АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 382
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Голяма съм уфсъ  ooooh! , забравих да ви почерпя - днес свекър ми става на 50г

Еййй много млад свекър, Елфче Laughing Да е жив и здрав човека  bouquet

# 196
  • варненка от София
Елфче, да е жив и здрав свекър ви, да ви слуша, де се уважавате и разбирате много  bouquet. Наистина, свекър ти е младеж!

Относно ставането ние ставаме към 10 - 10:30, поспаланки сме и двете, мен това ме устройва! Ляга обаче, много късно.

Иначе вчера се завърнахме във Варна и днес бях яхнала прахосмукачката, чистене, миене, пране, снощи гладих, абе битовизми  Tired
Бързах да го свърша днес, защото утре отиваме за една вечер на бунгала на Шкорпиловци.

Малката дудинка по цял ден ме мъчи с Телетъбисите, ходи с една играчка Дипси (зеленото тъбисче) и с него ляга, става, него го храни с всичко, което яде и тя, просто идилия hahaha. Седи и си пъчи корема като тъбисите и са луди танци, но пък аз успявам да си изчистя и оправя, докато тъбисите гледат детето  Blush
Днес се сдобихме и с 10-тия си зъб, още един предкътник Mr. Green.

Валка, радвам се, че Али се оправя, няма по-тъжна гледка от болно детенце, особено с повръщане и разстройство, заприличват на дробчета.

# 197
  • софия
Здравейте,мацки!
Още сме във Варна и по този повод да се допитам до някоя варнеска мама,която е дупчила вече ушета къде  и доволна ли е ?

# 198
Хей, привет от Сандански  Laughing Hug
Ние пристигнахме по обед и тук едно слънчице, една жега, поиграхме си с Лори на детската площадка, тя си умря от кеф и до преди малко спа. Но понеже и ние не сме от групата на  ставащите рано - преди 10 не можем да се измъкнем от леглото - днес я вдигнахме към 9 и беше голяма драма в колата докато заспи  ooooh! Сега ще я видя кога ще заспи довечера  Thinking

Елфче, да ви е жив и здрав рожденика   bouquet
Валка, радвам се че сладурката е по-добре  Hug Hug Hug

Сега ставам, че татито иска да се разходим до местния Мол, ама после ще се включа пак - тук няма какво да работя, та да ми пречи да съм си с вас  Laughing Hug

# 199
Ей, никакви ви няма  Crossing Arms
Ние сега се прибираме от една прекрасна разходка - времето е топличко и до преди малко бяхме на вън. Лори е много щастлива, игра, тича на воля а накрая изяде половин риба с картофи и малко салата  Crazy Незнам от въздуха ли е, от игрите ли, ама къде го събра това дете, просто незнам  Rolling Eyes. Сега с нови сили дивее из стаята  Crazy Тук е доста широчко за разлика от нашите кибритени кутийки  Joy и горкото дете не може да се нарадва на толкова пространство. Не бях много доволна, че татито реши да смени хотела, в който ходим - малко и спокойно кътче, но определено беше прекрасен избор  Peace За съжаление се разминахме с Мола, щото ще го отварята след 2 седмици  Laughing, ама какво да се прави - ще имаме основателна причина да дойдем пак  Laughing
Хайде дано някой се включи, та де нес и вися сама тук  Sad

# 200
Здравейте от мен!
Адрианска, радвам се, че си ни гледала, много забавно ни беше, въпреки че не спечелихме. Но нищо, следващия път Wink Сега се оказа, че не може да го гледаме пак в Нетерата, а и в сайта на Бтв го няма предаването в архива им и мъжа ми дори още не го е гледал. Ако знаеш от къде може да го гледаме, ще съм ти благодарна да споделиш.
Елвинг, честит рожден ден на свекър ти, да ви е жив и здрав!!!
Всеки от вас пътува нанякъде, това е страхотно, хубаво изкарване на всички. Аз съм на работа събота и неделя и чак след около седмица се очертава да отида да си видя Никито. Той си се забавлява с баба и дядо и е добре, затова съм спокойна и аз Grinning
Болничките бързо да оздравяват, то времето е доста променливо и това им влияе, Ники също изкара една хрема с кашлица и дори още кашля малко.

П.С. Искам да попитам мамите, които участват в играта на Памперс дали важат картите за лепене на мечетата от миналата година или сега са различни и трябва нова? А и срока на играта до 30.06 ли е?

