years_club_Funny
чакаме на Калина с трепет................................
Кали, мнооооооооого хубави снимки на Зори си направила, като на модел наистина!
Зори, в клуб "Фъни" ли последно е партито? И какво беше още- костюми и подаръци ли? Изпуснала съм темата по това.

# 252
Беа, супер снимки! Сара е невероятна чаровница !

За общия РД - да във Фъни, маскирани децата, кой както намери за добре. За подаръци нищо още не сме говорили, но предлагам да си вземмем нещо и пак да ги омешаме като за Коледното парти.

Мами да резервирам ли за тази дата и час за общия РД

Кали мерси за хубавите снимки Simple Smile

# 253
Аз съм съгласна да резервираме тази дата и час. Нямаме много избор в крайна сметка  Peace

# 254
Зори, и аз съм ОК за тази дата и час.
Продължавам със снимките от партита
Ето от на Алис партито
http://saramia.multiply.com/photos/album/15/Alis_Birthday_club_Funny

Общи условия

Активация на акаунт