Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 17 992
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Зори, направо запазвай часът за неделя. Предлагам да си направим и едно списъче, за да можем да поръчаме и нещо за хапване за децата
Неделя, 6.04, 15.30ч., клуб Фъни
1. veselina_s_p
2. bea
3. Zory
4. lily_b
5.
Добавяйте се!

# 256
# 257
  • София
Зори, направо запазвай часът за неделя. Предлагам да си направим и едно списъче, за да можем да поръчаме и нещо за хапване за децата
Неделя, 6.04, 15.30ч., клуб Фъни
1. veselina_s_p
2. bea
3. Zory
4. lily_b
5.tasia

Много са хубави всички снимки,нагледах се на сладки дечица! Heart Eyes
Дани е добре,водих го днес при педи,каза,че гърлото му е зачервено и е подута лигавицата.За сега лечението е панадол,капки Олинт и витамини,надявам се да не се развие болестта.През ноща и сутринта имаше лека т.,но сега не е вдигал.

Дани Hug,миличка,и аз ще те мисля утре цял ден PraynigПожелавам ти много леко и бързо раждане и с нетърпение чакаме вести за новото бебче Heart EyesПредставям си какво ти е днес,колко се вълнуваш и в същото време сигурно ти е и притеснено...Много кураж и позитивни мисли от нас!

# 258
И аз съм о.к. за неделя  Peace добавям се в списъка  Grinning

Дани ,миличка ще те мисля и аз много утре  Hug желая ти бързо и безболезнено  Hugда мине всичко и да ни пишеш при първа възможност  Heart Eyes

Ади, радвам се ,че днес е минало добре дано и от утре да сте така  Hug
Кали ,дано Кайо утре да е по спокоен  Hug

# 259
Дани, с теб сме Hug

# 260
милички, много ви благодаря за пожеланията, и аз се моля всичко да мине бързо и бебчето да е живо и здраво!  Praynig

утре рано-рано в 6.00 съм в болницата, а операцията ще е малко по-късно според обстоятелствата.

ужасно се вълнувам и не мога да повярвам,ч е моментът дойде

гушки от мен, не успях да разгледам всички снимки, но тези които видях са страхотни!

# 261
безмерна, пожелавам ти безмерно щастие и бързо възстановяване след раждането. чакаме ви всички, да знаеш Simple Smile

яслата днес беше с хепи енд, разходихме се в парка след като го взех, Кайо беше сигурен, че утре пак ще ходи при "децата".  само че ако може с мама Joy

следващия път ще бъдем след майските празници, и няма да стоя с него 2 часа. направо го оставям и тръгвам. след днешните 2 часа мрън мрън стана ясно, че няма да мине без рев. напоследък ако е на ново място или с нови хора, след като сме заедно за час, ме пуска да тръгна. да, но с яслата не се получи. изобщо не ме търсеше, докато си стоях в ъгълчето да си играя с другите деца. но отида ли в другата стая, драма и мъка.... накрая тръгнах, той ред сълзи ред сополи, но се е успокоил. само че нищо не е ял.
като споделя, че не яде, и всички ме успокояват, че е период. до момента, в който не останат с него цял ден ... вчера ме успокояваше психоложката на яслата... а днес директорката каза, че ще потърси специалист, защото това било много зле. а като ми каза колко бисквити е изял (2) и 1-2 ябълки, направо си е нормално, даже доста...

1. veselina_s_p
2. bea
3. Zory
4. lily_b
5.tasia
6. мики
7. калина
8 ... ?

