, забравих да ви почерпя - днес свекър ми става на 50г Еййй много млад свекър, Елфче
, забравих да ви почерпя - днес свекър ми става на 50г
. Наистина, свекър ти е младеж!
. Седи и си пъчи корема като тъбисите и са луди танци, но пък аз успявам да си изчистя и оправя, докато тъбисите гледат детето 

Сега ще я видя кога ще заспи довечера 

Незнам от въздуха ли е, от игрите ли, ама къде го събра това дете, просто незнам
Тук е доста широчко за разлика от нашите кибритени кутийки
и горкото дете не може да се нарадва на толкова пространство. Не бях много доволна, че татито реши да смени хотела, в който ходим - малко и спокойно кътче, но определено беше прекрасен избор
За съжаление се разминахме с Мола, щото ще го отварята след 2 седмици
Сега се оказа, че не може да го гледаме пак в Нетерата, а и в сайта на Бтв го няма предаването в архива им и мъжа ми дори още не го е гледал. Ако знаеш от къде може да го гледаме, ще съм ти благодарна да споделиш. 
Излюпи се още в 6 ч. от леглото и се наложи и аз да стана и да отидем в другата стая за да дам възможност на татенцето да поспи. Днес съм примерна домакиня- направих мекички за закуска, сготвих обяда и вече проснах прането.
Дидка мерси за кафенцето.
Сега съм с второто кафе пред компютъра и чакам да стане 10 ч. за да се приготвим за разходка.
. За жалост незнам къде другаде можеш да гледаш предаването. Не знаех, че БТВ са спряли работа с Нетера
. Пробвай да пратиш един мейл до БТВ и ги питай. Защото те са писали, че можеш да гледаш он-лайн, ами старите предавания... 

А сестричката ти да си почине хубаво и да му се нарадва на снега - мен пък хич не ме радва

С Лорито хапнахме и си направихме една прекрасна разходка, поигра си на детската площадка, а татито до сега се забавлява във фитнеса
Сега се готвим да се разходим малко до парка, ама дали ще успеем, незнам, че моята спяща красавица вече дава зор за леглото 

Много ми се иска да можеше да ми го пратиш
Мъжа ми още не го е гледал. Ще се опитам да се свържа и да питам в Бтв къде има записите на предаванията.

Мислех,че ще имам много да чета,пък то-хич.