Лека вечер и лека нощ на всички! Hug Hug Hug

# 201
Различни са картите!

# 202
Добро утро, милички!!!
Кафенцето е от мен днес:

Ралка Балка много ти благодаря за отговора!
Хубав и усмихнат ден желая на всички!

# 203
Добро утро и от мен!
Тони не признава че е събота и може да се спи повече. Tired Излюпи се още в 6 ч. от леглото и се наложи и аз да стана и да отидем в другата стая за да дам възможност на татенцето да поспи. Днес съм примерна домакиня- направих мекички за закуска, сготвих обяда и вече проснах прането. WinkДидка мерси за кафенцето. Hug Сега съм с второто кафе пред компютъра и чакам да стане 10 ч. за да се приготвим за разходка.
vst_80 хубаво е да почине малко човек.
Сестра ми вчера ми се обади за да ми се похвали,че е в Банско и кара ски,дори валял лек сняг. Тя не е виждала сняг от няколко години,че работи на туристически кораб и пътуват все в топли места.
Пожелавам ви приятни почивни дни! Hug

# 204
Здравейте!
Дидка, мерси за кафенцето  Peace. За жалост незнам къде другаде можеш да гледаш предаването. Не знаех, че БТВ са спряли работа с Нетера  Thinking. Пробвай да пратиш един мейл до БТВ и ги питай. Защото те са писали, че можеш да гледаш он-лайн, ами старите предавания...  newsm78
Кайли, браво на теб, кога успя да свършиш всичко?  Grinning
Вижте мойте хора как са се разхождали вчера в парка  Laughing
А, къде се загуби Мама Галя?  Thinking

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 10:46 от adrianska

# 205
Здравейте  Hug

Кайли, браво мила, наистина как си успяла да свършиш толкова неща  Grinning Hug А сестричката ти да си почине хубаво и да му се нарадва на снега - мен пък хич не ме радва  Laughing Аз си падам по жегите - колкото по-топло, толкова по-добре  Mr. Green
Адрианска, да са ти живи и здрави сладурковците - много са готини  Hug Heart Eyes

Ние да не повярваш сме станали като никога в 9ч.  Crazy С Лорито хапнахме и си направихме една прекрасна разходка, поигра си на детската площадка, а татито до сега се забавлява във фитнеса  Crazy Сега се готвим да се разходим малко до парка, ама дали ще успеем, незнам, че моята спяща красавица вече дава зор за леглото  Crossing Arms

И аз тези дни се сетих за мама Галя, а и Мадонката ми се губи отдавна - дано да са добре  Praynig Hug

Хайде до после  Hug

# 206
  • Бургас
Дидка25,в момента ви гледам записа в Горчиво.Записът е от 26 март,нали?Вие сте Диана и Ганчо,да не ви бъркам?Много сте сладки.
Гледам записа от нашия интернет доставчик. Мисля,че няма как да ти го пратя.

# 207
Ира, да ние сме Grinning Много ми се иска да можеше да ми го пратиш Sad Мъжа ми още не го е гледал. Ще се опитам да се свържа и да питам в Бтв къде има записите на предаванията.
Адрианска, благодаря ти за инфото, ще пиша мейл  Grinning
Много сте готини, мерси момичета! Hug
Хубав следобед на всички, аз все още съм на работа Sad

# 208
  • София
Привет!  Hug
Дидка, пусни линкче, ако го откриеш някъде, че и аз не ви гледах.  Peace
Вст, радвам се че пишеш, макар и от по-далече  Laughing
Доста мами ни забравиха  Sad
Блан, как върви отбиването?
Адрианска, много са сладки Боби и Сашко!  Hug Кога ще излязат резултатите?

# 209
  • гр.София
 Откога само не сте писали ooooh!Мислех,че ще имам много да чета,пък то-хич.
 Отбиването е трудна и тъжна работа (май за мен повече),но се справяме успешно.Мерси за съпричастността  bouquet

Днес сутринта си дадох лятната количка на сестра ми-почти не я използвам,София си ходи съвсем спокойно и май не се уморява.
 Искам вече да става топло и да хвърляме якетата.
 Дани,да не забравиш някоя снимка по бански да ни пуснеш,миналата година ти откри сезона,май.
 Адрианска, изгледах и другите клипчета,харесах си Боби как пее за мечката. Това караоке ли е ?
 vst, по-често пътувайте-хем пишеш редовно,хем ще се наспиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт