АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 385
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дано сте добре. Калоян е също в отбора на сополивите. Опитва се и да кашля. Добре поне, че няма температура.
Татко му го гледа, аз съм на работа, че с тези ченгеджийски истории вече до гуша ми дойде. #Crazy

Валка злато  Hug Дано се оправя малката  bouquet

# 181
Val_stef, радвам се, че Али се оправя. Peace
И благодаря за песничките, Вики такова подскачане му удари. Simple Smile

Бързо оправяне на Сашко, Боби и Калоян!

А за ставането сутрин - Вики преди спеше до 9:00 часа, от около месец-два постепенно изтегля напред събуждането, от две седмици се буди между 6:30 - 7:00 часа.През седмицата добре, ама събота и неделя... Tired

# 182
Дано Сашко няма коки!  Praynig Peace

Дано!  Praynig

И май всички дечица много ранобудни са станали  ooooh! Не, че ние някога сме спали до късно де, но къде е 7:30, къде е 6-6:30  Rolling Eyes

# 183
  • Бургас
Само ние си оставаме най-поспаливите.Ставаме средно 9.00-9.30ч,а много често и 10.00 и нагоре.Ама ,как иначе ,като си лягаме 23.30.

# 184
Айде бе ранобудници, къде сте? Може ли такова нещо 9 и половина е, а няма кой едно кафе да направи  Whistling

IrrA_78, вие си спете не ни пречите  Mr. Green  Hug
п.п. А Ирен е много красива на аватара ти   bouquet

# 185
То че сме ранобудници е ясно, но и малкия хакер не ни допуска до компютъра. Mr. Green Веднага се намести да гледа филмчета- сега иска само телетъбисите. Но това ми дава време да си изпия кафето спокойно.
В събота срещу неделя ще сменят времето с 1 ч. напред.Детето сигурно се настройва за промяната от сега.  newsm78 Но аз вечерта заспивам преди него  Tired.
Ира много е сладка Ирен.
Валка как е Али?Започна ли да хапва по-малко?
Хайде болничките да оздравяват вече. Praynig
Тони пак ме гони от компютъра. ooooh!
Лек ден на всички! Hug

# 186
Ами Kaili, давам и по малко саламче, защото си иска и сиренце - не ги изяда, но важното е че има желание  Laughing Вчера не е акала изобщо и днес още не е, но то и какво да ака детенцето, като му е празно стомахчето.

Иначе и тя е същата работа, като си отвори очите тая сутрин в 6 и нещо и започна да вика - Мечу-Прасчо, Мечо-Прасчо /Мечо Пух/  #Crazy и така докато баща и не стана да и пусне филмчето  Crazy

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:17 от val_stef

# 187
  • София
Валка златоооооо от 7 часа сме станали, ама на пусто много работа, много новини не мога да сложа кафенцето Wink

Кайли живот и здраве по Великден ще сме в Пловдив, ако сте си в града можем да организираме една среща Grinning

# 188
Кайли живот и здраве по Великден ще сме в Пловдив, ако сте си в града можем да организираме една среща Grinning

С удоволствие ще организираме една среща. Hug Тъкмо ще съм свършила лекциите и Тони ще е при нас.

Ей,много студено днес. Само набързо ходихме до кухнята, че и духаше силен вятър. Тони вече спи, а аз смятам да се напаря в банята и после да полегна до него.

# 189
И при нас положението е същото Confused Преди ставахме към 8.30 - 9.00, даже тел. на таткото сутрин не чувах. Сега Деница ни е аларма, буди се между 7.00 и 7.30 ч. А преди две сутрини се надигна в 6.00, но беше много гладна.
И ние сутринта към 10 ч. излязохме, но ми стана студено и бързо се прибрахме. Сега си напалих парното и май ще ме домързи да излизаме пак на студа.
Деница пък много харесва Том и Джери и само си повтаря "Джеи, Джеи" Grinning

# 190
Ние пък тази нощ почти не сме спали. Tired
Вики беше с температура, баща й ходи посред нощите да купува хексалгин, мазахме се със сапунена вода...
А днес все едно нищо не е било, весела е, няма температура.Заведохме я за всеки случай на лекар да я чуят, гърдите са й чисти, какво беше това чудо...Зъби ли?
Дано се размине само с това.

# 191
  • София
Привет!
Ембър, дано да няма Т повече Вики! Понякога се случва така - и Ивчо е вдигал едноктратно, после нищо, странно е, но...
Валка, радвам се че Али е по-добре!  Hug
Ние пък сме от поспаливите, но както каза Ира78 - като ляга след 23ч няма как да е иначе  Wink

# 192
  • София
eeee за нас 7-7.30 е направо мечта.

Миташки от край време е раннобуден. Най-късното ставане някога е било 8 без нещо ( и то веднъж, затова и се помни  Laughing ).
Сега от няколко месеца е в диапазона между 5.30 и 6 ( на няколко пъти се случва и 6.30 и тогава се чувствам все едно съм спала, спала....). Сега с нетърпение чакам новото време, та поне да става около 7  Wink
Но към 8.30 вечерта е в леглото и до 9 най-късно е заспал.

дано дечицата с температура и/или сополи да се оправят бързичко 

# 193
  • София
Голяма съм уфсъ  ooooh! , забравих да ви почерпя - днес свекър ми става на 50г

Да ви е сладко  Simple Smile

# 194
  • Бургас
Елфче,да ви е жив и здрав свекър ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт