Съпруги ,чиито мъже пътуват - 5

• 24 493
  • 247
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошла и от мен, hipi1 !
 мама_на_фъстъче ,аз в събота пих с една позната кафе и стана въпрос за приватизацията.Тя дори ми каза при кой е изповядана сделката.А и мъжа ми също го потвърди.Той много,много не говори по служебни въпроси в къщи,но за това съм сигурна.Дори се чудим дали ще има за тази година карти за почивка на Цигов чарк,защото се чу ,че ще го продават.

# 121
  • Brokenpromiseland
Rodi, това са много странни неща...защо ще пращат такъв телекс на корабите при условие, че сделката е факт  newsm78...може наистина да е имало някаква сделка, но съда да не я одобрил...Реално (не че не ти вярвам) но съм по склонна да вярвам в другата теза.
Защо? Ами защото реално тази фирма е била единствената, която е била допусната до последният кръг...и след като няма конкуренция-няма как да има търг и сделка (според законите на БГ)...ако имаше някакъв конкурент пак няма как такава сделка да се извърши толкова бързо, защото обикновено губещата компания подава жалба в съда за преразглеждане....има нещо мътно в тази работа...и защо медиите мълчат..та това би било такава гордост за политиците....в сайта на транспортното министерство също няма никаква информация.

От друга страна си мисля, че ако сделката е факт, но тя не се афишира и умишлено се раздухват други интриги ....това означава, че просто някой ЗДРАВО си е напълнил банковата сметка...

Hipi1 добре дошла и от мен! Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 18:51 от мама_на_фъстъче

# 122
Благодаря за топлото посрещане! Grinning
Вчера като прочетох тук за приватизацията на БМФ и питах мъжа ми дали е вярно. Той има съвипускник , работещ в Параходството, та от него знаел, че приватизация още няма, даже решението за нея още не е минало през Министерски съвет. В момента нещата са на изчакване, т.е статуквото се запазва за момента и БМФ още си е нашенско!
Моя мъж другата седмица по някое време ще заминава и отсега започна да ми става едно такова депресиращо, пусто и смарангьосано!

# 123
Може и да няма,в края на месеца ще се разбере Wink.мама_на_фъстъче някъде беше пуснала цитат с увеличение на заплатите,но сега не го намирам Rolling Eyes.Аз се зарадвах,като помислих че валутата,а то левовете ConfusedАз днес отивам по маркетите да си избирам фритюрник,че моя мъжа ми го изхвърлил без да пита #Cussing out.Бил стар вече Shocked.Довечера ще се отчета какво съм си харесала.Предния беше на Делонги с въртящата кошница и таймер.Може пак такъв да купя.Лек и слънчев ден!

# 124
  • Brokenpromiseland
Rodi,махнах цитата, щото съм се объркала...било "новина " от миналата година  Joy..ама аз като недоскив такива подробности на време, и пръскам заблуда......
 smile3538и понеже заблудих и съпруга ми...той  в този план ми каза, че се 4увало нещо за увеличение, но от май месец.....но са само слухове...за проценти също нищо не знам....дано да е чувствителна... Whistling

hipi1, поне можеш да си спокойна, че с новата заповед поне по- бързо ще се върне.....аз очаквах този рейс мъжа ми да направи 7м, защото 2 месеца чакаха рейд в Паранагуа, и сега тъкмо влязоха в пристанището и работниците там вдигнаха стачка.
Излиза така, че може 1 месец да ги разтоварват...след това ще товарят от Аржентина и чак тогава тръгват за Европа...а на мен вече взе множко да ми идва...след 4 месец вече лимките в главта ми започват много да се търкалят  Mr. Green

Днес гледах прогнозата за неделя, дават го към дъждовно, но имам леки съмнения за нейната истинност, защото вече два дни бъркат.
Аз всеки ден след 11.30 вземам кухнята и съм в Морската градина.Същото важи и за неделя, така, че ако е подходящо за разходки дайте са се уговорим за някаква срещичка.

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 15:30 от мама_на_фъстъче

# 125
след 4 месец вече лимките в главта ми започват много да се търкалят  Mr. Green
И на мен 4-ят ми е критичния... следва бавна смърт!

# 126
 И аз така! Явно не случайно  контрактите ще стават с такава продължителност.

# 127
Има общо и с психическото здраве на мъжете ни! Има си предел и всичко извън него е нещо друго...

# 128
... моят мъж стоя 4 месеца и половина в Алжир(вътрешни курсове само) като им беше забранено да слизат на брега! Дори на колегите му със стаж от 15-20 години им е дошло много! Все едно на мен да ми кажат:"Няма да излизаш от жилищния блок..."!?

# 129
  • Варна
И аз до 4 месец горе долу изкарвам,ама след това не тече времето вече бързо. Да се надяваме ,че навсякъде ще станат такива контрактите.
Аз очаквах моя съпруг за Великден,но уви ще се забави.Дано поне за Гергьовден да е тук  Heart Eyes

# 130
  • Варна

Аз карам 11-и  Mr. Green. Така че не се оплаквайте. Много ми е тежко вече обаче  Sad

# 131
Роси,мъжа ти е герой.Моя да го вържат няма да стои толкова.мама_на_фъстъче,ще ги вдигат 50%но левовете.От първи май или първи юни.Мъжа ми легна да го питам точно.Аз днес съм много доволна.Нали е свети парастас и ходих по покупки.Взех и фритюрник на TEFAL.Естествено вечеряхме и пържени картофки.  chefУтре с малкия сме в морската с моторчето.Ако някой види малък моторист да се обади Hug .Лека вечер!

# 132
  • Варна
Ооооо, 50 % звучи добре, дано е от 1 май.

# 133
  • Brokenpromiseland
 smile3508 Иха, че хубава новина...и аз искам да е от май месец  Mr. Green
Роси, как издържаш мила..та това е направо нечовешко...преподписал ли е, че толкова време го няма  Confused  Hug
Роди, честита покупка   Grinning аз да си призная заплатата вече я приполових...бяха преведени още на 9-ти...и като платих сметките и малко туй -онуй...и замина  Blush

# 134
  • Варна
За издържането по-добре не ме питай  Confused, мисля че вече не издържам. Плащат му увеличение ,затова се съгласи да удължи, ама не вярвахме че чак толкова ще се проточат нещата . Confused

Общи условия

Активация на акаунт