АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 391
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Ох,Валка цял ден те мисля,к'ви планове имахме то к'во стана Thinking
И при нас много деца с този вирус,но вси4ки са едни и същи медикаменти: натриев ситрат, свещи4ки Вомакур или Вомитусхил,ентерол,ле4ебна хумана ( която наистина после се дава още поне седмица след отминаването на повръщането и разстройството) и някаква те4ност. стискам палци мили4ка  Hug като знам Ема коко се страхува като повърне.....по4ва да пла4е и да гледа с ей такива о4и от ужас Shocked

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Kabzimalka!  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на майката на Elen@!  bouquet
Elen@, страхотна торта! Peace

Albena_vlady, добре, че с малко сте се разминали.
Val_stef, дано да сте овладяли положението. Hug

# 167
Ралка, направо съм трогната мерси много!   bouquet
Тя иначе е видимо по добре - да не казвам голяма дума, пу-пу не е и повръщала от сутринта след като писах тук. В 13 изпи 50 мл. от Хуманата /все е нещо/ Дадох и Ентерола и Сулфагванидина не е и акала повече...дано да сме го овладели! Пу-пу!

Пак мерси на всички, че ни мислите и толкова много помагате!   bouquet Heart Eyes
[/quote
Дано по-бързо ви мине Praynig
Ади, и на мен снощи ми мърдаше десния клепач Rolling Eyes
МамаМарго, това и аз го знам и все се сещам как майка ни се притесняваше за нас и как ни повтаряше :"Като станете майки, ще видите какво е".
Ставам, че Деница ме дърпа да излизаме навън.

# 168
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Kabzimalka!  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet
Нещо стана с предишния цитат Thinking

# 169
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Kabzimalka и от мен!   bouquet

Искам да ви попитам, от къде се сваляха филмчетата от поредицата Baby Einstein, аз имам 2-3, но ми се иска да си дръпна и другите.

# 170
Искам да ви попитам, от къде се сваляха филмчетата от поредицата Baby Einstein, аз имам 2-3, но ми се иска да си дръпна и другите.

Ето тук в Замунда има доста, само трябва да се логнеш  Hug
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Baby+Einstein& … =0&incldead=1

# 171
  • Бургас
Ади,обицата я намерих в спалнята до крачето на масичката за телевизора.На супер явно място.Но аз си мислех,че е паднала в хола и най-вече там я търсих,или навън.И в спалнята я търсих на няколко пъти,ама тя защото точно до крачето и не се виждаше.Много се радвам,че я намерих.Дано и вие си намерите халките скоро.

Елфче,много се смях на вашата история.
  hahaha  Joy Joy Joy

# 172
Валка, радвам се, че Али е по-добре. Дано да няма дрискане и повръщане  Praynig  Peace.
Днес в "Горчиво" даваха didka25. Гледахте ли?

# 173
  • София
Хмм, аз гледах , ама с половин око , коя беше Дидка?

# 174
  • София
Аз съм го изпуснала пак  Rolling Eyes
Албена, разбира се, че не си го предизвикала ти! Не се обвинявай!  Hug Аз пък знам, че ако ти "играе" лявото око е на лошо, а ако дясното - на хубаво. Не че е вярно.

# 175
Добро утро от мен. Вече съм с кафенцето пред компютъра докато не ме изгони Тони да гледа филмчета. За това слагам по едно кафе и за другите ранобудници като нас.

Незнам какво му стана на моето дете,но 2 дена подред става около 6-6,30 ч., а на мен ми се спи.  Tired
И аз изпуснах Дидка. Излязохме по рано на разходка вчера, а обикновенно гледаме предаването и Тони винаги ръкопляска. НО и тя се скри и не каза че ще участват. Wink
Лек ден на всички! Hug

# 176
  • гр.София
 Добро утро и от нас!

Музата ми за писане нещо й се спи,както и на мен,но не мога да не кажа
 Елена,изключително красива торта Peace!

kabzimalka,Честит рожден ден, на патерица-много щастие и любов  bouquet

# 177
Да се отчета за днес, че направо пу-пу малката е значително по-добре  Grinning но от вчера вечерта явно таткото ни го лепна  Rolling Eyes Очертава се всички да го изкараме това нещо  ooooh!
Искам да попитам миналите по тоя път: - Колко време трябва да продължа с диетата на малката /за Хуманата от Мимис  Heart Eyes разбрах, че минимум една седмица трябва да сме на нея/  но ме интересува за другата храна, до кога да и давам само солетки, препечени филийки и банани?   newsm78

Албена, и според мен си е чисто съвпадение  Hug
Kaili и ние ставаме по това време, а мен душата ми спи още  Sunglasses

Ох ставам, че ми се кара като съм на компа....и това е един от признаците, че е по добре - щом ми се кара  Crazy

# 178
Валка, радвам се, че сте по-добре. Дано мъжа ти го изкара по-леко  Hug. А за диетката е хубаво поне една седмица да е на лечебна Хумана, защото както ти видя сама, стомахчето й е било доста раздразнено и не се знае дали няма да я повтори. Карайте го на филийки, картофки, солетки... Но пък и ти ще видиш, щом изкара нормално акО може да й дадеш и нещо друго, пък да не се запече после  Peace.
Нори, Дидка и мъжа й бяха първата двойка в предаването.
Мойте деца са със сополи и даже се разкашляха. На Сашо му взеха и секрет от носа, стискайте палци да няма нищо вътре, че вече ще лудна, ако пак има коки  Tired.

# 179
  • София
Валка, радвам се, че сте по-добре. Дано мъжа ти го изкара по-леко  Hug. А за диетката е хубаво поне една седмица да е на лечебна Хумана, защото както ти видя сама, стомахчето й е било доста раздразнено и не се знае дали няма да я повтори. Карайте го на филийки, картофки, солетки... Но пък и ти ще видиш, щом изкара нормално акО може да й дадеш и нещо друго, пък да не се запече после  Peace.
Peace
Дано Сашко няма коки!  Praynig Peace
И Ивчо беше сополив, но да чукам на дърво сега няма хрема вече.

Общи условия

Активация на акаунт