# 262
Влизам на бързо,че съм се изморила здраво днес и едвам си държа очите отворени Rolling Eyes

Дани Heart Eyes скъпа с теб съм в мислите си Praynig Praynig Praynig
Нали ще пишеш хубавата новина на Джеси Heart Eyes да ни зарадва Praynig

Мерси за комплиментите на всички Hug

Беа  Heart Eyes твоите снимки са великолепни ,както винаги(особено ме впечатли колко са хубави цветовете на партито на Вени-при мен станаха жълтеникави чак се чудих да не съм забравила да пусна светкавица ,но като виждам си ме снимала и с апарата и той е със светкавица newsm78),а макар и да ти писах на лични пак да кажа, каква е красавица Сара и колко ми харесва начина по който я обличаш Hug
Както казах вчера ,като вие с Кали снимате аз мога да не нося фото Hug
Кали Heart Eyesявно не е за мен този сайт щом не мога да си правя пароли(предполагам Симба Heart Eyes ще ме разбере най добре,Симба  Heart Eyesнашите хора да не са един и същи ,много си приличат newsm78)
Теди Heart Eyesбраво ,че Вики се оправя

ох уж набързо да пожелая успех на Дани а се разприказвах Simple Smile

исках да ви питам знаете ли някакви ресторанти,пицарии,кафета......... с детски кът
Катенце Heart Eyes пробвахте ли Добро-как е там newsm78
Мами ,които няма на кой да оставяте децата, къде се виждате с приятели  newsm78

Тасинка Heart Eyes ти нали имаше миналата година алергия от нещо,тогава диета пази ли-аз се изринах май от едни ягоди ooooh! ама не ми се ходи пак на лекар,писнали са ми и ще пробвам с алергозан  newsm78

# 263
Мила, и аз да те похваля набързо- мнооого си фотогенична, и на мен ми харесват снимките, които ти направих!
Стискам палци на Дани утре!Леко да мине всичко!

# 264
Хайде и аз на бързо!

За рожденния ден сме там, но това с маскирането нещо не ме кефи, незнам какво и от къде да взема, нямам никакво време, а пък само моето дете да не е маскирано, кофти ще е ? Хайде ако повечето не сте купили костюми, да го отложим за догодина маскирането, а?
Дани, моля се всичко да е наред и да се радваш на още едно здраво и прекрасно детенце!

Лекичка

# 265
  • София
Да,Мила,пазих много стриктна диета,само картофи и ориз,ама аз яко се бях натровила от нещо,така и неразбрах от какво,бях с температура и огромни червени плюски по цялото тяло,около седмица ме държа...Пийни нещо противоалергично,дано се оправиш бързо Hug

Ми за костюмите,незнам... newsm78,казвайте.Аз още не съм купила,но свеки каза,че на едно място е видяла костюм на Батман и искаше утре да му го купува,ако няма да ги маскираме да и кажа да не взима.

# 266
  • Варна
Да се включа и аз най-накрая да пожелая успех на Дани утре. МНого леко и безпроблемно раждане и най-здравото и прекрасно бебче! Ще чакаме новини. Hug
Разгледах всички снимки. Наистина са невероятни. И вярно Зори е като фотомодел. Heart Eyes А децата са толкова сладки всички.
Чета ви редовно, ама не ми се пише, пък и няма нищо ново около нас. Децата са добре, скапват ме. Tired Преслав все още не говори. Confused
На болничките бързо оздравяване. Hug
Дейзи, радвам се много, че всико е минало добре. Не съм се и съмнявала, де.
Zory, четох статия за вашия ресторант в едно списание. Много се зарадвах. Hug
Мила, тези снимки от рекламата на водката и преди си ги пускала. Много са яки. Но наистина ми е трудно да си те представя така ядосана. Simple Smile Виж, другите повече ти прилягат. Много си красива. Heart Eyes

# 267
и ние нямаме костюм, даже рових из нета, но нищо не открих. Казвайте откъде може да намерим нещо, то и време няма?

# 268
На мен майка ми направи нещо като костюм, не е то4но костюм, разни апликацийки на дре6ките. Да импровизираме, все нещо ще се полу4и. Утре ще се обад9 да резервирам за РДто.
Ако ми остане време ще се поровя утре за костюми, някъде бях гледала  Peace

Мерси за комлиментите моми4ета Simple Smile

Тасинка, изглежда Дани е настинал както Анна-Мария беше  Hug Дано се размине само с леки неразположения

Кате-Н кое списание? Междудругото утре идвам във Варна, само са 1 ден оба4е Sad

Айде лека нощ от мен отивам да припадна в леглото  Wink

# 269

Общи условия

Активация на акаунт