АВГУСТинска мама нежна - ПаЛаВо дете отглежда!

• 16 380
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Нана,изхарчи ли заплатата?

О, да, успешно.  Laughing Особено като се има предвид, че беше половин заплата. Колата я водих на ремонт, сметки платих и накрая с последните пари все пак успях да си купя едни обувки. С голяяяяяяяям зор. И то 65 лева Sick много ми се видяха...

# 76
  • София
Да вляза пак в ролята на клюкарка, помнеща всичко - Адрианска е волейболистка, ако не ме лъже паметта  Simple Smile Мис и ти ли?
А пък Анди - народно-танцуваща  Laughing
Ира, бързо да се оправяш!  Peace

# 77
  • Бургас
Ейййййй,направо съм бясна.
Преди малко поглеждам Ирен и гледам,че и я няма едната обица.Върнах се по същия път за кухнята ,защото само до там сме излизали днес,ама нъц.
Дано да и е паднала в къщи преди да излезем.Обикновенно,като я преобличам се закачат,ама може да се откопчала и на вън да е паднала.
Знам,че  е просто една обица,ама са и подарък от майка ми за рождения ден и затова много ме е яд.

# 78
  • гр.София
 Ира,за яд си е ,дано я намериш Peace
 Албена,интересно е у вас сутрин Simple Smile
 Аз опитвам да силягам рано вече.Както казва Анди-едно е да се събудиш сам в 7ч,друго-насилствено да те вдигнат пак в 7.
 За навън-страх ме е от падащи предмети,очила няма да ни спасят Sunglasses
 Нана,с кеф да си носиш обувките!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 14:10 от blanc

# 79
Elwing, правилно помниш  Grinning. Мимс, тренирала съм волейбол цели 10 години и то професионално. В Пловдив сме идвали много пъти на състезания, но откъде ме свърза със спорта, я кажи? А, физиономията ми може да ти е позната, защото много, ама много хора ме оприличават на една Холивудска актриса, прозвуча ли скромно   Embarassed. Ама, ще оставя да видя вие дали ще ме оприличите на нея  Wink. Започвайте да гадаете  Mr. Green  hahaha.
Ира, оправяй се бързо. И мене ме боли гърло и ми потече носа и пия Upsarin C. Мога да кажа, че се чувствам малко по-добре. А, за обичката дано да я намериш и аз на Боби й ги закачам почти всеки път, като я събличам. Даже на плажа така й загубих едната  Confused.
Блу, забравих да те поздравя за тортата. Докарала си я страхотно  Peace.
juliana, elen@, радвам се, че сте добре  Hug.
Навън наистина духа много, ама е на моменти и не е студено.

# 80
  • гр.София
 Ади, дай някакъв жокер за актрисата.

Салма Хайек,Деми Мур далечно,...

# 81
От по-старите златни актриси е, скоро няма нов филм, защото преди две години роди. Носителка на Оскар.

# 82
  • В ЛЮтеницата
На мен Ади с бенката ми приличаше на Сидни Крауфорд, ама и на Анджелина Джоли го докарва Simple Smile

# 83
  • гр.София
 Катрин Зита Дж. и Джулия Робъртс родиха. Ама са от поколението на вече споменатите от мен. Оттеглям се да размишлявам Simple Smile

# 84
  • варненка от София
Привет и то нас вече на софийска земя. Веча от Варна тръгнахме с кален дъж, станахме целите на точки, а днес тук ще ни отвеят ветровете, но все пак не пропуснахме да излезем, поне за малко се видяхме с Айла и мънинките мушмулки, фоги както винаги.

Адрианска и на мен ми напомня на Синди, но пък тя не е носителка на Оскар, друга любима моя актриса е Джулия Робътс, но на нея не ми прилича.

Честито нови продобивки на Нана, преместване на Мис и т.н.

Блан, ха дано е успешно за вас отбиването, щом си го решила, ние още продължаваме по кърмаческия път, на мен не ми тежи все още, но може би защото кърменията са ни 2 - сутрин и вечер. Шушата си знае къде има мляко и съвсем собственически казва, че си е нейното. Решила съм да се отбиваме есента, но зависи и от мъничето все пак, но не мисля, че ще ми е проблем. Да не се хваля, но тя ми спи по цяла нощ, спим до към 10:3 сутрин, на обяд пак си дремва около 2 часа, та в това отношение нямам грижи. Иначе е много своенравна, но като знам мене си, знам какво да очаквам, ще имаме борби двете лъвици.

Елена, омекотителят го има в Елитис до Практикер, на влизане във Варна на първото кръстовище се завива на ляво. Ако не го знае то се вижда, но и да пита ще го упътят.

Ира, бързо оздравяване ти желая и да намериш обецата.

Пепър  Hug Hug Hug

# 85
  • София
запис от нас

Времето е ужасно Sick сега отивам да чета...

# 86
  • гр.София
 Адрианска има широка усмивка, като на Дж.Робъртс.Но аз търся само измежду брюнетките.
 Марулка,ти ли докара този вятър насам?! Hug

# 87
  • варненка от София
Адрианска има широка усмивка, като на Дж.Робъртс.Но аз търся само измежду брюнетките.
 Марулка,ти ли докара този вятър насам?! Hug

След нас потоп, така е явно. Сега ако завали и калният дъжд ще знаете от къде е дошъл.  Mr. Green

# 88
Записсс!  Mr. Green
Ние сме добре. Аз бях на уикенд в Истанбул. Този път ходих с туроператор. Събрахме се една тумба колежки. Беше много весело. Купих си разни парцалки за безпари. И прекалих малко с храната.
Като чувам как вие и вее навън си мился само за прането. Дано не е отишло далеч.  Sick
В 14 часа трябваше да дойдат да ми инсталират нов софтуер, но още ги няма никакви.
Хайде цунки по муцунки!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 15:58 от Dreams

# 89
Щях да излизам,но се отказах и тук дойде гадния вятър  Twisted Evil
Бланк,нямаш равна ей  Heart Eyes
Ади,аз съм тренирала баскетбол 9 години,но много често сме гледали волейбол в зала "Строител",ако ти говори нещо и може би там съм те виждала,още преди време като си сложи снимка ми се стори адски позната  Wink
Ира оздравявай бързо и дано да намериш обецата  Praynig Peace
Относно актрисата и аз мисля,че Ади го докарва на Джулия Робъртс,но може и за друга да се сетя  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт