Надуйте свирки и фанфари-МАРТЕНЧЕТО 2г. удари!

• 17 992
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
за костюм май няма да успея..мислех да правя нещо сама, защото купешките бяха адски грозни, от отвратителни материи, но време няма да ми остане със сигурност. и като знам кайо колко ще търпи шапки, перелини и разни аксесоари...
Силве, няма да си сама!  Simple Smile

да ви кажа... като показвам снимките ви на разни приятелки, които снимат, все смятат че съм ви подбирала специално моделки. не казвам, че просто мартенските мами са такива мадами (тася.. позволявам да използваш тази рима за заглавие на следващата тема Joy )

# 271
  • София

да ви кажа... като показвам снимките ви на разни приятелки, които снимат, все смятат че съм ви подбирала специално моделки. не казвам, че просто мартенските мами са такива мадами (тася.. позволявам да използваш тази рима за заглавие на следващата тема Joy )
  newsm74 Ще се използва задължително! Laughing

# 272
Цяла нощ я мисля Дани Heart Eyes и си спомням за моето секцио и как ме подготвяха,мен ме взеха от предната вечер обаче.
Джеси  Heart Eyesнали ще пишеш ,как са Hug

Тасинка Heart Eyesблагодаря мила  Heart Eyesосвен да мина и аз на картофи,не минава с алергозан newsm78

Мила, и аз да те похваля набързо- мнооого си фотогенична, и на мен ми харесват снимките, които ти направих!
Стискам палци на Дани утре!Леко да мине всичко!
Мерси много Беа Heart Eyes,все пак съм бивш проф.фотомодел,все нещо трябва да е останало .................

Катенце Heart Eyes мерси много,аз всъщност много се паля и често се ядосвам и повече Mr. Green

Зори Heart Eyes много готина майка имаш,как се е постарала за карнавала Hug

За общото парти ние няма да дойдем,много партитата ни се събраха ,изморена съм(шофьора-мъж ми също му втръсна да ни кара Joyи чака)
Нещо не знам ,какво ми става ама направо не ми се става сутрин,спи ми се,мехлюзва ми се-ще ми се цял ден да не правя нищо.
Вече направо ще се запиша в темата на бабите-гърба ме боли,кръста ме боли ooooh!
Б е подивял направо и е почнал силно да крещи ,като не става на неговата,тресе го здраво бебешкия пубертет и само на вън е поносим.
Вчера сутринта го скапах от ходене пеша из парка накрая спеше и вървеше  Joyготиното е,че си вървим ръка за ръка само от време на време ме зарязва и хуква на някъде.Готин е.
Също почти всеки ден го водя в едни Барбарони до нас и поне час си пия кафето а той играе вътре.Клубчето е кофти,почти няма играчки ,но една от каките там му е много любима и с нея си играе и не се сеща за мен(за разлика от на рожденните дни)
Вчера обаче на место готината кака имаше една повлекана с размъкнат анцуг,3 ката потници един над друг -нечистоплътна отвсякъде,която само гледаше да отбива номера да пуши и дрънка по телефона.Аз съм май адски дребнава,но ме издразни,че не е с работно облекло.Издразни ме и ,че хранеше едно от децата вътре с шоколад пред Б а вътре не се дава храна и ,като и изсъсках(а това го мога Mr. Green)яко се спече и го изведе на масичката.Адски се дразня като не се спазват правилата-Дева ми е асцендента ,може за това да съм така педантична newsm78
Ох празни мисли на един празен човек ,бяха това,ама какво съм се разписала Embarassed

Хубав ден ,милички Heart Eyes

# 273
Добро утро,

Дани, миличка ще се моля цял ден за теб  Praynigдано всичко мине леко и безпроблемно и  бебчо да се роди най-здравото и красиво бебче на света Hug Hug Hug Hug

Девойки нас ни бройте под въпрос за партито, Али ми е с малко Т и сополки, кисела е доста и плаче нощем. Заподозряла съм един кътник, ама не смея да съм сигурна  Confusedза костюма - още откакто стана дума за карнавал пазя един зелен тюл и се чудя какво да го направя. Мики ми даде идея, на червената й рокля да залепя бели точки и ще стане калинка, ако прикача и зеления тюл, с малко повече фантазия ще е калинка на листенце  Crazy

Аз също съм безумно уморена, буквално ставам уморена. Вчера и днес следобедите съм отпуска и се прибирам вкъщи да сменям баба ми. Вчера с Али спахме 3  часа и 40 мин. Shockedтова не ми попречи да си легна в 9 часа по старото време и да заспя като отрязана. Май ме гази и пролетна умора.

