АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 373
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
,но се надявам скоро да пиша пак и по-подробно!
Дано Peace
 Следващият път да не ни пуснеш снимки на Ина с коса до петите.

# 226
  • софия
Здравейте от соф.земя  Grinning!
Снощи се прибрахме в 8ч. по новото време и докато оправя целия багаж и Найа да си ляга и стана никое време..
Ние си изкарахме що годе добре,но малките нещо не се сработиха и беше голям рев голямо чудо  ooooh! ooooh! ooooh!!
Найа е просто супер активна,както заяви вчера един приятел на Мошето който я видя за пръв  път за 5 мин.,а варненлията Мони  Grinning голям кротушанко и имаше несходство в характерите  Confused....
Найа е със сополи аз също съм,нон стоп с кърпичка или си бърша сълзите от очите или носа,а като започна да кихам по 100 пъти един след друг и направо се напишквам  Wink.
Нося 6 спрея и 4 карти,но не знам дали е уместно да се виждаме сега,освен ако желаещите не са всички сополиви  Mr. Green!
Болните да оздравява ме  Laughing, а здравите да се пазят  Simple Smile!
Блан,мацка,-времето беше ...не добро  Thinking..яко духа У Варна.А и след всички операции,ще съм от тук нататък в неопрен когато сме на плаж  Mr. Green!

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 15:05 от dani777k

# 227
  • София
Момичета влизам да почерпя по едно уиски, нищо че е ранният следобяд

Моята приятелка и бивша колежка от Дарик Ралица стана майка преди половин час. Има страхотен син Борислав с доста добри мерки 3725 грама и 52 см. Да й е жив и здрав!

Естествено да почерпя и заради фантастичната ми и любима лекарка д-р Красимира Жекова, която освен Калоян вече изражда четвърто Дарик бебе. Но този път Борко се е родил нормално и Рали няма нито един шев. Laughing

# 228
Нана да е жив и здрав малкия юнак. Бързо възстановяване на мама!

# 229
  • софия
Нана да е жив и здрав малкия юнак. Бързо възстановяване на мама!
Grinning  bouquet!

# 230
Nana77, да е жив и здрав Борислав! Peace

Yanast, весело изкарване и ще чакаме разказ в картинки. Simple Smile

Вики също е сополива, спря да вдига температура, сега пък носа потече...утре ще я заведем да я видят пак.
Иначе това не и попречи два дни да беснее, бяхме на село и Вики беше като отвързана.Много се впечатли от чакъла и беше все с пълни шепи, а вечерта като я къпехме чак в памперса имаше камъчета. Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болни.
Отивам да разглеждам снимки.

# 231
  • София
Нана   bouquet за колежката ти.

айде бързо да оздравяват сополивите дечица  Laughing  и останалите болнички от семейството

Дани пак мерси, когато кажеш може да се появим за спрея нейде през деня в центрото, и по-бързичко оздравяване.

Yanast - желая ти страхотно изкарване на сватбата.

Тази година сме канени на три сватби ( все през май) и сега този месец трябва да търся тоалет ( не се засичат гостите на нито едната, така че може да мина с един  Wink ) . Някой идея да даде къде да търся  newsm78 

Нашето тати се връща утре от Щататите и сега потривам ръце за подаръци - най-вече за Миташки, че по-лесно при избора и уцелването на размера Laughing ..........така е то, като съм леко нестандартна  Cry  Cry

# 232
  • София
Привет и от нас!
Честито бебче на приятелката на Нана, да расте здрав, умен и силен! Браво на Супер Митко за спирането на цигарите.
Бубче, мама Дидка на бебе Влади, радвам се, че пишете! Hug
Много са сладки дечицата в албумчето!  Heart Eyes И Марио го видях, има снимки от плажа ех... на 30.03  Grinning Дали ЦветиАб ще се разпише скоро?  Grinning
Компютърът ни пак е повреден, пиша сега от този на нашите. Confused
Болничките да оздравяват!
Целувки на всички!   bouquet

# 233
  • софия
Ееее,няма толкова небрежна разходка  Heart Eyes Hug:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226390&photo=96

# 234
Здравейте мацки! От цяла вечност не съм писала, ама нямам много време ето малко снимки на Марио от Щатско Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226390&view=1&photo=89
Ние сме добре, малко ми скучно понеже нямам кола и съм зависима, а разстоянията са огромни,но такива магазини и молове има  ooooh! мога цял ден да пазарувам за нещастие на мъжа ми Crazy, има страхотни неща на смешни цени може би 2пъти по евтино от бг. Малкия ходи на ясла и е див за 10, времето е страхотно и сигурно юни ще се върнем на бг земя, незнам още. Целувки на всички! Някой друг път ще пиша по подробно Hug  bouquet

# 235
  • София
Хи-хи, Цвети, ние вече ги видяхме!  Hug Heart Eyes

# 236
  • софия
Мацки,днес ни донесоха от Данет тези магнитчета и да ви ги препоръчам,като 30 мин. спокойствие  Laughing!Заиграва се доста за нея,като си ги реди на хладилника .
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_226&products_id=4109

# 237
О, да.Наистина осигуряват спокойствие. Mr. Green Сестра ми си е накупила доста магнитчета и като отидем при нашите все и ги пренарежда.
А така ми се прииска да е лято като гледах Цвети с Марио на плаж. Hug

# 238
Сега само да кажа...Ох искам и аз в щатскооооо, Цветииииии вземи ни и нас душкоооо, моля тееее!  Heart Eyes

Утре ще пиша повече  Wink  Heart Eyes Hug

# 239
  • гр.София
 Хайде,малки изтребителчета,събуждайте се Joy

При нас смяната на времето влияе само на вечерното лягане-заспиване в 22.30 вече(преди-в 21.30).А сутрин става по-рано с 1 час -иди че разбери,какво става.

Общи условия

Активация на акаунт