АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 378
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Къде сте всички? Много е пусто тук.
Вчера следобед се разходихме по центъра и Тони си умря от кеф да гони гълъбите. Обаче като излетят пред него изведнъж и се плаши и идва да се крие при мен. По-късно ще кача и снимки.
blanc наистина отбиването е тъжна работа. На мен все още ми липсва понякога усещането. Hug за теб и София.

# 211
  • варненка от София
Привет и от нас, ние се завърнахме от един приятен уикенд на бунгала в Шкорпиловци, беше супер, барбекю, цър пър, чист въздух.

Днес открихме и сезона на плажа, макар и с якета, пак се овъргаляхме в пясъка, събрахме миди и рапани за аквариума, абе чудно беше, ето малко снимки тук

Иначе, Дани, ние ушичките на Шушел ги пробихме при хирург, за това не мога да ти кажа къде да отидете, но познати майки дупчиха ушичките на мадамките си в дом Младост.

Блан, поздравявам те за успехите с отбиването, щом така си решила. Ние продължаваме по пътя на кърмилките.

Аз също се бях сетила за мама Галя, загуби се тя от темичката, но вероятно хайманосват из улиците, вярвам, че са добре.

Адрианска, големи сладурковци са мъничетата ти.

И не на последно място, искам да се похваля, че оня ден спечелих първата си награда в призето и сега ще чакаме да получим луминисцентна свирка, а сега отивам да играя, за да трупам бубсове  Mr. Green

# 212
Ние сме болни Sad семейно и четиримата и затова не пиша ,хвърлям по едно око ,ама нещо едвам ги отварям вече и почти намам будно налично  Wink
Всички сме с болни гърла ,аз съм като онзи от охраната на рекламата на Хексорелетен Н,между другото много ефикасен,поне таблетките,а дъха ми все едно съм пила ацетон  Sick .
Ники е на Хомеожен и освен с гърло  и кашля ,едно такова сухо и нали е диване не мога една инахалация да го накарам да направи.Елица е с температура,запушен и течащ като чешма нос,гледа жално и не яде нищо освен кърма ,явно и дращи на гърлото защото отказва и любимите солетки .Капването на капки е борба стил кеч и мисия невъзможна без поне двама души да я държат а трети да капе,лекарствата ги опитва ,после смръщтва нос и ме гледа сърдито ако се опитвам да и дам още,вече се чудя какво да измисля за да и набутам нещо .С две думи цирка е пълен.
Има само едно радостно нещо ,ей сега след около 20 тина мин . ще се видим с Дани да си взема Саното и се надявам да видя и Найа  Grinning,така че да знаете още е на път.
Иначе тук е приятен пролетен ден,има слънчице ,но и малко духа .
Ади много са сладки малките  Heart Eyes

# 213
  • Бургас
Марулка,много сладка шушето. Hug

Ади ,и аз изгледах всички клипчета на Сашко и Боби.Големи сладури са. Hug

Мама Марго,бързо оздравяване на всички ви.

Дано минете по-леко.При мен,какво беше това нещо, още не мога да се оправя напълно

# 214
Здравейте от нас, ние сме вече в САЩ. Изненадващо за мен Алекс понесе пътуването много добре. Първия полет го проспа-от излитането до кацането. Втория, по дългия полет беше по-труден. Самолета беше пълен, ние тримата трудно се събирахме на 2 места... Самолетните места стават все по-тесни, седалките вече почти опират една в друга.... Мама Марго, дано оздравеете бързо. За пътуването моят съвет е да си вземете повечко неща за ядене, защото самолетната храна на нашия полет беше в минимални количества, на малкия не се полагаше нищо, допълнително не се дава... Добре че нещичко си носехме. Същото и с водата-като поискаш обещават да донесат и не носят.. ама аз си бях взела въпреки че уж е забранено. Добре че още го кърмя диването, на няколко пъти само тоа спаси положението.
Тук малкия е много щастлив, купих му страхотни играчки от втората употреба по 2-3 долара, майка ми и баща ми си играят с него, в квартала има страхотна детска площадка, точно зад къщата има парк...Направо е супер за деца Grinning
Блан, желая ти успех с отбиването, сигурно ти е криво, аз не знам кога ще съм готова за това... А все някога трябва да стане...
Извинявайте, но не съм чела назад, нямам много време. Исках само да разкажа за пътуването, заради Мама Марго Simple Smile
Ще пиша пак като прочета какво сте писали.