Отивам да гледам снимки  Simple Smile

# 274
  • Варна
Кате-Н кое списание? Между другото утре идвам във Варна, само са 1 ден оба4е Sad
В "Жената днес" мисля, че беше, мартенския брой, с Ани Салич на корицата. Hug Жалко, че за толкова кратко идваш. Можеше да си спретнем една срещичка. Hug
Ох, влязох да видя за новини от Дани, но няма още. Нямам търпение да се включи някой с инфо. Praynig

# 275
Момичета,
Дани е родила в 8.30ч. момченце Лъчезар 4 кг. 52см. добре са и двамата! Hug
Да е жив и здрав малкия голям мъж!И нека хубавото име му носи много късмет и щастие! Heart Eyes
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 smile3525 newsm51 smile3525

# 276
  • София
Е-е-е-е,супер! newsm44 newsm68
Дани,честито ти синче,мила HugМного,много да ви радва и много да се обичкат с кака Писи!На теб ти желая бързо възстановяване,чакаме те да разказваш и разбира се снимки на малкия Лъчко Hug Heart Eyes

# 277
СУПЕРРРРР!!! ДАНИ ЧЕСТИТООООО!!!  ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЛЪЧКО!!!   bouquet    bouquet   bouquet

ОФ МНОГО СЕ РАДВАМ !!!

# 278
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Hug Hug Hug
Дани Heart Eyes Честито Скъпа,Да ти е жив и здрав имного щастлив големия юнак,4 кг мъж и половина  Hug Hug Hug
Адски съм щастлива ,направо крещя от кеф.
Джеси Heart Eyes мерси за хубавата новина Heart Eyesи да им пратиш много много целувки Heart Eyes

# 279
ЧЕСТИТО БРАТЧЕ НА МАЛКАТА ПИСИ   bouquet ДАНИ ЖЕЛАЯ ТИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЕДНО МНОГО ЖИЗНЕНО И ЗДРАВО БЕБЧЕ  Hug

За партито и нас ни бройте  Peace  но честно да ви кажа нямаме костюм и няма да мога да реагирам до неделя  Embarassed Дано Или не страда, че не е маскиран  Wink

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 14:37 от Juji_

# 280
Даааааанииииииииии, да ти е жив и здрав малкия юнак Лъчко  Hug Hug Hug Hug Hug Hugмного да те слуша, много да те радва, да се подкрепят с Писи и много да се обичат  Hug Hug Hug Hug Hug Hugмного бързо да се възстановиш и да се гледкате вкъщи Hug Hugмного ви обичам и ви прегръщам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 281
Суперрр и аз тази новина дебна от сутринта  Grinning

Дани ,честито ,миличка от сърце ви желая да ви е жив ,здрав и много да ви радва малкия сладур който всъшност никак не е малък  Joy На теб бързо възстановяване и те чакаме с тетърпение да разказваш  Hug

# 282
Дани, честито и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Браво, да е здрав и много щастлив малкия голям Лъчезар! Hug Hug Hug Бързо възстановяване и добри помощници в грижите по малкия!

Дано Или не страда, че не е маскиран  Wink
Joy Joy Joy Juji, предполагам, че по-скоро ще страдат тези, които са костюмирани. Като си представя Катето как понася новостите!

# 283
здравейте момичета,

Дани честито мила, да ти е жив и здрав малкия Лъчко  Hug Hug Hug Бързо въстановяване  bouquet

Честито и на последните мартенчета, които пропуснах  Hug

Благо нещо ми беше болен тези дни, лека температура, сополи и подкашля от време на време, вирус е май, изкараха го всички мъници около нас. За рождения ден още не съм сигурна, ако се оправи напълно ще дойдеме, но и аз не съм взимала костюм.
Кали поредни поздравления за снимките, страхотни са  bouquet
Лек ден

# 284
Честито Дани!!!! Много, много да те радват Писи и Лъчо! Здраве, щастие и детство изпълнено с любов и разбирателство!

Общи условия

Активация на акаунт