# 215
Здравейте!
Благодаря ви за милите думи за дечицата ми  Hug.
Мама Марго, бързо да оздравявате  Peace.
Марулка, Шушето не искаше ли да влиза във водата?  Grinning
blanc, не е караоке, ами Боби слуша песничката в слушалката и пее върху нея. Много обича да слуша всякакви песнички, а когато са и със слушалките, припада от кеф  Laughing.
yanast, къде сте в Америка? Весело изкарване и дано и на връщане да минете така добре с полета.
На Сашко утре трябва да му излезне резултата от секрета от носа. Дано да няма нищо, вече значително му намаляха сополите. Водих го на консултация и на УНГ и там лекарката каза, че по принцип няма човешки стерилен нос и че особено децата до 2-годишна възраст имат непрекъснато бактерии в носа. И че тя за коки в не би изписала АБ, ами антибиотични капки. Вече незнам кой да слушам  Rolling Eyes.
Лека нощ на всички.

# 216
Здравейте  Hug
Ние се прибрахме преди малко и аз сега съм запретнала ръкави да оправям багажи и къща  Sad

vst, по-често пътувайте-хем пишеш редовно,хем ще се наспиш Simple Smile

Joy Joy Joy
Наистина се наспах,мила - снощи си легнах в 22ч с Лори и татито едва ни вдигна в 10 ч.. Отдавна не ми се беше случвало  Laughing
Много гушки за теб и Софийката от нас  Heart Eyes

Ади, и на мен лекарката ми беше казвала един път, че бръкне ли се в нослето за секрет все ще излезе нещо. Дано всичко да е ок при вас  Hug

Мама Марго и вие да се оправяте бързичко  Hug Hug Hug

yanast а вие пък да си изкарате много весело на сватбата - дано да имаш време да се включиш пак и да разказваш.

Сега се захващам за парцала, а снимките на страхотното Шуше ще си ги оставя за утре - та да ми тръгне на добре  Peace

Сладки сънища  Hug

# 217
Хей здравейте и от нас!
При нас новото е че се отбихме(вече четири дена без да се кърмим).  Малкия веднага започна да компенсира липсата на кърма с храна и течности, което много ме радва. Сега остава да оправим само циците и сме готови.
Другото ново е че ще си взимаме нова кола на изплащане, понеже мъжо работи като (накратко казано) бакшиш и се налага да направим тази стъпка. Колата ни е вече в Сф и чакаме да се обадят да ходим да си я вземем. Е на това му казвам шопинг терапия  Laughing.
А ние спрямо филмчетата сме на тема Baby Noah, Ледена епоха 2 и Шрек.
MamaMargo бързо оправяне на всички.
blanc определено и на мен ми липсва сладката муцунка, докато суче.
dani777k обещавам да попитам моя приятелка по въпроса с обиците. Дано да не е късно за вас, понеже не знам още колко ще сте във Варна.
yanast пожелавам ви приятно прекарване в САЩ.
На всички болнички бързо оздравяване.
Това е от нас за тази вечер!

# 218
Ехооо, Добро утро  Hug

Какво става тук, още никой не е сложил кафенцето  newsm78 Къде се изпокрихте  Sad

Ето едно от мен пък дано успея да ви събудя  Laughing

# 219
Добро утро и от мен.
Станали сме отдавна,но трудно се дореждам до компютъра. Wink От днес съм на лекции,но чакам сестра ми да дойде следобед да гледа Тони няколко дни тук и после ги пращам при нашите. Малко ми е притеснено как ще издържа аз,защото съм сигурна че Тони ще е добре.
А къде изчезнахте всички! Да не работите за увеличаване на семейството. Heart Eyes Wink
Лек ден на всички! Hug

# 220
  • гр.София

А къде изчезнахте всички! Да не работите за увеличаване на семейството. Heart Eyes Wink

Хи-хи,рано сутрин!
 Мерси за кафето!

Софийката е станала от 6.30. Пепи уж е трениран да се измъква тихо от стаята сутрин,но това малкото чува като котка.
 От седмица не мога да седна-тя не ми дава,трябва дастоя права като кон,иначе ме полазва тутакси.

мама Дидка, успешно взимане на колата!
 Янаст, с нетърпение ще очакваме включване от Панама и снимки.

Какво става-ще има ли Сано-парти? Wink

Във Филиповци щъркелите пристигнаха още в събота,чакам пролетта и ме сърбят ръцете да си садя петунии,ама още е рано.

# 221
Радвам се, че се появихте  Hug Hug Hug

Кайли, сигурно ще ти е много трудно, но пък Тони ще се забавлява сугурна съм  Hug

blanc Лори пък винаги ме усеща когато стана аз - баща й може да става 10 пъти, не помръдва. Надигна ли се аз, веднага е скочила  Crossing Arms

Ето малко снимчици от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226390&photo=60

# 222
  • София
Кайли работим, ама за увеличаване на финансите hahaha

Аз да похваля Супер Митко, а и себе си Embarassed От миналия вторник Митко не пуши, а аз само в работата си паля по 2-3 цигари дневно. Вечер и събота и неделя у дома не пуша, за да не дразня Митко, защото той напоследък мнооооооооого взе да пуши и е по-добре здравословно и финансово Wink да спре.
Честно казано не очаквах от него такава воля, но явно си прояви лъвския инат Mr. Green

Иначе Калоян продължава да е сополив. Капките не помагат особено. Хубавото е, че Митко ще е отпуска от 1 април до 1 май и поне този месец няма да се притеснявам за гледането.

Хайде приятен ден на всички!  bouquet

# 223
Разписвам се и аз, че напоследък никаква ме няма.
В събота и неделя бяхме на гости на село, при баба. Пътувахме с една малка количка... ние четиримата и шестмесечния Ботьо в багажника /Ботьо е каракаченец/ Бяхме подвижна лудница  ooooh!
Виктор понесе пътуването добре, като се изключат крясъците, отправени към брат му и сърдитото А-а-а-а от време на време. Детето има вкус към музиката- близо четири часа слуша стари рок и хеви метъл парчета... на места припяваше с мен  Mr. Green

На село общо взето му хареса.
Вчера ходихме в Кайлъка. По неизвестни причини на вратата на зоологическата градина имаше табела "Не влизай! Строителен обект!"  newsm78 Варваринът така и не видя животните, но за сметка на това добре повилня на една детска площадка. Снимков материал- довечера.
Новата му мания е да пазарува в Кауфланд. Цъфва като майско цвете върху количката и ако се мине достатъчно близо до накой рафт забърсва по някоя покупка и я мята в кошницата зад себе си Mr. Green
Лошото е, че пак започна да кашля. Дано да овладеем проблема навреме.
Спорен ден на всички ви. Тук вали... Направо ми се скофти настроението Sick

# 224
  • София
Ама много отдавна не съм писала,обаче всичко чета и всичко знам LaughingЛошото обаче е,че хич грам време не ми остава CrazyИначе ми е криво за болните, радвам се за пътуващите и също се чудя къде са губещите се мами. Около нас няма нови неща, Ина расте и дивее и хубавее. Голямо щастие и съкровище е,каквото и да ми се е случило през деня,щом се върна и всичко ми минава,ама то на вас ви е познатао, така че няма да се повтарям Embarassed
Качих и малко снимки, които определено не са само от март, обаче така се получава като не пише човек редовно:
СНИМКИ
Сега ще ви оставям,но се надявам скоро да пиша пак и по-подробно!

Общи условия

Активация на акаунт